SACCSIV – blog ortodox

Viral youtube – dr Mikolaj Raszek (Merogenomics): proteina spike poate intra în nucleul celulelor umane, sporind deteriorarea ADN-ului

Posted in ADN, Coronavirus, vaccin, VIDEO by saccsiv on noiembrie 15, 2021

Inregistrarea a fost postata pe youtube pe 12 noiembrie 2021 si are deja peste 945 000 de vizualizari la ora la care postez acest articol. Putem spune deci ca a ajuns virala.

Iata si comentariul celor ce l-au postat, Merogenomics

Proteina spike din interiorul nucleului sporește deteriorarea ADN-ului? – Actualizarea 18 privind vaccinurile cu mARN anti COVID-19

Acest videoclip prezintă o nouă descoperire surprinzătoare (care nu a fost confirmată încă și de alți oameni de știință) conform căreia proteina spike de lungime completă a SARS-CoV-2 poate intra în nucleul celulelor umane și poate interfera cu repararea leziunilor ADN-ului. Autorii studiului sugerează că acest lucru ar fi dus la prevenirea recombinării genetice necesare pentru a produce o varietate de anticorpi care să atace cu succes virusul. Dacă se adeverește, și dacă ar putea avea implicații importante în ceea ce privește potențiale rezultate negative asupra sănătății, atunci ar fi nevoie de reconfigurarea modului de concepere a vaccinurilor.

Conținutul discutat:

Proteina spike a SARS-CoV-2 afectează repararea leziunilor ADN-ului și inhibă recombinarea V(D)J in vitro

https://www.mdpi.com/1999-4915/13/10/2056

Dr. Raszek, acreditări:

https://merogenomics.ca/en/about/

Mulțumesc pentru aceste însemnări făcute de un suporter bun și minunat:

00:00 Dr. Mikolaj Raszek, Phd de la Merogenomics

00:09 Cele mai recente și mai ample știri din Microbiologia moleculară

00:33 CINE? O cercetare suedeză arată că proteina spike intră în nucleul celulelor umane (in vitro)

00:57 acest lucru este, bineînțeles, biologic verboten (*în germană pentru STRICT INTERZIS)

01:04 CE? *Descoperire* Proteina spike inhibă fixarea corectă a rupturilor de ADN

01:18 Particularități: rupturi dublu catenare în care ambele catene sunt rupte

01:33 CUM? *Mecanismul 1* Se suspectează o interferență cu capacitatea produsului genetic BRCA1 de a repara ADN-ul

01:48 Consecință: dacă BRCA1 este totuși mutantă, atunci aveți cea mai mare predispoziție pentru a dezvolta cancer tocmai pentru că gena BRCA1 codifică proteinele care repară daunele ADN-ului atunci când este rupt în două

02:14 Semnificație: Consecințele sunt atât de mari dacă sunt adevărate încât ar trebui să fie dublu controlate, verificate și reinvestigate

2:42 Solicită mult mai multe studii: Revalidare

2:51 CUM? *Mecanismul 2* Proteina spike interferează, de asemenea, cu misterioasa proteină de nucleu 53BP1 care ar putea servi la împiedicarea rupturilor de ADN de a se reconecta la alte surse de ADN, garantând că nu se leagă între ei 2 cromozomi care nu ar trebui să o facă.

4:21 CUM? *Mecanismul 3* Probabil că proteina spike din nuclee interferează cu mecanismele celulelor imunitare (de ex. BRCA1 și 53BP1) și cu diversitatea răspunsului la infecții.

4:42 *SURPRIZĂ* Ce s-ar întâmpla dacă proteina spike a evoluat ca un mutagen pentru ADN – care ar fi implicațiile pentru un vaccin al cărui obiectiv principal ar fi să producă proteina spike?

5:32 CONTEXT: Descoperirea recentă că proteinele spike pot circula luni întregi în exozomi prin diverse părți ale corpului și, în teorie, pot intra în celule mult după momentul inoculării ca vaccinuri mRNA anti COVID-19, actualizare 16 analizată.

06:15 CONTEXT: ADN-ul suferă 70k leziuni/zi/celulă! Dar numai 25 sunt leziuni de forfecare a firului dublu

07:25 IMPLICAȚII: Așadar, în acest context, care sunt șansele ca proteinele spike circulante să pătrundă și să deterioreze ADN-ul și să predispună la cancer? În cazul cancerului, este nevoie de luni pentru ca daunele să se acumuleze și să provoace simptome. Prin urmare…

7:45 IMPLICAȚII: *Siguranța vaccinurilor* Sunt vaccinurile „SIGURE”? Ce înseamnă „Siguranța” vaccinurilor? Numai timpul poate/va spune.

8:07 IMPLICAȚIE: Da, vaccinurile nu produc simptome clinice periculoase în primele câteva luni, DAR nu știm ce fac pe termen foarte lung, deci le putem numi sigure?

8:34 CUM? *Mecanismul 4* Vaccinurile folosesc lungimea COMPLETĂ a proteinei spike, deci produc proteină întreagă în organism. Înainte de vaccinări, unii oameni de știință au menționat că lungimea COMPLETĂ a proteinei este periculoasă

9:16 IMPLICAȚIE: *Antibody Dependent Enhancement sau ADE* ar putea apărea în cazul utilizării întregii lungimi a proteinei spike

10:27: RECOMANDAREA AUTORILOR: Să nu se utilizeze pentru vaccinuri întreaga lungime a proteinei spike, ci doar porțiunea de domeniu de legare a receptorilor sau RBD .

10:41 Explicație: RBD

11:29 *REȚINEȚI* *Securitatea vaccinurilor* Acest lucru arată că vaccinurile sunt încă necaracterizate cu privire la ceea ce ar putea face la nivel molecular odată ce sunt injectate în noi.

11:52 Proteina spike, de asemenea, necaracterizată post-infecție (dar acum se învață foarte mult).

12:00 LIKE și SUBSCRIBE și vă rugăm *SHARE*.

===========================================================

MULȚUMIM TUTUROR PENTRU SUPORTUL MASIV – Echipa Merogenomics

 

Comentariul fratelui spaceman:

*Antibody Dependent Enhancement:

Vaccine-associated enhanced disease se referă la faptul că o persoană care a fost vaccinată împotriva COVID-19 poate dezvolta o formă foarte gravă de boală COVID-19 dacă este expusă la virusul SARS COV-2 sălbatic după vaccinare. Acest aspect a reieșit din studiile făcute pe animale în anii 2004-2016, în contextul epidemiilor de SARS (2002) și MERS (2012), când s-a încercat crearea unui vaccin pentru virusul SARS COV-1. Din cauza acestui fenomen, cunoscut acum sub numele de antibody dependent enhancement, nu s-a continuat atunci cu studii la om și nu s-a ajuns la un vaccin împotriva virusului SARS COV-1.

https://medici-consinf.ro/informatii/comirnaty-raport-evaluare

Mai multe despre fenomenul ADE, și alte aspecte importante ale vaccinării anti COVID-19, aici

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ȘTIINȚĂ DE GROAZĂ: Proteina spike (in traducere țepușă) a vaccinului intră în nucleele celulelor, suprimă mecanismul de reparare a ADN-ului din corpul uman, declanșând o explozie de cancer, imunodeficiență, tulburări autoimune și îmbătrânire accelerată

Citind astfel de stiri, gandul ma duce la sezonul 10 al serialului Dosarele X:

Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Apa trece, pietrele rămân said, on noiembrie 15, 2021 at 3:32 pm

    Iisuse scump, ajută-i pe români!
    Măicuță scumpă, ajută-i pe români!
    Iisuse scump, ajută-i pe deputați să facă legi plăcute lui Dumnezeu!
    Măicuță scumpă, ajută-i pe deputați să facă legi plăcute lui Dumnezeu!
    Iisuse scump, ajută-i pe ierarhi să sfătuiască bine poporul!
    Măicuță scumpă, ajută-i pe ierarhi să sfătuiască bine poporul! Amin.

    Apreciat de 2 persoane

    • AMDS NX said, on noiembrie 15, 2021 at 4:22 pm

      Apa trece, pietrele rămân…Un singur guvern mondial raspunde din PLIN!

      Soarta omenirii a fost pecetluita. Se pare, ca asta e voia Autoritatii Divine.

      Apreciază

  2. infiniteladder said, on noiembrie 15, 2021 at 4:07 pm

    Apreciat de 1 persoană

  3. isa said, on noiembrie 15, 2021 at 5:18 pm

    Super-vaccinul anticovid care se va aplica pe mana sub forma de plasture:

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25180742-cum-arata-vaccin-generatia-doua-contra-covid-19-vizeaza-celulele-imunitatea-tine-zeci-ani-administreaza-printr-plasture-microace.htm

    Orice asemanare cu pecetea nu (cred ca) e intamplatoare.

    Apreciază

    • Felix said, on noiembrie 16, 2021 at 7:48 am

      Isa,
      Asa este, de prin 2014 se presupune ca sub aceasta forma va fi semnul fiarei:

      Dă clic pentru a accesa From%20the%20Rooftop.pdf

      Articolul tradus pe hotnews este cenzurat in comparatie cu sursa originalului din care aflam:

      „Vaxxinurile mRNA care produc proteinele spike induc NEUTRALIZAREA
      ANTICORPILOR”.

      Emergex testează un alt vaccin cu celule T împotriva febrei dengue pe oameni într-un studiu elvețian separat, rezultatele inițiale fiind scadente în ianuarie.
      Jumătate din lume este în pericol de febră dengue, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății, și nu există un tratament sau un vaccin specific pentru aceasta.
      Firma vrea, de asemenea, să-și desfășoare vaccinurile cu celule T împotriva gripei, Zika, Ebola și a altor infecții. Dr. Andrew Freedman, specialist in boli infecțioase la Școala de Medicină a Universității Cardiff, a declarat săptămâna trecută:
      „Un vaccin care primează imunitatea celulelor T împotriva diferitelor ținte de proteine virale care sunt împărțite între multe coronavirusuri diferite ar completa vaccinurile noastre spike care induc neutralizarea anticorpilor”.

      UK firm to trial T-cell Covid vaccine that could give longer immunity | Vaccines and immunisation | The Guardiain
      https://www.theguardian.com/society/2021/nov/15/uk-firm-to-trial-t-cell-covid-vaccine-that-could-give-longer-immunity

      Apreciază

  4. Exacustodian said, on noiembrie 15, 2021 at 6:04 pm

    Să vă spun o poveste. Repet: o poveste.

    Va fi o lume în care nu banii vor constitui forma de plată ci like-urile. A avea multe like-uri va echivala cu a avea un venit consistent. Iar like-urile vor fi primite în funcție de gradul de fidelitate față de statul antihristic. Ești văzut prin poze mărșăluind cu stegulețul curcubeu la o paradă gay?! Primești like-uri! Deci ai acces la produse și servicii. Nu te implici?! Ești sărac! Comentezi împotrivă?! Deja aduci a infractor. Iar în cazuri extreme se va apela la soluția finală: eliminarea din rețea. Care erau semnele în arenele romane prin care se hotăra rămânerea sau nu în viață a celui aflat în arenă?! Degetul mare ridicat – like: rămâi în viață. Degetul mare îndreptat în jos – dislike: mori! Astfel că deconectarea va însemna moartea. Ce rețea a dresat omenirea cu like-uri și dislike-uri?! Facebook! Compania „Facebook” și-a schimbat de curând denumirea în „Meta” ceea ce în ebraică înseamnă „moarte”. Dar platforma își păstrează numele: „facebook”. O fi un fel de cartea morților?!

    Numai că toate astea trebuie organizate. Așa că înainte de toate a fost necesar un șoc puternic pentru a genera și menține panica și confuzia. S-a întâmplat acum un an și ceva.
    Trebuie eliminați banii. Se rezolvă! Pentru a evita infectarea cu și răspândirea virusului folosiți pe cât posibil cardul (mai întâi „pe cât posibil” dar conform ferestrei lui Overtone va merge spre „obligatoriu”).
    Oamenii trebuie conectați la o rețea, nu neapărat din cele ce au funcționat și încă funcționează până acum ci să fie prinși într-o rețea. Celor ce DEMULT au organizat toate astea le-a mers din plin antrenând utilizatorii să posteze orice banalități. „Cutărescu se află în cutare loc și se simte bine” …Ce fain e nu-i așa?! Când de fapt se testau calitatea semnalului și precizia locației. Cât despre normalizarea homosexualității aici s-a lucrat intens ani de zile!

    Iar confuzia și panica e întreținută de propagandă. Este imperios necesar vaccinul! Altfel rasa umană aproape că va dispărea. Omul trebuie conectat. Iar asta nu se face cu una cu două… mai bine zis cu unul cu două… valuri… Ci cu câteva unul după altul. Iar pentru această conectare e nevoie de o infrastructură specială. I se spune tehnologie 5G. Ca să fie instalată în voie trebuie ca plebea să nu încurce așa că trebuie arestată la domiciliu. Se numește carantină și/sau lockdown. Iar conectarea asta nu se face cu obiecte ținute prin buzunare sau atașate de haine ci trebuie să fie sigură, permanentă și deosebită așa că prin instalarea infrastructurii înțelegem și introducerea în corpul uman a unor obiecte. Dacă cineva are reticențe nu e lăsat la magazin, nici la examene, etc. Iar pentru a obișnui pe toți cu conectarea e nevoie de învățământ online. Dar toate astea nu merg așa pe nepusă masă așa că: cazurile de îmbolnăviri cresc vertiginos, spitalele nu mai fac față, secțiile de terapie sunt pline, medicii sunt epuizați, virusul a suferit mutații, noi cazuri și din nou crește numărul cazurilor…

    Și cine mână gloata la injectat?! Persoane cu studii superioare! Astfel propaganda poartă haina erudiției. Profesori universitari, persoane cu stadiu de zeci de ani în învățământ, academicieni, doctori docenți, etc. Astfel că propagandiștii vaccinării sunt inteligenți, responsabili, civilizați iar anti-vacciniștii sunt proști, nătângi, neghiobi, „de la Cuca Măcăii”, de la curu’ vacii, iresponsabili, terminați.

    Așadar ce a cultivat școala superioară în studenți?! Cei care acum sunt miniștri, deputați, senatori, medici, etc. La ce bun locurile la specializările de „inginerie” într-o țară cu industria distrusă?! La ce bun atâtea locuri în studenție câtă vreme după terminarea studiilor nu există posibilitatea de angajare în conformitate cu studiile finalizate?! Și totuși au fost înscriși studenți. De ce?! Pentru ca sub pretextul studiului să aibă loc îndoctrinarea!! A avut loc o „inginerie” la toate facultățile. Nu i s-a oferit un post de muncă potrivit cu diploma dar avem produsul finit: un absolvent satisfăcut că a terminat facultatea (eventual masterul și/sau doctoratul) dar spălat pe creier, promotor al tuturor inovațiilor societății dresate decenii prin mass media și consum (LGBT, avort, vaccin, transhumanism), fascinat de tehnologie. Studentele nu se aleg cu loc de muncă dar deja au fost înveninate de feminism și își vor întemeia greu o familie.

    Ba la sfârșit de studii se mai și maimuțăresc îmbrăcând roba și toca.

    Observați cine sunt invocați în propagandă: specialiști, experți, „grupul de comunicare strategică” (sună pompos nu?!). Erudiții ăștia știu că bacteriile și virusurile sunt microscopice și intră și ies din gura omului oricum ar acoperi-o câtă vreme respiră. Dar e nevoie de mască?! Da! Medical vorbind?! Nu! Ci pentru a se întreține tensiunea în societate și a se adânci schisma dintre oameni. Poate că pe o parte din studenți nu îi duce capu’ și sunt convinși că „masca salvează vieți” totodată dezinfectându-se obsesiv la fiecare 45 de minute. Iar cine a trecut prin studii superioare dar din care nu s-a reușit obținerea acelui produs finit descris mai sus acela/aceea nu se va putea angaja. Face parte din tabăra de proști periculoși pentru societate. Felicitări celor ce vor avea demnitatea ca după absolvirea doctoratului să măture străzile neparticipând la modelarea lumii după planul puternicilor lumii și vai de cei ce se vor coborî la josnicia de profesori universitari cu statut de câini fideli sistemului!

    Este doar o poveste! Sau și dreptul la povești a fost anulat și nu sunt eu la curent?!…

    Apreciază

  5. Ines said, on noiembrie 15, 2021 at 9:53 pm

    Actorul Florin Zamfirescu revoltat pe conducătorii României

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3086860278226816&id=2046461195600068

    Apreciază

  6. Radu Humor said, on noiembrie 16, 2021 at 5:17 pm

    Nimic despre Valneva? Sau e ordin sa consumam mai intai cele 120 milioane doze luate de kakatzu ca sa le faca pe plac satanistilor bruxelezi? Valneva e singurul vaccin aprobat in Europa cu tehnologie clasica, cu virus inactiv, care nu produce modificari genetice. Si ce sa vezi, tocmai ala ne este refuzat romanilor. Trebuie sa fim cobai pana la capat.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.