SACCSIV – blog ortodox

De ce scad toate numerele Covid in Romania?

Posted in Coronavirus, morti, Romania, TEST, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on octombrie 31, 2021

Nu mai dau surse, caci sigur ati vazut si voi zilnic numerele la tv. Toate scad de la o vreme:

  • numarul infectatilor
  • numarul mortilor
  • rata de infectare Bucuresti
  • numarul vaccinarilor

Atentie, azi este duminica. Nu ne uitam la numerele de azi si de maine, caci vor fi numaratorile de sambata si duminica, iar in weekend oricum ele sunt mai mici decat in restul zilelor saptamanii.

Ne intereseaza cele transmise pana ieri inclusiv, adica ce-au numarat pana vineri inclusiv.

Nu stiu daca cresterea a fost din pix iar scaderea e tot din pix sau daca totul este real, insa cert este un lucru: se observa ca ele scad.

Intrebarea e de ce?

Daca numerele sunt reale, atunci curba infectarilor scade.

Daca-i treaba din pix, atunci de ce o fac, din moment ce interesul lor este intretinerea isteriei?

Referitor la numarul de vaccinari, nu stiu nici ele de ce scad. Oricum, majoritatea celor ce au facut cozi la centrele de vaccinare in aceasta luna n-a fost formata din oameni ingroziti de coronavirus, ci de cei ingroziti de lipsa painii de pe masa. S-au imputinat ultimii?

54 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on octombrie 31, 2021 at 2:34 pm

    Foarte simplu! COVID = gripă sezonieră. Noi nu suntem vaccinați ca alții, deci la noi scade incidența.
    Iar oamenii disperați că își vor pierde locul de muncă au aflat de decizia Senatului și au lăsat frica!

    Apreciat de 5 persoane

  2. Algo said, on octombrie 31, 2021 at 3:01 pm

    Accepti minciuna pentru ca nu esti inca cu adevarat un adult indiferent ce varsta ai.

    Doar o societate fondata pe adevar se poate auto-echilibra.

    Textul complet il gasiti in [1].

    [1] https://justpaste.it/5jido

    Apreciază

  3. Suflet said, on octombrie 31, 2021 at 3:18 pm

    Nu stiu, poate ca sa justifice toate restrictiile luate?!

    Apreciat de 1 persoană

  4. scortisoara said, on octombrie 31, 2021 at 3:48 pm

    Noi ne certam între noi și alții castiga ….. apele . Bravo

    https://ortodoxinfo.ro/2021/10/31/alerta-se-privatizeaza-raurile-lacurile-si-chiar-apa-marii-negre/

    Apreciază

  5. k said, on octombrie 31, 2021 at 3:50 pm

    Poate ca vor doar sa ne mai „largeasca putin lesa”, inainte sa o stranga iar mai tare! Evident cifrele cu infectari sunt FALSE, cifrele cu vindecari… nici nu stiu cum mai sunt. Cel mai probabil din pix sunt toate! Nu e curioasa „coincidenta”? A venit in romana tovarasa reprezentanta OMS si exact in ziua urmatoare au aparut, din coincidenta bineinteles si cifre 110% corecte, 18.000 de cazuri. Toata lumea s-a panicat, a aparut tovarasul presedinte la televizor si ne-a spus ca „nu se mai poate asa” si ca „spre binele nostru” ne va strange lesa, bagand restrictii „necesare” – iar rezultatul a fost ca au inceput sa se vaccineze foarte multi (de la 40.000 / zi la 167.000 / zi). NU A MAI BAGAT NIMENI DE SEAMA CA IN ZIUA AIA AU FOST SI 16.000 DE VINDECARI!!
    Poate acum sunt scazute artificial cifrele ca sa ni se testeze „inertia”, sa vada cum evolueaza cifra de vaccinari daca ne lasa „lesa larga” (daca scad numerele alea).
    Sa vedem de marti incolo ce cifre mai baga… Sa nu ne mire nimic, decat o eventuala scadere – la care nu mai am puterea sa ma astept!
    Numai Dumnezeu ii mai opreste pe astia: fie aici, fie dincolo la judecata cand ii va trimite acolo unde le este locul (in iad)!

    Apreciat de 1 persoană

  6. Ana said, on octombrie 31, 2021 at 3:57 pm

    Aici un video fantastic .Explicatii clare https://www.facebook.com/NewsRomania11/videos/1010046663174263/?flite=scwspnss

    Apreciază

  7. sorinel said, on octombrie 31, 2021 at 4:08 pm

    Cererea de brevet Pfizer aprobată, 31 august 2021 este primul brevet care apare într-o listă de peste 18500 în scopul urmăririi contactelor de la distanță a tuturor oamenilor vaccinați din întreaga lume care vor fi sau sunt acum conectați la „internetul lucrurilor”. printr-o legătură cuantică de frecvențe de microunde pulsatoare de 2,4 gHz sau mai mari de la turnurile celulare și sateliții direct la oxidul de grafen reținut în țesuturile adipoase ale tuturor persoanelor inoculate.

    https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

    Apreciază

  8. Cronologia unui genocid said, on octombrie 31, 2021 at 4:47 pm

    Cronologia unui genocid – Invictus
    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/10/31/cronologia-unui-genocid/

    Apreciază

  9. marcus said, on octombrie 31, 2021 at 4:47 pm

    Foarte multi, odata cu inceperea sezonului virozelor, bronsitelor si gripelor, si-au facut teste pana au iesit pozitivi pentru a fi considerati trecuti prin boala; asta e una.

    A doua ar fi ca odata cu descinderea „consilierilor sovietici” de la OMS, baietii au scos pixurile si au umplut si din ele statistica.

    Iar a treia, dupa parerea mea, e ca baietii au dat si cu ceva de sus. Ca prea a inceput sa faca lumea brusc bronsite, viroze, gripe, pneumonii. Eu insumi am o bronsita care ma tine de doua saptamani (a inceput sa-mi cam treaca; cu aspirina, paracetamol si vitamina D).
    Asta cu datul de sus (sau din autospeciale), am observat, o ia in serios tot mai multa lume. Unii chiar vaneaza video elicoptere care imprastie praf, vehicule care pulverizeaza chimicale, etc. In orice caz tot mai multa lume, inclusiv medici, este auzita zicand: „dau astia cu ceva”. Deci e posibil sa fi fost o campanie de „dat” care s-a oprit momentan asteptand feedback in numarul de noi „vaccinati” sau cu a treia țeapă.

    Eu raman la ideea ca daca este intr-adevar ceva, din care chiar se moare, este chimicala imprastiata in masa, mai mult sau mai putin, desigur in sinergie cu malpraxisul si crimele din spitale. Iar medicamentele care s-au aratat eficiente au de fapt statut de antidot la otravuri (vezi hidroxiclorochina, albastrul de metilen, ivermectina, arbidolul, claritromicina, azitromicina, solitromicina, etc).

    Repet: suntem in paradigma OTRAVURI si ANTIDOTURI LA OTRAVURI si nicidecum in cea a microorganismelor patogene si contagioase. Iar CONTAGIUNEA este mimata prin imprastierea in masa a chimicalelor otravitoare, in cazul de fata aerosoli sau gaze.

    Apreciat de 2 persoane

  10. Francresco profetul mincinos said, on octombrie 31, 2021 at 4:50 pm

    Papa Francisc: Este timpul să acţionăm şi să acţionăm împreună împotriva schimbărilor climatice, a pandemiei şi a sărăciei – Black News
    https://blacknews.ro/papa-francisc-este-timpul-sa-actionam-si-sa-actionam-impreuna-impotriva-schimbarilor-climatice-a-pandemiei-si-a-saraciei/

    Apreciază

  11. Geo said, on octombrie 31, 2021 at 5:17 pm

    https://www.aljazeera.com/

    Apreciază

  12. Nirvan Turbinca said, on octombrie 31, 2021 at 5:39 pm

    Foarte simplu. De la apelul gen Strainu „dupa” youtube au aflat si politistii, jandarmii si securistii care nu stiau ca Marea Resetare ii va arunca in somaj (in cel mai bun caz, n.a.), inlocuindu-i cu alogeni si AI. Mamaliga incepe sa fiarba din toate colturile ceaunului. Si e ceva in plus. Aproape cu oricine vorbesc, s-a prins de mascarada. In sensul ei cel mai sinistru. Astia vor sa ne omoare, deci e ori ori. Astia s-au cam prins si tre` sa termine valul 4 mai repede, ca sa vina valul 5 mai repede. Valul 5 vine pentru ca vine dupa valul 4. Simplu. Dumnezeu cu mila.

    Apreciat de 5 persoane

    • ledpanell said, on noiembrie 1, 2021 at 6:58 am

      Exact. Alogenii sunt principalul motiv pentru care s-au facut atatea legi anti-romanesti si pentru apararea lor, PREVENTIV, de peste 5-6 ani ! Stiau de pe atunci ce vor face, fiind „scris”. Planul de depopulare a Romaniei s-a incercat si realizat prin boli datorate alimentatiei, prin scaderea continua a nivelului de trai ca lumea sa se care la munci ieftine prin toate tarile posibile. Romania fiind pe locul 2 la emigrare, si pe primul loc in lume la emigrare nemotivata de razboi. Planul se aplica de multi ani, deja sunt milioane, unii cu familie, copii. Circula relaxati pe strazi. Unii dintre ei si-au inventat cv-uri si pagini de feisbuci care n-au vechime mai mare de 5-10 ani, in medie. Alteori pretind ca vin din alt oras, ca sa nu le dea nimeni de urma. Si cum romanul e ieftin, pentru 50 parai va depune marturie ca icsulescu i-a fost coleg de liceu in anii ’80!
      E interesant cum tre sa te judeci cu primariile si consiliile pentru cativa metri patrati mosteniti, in timp ce altii primesc sute, mii de hectare, sau la oras strazi intregi cu tot cu blocuri, cladiri fara o verificare atenta a dosarelor, daca chiar le mai trebuie dosare.
      Nu vi se pare ciudat si grotesc tototdata ca romanii pentru litigii, mosteniri au termen limita de contestatie, parca era vreo 6 luni…iar „altii” pot revendica terenuri si dupa secole?? Deliberat nu s-a dat un termen limita, in care sa inceteze odata rastranepotii sa pretinda strazi intregi pe care chipurile le aveau secole in urma.
      Din aceleasi motive s-ar explica de ce nu au inceput cu persoanele in varsta vacsurile. Mor copiii, tinerii, adultii, nu mai are cine mosteni si supravietui sau pleca cu banii de pe apartamente, case. Cand a inceput campania anu trecut, peste tot se vorbea ca vor incepe cu persoanele vulnerabile. Ele vor fi insa pe extinctie abia dupa ce va muri forta de munca, posibilii revoltati care ar putea sa iasa in strazi.
      Proiectele sioniste sunt pe mai multe planuri…n-ar fi complet exclus ca mare parte din mascarada sa aiba ca scop fix Romania. Nu-i de mirare ca acest gen de subiecte e tabu. Totodata, deosebit de interesant ca legile pro-alogeni sunt recente, in conditiile in care cei care au avut de-a face cu ei (in sensul de to handle with…) au murit, pe contingente de varsta.
      Partea cinica e ca desi pe fata ataca furibund crestinismul, se folosesc de minune de el, manipuland prin discursuri conceptul de om crestin ortodox. La noi trebuia sa fie complet opus actiunii, si frate cu un fatalism ieftin, numai bun ca altii sa actioneze, cum au si facut. E simplu…credeti voi in Raiul de dincolo, ca noi va starpim si ni-l facem aici pe pamant. Fiti voi mandri in prostia voastra, ca noi va luam case, averi, si va lasam mandria intacta, sa muriti cu ea in glanda. Doar saracii trebuie neaparat sa spere ca „dincolo” va fi mai bine. Cum insa multi s-au ticalosit, si din victime au ajuns mici tirani, nu se stie unde vor ajunge.

      Apreciat de 1 persoană

  13. Iosefina Pascal said, on octombrie 31, 2021 at 6:02 pm

    BOMBA IOSEFINEI PASCAL: “Se privatizează râurile, lacurile și chiar apa Mării Negre sub pretextul dezvoltării economice!” – Solid News
    https://solidnews.ro/politica/2021/10/31/bomba-iosefinei-pascal-se-privatizeaza-raurile-lacurile-si-chiar-apa-marii-negre-sub-pretextul-dezvoltarii-economice/?amp=1

    Apreciază

  14. Simion B said, on octombrie 31, 2021 at 6:19 pm

    Paraşutaţi în comunism. Cei 13 luptători anticomunişti executați în Valea Piersicilor de la Jilava in 31 octombrie 1953

    https://ziaristii.com/parasutati-comunism-cei-13-luptatori-anticomunisti-ucisi-la-valea-piersicilor/

    Apreciază

  15. Ada said, on octombrie 31, 2021 at 6:37 pm

    Oare pentru ca incep reactiile? Deja HoReCa se duce la vale, iar oamenii trimisi in somaj ce o sa faca cand nu o sa mai aiba ce sa manance? Dar operatorii economici afectati? Nu mai zic de cei care o sa se adreseze instantei… doar acolo ai voie si daca nu ai bagat la vena…

    Apreciază

  16. acelas said, on octombrie 31, 2021 at 6:37 pm

    „Oana Zamfir, semnal de alarama. Prostie sau altceva?”

    O situatie: de peste ocean vine vestea ca Jon Bon Jovi si a anulat concertul din Miami in ultima clipa, cand spectatorii se adunasera deja. De ce? Pentru ca a fost testat chiar daca e vaccinat complet si a iesit pozitiv. Brian Adams la fel: vaccinat, testat, pozitiv, concert anulat.
    La noi:
    – vaccinatul intra oriunde fara restrictii, fara test
    – vaccinatii au avut voie cu zecile de mii la Untold si Electric Castle si congresul PNL
    – vaccinatul SI DACA este contact al unui caz pozitiv NU ESTE testat decat daca are simptome, deci este liber sa circule prin lume daca e infectat si asimptomatic, liber la raspandit.
    Dar noi combatem pandemia :)))))
    #provaccin #antiprostie

    –––-

    Celine Dion „paralizată” trebuie să-și amâne turneul pentru că suferă de „spasme violente, nu se poate ridica din pat, nu se poate mișca și nu poate merge”. https://www.public.fr/News/Celine-Dion-paralysee-Les-dernieres-nouvelles-concernant-l-etat-de-sante-de-la-star-sont-tres-inquietantes-1689583 Ea a încurajat pe toată lumea să se vaccineze în acest interviu https://ici.radio-canada.ca/nouvelle/1792433/celine-dion-concerts-las-vegas-vaccin și ar fi trebuit să dea concerte la AEGPresents la sfârșitul anului 2021, în timp ce sala nu a acceptat persoanele vaccinate decât de la 1 octombrie. Deci putem presupune că a fost vaccinată…

    Apreciază

  17. în momentul în care ajunge la creier, ei pot neuromodula said, on octombrie 31, 2021 at 6:50 pm

    De îndată ce vor începe să radieze, oamenii vor începe să cadă de COVID și, de asemenea, să cadă din complicații cerebrale. Știm, de asemenea, că, în orice moment, pot neuromodula. Prietenii mei, în momentul în care ajunge la creier, ei pot neuromodula.

    Neuromodularea este procesul de inhibare, stimulare, modificare, reglare sau modificare terapeutică a activității, electric sau chimic, în sistemul nervos central, periferic sau autonom. Este știința modului în care intervențiile electrice, chimice și mecanice pot modula funcția sistemului nervos. 

    Studiul neurofeedback-ului și neuromodulației oferă o fereastră în fiziologia și funcția creierului, sugerând abordări inovatoare pentru îmbunătățirea atenției, anxietății, durerii, dispoziției și comportamentului.

    Neuromodulatorii din trunchiul cerebral, controleaza nivelul de stimulare al intregului creier (cat de treaz/alert este).

    Neuromodularea în domeniul bioelectric este o opțiune atractivă pentru remedierea deficitelor funcționale. Până în prezent, interesul s-a concentrat pe metode exogene, cum ar fi stimularea magnetică transcraniană repetitivă, stimularea tranzitorie a curentului direct, stimularea nervului vag și stimularea creierului profund. S-a acordat mult mai puțină atenție metodelor endogene de exploatare a plasticității creierului latent.

    În ultimii 7 ani, domeniul FRECVENȚELOR JOASE (INFRALOW) a fost exploatat productiv pentru îmbunătățirea neuroreglării. Mecanismul principal este presupus renormalizarea conectivității funcționale a rețelelor noastre de stare de repaus. Tehnicile endogene sunt deosebit de atractive putând fi folosite ca modele disfuncționale ale comportamentului creierului, mai consolidate și mai elaborate în sindroame clinice.

    NEUROMODULAREA ENDOGENA

    Conștientizarea potențialului terapeutic de a calma o persoană este exploatată în prezent în diferite discipline non-medicale. Cel mai frecvent, acest lucru se face sub meditație, antrenament de relaxare sau exercițiu de atenție.

    În cazul neurofeedback-ului, sistemele senzoriale procesează semnalul iar corelația este prin activarea locală în cortex.

    Endogenous Neuromodulation at Infralow Frequencies Siegfried Othmer, Susan F. Othmer, David A Kaiser, John Putman

    Graphene oxide & Neuromodulation – ORWELL CITY
    https://www.orwell.city/2021/10/neuromodulation.html?m=1

    Apreciază

  18. Cosmin said, on octombrie 31, 2021 at 6:52 pm

    E ca mersul pe sfoara chestia cu numerele pentru securistii de la DSP.

    Daca tin valorile sus pentru multa vreme, ingroasa randurile celor trecuti prin boala.

    Asa ca trebuie sa fie cumpatati, sa nu epuizeze si sa depaseasca numarul populatiei locuitoare in Romania.

    Apreciază

  19. dflorin78 said, on octombrie 31, 2021 at 7:00 pm

    aici https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/cele-mai-raspandite-mituri-despre-pericolul-vaccinului-anti-covid-demontate-de-oamenii-de-stiinta-de-la-adn-modificat-la-bill-gates-1411035
    printre altele, spune că:

    O altă teorie susține că vaccinul conține țesut din plămânii unui fetus avortat. Și aceasta este falsă.

    „Nu se folosesc celule de la fetuși în niciun vaccin produs”, a declarat dr. Michael Head de la Universitatea din Southampton.

    Un video postat pe una dintre cele mai urmărite pagini de Facebook ale antivacciniștilor face trimitere la un studiu care, susține naratorul, arată din ce este compus vaccinul dezvoltat de AstraZeneca și Oxford. Dar interpretarea naratorului este greșită – studiul în cauză vorbește despre cum se comportă vaccinul când este inoculat în celule umane în laborator.

    Confuzia poate apărea pentru că în timpul procesului de creare a unui vaccin este o fază în care se folosesc celule crescute în laborator, celule provenite din celule embrionare care altfel ar fi fost distruse. Tehnica a fost dezvoltată în anii 1960 și niciun fetus nu a fost avortat pentru a folosi acestui studiu.

    Multe vaccinuri sunt dezvoltate astfel, arată dr. David Matthews de la Universitatea din Bristol, adăugând că orice urmă de celulă este îndepărtată în urma unui proces foarte minuțios, la „standarde extrem de ridicate”.

    Cercetătorii de la Universitatea Oxford au declarat că au lucrat cu celule clonate, iar aceste celule „nu sunt celule de la fetuși avortați”.

    Celulele lucrează ca o uzină care produce o formă foarte slăbită a virusului, care a fost adaptată să funcționeze ca vaccin. Dar chiar dacă virusul slăbit este creat folosind celule clonate, materialul celular este îndepărtat când virusul este purificat și nu se folosește în vaccin.

    Concluzie: se folosesc celule crescute în laborator, celule provenite din celule embrionare care altfel ar fi fost distruse. Acum fiecare crede ce vrea, nu avem acces în laboratoare.

    Apreciază

  20. agendă la nivel mondial. said, on octombrie 31, 2021 at 7:50 pm

    Pentru cei care încă refuză să creadă în „teoria conspirației” privind ce ni se pregătește, iată oficial Documentul Fundației Rockefeller din 21 Aprilie 2020, care susține creearea unei forțe militare pentru a monitoriza „sănătatea cetățenilor”.

    „Planul include și: creearea unei forțe militarizate, “Covid Community Healthcare Corps”, astfel încât fiecare să poată fi testat cu ușurință prin urmărirea contacților centrate pe confidențialitate; o testare a datelor de bord și a unei platforme digitale pentru urmărirea stărilor Covid-19, a resurselor și a protocoalelor de tratament eficiente în toate statele și să fie o casă de compensare a datelor despre noile tehnologii … cel puțin 100.000 de persoane și poate chiar 300.000 de persoane trebuie angajate pentru a întreprinde o campanie masivă privind administrarea testului și urmărirea contacților. “

    Observați cum planul include o “Armată Sanitară”. Documentul Fundației Rockefeller 2020 îl numește “număr unic de identificare a pacientului”, în timp ce Gates îl numește “certificat digital, sau pașaport de imunitate”. Acest “număr de indentificare”, sau “certificat digital”, va determina dacă puteți călători, lucra, face comerț și de a va exercita drepturile.

    Se poate extrapola, acest articol s-a concentrat pe planurile din SUA, nu faceți greșeala să credeți că este un plan izolat – este o agendă la nivel mondial.

    Documentul PDF poate fi descărcat de la acest link:

    Dă clic pentru a accesa TheRockefellerFoundation_WhitePaper_Covid19_4_22_2020.pdf

    Apreciat de 1 persoană

  21. stef said, on octombrie 31, 2021 at 8:57 pm

    Europarlamentarul Cristian Terhes expune sfidarea Comisiei Europene si a Producatorilor de ser experimental in ce priveste desecretizarea clauzelor contractuale. Mafia Big Farma scuipa peste reprezentanti si livreaza contractele cu paginile cenzurate !

    Conferinta intreaga:
    https://www.zerohedge.com/political/watch-meps-protest-oppressive-vaccine-passports-question-why-political-elites-push-agenda
    MEPs Supporting the rights of workers against the mandatory Digital Certificate – press conference

    Apreciat de 2 persoane

  22. Radu Humor said, on octombrie 31, 2021 at 9:03 pm

    „ Big Data arată că SUA promovează narațiunea teoriei privind scurgerile de laborator COVID-19. Dintre cele 8.594 de știri legate de „scurgerile de laborator” pe care GDELT le-a colectat din 2020, 5.079 erau din SUA, reprezentând 59 la sută. După SUA au fost Marea Britanie (611 bucăți) și Australia (597 bucăți). Aproape toată acoperirea a vizat laboratorul WIV.”
    Dacă mai adăugăm că SUA are o mulțime de asemenea laboratoare ( numai în spațiul exsovietic are peste 25) peste tot în Lume este foarte probabil să aibă loc accidente și nu se știe de unde s-a abătut valul ăsta deltoid asupra României. Mai exact din Ucraina, Georgia sau Armenie, locații recunoscute( dar chiar la noi să n-aibă nici una ?) ar fi foarte explicabil ca de acolo, sau chiar de la noi să ni se tragă.
    P.S. Culmea ar fi să aflăm cândva, dar destul de curând, eventual tot la misteaux, că virusul n-a fost scăpat, ci lăsat !
    Și când spun asta mă gândesc la avioanele care împrăștiau acel chemillstrans cu o regularitate constantă zi și noapte, cer senin sau acoperit, ba chiar pe timp de iarnă.
    Și prea seamănă încercarea asta de a da vina pe China , cum au făcut și înainte a de porni războiul împotriva Irakului tot pe un motiv chimic asemănător !
    S-ar putea ca de frica manifestaților de amploare să renunțe la măsurile anunțate și astfel și-au creat această scădere a cifrelor.
    Dar dacă nu ieșim în stradă nu-i oprește nimic să revină la creșterile de dinainte……

    Apreciază

  23. Tinta obiectivelor OMS de a vaccina cel puțin 40% din populația tuturor țărilor până la sfârșitul anului 2021 și 70% până la jumătatea lui 2022. said, on octombrie 31, 2021 at 9:21 pm

    Tinta obiectivelor OMS de a vaccina cel puțin 40% din populația tuturor țărilor până la sfârșitul anului 2021 și 70% până la jumătatea lui 2022.

    Trebuie să învățăm lecțiile pe care ni le oferă și să ne pregătim pentru următoarea.

    Este o certitudine biologică că, la un moment dat, va apărea un alt virus pe care pur și simplu nu îl putem controla.

    Putem lua măsurile acum pentru a ne pregăti pentru acel virus, pentru a-l detecta și pentru a răspunde rapid când apare.
    Pentagonul a inventat un cip care, implantat sub piele, poate detecta infecția cu coronavirus | observatornews.ro
    https://observatornews.ro/extern/pentagonul-a-inventat-un-cip-care-poate-detecta-infectia-cu-coronavirus-416022.html
    Şeful OMS anunţă lumea să se pregătească de o nouă pandemie – Black News
    https://blacknews.ro/seful-oms-anunta-lumea-sa-se-pregateasca-de-o-noua-pandemie/

    Apreciază

    • gheorghe said, on noiembrie 1, 2021 at 2:07 pm

      Gresesti cand spui (nu pare sa citezi, nu te supara!):
      „Este o certitudine biologică că, la un moment dat, va apărea un alt virus pe care pur și simplu nu îl putem controla.”

      Nu e certitudine biologica.
      Altceva este certitudine si „iese” la autopsie.
      Nu va aparea alt virus … de ne-controlat – e un deseu normal care e fo;osit in unele procese interne si eliminat natural de corpul omenesc.
      Sustii ipoteze devenite dogme desi nevalidate de realitatea obiectiva…. acum, deja e religie: una mai galagioasa – covidiana cu zeul absolutist, PARA-STIINTA, adica cea demonica, mincinoasa.

      Apreciază

  24. Mihai said, on octombrie 31, 2021 at 9:48 pm

    A fost si un val al studentilor antivaccinisti si al altora stransi cu usa care din disperare s-au „infectat” ca sa mai prelungeasca agonia cu inca 6 luni. N-au procedat corect dar nu-i judec. Numai in locul lor sa nu fii.

    Sper ca se descurca doar cu hartia de trecere prin boala. Daca-si iau cod QR … mai bine … dar … iar nu judec.

    Apreciază

  25. Robotul Alexa de la Trinitas in dialog cu Valeriu Gheorghita said, on octombrie 31, 2021 at 9:50 pm


    La Trinitas TV un invitat surpriză Valeriu Gheorghita, pr V. Alexa pro vaccinare este moderatorul emisiunii…Aspirator robot compatibil cu Alexa Assistant | ITIGIC
    https://itigic.com/ro/robot-vacuum-cleaners-compatible-with-alexa-or-google-assistant/

    „Asta a contribuie la demonetizarea în mentalul public al unui act medical atât de curat”, a spus purtătorul de cuvânt al Patriarhiei.

    Purtătorul de cuvânt al Patriarhiei spune că eșecul campaniei de vaccinare e rezultatul „asocierii actului medical cu micii și berea” | Digi24
    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/purtatorul-de-cuvant-al-patriarhiei-spune-ca-esecul-campaniei-de-vaccinare-e-rezultatul-asocierii-actului-medical-cu-micii-si-berea-1713763

    Apreciază

  26. Releu said, on octombrie 31, 2021 at 10:11 pm

    Pentru ca s-a redus mult numarul persoanelor cu boli cronice, multi dintre ei murind, din pacate , in ultimele 18 luni. De unde altii noi? Cea mai sigura metoda de imbolnavire a populatiei ramine in continuare cea pe cale injectabila, adica prin vaxxinare. Asa se explica si numarul mare de bolnavi in tarile cu 70-80 % rata de vaxxinare. Vor sa extermine cit mai multi. Chiar si „cifrele” astea in scadere sint umflate din pix.

    Apreciază

  27. Alex said, on octombrie 31, 2021 at 11:48 pm

    Breaking: Moscova intra in lockdown complet, Putin da vina pe nevaxxinati
    https://www.dw.com/en/covid-moscow-locks-down-as-russia-logs-record-cases/a-59649993

    Apreciază

    • gigimutu said, on noiembrie 1, 2021 at 8:17 pm

      pai inseamna ca a inebunit lupul (Putin)!

      cum masa mai, ca sovetecii trag la masea profesionist, si votca dezinfecteaza de nici urma de cucu bau carcalac covrig???

      Apreciază

  28. ledpanell said, on noiembrie 1, 2021 at 6:32 am

    Desi doresc isterie si razboi civil, sefii aia mari mai au mici treburi de rezolvat, si inca nu e timpul.
    Pe de alta parte, exista „omul care intarzie evenimentele”- de regula un aparent mare salvator, din cealalta tabara. Populatia e mingea de ping pong, stanga-dreapta fiind paletele. Mereu dezgustati de o directie, in 4, maxim 8 ani ajung in cealalta, nestiind ca sunt 2 fete ale aceleasi monede, aceeasi mare agenda care nu da inapoi ci eventual sta. Cand sta, de fapt avanseaza, din prea multe ratiuni. Una din ele…”sta” pe timpul, nervii, banii, sanatatea, nefericirea noastra.
    Posibil sa fie un moment-cheie de genul asta, cand mai au de instrainat resurse, terenuri si nu vor sa cada prea repede de la guvernare. In fond, avem un guvern apocaliptic in plina forma, si pe pozitii.
    Referitor la statistici, statistica e o stiinta care ca multe altele, umaniste sau nu, n-au adus bunastare decat unora. Tot S.F.-ul cu viitorul tehnologizat care simplifica totul, cu stiinta care rezolva boli probleme, creste confortul vietii e partial adevarat-e valabil pentru cei care vor ramane vii!!
    Insa confortul de deseori o forma mai subtila sau mai putin subtila de…control.
    De cand exista statistici, cei saraci au saracit tot mai mult. Cresterea nivelului de trai, a calitatii vietii nu inseamna ca africanul care-si ia apa cu galeata a primit un telefon performant prin nu stiu ce donatii, ONG-uri…si daca l-a primit, a fost doar pentru un control exagerat de ieftin. Iar statisticile spun ca daca X are 4 mertzane si Y 2 taraboante, „in medie” nenea cu taraboanta are 2 mertzane si o taraboanta!
    Oare prezentul nu ne arata ca asa-zisul „confort” de a nu ne durea capu’ pe unde intram e inca o forma de control? Printre multe altele, vacsii vor ajunge o turma de agenti Smith, ca in Matrix. Multe chestii din film-care numai film S.F. nu e (ci de programare predictiva a comportamentelor din viitor) au devenit realitate de ceva vreme.

    Apreciază

  29. Bond said, on noiembrie 1, 2021 at 10:41 am

    Zilele lui arahat sunt numarate in Romania. Se pare ca serviciile care-l sustineau si-au luat mana de pe el, abandonandu-l aici. Raul Coltor explica de ce.

    Apreciază

    • gigimutu said, on noiembrie 1, 2021 at 8:21 pm

      apoi sa cada odata,

      da jos de tot, s-apoi sa-l vedem si cu catuse la maini, la citi a ucis de doi ani incoace, cu protocoalele lui de tratament, de parca ar fi fost singurul doctor din Romania!!!!

      Apreciază

      • Nimeni said, on noiembrie 1, 2021 at 10:41 pm

        Dacă o să cadă mai sunt destui ca el ,el doar spune ce are de spus de la alții , restricțiile actuale au fost propuse de el și votate de parlament ,de români ,asta este și ideea , direcția în care se arată cu degetul trebuie sa fie Arafat sau oricine se află în locul lui , și nu guvernanții care au votat legea și care în final au toată vina pentru accesul cu ,,certificat” , și sunt români .

        Apreciază

  30. Gabriel-Remus Pirlea said, on noiembrie 1, 2021 at 11:59 am

    Au scăzut acum pentru câteva zile(pentru ca „masurile”luate de autoritati „produc rezultate”pozitive-așa va spune propaganda),pentru a arata peste vreo saptamana ca vor creste din nou,deoarece la 1 noiembrie crestinii (mai ales în Ardeal)merg cu miile în cimitire pentru a-și comemora morții din familiile lor și pentru ca acolo nu este un mediu safe (ca se vor întâlni în grupuri,nu păstreaza distanta,participa și vaccinați și nevaccinati,nu poarta toți măști, stau acolo cu orele și vor găsi autoritățile și alte motive,ca doar sunt minți ascuțite acolo) și în frunte cu preoții lor (așa vor înfiera, în stil neomarxist,autoritățile,impreuna cu media main-stream mituita,aceasta traditie)pun în pericol sănătatea publica pe timpul pandemiei.Un nou prilej,pentru a continua prigoană creștinilor, creștinismul,la ora actuala,fiind cea mai lovită religie,de către autoritățile laice,în Europa.

    Apreciază

  31. noname 7 said, on noiembrie 1, 2021 at 2:06 pm

    Oare nu scad din cauza rugaciunii? Sau ca Dumnezeu se milostiveste de noi, desi suntem nevrednici?
    Ce bine-ar fi!
    Sa inmultim rugaciunea si pocainta, si astfel nu le va permite Dumnezeu ca sa faca ce vor

    Apreciază

  32. Nimeni said, on noiembrie 1, 2021 at 3:14 pm

    Ar putea avea legătură cu anunțatul , posibil , ,,Blackout” , deoarece dacă numărul de cazuri ar fi în continuare la același nivel în momentul desfășurării evenimentului ,oamenii ar vedea că odată cu ,,Blackout-ul” vor dispărea și decesele cauzate de ,,covid ” spitalele nemaifiind funcționale în acel moment , și normal somnul minților trebuie pastrat in continuare .

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.