SACCSIV – blog ortodox

Nu a fost vorba doar despre câini. Anthony Fauci a finanțat și experimente medicale pe copii orfani

Posted in copii, experimente medicale, VIDEO by saccsiv on octombrie 29, 2021

Sursa: https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/wasnt-just-beagles-monkeys-faucis-nih-also-funded-medical-experiments-aids-orphans-ny-city/

Nu a fost vorba doar despre câini Beagle și maimuțe – Fauci a finanțat prin Institutul Național de Sănătate (NIH) și experimente medicale pe copii orfani bolnavi de SIDA în orașul New York

De Jim Hoft, 26 Octombrie 2021, Gateway Pundit

În august, Cassandra Fairbanks, colaboratoare la Gateway Pundit, a dezvăluit povestea utilizării de către Dr. Fauci a banilor contribuabililor pentru a tortura câini Beagle în cadrul unor teste barbare pe animale.

Dr. Fauci a finanțat un studiu în Tunisia în care câini din rasa Beagle au fost mâncați de vii de muște infectate cu paraziți.

Dr. Fauci, de asemenea, a cheltuit în 2018 peste 16 milioane de dolari din fondurile contribuabililor pentru experimente tulburătoare pe maimuțe, de ‘injectare cu toxine în creier’.

Iar Dr. Fauci a fost prins, mai recent, finanțând cercetări de ‘câștigul funcției’ în laboratorul din Wuhan, China, acuzat de producerea și răspândirea coronavirusului. Fauci a mințit de nenumărate ori sub jurământ în legătură cu finanțarea laboratorului.

Acum asta…

Dr. Fauci a fost prins că a finanțat în 2004, prin NIH, și experimente pe copii orfani bolnavi de SIDA, într-un spital din orașul New York.

Fauci a aprobat prin NIH experimente pe sute de orfani în orașul New York. Agențiile guvernamentale și companiile farmaceutice au folosit copii orfani în teste mortale cu medicamente împotriva SIDA.

În 2005, orașul New York a angajat Institutul VERA pentru a întocmi un raport final privind testele cu medicamente. VERA nu a avut acces la dosarele medicale ale niciunuia dintre copiii folosiți în teste. Raportul lor a fost publicat în 2008.

Aceștia au raportat că douăzeci și cinci de copii au murit în timpul studiilor cu medicamente, că alți cincizeci și cinci de copii au murit în urma studiilor (în centrele de plasament) și, potrivit lui Tim Ross, directorul programului de protecție a copilului de la VERA (începând cu 2009), 29% din restul de 417 copii care au fost folosiți în studiile cu medicamente au murit (dintr-un total de 532 de copii despre care se recunoaște că au fost folosiți). [LINK – SPAM!] [am pus eu un LINK , n.tr.]

Autorii WIKIPEDIA acoperă toate detaliile, așa cum era de așteptat.

Nicio formă de plată sau compensație nu a fost făcută nici unuia dintre copiii folosiți în studii, nici familiilor acestora.

Ulterior, o asistentă a spitalului a vorbit reporterilor despre aceste teste. Ea a raportat că acelor copii li se făcea rău imediat, se îmbolnăveau sau vomitau în timpul testelor. Aceștia erau orfani la Centrul pentru copii Incarnation din New York.

Pagina de internet ICC Investigation oferă mai multe documente și interviuri cu copii și cu personalul de îngrijire a copiilor din spital care au participat în acea cercetare.

Notă: Investigatorul creditat cu dezvăluirea acestui studiu îngrozitor despre orfanii bolnavi de SIDA este (sau a fost) un ‘sceptic’ cu privire la SIDA, dar cercetările și interviurile sale au fost explozive și tulburătoare.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Finantarile lui Anthony Fauci: experimente cu căței pe care muștele de nisip îi mâncau de vii. Corzile vocale le-au fost secționate

FOTOGRAFII TERIFIANTE: Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului unor bebeluși viabili și sănătoși pentru șobolani „umanizați”

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ledpanell said, on octombrie 30, 2021 at 9:25 am

    Cand se vorbea „doar” de caini, de parca ar fi fost sacrificabili, gandeam asa:
    Cand marii lideri ai lumii conduc, stapanesc, detin totul, controleaza si educatia, pregatind din timp lumea pentru ceva anume. Ca sa acceptam mai usor crime, maceluri, razboaie, experimente, se baga din timp fitile, pastile, idei. Multe din ele inca din scoala.
    Cum sa uitam experimentul ala de la biologia gimnaziala, cu disectia broastei? Se temeau mai marii care au dat directive celor care au facut programele scolare ca bietii copii nu vor invata destula violenta, agresivitate?
    Chiar daca doi copii dintr-o mie chinuie o pisica, faptul in sine nu legitimeaza o politica scolara. Pentru ca vorbim de politici, totul e politica, adica bani pana la urma.
    Educati cu experimentul pe broasca, vom accepta mai usor alte experimente. Dar ce e pentru copil o broasca buna de strivit, e pentru altii specia umana. Considerata un musuroi, insecte, sobolani, buni pentru deratizare.
    Uneori cand spectatorul e usor invidios pe puterea calaului care taie capul, i se da un mic briceag sa experimenteze si el cruzimea pe frate, prieten, cunoscuti.
    Dar cu sau fara experimentul disectiei pe broasca conservata in borcan, de regula traim in zona aia de confort mentinuta in bula proprie de adevaruri. O mica holograma de regula statica si nu dinamica, evolutiva, in care totul pare simplu, ok frumos. Adica deosebit de idilic!
    Idilic e cand credem ca dozajele medicamentelor, metodele de tortura si multe altele au aparut asa, din senin. Experimente se fac pe oameni de cand lumea. Cineva spunea ca masura umanitatii se regaseste in performanta mijloacelor de tortura. Foucault e recomandat de lecturat, are scrieri despre sisteme totalitare, control, patologia puterii. Experimente inumane au facut probabil (dar nu 100% sigur) toti. Inchizitia a fost o perioada neagra dintr-un ev intunecat care nu se mai termina. A fost doar cosmetizat. De la tortura pentru opozantii sistemului s-a ajuns la torturile in folosul stiintei. De la prizonierii din cel de-al doilea razboi mondial pana la irakienii torturati si pana la caznele adeptilor Falun Gong din China. Istoria, partinitoare de la inceputurile ei, arata mereu pisica in directia care trebuie. Se scrie si se va scrie doar despre torturile aplicate unora.
    Pana la gelul balistic, cum se testa eficacitatea armelor? Diverse arme, in special non-letale dar cu efecte grave s-au testat pe oameni, pentru „optimizare”. Putem lua taserul, de exemplu…cum s-a tatonat tensiunea si curentul necesare, pentru diverse efecte?
    Absolvirea medicinei e deja o programare mentala in directia tratarii omului ca obiect. Atat cand e internat, pacient, cat si pana la internare. Conceptia despre om si viata se operationalizeaza pana la itemi-gen tonul vocii, privirea, nuante, intonatii, chestii foarte masurabile. Deci o analiza conceptiilor personalului medical despre oameni/pacienti poate fi foarte obiectiva. Inutila, ce-i drept, la noi, si se pare ca peste tot. Dar astfel de analize fie sunt interzise, fie nu duc la nimic, pentru ca nu-s corecte politic. Ori…corectitudinea politica exista cu mult inainte sa fie pusa pe hartie, iar legile nescrise erau si sunt baza iceberg-ului, nu varful.
    In acest context, experimentele lui fauci se apropie, pe o scala a intensitatii, de finalul torturii inteleasa ca inumanitate dusa la perfectiune. Suntem undeva pe la 97% din marele plan, dar procentele ramase vor parea o eternitate. Ca o durere atroce de masea de cateva minute, care ni se par ore. Durerea aia de masea e minciuna!

    N-am idee in ce masura oamenii constientizeaza in ce masura creierul le alterat aproape complet! Ce de-a mii de subrutine s-au format, de automatisme, clisee, prejudecati. Cam la orice problema grava, la noi sau pe plan global, de ani buni individualistii (o rasa umana intermediara, care face trecerea de la crestini la satanisti) ziceau: ce ma intereseaza pe mine? In culmea indiferentei sora cu complicitatea la dracovenii, unii spuneau ca nu le pasa de viata altora, ce treaba au ei cu ce face fiecare? Infinitatea de pasi marunti, microscopici s-au adunat si au dus la lumea de acum. Si noi am ajuns sa facem experimente, eventual in forme „soft” unii pe altii. Daca are unu o problema, ceilalti au ajuns fie sa se amuze, fie sa se uite ca la film. Fie chiar sa filmeze cu telefoanele cand unul isi da duhul pe carosabil.
    Avem gene de micro-, nano-fauci in noi, asa ca l-am acceptat mai usor. Ne-a facut in timp, sa fim dupa chipul si asemanarea lui, pentru a instaura dictatura mai usor.
    Pe vremuri erau carti despre cum sa ne crestem copii. Acum ar putea aparea, inutil, carti despre cum sa ni-i pierdem, sigur. Si ii pierdem! Cu vacs, orice educatie in familie va fi inutila. Comenzile, programarea va fi prin 5g si 6g, se vor induce conceptii, convingeri ca aparent proprii, personale. Lumea nici nu va fi constienta de ce se intampla. Va avea suprema iluzie ca e acelasi eu/sine, desi complet modificat.

    Apreciat de 1 persoană

  2. marcus said, on octombrie 30, 2021 at 12:20 pm

    Francezii au dat o lege, prin vara („noaptea ca hotii”), prin care este permis avortul in luna a noua si mai permite si amestecul genetic intre om si animal pentru a se obtine „himere”.

    https://odysee.com/@Nap3tetelauree:6/que-cache-la-loi-bio-thique:2

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.