SACCSIV – blog ortodox

Finantarile lui Anthony Fauci: experimente cu căței pe care muștele de nisip îi mâncau de vii. Corzile vocale le-au fost secționate

Posted in ANIMALE, CAINI, experimente medicale, experimente stiintifice by saccsiv on octombrie 24, 2021

Zero Hedge: Fauci Funded ‘Cruel’ Puppy Experiments Where Sand Flies ‘Eat Them Alive’; Vocal Cords Severed

Fauci a finanțat experimente ‘nemiloase’ care au implicat căței pe care muștele de nisip îi ‘mâncau de vii’; corzile vocale le-au fost secționate

De TYLER DURDEN, 23 Octombrie 2021, ZeroHedge

În timp ce atenția s-a concentrat recent asupra faptului că Institutul Național de Sănătate (NIH) al doctorului Anthony Fauci a finanțat manipularea genetică a coronavirusului liliacului în același oraș în care a apărut pandemia de coronavirus al liliacului, un grup bipartizan de legislatori a cerut răspunsuri cu privire la experimentele ‘bolnave’ pe căței drogați, potrivit The Hill.

„Anchetatorii noștri arată că divizia NIH a lui Fauci, a trimis o parte dintr-o subvenție de 375.800 de dolari unui laborator din Tunisia pentru a droga căței și a le închide capetele în cuști cu plasă, pline de muște de nisip înfometate, astfel încât insectele să îi mănânce de vii”, scrie organizația non-profit ‘White Coat Waste Project’. „De asemenea, ei au încuiat în cuști câini de vânătoare, lăsați singuri în deșert peste noapte, timp de nouă nopți consecutive, ca momeală pentru a atrage muștele de nisip infecțioase.”

După cum a scris Christian Spencer pentru The Hill:

„White Coat Waste Project, organizația non-profit care a semnalat pentru prima dată faptul că banii contribuabililor americani au fost folosiți pentru a finanța controversatul Wuhan Institute of Virology, și-a îndreptat acum atenția asupra lui Anthony Fauci în legătură cu o altă problemă, legată de testarea pe animale – infectarea a zeci de câini cu paraziți care provoacă boli, pentru a testa pe ei un medicament experimental.

Membrii Camerei Reprezentanților, majoritatea republicani, doresc ca Fauci să dea explicații ca răspuns la acuzațiile aduse de White Coat Waste Project, care au implicat drogarea cățeilor.

Potrivit White Coat Waste Project, Administrația pentru Alimente și Medicamente nu cere ca medicamentele să fie testate pe câini, astfel că grupul se întreabă de ce ar fi fost necesar în astfel de experimente.

White Coat Waste susține că 44 de căței din rasa beagle au fost folosiți într-un laborator din Tunisia, Africa de Nord, iar unora dintre câini li s-au îndepărtat corzile vocale, probabil pentru ca oamenii de știință să poată lucra fără a fi deranjați de chelălăielile și lătratul lor necontenit. -The Hill”

Parlamentarii îngrijorați (R: republican, D: democrat –statul pe care îl reprezintă, n.tr.) sunt conduși de reprezentanta Nancy Mace (R-SC), care a declarat într-o scrisoare către NIH că tăierea corzilor vocale este o procedură ‘nemiloasă’ și o „condamnabilă utilizare greșită  a fondurilor contribuabililor”. Lui Mace i se alătură deputații Cindy Axne (D-Iowa), Cliff Bentz (R-Ore.), Steve Cohen (D-Tenn.), Rick Crawford (R-Ark.), Brian Fitzpatrick (R-Pa.), Scott Franklin (R-Fla.), Andrew Garbarino (R-N.Y.), Carlos Gimenez (R-Fla.), Jimmy Gomez (D-Calif.), Josh Gottheimer (D-N.J.), Fred Keller (R-Pa.). ), Ted Lieu (D-Calif.), Lisa McClain (R-Mich.), Nicole Malliotakis (R-N.Y.), Brian Mast (R-Fla.), Scott Perry (R-Pa.), Bill Posey (R-Fla.), Mike Quigley (D-Ill.), Lucille Roybal-Allard (D-Calif.), Maria E. Salazar (R-Fla.), Terri Sewell (D-Ala.), Daniel Webster (R-Fla.) și Del. Eleanor Holmes Norton (D-D.C.) prin intermediul The Hill.

În mod ilar, Snopes cataloghează această poveste ca fiind ‘amestecătură’, deoarece „nu este clar dacă Dr. Anthony Fauci, directorul Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase (NIAID) din cadrul NIH, a aprobat personal proiectul”.

Așadar, bănuțul se oprește acolo unde…

Cum va întoarce Fauci această situație?

„The Babylon Bee: Fauci spune că atacul împotriva torturii cățeilor este un atac la adresa științei”

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on octombrie 24, 2021 at 8:55 pm

    Știința fără Dumnezeu NU este știință!

    Apreciază

  2. citate celebre said, on octombrie 24, 2021 at 9:08 pm

    Kary Mullis despre Fauci

    „Oameni ca Fauci se ridică și încep să vorbească, știi, el într-adevăr nu știe nimic despre nimic și i-aș spune asta în față. Nimic. Omul crede că poți să iei o probă de sânge și să o pui într-un microscop electronic, și dacă există un virus acolo, vei știi. El nu înțelege microscopia electronică și nu înțelege medicina, nu ar trebui să se afle într-o poziție așa cum este acum. Majoritatea tipilor ălora de acolo, din vârf, sunt oameni buni doar pentru administrație, și nu știu nimic despre ce se întâmplă în partea de jos. Știi, tipii ăia au o agendă, care nu este ceea ce ne-am dori noi să aibă, pentru că îi plătim (cu taxele noastre) să aibă grijă într-un fel de sănătatea noastră. Ei au o agendă personală, ei își stabilesc propriile reguli pe măsură ce înaintează, ei le schimbă când vor și le introduc pe furiș, ca Tony Fauci, căruia nu-i pasă să meargă la televiziune în fața oamenilor care îi plătesc salariul, și să mintă în direct în fața camerei.”

    Apreciază

  3. […] Finantarile lui Anthony Fauci: experimente cu căței pe care muștele de nisip îi mâncau de vii. … […]

    Apreciază

  4. ledpanelll said, on octombrie 24, 2021 at 10:31 pm

    Cand marii lideri ai lumii conduc, stapanesc, detin totul, controleaza si educatia, pregatind din timp lumea pentru ceva anume. Ca sa acceptam mai usor crime, maceluri, razboaie, experimente, se baga din timp fitile, pastile, idei. Multe din ele inca din scoala.
    Cum sa uitam experimentul ala de la biologia gimnaziala, cu disectia broastei? Se temeau mai marii care au dat directive celor care au facut programele scolare ca bietii copii nu vor invata destula violenta, agresivitate?
    Chiar daca doi copii dintr-o mie chinuie o pisica, faptul in sine nu legitimeaza o politica scolara. Pentru ca vorbim de politici, totul e politica, adica bani pana la urma.
    Educati cu experimentul pe broasca, vom accepta mai usor alte experimente. Dar ce e pentru copil o broasca buna de strivit, e pentru altii specia umana. Considerata un musuroi, insecte, sobolani, buni pentru deratizare.
    Uneori cand spectatorul e usor invidios pe puterea calaului care taie capul, i se da un mic briceag sa experimenteze si el cruzimea pe frate, prieten, cunoscuti.
    Dar cu sau fara experimentul disectiei pe broasca conservata in borcan, de regula traim in zona aia de confort mentinuta in bula proprie de adevaruri. O mica holograma de regula statica si nu dinamica, evolutiva, in care totul pare simplu, ok frumos. Adica deosebit de idilic!
    Idilic e cand credem ca dozajele medicamentelor, metodele de tortura si multe altele au aparut asa, din senin. Experimente se fac pe oameni de cand lumea. Cineva spunea ca masura umanitatii se regaseste in performanta mijloacelor de tortura. Foucault e recomandat de lecturat, are scrieri despre sisteme totalitare, control, patologia puterii. Experimente inumane au facut probabil (dar nu 100% sigur) toti. Inchizitia a fost o perioada neagra dintr-un ev intunecat care nu se mai termina. A fost doar cosmetizat. De la tortura pentru opozantii sistemului s-a ajuns la torturile in folosul stiintei. De la prizonierii din cel de-al doilea razboi mondial pana la irakienii torturati si pana la caznele adeptilor Falun Gong din China. Istoria, partinitoare de la inceputurile ei, arata mereu pisica in directia care trebuie. Se scrie si se va scrie doar despre torturile aplicate unora.
    Pana la gelul balistic, cum se testa eficacitatea armelor? Diverse arme, in special non-letale dar cu efecte grave s-au testat pe oameni, pentru „optimizare”. Putem lua taserul, de exemplu…cum s-a tatonat tensiunea si curentul necesare, pentru diverse efecte?
    Absolvirea medicinei e deja o programare mentala in directia tratarii omului ca obiect. Atat cand e internat, pacient, cat si pana la internare. Conceptia despre om si viata se operationalizeaza pana la itemi-gen tonul vocii, privirea, nuante, intonatii, chestii foarte masurabile. Deci o analiza conceptiilor personalului medical despre oameni/pacienti poate fi foarte obiectiva. Inutila, ce-i drept, la noi, si se pare ca peste tot. Dar astfel de analize fie sunt interzise, fie nu duc la nimic, pentru ca nu-s corecte politic. Ori…corectitudinea politica exista cu mult inainte sa fie pusa pe hartie, iar legile nescrise erau si sunt baza iceberg-ului, nu varful.
    In acest context, experimentele lui fauci se apropie, pe o scala a intensitatii, de finalul torturii inteleasa ca inumanitate dusa la perfectiune. Suntem undeva pe la 97% din marele plan, dar procentele ramase vor parea o eternitate. Ca o durere atroce de masea de cateva minute, care ni se par ore. Durerea aia de masea e minciuna!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Tiberiu said, on octombrie 25, 2021 at 12:23 am

    Fauci e noul doctor Menghele și loc de câini, oameni vii. Atacul împotriva torturii cățeilor este un atac la adresa științei. La fel atacul împotriva vaccinării e un atac împotriva științei. Mai erau unii prin ’40 care făceau tot experimente așa științifice și au sfârșit brusc la Nürnberg.
    Globaliștii calcă pe urmele înaintașilor lor criminali de război cu experimentele lor.

    Apreciază

  6. Tatiana Belu said, on octombrie 25, 2021 at 2:22 pm

    Un criminal. Doamne ce milă mi-e! Va rog nu ma fc. Sa plâng!

    Apreciază

  7. […] Finantarile lui Anthony Fauci: experimente cu căței pe care muștele de nisip îi mâncau de vii. … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.