SACCSIV – blog ortodox

FOTOGRAFII TERIFIANTE: Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului unor bebeluși viabili și sănătoși pentru șobolani „umanizați”

Posted in avort, experimente medicale, Facebook, Mark Zuckerberg by saccsiv on iulie 10, 2021

Life News: Fauci Funded Research With Body Parts From Viable, Healthy Babies Killed in Abortions

Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului de la bebeluși viabili și sănătoși uciși în avorturi

National | Micaiah Bilger | 8 Iulie, 2021 | Washington, DC

Agenția lui Anthony Fauci folosește dolari din taxele plătite de americani pentru a finanța experimente imorale în care sunt folosite părți ale corpului de la bebeluși potențial viabili și sănătoși uciși prin avort.

Fauci, medicul șef al lui Joe Biden, conduce și Institutul Național de Alergii și Boli Infecțioase.

O nouă investigație realizată de DailyWire a constatat că agenția lui Fauci a susținut un studiu efectuat la Universitatea din California-San Francisco în care s-au folosit organe de la bebeluși avortați care aveau între 18 și 23 de săptămâni de dezvoltare intrauterină, pentru a studia creșterea bacteriană.

Studiul „Colonizarea bacteriană viabilă este extrem de limitată în intestinul uman, pe timpul vieții intrauterine” a fost publicat în februarie 2020 în revista „Nature Medicine”.

Conform studiului, cercetătorii au folosit organe „donate” precum intestine, rinichi, splină și ganglioni limfatici de la copii avortați care aveau de la 18 până la 23 de săptămâni de dezvoltare intrauterină. Organele bebelușilor au provenit de la Departamentul de Obstetrică, Ginecologie și Știința Reproducerii de la Spitalul General Zuckerberg din San Francisco, a menționat studiul.

Organele bebelușilor „au fost colectate utilizându-se instrumente sterile de către un singur operator pe parcursul a 10 minute de la procedura de terminare a sarcinii și plasate în recipiente sterile” și apoi „transportate în medii cu gheață și prelucrate în decurs de două ore după colectare”, potrivit studiului.

Cercetătorii au recunoscut că pentru a-și desfășura studiul au folosit mai multe surse de finanțare din banii plătitorilor americani de taxe, inclusiv o subvenție a Institutului Național de Alergii și Boli Infecțioase, din care universitatea a folosit 113.727 USD din 2017 (Grant Nr. F31 AI136336), relatează DailyWire. Alte subvenții finanțate din banii contribuabililor au venit de la Fundația Națională de Științe și Institutul Național de Sănătate (NIH).

Grupul care a descoperit inițial studiul, ‘San Francisco Pro-viață’, a cerut insistent UCSF să oprească avorturile imorale și practicile de cercetare, conform raportului.

La începutul acestei săptămâni, San Francisco Pro-viață a publicat documente primite de la Universitate, printr-o cerere de documente publice, care arată cum UCSF recoltează organe genitale și alte organe de la copii avortați, pe care le-au folosit pentru cercetare.

Fără ca majoritatea americanilor să știe că banii din taxele pe care le-au plătit finanțează aceste tulburătoare practici de avort, lipsite de etică.

La începutul acestei veri, David Daleiden, fondatorul Centrului pentru Progres Medical, a declarat pentru Townhall că agenția lui Fauci a acordat 61 de milioane de dolari și Universității din Pittsburgh, în 2019, pentru cercetare științifică, iar o parte din acești bani a finanțat experimente grețoase care implică atașarea de șoareci și șobolani a unor părți din corpul copilului avortat.

Într-un studiu, oamenii de știință au folosit scalpul unor copii avortați, care aveau între 18 și 20 de săptămâni de sarcină, pentru a crea șoareci și șobolani „umanizați” care să servească studiului sistemul imunitar uman. Cercetătorii au descris scalpul drept „piele umană cu grosime deplină”.

Odată cu articolul lor, cercetătorii au publicat și fotografii ale experimentului – imagini îngrozitoare care prezintă smocuri de păr ale copiilor avortați care cresc pe rozătoare.

Pe timpul administrației Obama, cel puțin 77 de milioane de dolari din taxe au fost cheltuiți pentru proiecte de cercetare care foloseau părți ale corpului copiilor avortați, conform The Hill. Administrația Trump a întrerupt finanțarea cercetărilor lipsite de etică și a creat un nou consiliu consultativ etic pentru a preveni o finanțare suplimentară. Cu toate acestea, administrația Biden a inversat rapid acțiunile la începutul acestui an.

 

Comentariu saccsiv:

Probabil despre aceste fotografii se aminteste in articol:

Nu stiu cum este in cazul scalpului, insa, in general, nu prea ai ce face cu organele „donate” de la un mort:

Pentru ca nu puteau lua un organ viu de la un om mort, au schimbat definitia … mortii

In articol se specifica faptul ca organele bebelușilor „au fost colectate utilizându-se instrumente sterile de către un singur operator pe parcursul a 10 minute de la procedura de terminare a sarcinii și plasate în recipiente sterile” și apoi „transportate în medii cu gheață și prelucrate în decurs de două ore după colectare”. Mi-e teama ca acei bebelusi erau vii in momentul colectarii organelor.

Zuckerberg San Francisco General Hospital and Trauma Center poarta numele fondatorului Facebook deoarece acesta a dat o mare suma de bani pentru constructia sa:

https://en.wikipedia.org/wiki/San_Francisco_General_Hospital

Asadar, in acestia sa avem incredere cand ne spun orice despre Covid?

Cititi va rog si:

Parlamentul European: avortul e drept fundamental al omului

 

Tagged with: , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ledpanel said, on iulie 10, 2021 at 8:28 am

    Intr-adevar, s-a schimbat definitia mortii: unii sunt morti din clipa in care intra in spital. Trendul de a „ajuta” persoane in varsta sa nu mai iasa vii din spitale exista si in Romania de multe decenii. Daca persoanele in varsta erau pe primul loc, in zilele noastre e rasa alba. In principal, barbatul alb, capabil de reproducere, dar si de revolta. Umilirea, distrugerea mediatica a barbatului alb se observa in reclame, filme samd. Moartea pare sa fie dedicata rasei albe, in primul si in primul rand.
    Ce-am observat? Rromi si cetateni straini, musulmani si nu numai n-au purtat masca atunci cand era obligatorie in spatii deschise in marea lor majoritate! Daca nu era politia corupta, ii taraiam in instante pentru ca se prefac ca nu vad. Dar probabil stiu si ei ceea ce stiu si altii, si noi inca nu intelegem. Daca in Romania problema mastii in spatii publice e doar pentru romani, in Franta treaba nu pare altfel. E suficient sa incercam sa observam si ceea ce nu se vede, ceea ce nu apare. Ei bine, desi se stie ca Franta, Parisul in principal sunt pline de negri, magrebieni etc…la protestele antirestrictii n-am vazut nici 1% persoane de culoare. Ci doar rasa alba. Unde erau negrii aia care vin pe banda rulanta la noi, sa faca medicina?
    Se pare deci, ca in etapa intermediara, unii au mai mult drept la viata decat altii.

    Apreciat de 2 persoane

    • marcus said, on iulie 10, 2021 at 11:23 am

      Rasa alba, rasa Europei, vine din amestecul urmasilor lui Iafet si Sem – din Sem pe filiera Aram -, iar celelalte rase vin din Ham.

      In Asia (orientul mijlociu) gasim rasa alba, a iafeto-semitilor, neamestecata cu componenta Ham, doar in Iran si Afganistan, pentru ca in rest tot ce inseamna arabi, pakistanezi, indieni din nordul Indiei, sunt amestec semito-iafetic cu o importanta componenta Ham (filiera Cuș), chiar peste 50% in cazul celor din Pakistan si nordul Indiei.
      Iar daca trebuie sa ne referim la restul Asiei, ei bine, popoarele acesteia sunt… surpriza!… tot hamite (nicidecum semite, dupa cum zic unii), pe filierele Cuș in restul Indiei si Canaan in Indochina, China, Japonia, Mongolia, insulele Oceaniei.

      Ham a fost cel care a renuntat la invatatura primita de la Noe, tatal sau, devenind un rebel idolatru. Iar ce se intampla astazi este o reiterare a conflictului, vechi de 5000 de ani, dintre urmasii lui Ham si cei ai lui Iafet si Sem.

      Apreciază

      • un ticalos said, on iulie 13, 2021 at 6:32 am

        Doamne ajuta! Interesante aceste observatii etnografice, pot cere o sursa care sa le prezinte mai in detaliu? Mi se pare remarcabil mai ales
        faptul ca intr-adevar popoarele din sud-estul Asiei – sa numim doar China si Japonia ca doua reprezentante de seama – sunt adancite in idolatrii din copilaria istoriei lor ca popoare, si nici macar n-ar parea ca au fost catusi de putin receptive la propovaduirea Sf. Apostoli si a ucenicilor lor. Asa in India macar a existat pentru primele secole comunitate ortodoxa, chiar daca ulterior au cazut in erezie (daca ma insel si inca dainuie in India o biserica adevarata, canonica ma rog sa ma ierte Dumnezeu pentru spusa gresita).

        Apreciază

  2. Cosmin said, on iulie 10, 2021 at 9:12 am

    Da e macabru, dupa cateva fraze am sarit peste articol, trecand la comentariul saccsiv.

    Off topic:

    Pe pagina parlamentului european, au aparut intrebari referitoare la influenta undelor radio asupa imunitatii populatiei.

    Pe scurt, influenta 5G in declansarea epidemiilor:

    https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2020-002498_EN.html?fbclid=IwAR0NXsXVtBcSLYIsBKAtjlpAyxGzUudDp3-qLGfx4vGOKPCbBTXxHy_LBas

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ines said, on iulie 10, 2021 at 9:36 am

    Începe razboiul cu Bruxellesul. Cehia, Polonia, Slovenia și Slovacia anunță că fac scut în jurul lui Orban în privința LGTB

    https://www.stiripesurse.ro/incepe-razboiul-cu-bruxellesul-cehia-polonia-slovenia-si-slovacia-anunta-ca-fac-scut-in-jurul-lui_1887839.html

    Apreciat de 1 persoană

    • Clement said, on iulie 10, 2021 at 2:34 pm

      In fond, in calitate de cetateni europeeni, putem adera individual la aceasta miscare de rezistenta.
      Neputand conta pe auriotii nationali, nu avem decat a-i scrie Ursulei ca sustinem principiile premierului ungur .
      Ciolos este liderul unei miscari a liberticizilor din intreaga Europa si Brusselul tolereaza existenta unei structuri politice aberante in care indivizi din toate formatiunile inscrise statutar sunt si membri Renew Europe.
      108 membrii din 22 de tari !
      Austria 1, Belgia 4, Bulgaria 3, Cehia 6, Croatia1,Danemarca 3, Estonia 3, Finlanda 3, Franta 21, Germania 7, Irlanda 1,Letonia 1,Lituania 2, Luxemburg 2, Romania ( USR+).4,
      Slovacia 2, Slovenia 2,Spania 8, Suedia 3, Tarile de Jos 6, Ungaria2.
      Tarile care nu au aderat la aberatia RenewEu:
      Norvegia, Polonia, Malta, Grecia, Portugalia.
      Au creat un precedent si este momentul ca europenii sa contracareze formatiunea condusa de Ciolos.
      Daca Simion & co nu sustin Ungaria de la tribuna, nu ne ramane decat sa o sustinem individual.

      Apreciat de 1 persoană

    • Sport sangeros said, on iulie 10, 2021 at 2:39 pm

      Ramane Romania de batjocura dracilor, fiecare crestin are datoria sa l blesteme pe tradatorii si hulitorii neamului care au facut pact cu diavolul. Din cauza lor am qjuns minoritari si slugi la noi in tara. Trebuie chemat Domnul in ajutorul neamului romanesc.

      Apreciat de 1 persoană

      • Clement said, on iulie 10, 2021 at 10:18 pm

        Blestemele sunt lege pentru poporul ales ( Psalmul 108 ) si nu au ce cauta nici in gandurile, nici in gurile celor care primesc Sfanta Impartasanie.
        Dea Domnul sa se trezeasca preacucernicul BOR si sa randuiasca citirea Moliftelor Sfantului Vasile cel Mare in toate parohiile, cel putin o data pe luna, caci crestinii nu au alta arma in vreme de razboi spiritual.
        Am sustinut cu convingere ideea construirii Catedralei Mantuirii Neamului pe locul in care ateii comunisti au distrus mii de vieti, unde morti fara numar zac fara cruci sub cladirea in care astazi parlamentarii batjocoresc acest popor martir. Nimeni nu va putea vreodata estima proportiile dramelor traite in inima orasului lui Bucur.
        Lucrarile la Catedrala trebuie sa fie desavarsite spre Slava Sfintei Treimi si mantuirea poporului nostru, dar sa luam aminte ca in pretul final sa nu intre si vietile pruncilor .

        Apreciază

  4. John said, on iulie 10, 2021 at 1:01 pm

    Off :
    Explozie puternică,la Teheran
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/explozie-puternica-in-nordul-teheranului-1592737

    Apreciază

    • Clement said, on iulie 10, 2021 at 11:04 pm

      Totul a inceput cu explozia atentat din Liban.
      Argumentele strategice sunt cu atat mai convingatoare cu cat satelitii militari sunt mai performanti si dronele mai miniaturale.
      Au trecut vremurile cand umblau teroristii cu o surubelnita in buzunar pe care o infigeau intr-un agregat ce declansa un scurt-circuit, care la randu-i declansa…
      Romanii au si ei dezastrele lor, mai putin mediatizate international, din ratiuni strategice.
      Incendierea depozitelor de deseuri (gunoaie), in marea lor majoritate cumparate de oameni de afaceri romani, ar trebui considerata drept act terorist.
      „Specialistii de mediu” au nevoie de masuratori pentru a realiza natura emanatiilor si gradul de toxicitate al acestora, in timp ce mii de oameni au convingerea ca sunt victimele unor atacuri cu arme chimice neconventionale.
      Ce am putea face noi, alegatorii?
      Am putea sa ii obligam pe cersetorii de stampile de vot sa campeze in taberele lor de vara macar o saptamana, langa gropile cu gunoaie.

      Apreciază

  5. […] FOTOGRAFII TERIFIANTE: Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului unor … […]

    Apreciază

  6. […] FOTOGRAFII TERIFIANTE: Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului unor … […]

    Apreciază

  7. […] FOTOGRAFII TERIFIANTE: Fauci a finanțat cercetări în care s-au folosit părți ale corpului unor … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.