SACCSIV – blog ortodox

Video: Tiganii din Bărbulești – sub 1 la suta vaccinati, circa 1 la mie infectati

Posted in Coronavirus, TIGANI, vaccin, vaccinare, VIDEO by saccsiv on octombrie 24, 2021

Inregistrarea incepe:

“Se tem ca daca se vor imuniza, vor fi cipati”

Mai incolo insa, niciunul dintre cei intrebati n-a zis nimic despre cip.

Si de ce se foloseste cuvantul imunizare? Ce imunizare e aia care implica a treia doza?

Franţa a lansat campania de vaccinare împotriva COVID cu a treia doză

În Israel, cei care nu-și fac a treia doză de vaccin sunt avertizați că isi vor pierde privilegiile ‘permisului verde’ COVID

România autorizează a treia doză de vaccin

Si se pregateste a patra:

Salman Zarka, ţarul Covid din Israel, cere pregătirea pentru DOZA A PATRA: „Așa va fi viața noastră de acum încolo, în valuri”

Si tot asa, an de an:

Marea Britanie: Intensificarea procesului de vaccinare poate duce la noi mutatii ale coronavirusului. Asa ca trebuie sa ne mai vaccinam si la toamna si tot asa an de an

Revenind la Bărbulești, aceasta localitate, cu aceasta infima rata de teste pozitive, tot va intra in lockdown, prin hotararea unui guvern demis:

Hotărârea privind noile restricții pentru combaterea pandemiei a fost publicată în Monitorul Oficial

Cititi va rog si:

DE CE MULTI TIGANI NU CRED? Video: Luni, tiganii din Murgeni au luat cu asalt scoala in urma zvonului ca li se vaccineaza copiii anti Covid. Marti, 127 de elevi, dintr-un total de 171, nu s-au mai prezentat la cursuri

 

Tagged with: ,

41 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. scortisoara said, on octombrie 24, 2021 at 12:42 pm

    Ce tare ! Îmi e drag de ei . :)))). Bravo vouă ! Sa trăiți și sa va păstrați sănătoși ! Așa da oameni ….

    Apreciază

  2. Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 12:50 pm

    Ieri m-a rugat mama să-i pun Romania TV la aparat, şi am prins o intervenţie a lui Cosmin Guşă (în emisiunea lui Ioan Korpos). Ce zice el:
    Veste bună:
    – influenţa lui Soros în Europa începe să se destrame. Ungaria a ieşit (aparent) de sub influenţă, Germania a ieşit (cancelarul care va fi pus acuma nu e din clica lui Soros), cancelarul Austriei a fost luat la întrebări, şi încă vreo două ţări. S-ar putea să urmeze România la ”dezintoxicare”, dar aici va fi mai greu că e un bastion al lui Soros (mai mulţi din studio au fost de aceeaşi părere);

    Veşti rele:
    – Familia Rotschild a cumpărat în 2017 datoria suverană a Ucrainei (tre’ să recunoaştem e bazat Cozmin Guşă dacă pronunţă numele ”Rotschild” în direct la televizor);
    – se trag sforile ca Ucraina să înceapă un conflict cu Rusia, iar nişte persoane trag sforile la noi să ”intrăm în război” de partea Ucrainei;

    Apreciat de 1 persoană

    • stef said, on octombrie 24, 2021 at 1:42 pm

      Se apropie profetiile lui Alois Irlmaier.. Razboiul va pleca de la un asasinat politic facut undeva in zona „Balcanica” … Spre sfarsitul razboiului , Irlmaier vede cum niste avioane imprastie o pulbere chimica de culoare verde-galben pe o zona lata de 100 Kilometri mergand pe o linie dreapta intre MAREA NEAGRA si MAREA NORDULUI – Bariera este facuta pentru opri retragerea armatelor Rusiei si a-i anihila … Pulberea OMOARA TOT ce este viu si isi pierde efectul dupa cateva zile… Deci e posibil ca Romania sa fie folosita de NATO si Cabala demonica ca zona de sacrificiu cu arme chimice si biologice…. Profetiile lui Irlmaier se potrivesc foarte bine cu profetiile lui Paisie Aghioritul..

      Apreciază

      • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 4:26 pm

        Nu ştiu de Alois Irlmaier şi nu vreau să vă încurajez să vă uitaţi la ”clarvăzători”. Am auzit de lucrul ăsta, dar ştiam un pic diferit (presupunând că aşa ceva chiar va avea loc):
        – acea bandă s-ar putea să fie mai mare de 100 de km, vreo 400-500;
        – nu va dura câteva zile, ci câţiva ani;
        Nu ştiu cum a ajuns la un scenariu sau unde a citit, dar povestea sună cam aşa: Rusia ar fi atacată, ar urma să pornească înspre Europa de Vest, ar urma să ajungă în Franţa, apoi ”aliaţii” ar urma să folosească armament chimic asupra ruşilor şi să se producă o bandă radioactivă pe sol, în lăţime de vreo 400 de km, astfel încât să fie tăiate liniile de aprovizionare ruseşti. Această pulbere aruncată pe sol ar urma să facă zonele respective de netrecut din ambele părţi, iar cei din zonă s-ar putea să supraveţuiască dar numai cu geamurile închise.
        Acuma partea din lumea reală: în Franţa chiar a fost lansat un film artistic cu un scenariu ca acesta.

        Un tip zice aşa despre treaba asta:
        Presupunând că izbucneşte WW3, Rusia ar urma să invadeze Europa de Vest pentru a scapă din încercuirea NATO (până în 2023 se estimează că Rusia va fi complet încercuită de baze NATO, acuma e încercuită cam 80 %). Ruşii ar urmări prin această invazie să cucerească total vestul Europei, pentru ca americanii să nu poată debarca în Europa. Ruşii ar urma să fie opriţi pe linia de apărare a oraşelor Dusseldorf-Bonn-Mainz-Stuttgart, unde este un arc defensiv natural. Între Bielurusia şi fluviul Rin ar urma să se desfăşoare marile bătăilii de tancuri; Polonia şi o parte semnificativă din Germania ar urma să aibe parte de mari distrugeri. Ruşii ar urma să fie opriţi pe linia Rinului (în Germania), iar în Franţa ar urma să înainteze până la Lyon.
        Apoi ar urma ca americanii să izoleze logistic pe ruşi de bazele de aprovizionare din Polonia şi Rusia folosind un bombardament chimic şi radiocativ, cu un praf toxic de culoare gălbuie. În urma acestui bombardament, ar urma apară o ”zona interzisă” cu lăţimea cam de 300 de km, care ar urma să fie desfăşurată (ipotetic) în două variante: fie pe direcţia Stettin (Polonia) – Berlin – Praga – Viena – Belgrad – Bucureşti – Marea Neagră; fie că va fi pe direcţia Norvegia – Danemarca – Praga – Viena – Belgrad – Bucureşti – Marea Neagră. Acestă pulbere toxică de culoare gălbuie ar urma să se aşeze pe pământ şi să aibe un efect letal timp de un an, un an jumătate. Se presupune că un ipotetic om care păşeşte pe acest pământ sau respiră aerul de acolo ar urma să moară imediat.
        Oare aşa va fi ? Nu ştiu, dar se pare că francezii deja au început pregătirea psihologică a populaţiei pentru un asemenea scenariu, lansând un film artistic (scos în 2018). În acest film, o ceaţă otrăvitoare iese din pământ şi învăluie Parisul. Mii de morţi, serviciile publice sunt suspendate. Acest film prezintă şi câteva idei elementare privind supravieţuirea în astfel de situaţii: supravieţuirea este imposibilă sau foarte grea de unul singur; trebuie imediat stabilite celule de supravieţuire (rude, vecini); trebuie supravieţuit în primele ore când de obicei e cel mai greu; trebuie atenţie la orice necunoscut, chiar dacă e din poliţie; trebuie planificată dinainte o locaţie secundară unde să te refugiezi; trebuie să existe resurse de apă potabilă, ustensile medicale pentru primul ajutor, diverse scule de bază, mici butelii de oxigen, măşti de gaze, dispozitive de comunicaţie directă (nu telefoane mobile), radio cu acumulatori, lanterne cu baterii, haine groase, pături.

        Apreciază

      • stef said, on octombrie 24, 2021 at 7:52 pm

        @ Mihai T , saccsiv

        aici am gasit o varianta mai ampla , insa pare amestecata si cu alte „viziuni” din zona catolica :

        http://www.alamongordo.com/alois-irlmaier-prophecies/

        Apreciază

      • stef said, on octombrie 24, 2021 at 7:55 pm

        @ Mihai T , saccsiv

        aici am gasit o varianta tradusa direct din limba germana:

        https://aloisirlmaier.blogspot.com/

        Apreciază

      • Max said, on octombrie 25, 2021 at 7:52 pm

        Armatele alianteinordului detin inca din anii 60 ai secolului trecut arma chimica numita Vx, o neuroparalizanta de contact si inhalatorie cu efect devastator, a carei culoare verzuie corespunde descrierii lui Irlmaier. Este cea mai puternica substanta toxica de lupta STL cunoscuta pana in prezent, cu mare stabilitate chimica si persistenta pe teren si obiecte mai mult de 6 luni. Daca va amintiti filmul Stanca the Rock cu Sean Connery din anii 90, in care niste unii furau cateva rachete cu Vx si le indreptau spre San Francisco…
        Ne-au invatat in armata(la arma chimica) ca nu exista antidot pentru „verdeata” aia si ca poate penetra cartusele filtrante ale mastilor de gaze din dotarea armatei socialiste…..
        Ar putea fi vorba despre ea in vorbele lui Irlmaier.

        Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 1:57 pm

      Desigur că e de preferat să nu te uiţi la televizor, ca idee. Chiar dacă ar fi televiziuni ”bune”, efectul ecranului asupra minţii e nociv. Dar nici un sunt televiziuni de folos. La noi cam o singură televiziune e cât de cât antisistem: românia tv. În privinţa carcalacului lui peşte, nu sunt aliniaţi complet (adică mai scapă critici la adresa guvernanţilor, unde sunt medicamentele, cum se cheltuie banii etc). Dar în privinţa ”vaccinului” sunt destul de ”corecţi politic”. La România TV practic intră peste tine şi nu prea te lasă să termini ideea dacă începi să vorbeşti împotriva ”vaccinului” … sau se trezesc că au de băgat un ”breaking news”. La restul subiectelor, poţi vedea poziţii incorecte politic pe alocuri: împotriva ”reziştilor”, împotriva lui Clotilde, dau despre proteste din afară, aduc documente bombă care incriminează autorităţile etc. Însă când tragi linie tot nu merge să te uiţi, din cauză că promovează ”vaccinul” şi panichează populaţia la fel ca ceilaţi. Dar şi dacă n-o făceau tot nu era bine să te uiţi, din principiu.

      Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 3:14 pm

      România nu poate fi ”bastion al lui Soros”, am zis greşit acest lucru mai sus. Am vrut să spun că Soros şi deep state-ul au aici construită o fortăreaţă cu toţi cei infliltraţi în diverse domenii.

      Apreciază

  3. Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 1:03 pm

    Parafrazez pe saccsiv:

    Comparativ cu romanii, un procent cu mult mai mare dintre tigani nu cred povestea cu masca si distantarea sociala, nu vor sa li se ”vaccineze” copiii, şi nici ei nu vor să se ”vaccineze”. De ce? Nu cred ca-l asculta pe Robert F. Kennedy, Jr. Probabil nici nu stiu cine e, si aproape sigur nici nu-l inteleg ce spune. Si nici nu cred ca-l citesc pe Vasile Astarastoae de la noi. Asta ca sa dau doar doua exemple dintre cele mai celebre personalitati ce inlatura cu curaj perdeaua de fum pentru ca masele sa poata vedea cumplitul adevar.
    Si atunci de unde opozitia unui numar atat de mare de tigani? Simplu. Ţiganii când nu înţeleg ce spui, încetează să te mai asculte şi încep să te studieze. Ca sa se asigure ca nu sunt aburiti. Si-l scaneaza pe individul din fata lor de sus pana jos, de la mimica si pana la limbajul trupului, aidoma unor criminalisti profesionisti. Apoi, coroborat cu dosarul respectivului (informatii despre ce a mai facut in viata), trag concluziile. Iar de cele mai multe ori acestea sunt corecte si astfel stiu ca cel ce le insira fraze cu cuvinte complicate … de fapt minte. Si le este suficient.
    Asa procedeaza deci si cand ii privesc la televizor pe “specialisti” insirand lozinci despre “lupta” impotriva Covid-19.
    Pe de alta parte, chiar daca multi dintre tigani nu sunt culti, asta nu inseamna ca sunt idioti. Adica le merge mintea pana si copiilor lor ca daca luni de zile au stat gramada unii in altii fara masti si n-a mai explodat Covidul-19 printre ei, atunci sigur nici la scoala nu se va intampla nimic in mod real (şi nici n-au nevoie de ”vaccinul” lor criminal).
    De ce insa unui procent cu mult mai mare dintre romani, teoretic mai culti decat tiganii, li s-a blocat mintea de nu mai pot pricepe nici macar lucruri elementare, nu stiu (nota noastră: probabil printre români sunt mai mulţi care şi-au afectat sufletul şi mintea prin televizor. Ţiganii sunt genul de oameni care mai greu se uită la televizor, ei sunt genul care trăiesc în realitate – umblă cu căruţa, cosesc iarbă pentru cal, mai învârt un aparat sau vreo roată veche şi mai fac un ban. N-au ei timp de televizor, şi nici nu cred că-i interesează).

    Apreciază

  4. scortisoara said, on octombrie 24, 2021 at 1:06 pm

    „”””” Știu că mă repet dar o fac conștient până când lucrurile se vor îndrepta pentru că nu vreau să fiu complicele unui sistem criminal și mai ales pentru că sunt medic:
    1.EXISTĂ tratament specific cu anticorpi monoclonali în fazele inițiale ale bolii. Te faci bine în 24 de ore cu o singură perfuzie. România refuză să cumpere tratamentul.
    2.În faze mai grave există tratament cu un înalt grad de eficiență:Tocilizumab. România nu-l cumpără.
    3.În fazele incipiente ,depistate prin testare masivă ,este eficient Favipiravir (Ungaria și-a construit trei fabrici)iar România refuză accesul neîngrădit la acest medicament .La fel și cu Arbidol.
    Când vi se mai spune că nu există soluții pentru oamenii care mor aveți curaj și ripostați. Pentru că aveți dreptate!”””””””

    https://www.cotidianul.ro/de-ce-e-politica-sanitara-a-romaniei-o-imensa-minciuna-si-aproape-criminala/

    Apreciază

    • Toma said, on octombrie 24, 2021 at 2:59 pm

      Dumneavoastră încercați să stingeți focul cu benzină.

      Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 4:45 pm

      ”Terapia cu anticorpi monclonali” e dubioasă, iar Tocilizumab sună ca un nume de demon, la fel ca ”vaccinul” Vaxzevria (Astrazeneca), sau ca localitatea Marakesh (aia cu migraţia). Ceea ce propune lumea medicală în acest moment nu mai este de încredere, având în vedere dezvoltările din domeniul nanotehnologiei. Ba încă cineva spune că după ”internetul obiectelor” şi ”internetul corpurilor”, urmează ”internetul nano-obiectelor”.

      Apreciat de 1 persoană

      • scortisoara said, on octombrie 25, 2021 at 12:07 am

        Bun . Dar antivirale pt faze incipiente se pot administra .Și chiar dacă ar fi medicamente eficiente în farmacii și spitale ce te faci cu lumea needucata ? Problema e ca oamenii mai mor și din cauza prostiei lor . Cunosc oameni ( vecini de-ai mei ) care și la o gripa sezoniera ei nu au ce lua , adică nu au în casa minim de medicamente sa isi poată stabiliza starea pana ajung la medic .
        Și va dau un templu recent : va spuneam de un vecin care a decedat de covid și care a fost înmormântat acum 2 săptămâni .Același personaj , acum 10 ani , împreună cu nevastă-sa au luat gripa de undeva . I-am găsit în casa cu temperatura 39 iar ei nu aveau în casa nici măcar un amărât de Paracetamol . Le-am dat eu Algocalmin fiole și antibiotic puternic cu titlu de imprumut . Acum nici nu mă mira ca omul asta a decedat de covid având în vedere comportamentul iresponsabil din trecut . Stăteau în casa și zăceau ca prostii pt o gripa .
        Nici nu mă mira ca oamenii ajung în faze grave dacă trăiesc în indolenta și nu au în casa medicamente care să-i ajute temporar pana ajung la medic .

        Apreciază

  5. mai presus de toate, glutathion said, on octombrie 24, 2021 at 1:19 pm

    Consolidați-vă imunitatea și nivelurile de antioxidanți: vitamina C, zinc, seleniu și, mai presus de toate, glutathion.Tratați COVID cu ivermectină posibil combinată cu azitromicină.Evitați paracetamolul care blochează glutathionul și inhibitorii pompei de protoni care vă modifică microbiota (toate bacteriile utile din intestin).Faceți o plimbare în natura vie și respirați profund.

    Frica … încă și iarăși frica – Invictus
    https://karensmithdotblog.wordpress.com/2021/10/23/frica-inca-si-iarasi-frica/

    Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 4:51 pm

      Şi glutathionul sună dubios, la fel ca regeneronul şi terapia cu anticorpi monoclonali. La acest moment nu mai poţi avea încredere în ce vine din zona medicală, având în vedere dezvoltările din nanotehnologie. Deja ei nici nu se mai feresc, este o reclamă la nişte pastile unde zice pe faţă că are nanoparticule de argint.

      Apreciază

      • Ioana said, on octombrie 24, 2021 at 10:04 pm

        @Mihai T
        „Glutathionul suna dubios”…. sa stiti ca glutationul este un antioxidant produs de ficatul uman, care ajuta enorm sistemul imunitar si detoxifierea in general. Consumarea alimentelor bogate in compusi cu sulf (aminoacidul cisteina, în special) ajuta la cresterea productiei de glutation in ficat. Niveluri mici de glutation sunt asociate cu probleme ale ficatului si sanatate precara. Intr-adevar, prea mult paracetamol are efect hepatotoxic si scade nivelul de glutation din organism, inhiband producerea sa in ficat.
        Nu e nici pe departe vreun medicament sintetic, inventat de om…. se pare ca ati ajuns la in nivel ridicol de scepticism în care daca auziti orice denumiri chimice/medicale le considerati drept nanotehnologii. Ma gandesc ca la fel ati reactiona si la quercetina, resveratrol, acid clorogenic, hesperidina, acid elagic, epigalocatechina etc… care sunt de fapt antioxidanti naturali cu multiple beneficii prezenti din plin in fructe si legume.
        Cat despre anticorpii monoclonali, nu altceva decat sunt niste anticorpi care dau imunitate pasiva (de-a gata, din exteriorul organismului). Tehnica de tratare a bolilor infectioase exista de mult timp.
        Informati-va ceva mai mult…

        Apreciază

      • Pentru Mihai T. said, on octombrie 24, 2021 at 10:24 pm

        Glutationul, are rol esential in mentinerea sanatatii, precum si a nivelului de toxine in corp, putand preveni cancerul, imbatranirea, bolile neurologice, boala cardiaca si multe altele.
        Glutationul este necesar pentru repararea si exprimarea ADN-ului si pentru protectia acestuia de orice deteriorare. Sanatatea celulelor noastre depinde de sanatatea ADN-ului, astfel ca glutationul contribuie si la sanatatea celulara!
        Previne diverse boli pulmonare
        Scaderea glutationului din lichidul peretilor plamanilor a fost observata in anumite afectiuni inflamatorii. Carenta de glutation este asociata cu multe boli, printre care boala pulmonara cronica, sindromul acut respirator, deteriorarea pulmonara neonatala si astmul.
        Iata cateva surse naturale de GLUTATION:
        Cruciferele (broccoli, kale, varza de frunze sau orice alta leguma din familia Brassica oleracea, varza, conopida, nasturelul etc.).
        Varza de Bruxelles
        Fructele de avocado
        Piersicile
        Pepenele verde
        Scortisoara
        Cardamomul
        Turmericul (Curcumina)
        Rosiile
        Mazarea
        Usturoiul
        Ceapa
        Ardeii grasi rosii

        http://www.collective-evolution.com/2017/04/07/glutathione-why-you-need-to-consume-the-mother-of-all-antioxidants/

        Apreciază

      • Marius L. said, on octombrie 25, 2021 at 9:22 am

        Ioana
        Sunt bune informațiile, dar cu acei anticorpi monoclonali, nu știu ce să zic, nu-mi place cum se prezintă.

        Apreciază

    • Mihai T said, on octombrie 24, 2021 at 4:53 pm

      ”Inhibitorii pompei de protoni” ?

      Apreciază

  6. Marian said, on octombrie 24, 2021 at 1:39 pm

    Video-Femeie adusa la Bagdasar Arseni cu accident vascular cerebral dupa a 2-a doza de rapel. Doamna e asistenta medicala si a fost constrânsa sa își facă vaccinul.

    Apreciază

  7. metodă eficientă de apărare - cunoașterea legislației said, on octombrie 24, 2021 at 1:40 pm

    There Is No Virus It’s A Global Communist Takeover

    https://www.brighteon.com/79f61efa-e174-4b8a-a10e-d68d1a5e207e

    Apreciază

  8. Clanul Marelui Alb in combinatie cu morgile capitalei! said, on octombrie 24, 2021 at 1:43 pm

    DRAMATIC: Capelele Arhiepiscopiei au devenit MORGI! | Ziarul National
    https://www.national.ro/social/dramatic-capelele-arhiepiscopiei-au-devenit-morgi-739792.html

    Apreciază

  9. scortisoara said, on octombrie 24, 2021 at 1:45 pm

    Dacă și premierul britanic recunoaște … . Mai bine ar aduce tratamente în farmacii și în spitale decât sa înțepe lumea degeaba și sa impună restricții .

    https://www.activenews.ro/stiri/Boris-Johnson-recunoaste-ca-vaccinul-anti-COVID-nu-previne-infectarea-si-raspandirea-virusului.-VIDEO-170201

    Apreciază

  10. Bomboana de pe coliva! said, on octombrie 24, 2021 at 1:48 pm

    Arhiepiscopia Bucureștilor anunță că pune la dispoziție capele pentru păstrarea temporară a trupurilor celor decedați de Covid-19, după ce morgile au devenit insuficiente – Hotnews Mobile
    https://m.hotnews.ro/stire/25129613

    Apreciază

  11. scortisoara said, on octombrie 24, 2021 at 1:52 pm

    Bravo lor … Cum găsesc unii soluții sa se facă auziți și luați în seama numai noi stam și fierbem în oala noastră .

    https://www.incorectpolitic.com/asediul-minerilor-polonezi-in-luxemburg-vom-da-foc-europei/

    Apreciază

  12. Vaxxinul nu previne contractarea virusului! said, on octombrie 24, 2021 at 1:58 pm

    UK’s Boris Johnson Admits Vaccines Do Not Prevent Contracting, Spreading COVID-19 – National File
    https://nationalfile.com/uks-boris-johnson-admits-vaccines-do-not-prevent-contracting-spreading-covid-19/

    Apreciază

  13. stef said, on octombrie 24, 2021 at 2:07 pm

    Tiganii dovedesc ca sunt mult mai destepti si precauti decat multi romani si nu se lasa batjocoriti de sistem. Raspunsuri inteligente date de locuitorii acestei localitati in fata hienelor de presa !

    Apreciază

  14. stef said, on octombrie 24, 2021 at 2:22 pm

    Televiziunile au inceput sa refuze nevaXXinati in studiouri chiar inainte de instaurarea tiraniei – Sorin Lavric explica ce se intampla :

    „Din punct de vedere medical, am mari îndoieli în privința acestui vaccin.
    Un vaccin pe care-l faci dar care nu-ți oferă imunitate, ca să transmiți mai departe virusul, să te îmbolnăvești tu însuți, este un pseudo-vaccin.
    Într-un an și jumătate de epidemie, virusul s-a transmis peste tot. Acum, pentru că am intrat toți în contact cu virusul, avem o imunitate de tip activ. Dar autoritățile nu o recunosc, pentru că au o agendă în virtutea căreia trebuie să ne vaccineze pe toți, pentru că așa au primit ei poruncă.
    Au intrat într-o transă, parcă sunt posedați de un demon al vaccinării. Nu mai știu altceva decât să vorbească zi de zi de vaccinări.
    Deja se anticipează următoarele valuri de covid. De unde știu ei? Nu vedeți că tulpinile acestui virus se înmulțesc după cum le dictează capriciile politice al celor care ne conduc?
    Prin foarte mulți bani dați presei, unii dintre cei care-i vedeți la televizor au făcut avere în această perioadă”, a spus Lavric

    Apreciază

  15. stef said, on octombrie 24, 2021 at 2:24 pm

    Apreciază

  16. Radu Humor said, on octombrie 24, 2021 at 4:46 pm

    Arafat zicea ca nu poti umbla liber daca esti testat, deoarece testele pot fi eronate.
    Pai, Editat, atunci statisticile voastre pe ce se bazeaza? Nu pe teste?
    De unde pastele ma-tii sti tu cati sunt infectati? Nu din teste?

    Crima organizata spune:
    24 OCTOMBRIE 2021 LA 12:46
    Exista tratament pt gripa covid care nu e mortala, si mai bine previ boala daca poti! Dar faptul ca suntem obligati sa nu respiram aer natural si normal, fortati de autoritatile criminale sa purtam masti prin care trec virusii, si asa inhalam dioxidul de carbon care e toxic pt noi, astfel ne distrugem imunitatea si asa precara de alimentatia cu E-uri si metale grele, scazandu-ne procentul de oxigen in sange, in asa fel ca sa avem nevoie de oxigen la butelie! Asta e crima organizata pt genocid, vaccinurile nu dau imunitate!

    Bugetarul spune:
    24 OCTOMBRIE 2021 LA 12:50
    China testează un oraș de 10 milioane într-o saptamana, cine e bolnav sta acasă, iar restul la munca. Rezultatele se vad. Ei au avut doar o luna vârf de pandemie, după care de un an și jumătate stau spre zero cazuri. Au și vaccinurile lor cu virus inactivat, fără modificări genetice gen Pfizer și Moderna, dar testarea în masa și izolarea strict a celor depistați pozitiv a dat roade și în urma cu un an, când nu existau vaccinări. China și-a repornit economia la o luna după apariția infectarilor și trecerea valului și de atunci o duce foarte foarte bine. A meritat pe deplin costul testării. Oricum nu cred ca ei au preturile nesimțite de la noi, ramase aceleași după un an și ceva. La ei un test cred ca este sub un dolar
    NU este corect să vaccinezi bolnavi cu istoric de boală recentă sau și mai rău bolnavi infectați .De aceea este corect să ne testăm înainte de vaccinare.Arafat zicea ca nu poti umbla liber daca esti testat, deoarece testele pot fi eronate.
    Pai, Editat, atunci statisticile voastre pe ce se bazeaza? Nu pe teste?
    De unde pastele ma-tii sti tu cati sunt infectati? Nu din teste?

    A venit repede trimis de străinu Cercel și perciunatul Saul, sau ștrul să ne facă de cacao pe cei care nu punem botul la toate spaimele induse în massmedia, cu coloane de mașini ce cară morți și cu alte arahaturi ce s-au dovedit până la urmă niște manipulări ordinare, criminale, numai pentru a băga frica în populație și a-i trece pe toți ca pe vite printr-un țarc care duce neaparat la vaxcinare !
    Că tratamentele spune parșivul trebuie îndelung testate și abia apoi date pacienților, dar vaxcinurile astea cît timp s-au testat băi pistruiatule ?
    Sau că se face reclamă la tratamente, dar ce se face pentru arahatul ăsta cu care se înțeapă de zor , cică pentru imunitate?
    Bine-ar fi, doar că după cum dovedesc cifrele reale, doar pentru…. eternitate !
    Era un banc cu viața noastră devenită tot mai roză în urma vaccinării : care cu ciroză, sau scleroză, care cu artroză, dar mai nou și cu tromboză. Ultima e drept că nu rimează perfect, dar omoară la fel…

    Mai multe la :
    https://www.cotidianul.ro/de-ce-e-politica-sanitara-a-romaniei-o-imensa-minciuna-si-aproape-criminala/?unapproved=621588&moderation-hash=0d3b72b8cea6de996d80b5f1ce602887#comment-621588

    Apreciază

    • VioletaB said, on octombrie 24, 2021 at 11:58 pm

      @Radu Humor Pentru ce injuri așa blasfemiator, și încă cu referire la cea mai mare sărbătoare ortodoxă? ….. Rușine!

      Apreciază

  17. Radu Humor said, on octombrie 24, 2021 at 6:48 pm

    Anumiți intelectuali vorbesc despre o imposibilitate de adaptare a poporului român, incriminând tocmai substanța profundă și specificul românesc de care vorbiți, spunând că reprezintă un obstacol în fața progresului. Cum ați încadra această specificitate?

    M.S. – Nu putem porni de la o teză subiectivă pentru a ajunge la concluzia unei specificități, ar fi prea ușor. Intelectualii despre care vorbiți sunt, de fapt, ’telectuali, adică propagandiști autorizați de sistem. Dacă ar spune ceva real despre poporul român, nu i-am mai vedea pe la televizor și nici nu și-ar mai vinde cărțile. Apoi, cred că este firesc să nu înțeleagă complexitatea ființei profunde a unui neam atât de vechi. Ca să fiu mai explicit, pot să vă spun că românii, în marea lor majoritate, dispun de un geniu pe care străinii de țară, de neam și de Dumnezeu nu-l pot înțelege. Este un fel de înțelepciune a eternității, o gândire tipic românească, străveche, dezlegată de influențe străine, o filozofie național creștină, tradițională, profund țărănească și de sine stătătoare. Un fel de coerență cu natura, de intimitate cu anotimpurile – genială prin simplitatea ei, o viziune despre viață care transcende asupra oricărei încercări istorice de mistificare și modificare a valorilor fundamentale. Acesta este marele geniu al culturii românești originale pe care ’telectualii încearcă să-l distrugă.

    S.C. – Vorbiți despre oameni care își cunosc istoria, tradițiile și sunt impregnați de cultura românească, dar credeți că tinerele generații vor ști să ducă ștafeta mai departe?

    M.S. – Tinerii din România pot fi duși cu barca o vreme, păcăliți într-un anumit interval de timp să îmbrățișeze curente lăturalnice, umaniste, filozofico-nihiliste, abstracte, goale de sens, într-un cuvânt, iudaizate. Însă, de fiecare dată, acționează asupra lor o forță superioară care-i atrage înapoi în rostul vieții, pe cărarea continuității, în etern, spre Dumnezeu. Românul nu-i treabă ușoară, e abil, teribil de rezistent, el nu poate fi asimilat de nimeni și de nimic, învinge timpul de fiecare dată, e unic prin ființa sa, superior prin destinul său. Cât despre planul înlocuirii, fragmentării și risipirii, acesta a eșuat deja. Izgonirea din țară a milioanelor de români nu a produs terenul prielnic marii înlocuiri, ci mai degrabă cel al deconspirării tuturor dușmanilor noștri și, mai ales, a minciunii occidentale – care, să nu uităm, a fost folosită ca monedă de schimb pentru a distruge continuitatea noastră – reformând chiar în acest moment, printr-un ricoșeu incredibil, idealul național. Conștiința reacționară a Neamului Românesc se află în exil.

    S.C. – La ce vă referiți, unde vreți să ajungeți?

    M.S. – Fără să realizeze, milioanele de români de pretutindeni își ascut săbiile inteligenței pe ruinele Occidentului. Se vor întoarce acasă la momentul potrivit, cu un naționalism fierbinte, implacabil, revoluționar! Atunci, pe nevăzute o să înceapă exodul trădătorilor, renașterea României. Cei de afară împreună cu cei de acasă, uniți în această inversare neașteptată a forțelor continentale își vor regăsi interesul comun, calea libertății, reînnoind cu idealul național. Atunci, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom avea ceea ce nu are nici un popor prins în ghearele U.E., o națiune liberă. Nu trebuie să acceptăm altă cale.

    S.C. – Înțeleg din ceea ce spuneți că nu aveți de gând să vă reconciliați cu ideea unui viitor comun în Europa?

    M.S. – Fără români, Occidentul ar fi fost islamizat de mult, dar asta nu i-a împiedicat să ne trateze cu dispreț începând din anii ’90. Cert este că noi nu am decis să ne sinucidem în grup alături de vestici, e treaba lor, e viața lor, e moartea lor. Multiculturalismul este perceput foarte prost în Europa Răsăriteană. Pentru români, islamul a reprezentat dintotdeauna un imperiu cuceritor – „de pradă“, cum l-a definit Nicolae Iorga –, iar lupta împotriva acestuia a lăsat urme adânci pe pământul nostru sacru atât prin jertfele strămoșilor, cât și prin sângele dușmanilor. Consider că Vestul, din păcate, își trădează partea de continent, trecutul, istoria, civilizația; își cedează pământul, casele, femeile, copiii, sângele. Asta este, situația e destul de tristă, asistăm la un genocid acceptat, dar nu ne privește pe noi. Până la urmă nu împărțim aceleiași valori, aceleași crezuri, nu am avut și nu vom avea niciodată un destin similar. Cancerul provocat în Europa de revoluția iudeo-masonică din 1789 nu a reușit să producă metastaze mortale în Est, sistemul imunitar răsăritean le-a anihilat. În definitiv, dacă apartenența la U.E. se traduce prin ieșirea României din istorie, atunci trebuie să scăpăm cât mai repede din această structură.

    https://www.incorectpolitic.com/exploziv-si-excluziv-interviul-interzis-in-presa-romaneasca/

    Apreciază

  18. VioletaB said, on octombrie 25, 2021 at 12:09 am

    Zilele trecute am găsit aici la articol un link de bichute către un film in care se explică cum distruge serul mARN numele lui Dumnezeu din ADN. Traducerea era făcută de un utilizator CrestinulDeAzi care are și canal pe youtube. Vizitând canalul mi-am dat seama că nu este ortodox. Pe canal sunt postate și cântece „creștine” de la diferiți cântăreți țigani din Bărbulești. Din cate mi-am dat seama, aceastia sunt sectanți pocăiți, și sunt mai mulți (ex, Biji din Barbulesti).
    Asadar, localnicii de care se vorbește în postare se pree poate sa fie pocăiți și de aceea sa refuze serul considerând că are cip in el. Bravo lor pentru indarjire și rata mica de intepare, și în același timp, e trist că mulți ortodocși nu au atitudinea acestora când e vorba de înțepare, ci merg pe capete la sinucidere.

    Apreciază

  19. Cosmin said, on octombrie 25, 2021 at 4:36 am

    O parere personala, deci subiectiva, dar se vrea a fi obiectiva. Imi cer iertare pentru indrazneala de a v-o face cunoscuta.

    Concluzionand naratiunea covid.

    Conexiuni logice:

    1. Noul coronavirus sarscov2 nu exista decat la modul declarativ.

    Din moment ce nu a fost izolat, fapt oficial, adica nu ii se poate dovedi existenta dpdv stiintific, ce testezi si impotriva a ce vaccinezi?

    Opozitia controlata aduce in luminile rampei ideea unui virus fabricat intr-un laborator militar. Aceasta idee, intareste in mintea oamenilor conceptul existentei unui virus cu capacitati atipice care justifica protocoalele medicamentoase aberante, sa nu spun fara nici o legatura cu medicina.

    2. Peste raceli, gripe si pneumonii, s-a tras masca fantomei covid. In loc sa aplici protocoale medicamentoase care sa cureze racelile, gripele si pneumoniile, aplici protocoale medicamentoase fantomatice, care in cel mai fericit caz, au sa-ti lase organismul sa lupte singur 2-3 saptamani fara nici un sprijin real. Am spus, in cel mai fericit caz.

    Opozitia controlata, sugerezeaza alte aberatii: antiparazitare si antimalarice.

    3. Scopul: cu ajutorul masinariei anterior descrise, starnesti o falsa criza medicala, care va atrage dupa sine un cumul de crize mai mult sau mai putin reale, avand ca scop falimentarea statelor, pierderea suveranitatii statale si aservirea tarilor unei structuri globale de guvernare.

    E fundamental si vital de inteles, a parasi totalmente acceptiunea existentei sarscov2.

    Atata timp cat nu se pricepe aceasta paradigma, vom cadea in cursa incercarii de intelegere a vălului care ni s-a tras peste ochi, lasandu-ne antrenati in discutii, presupuneri si polemici interminabile, ne vom face creierii praf cu balast informational, vom obosi atat psihic cat si fizic, cedand intr-un final vointei ocultei.

    Mi se face lehamite, cand vad tot felul de lideri patriotarzi care isi incep orice discurs cu fraza deja devenita cliseu: „virusul exista dar, bla bla bla…”.

    Va rog inca o data sa ma iertati.

    Doamne ajuta!

    Apreciază

  20. […] Video: Tiganii din Bărbulești – sub 1 la suta vaccinati, circa 1 la mie infectati […]

    Apreciază

  21. […] Video: Tiganii din Bărbulești – sub 1 la suta vaccinati, circa 1 la mie infectati […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.