SACCSIV – blog ortodox

Alina Mungiu-Pippidi, delir totalitar: Vrea certificatul verde peste tot, limitarea deplasărilor, vaccinarea obligatorie a sectorului public, cenzura și pe Arafat prim-ministru!

Posted in Coronavirus, Romania, vaccinare in masa by Vali on octombrie 16, 2021

Sursa: https://r3media.ro/alina-mungiu-pippidi-delir-totalitar-certificatul-verde-peste-tot-limitarea-deplasarilor-vaccinarea-obligatorie-cenzura-si-pe-arafat-prim-ministru/

Politologul Alina Mungiu-Pippidi îl propune pe Raed Arafat ca prim-ministru și cere măsuri extreme pentru a combate infectările.

Într-un editorial publicat pe România Curată, Alina Mungiu-Pippidi ea cere o serie de măsuri liberticide, între care vaccinarea obligatorie a tot sectorului public, impunerea certificatului verde aproape peste tot, limitarea călătoriilor.

„Nimeni nu are curaj să ia măsurile care trebuie, deci putem avea doar un singur prim ministru în ceasul în care am ajuns să concurăm doar cu Peru la morțile în exces și doar cu bulgarii la număr de morți la zece minute. Pe Raed Arafat, dacă ne mai salvează viața o dată. Pe urmă o să vedem cum îl apărăm de haită, că oricum asta facem de vreo zece ani în timpul liber, dar ne trebuie un om care să nu vrea să rămînă în politică, și care să nu meargă la aprobarea unuia din oportuniștii ăștia, ci să aibă puterea de a lua decizii singur. Mai puneți niște oameni de la BNR sau Consiliul Fiscal la alte ministere economice și ăsta e tot guvernul.

Ce ar trebui să facă un prim ministru:

Vaccinarea obligatorie pentru tot sectorul public înainte ca virusul să producă mutații (nimeni nu mai poate veni la lucru fără certificat verde).

Limitări drastice de deplasări externe între localități, de zece zile Bucureștiul și Ilfovul s-au infectat reciproc și pe restul țării, carantina voastră e ineficientă sau inexistentă. Nimeni nu trebuie să mai iasă din localitățile infectate fără motive de forță majoră. INSP de care am rîs cu toții are o propunere bună. Îmi cer scuze, or mai fi avut și altele, dar nu or fi avut libertate politică. Și Ludovic Orban, și Florin Cîțu au călcat în picioare opiniile experților, au mințit și au falsificat realitatea, nu mai merită să conducă nici o morgă, darămite un partid sau o țară.

Nici un fel de transport intern fără certificat verde, nu mai e voie să se urce nimeni în tren, avioane interne sau autobuze de cursă lungă nici măcar între localități necarantinate.

Stabilirea unor reguli clare pentru magazinele alimentare, unde se intră fără certificat verde, adică o suprafață de 20 metri pătrați de consumator și amenzi drastice pentru managerii care permit orice fel de coadă în interior, deși au scris pe jos distanță 2 m, că din păcate consumatorii se poartă adesea ca niște animale, nu știu să citească și au pasiunea înghesuielii. Să se înghesuie afară. Dacă vreți doar 12 m treceți la măști FP2, ca în Germania.

Înțelegerea clară că trebuie restricții pentru a preveni infecțiile, că de la terapie intensivă nu scapă nimeni, putem adăuga oricîte paturi. Vorbesc ca persoană privată care tocmai și-a pierdut tatăl, celebru profesor la medicină, mort ca orice pacient care stă mai mult de două săptămîni la ATI, de infecții pe care nu le avea cînd a intrat în spital, deși a fost îngrijit în mod excepțional. Dar asta e limita excepționalului în vechile spitale românești. E o limită de timp”, a scris Mungiu.

Mai mult, ea cere și cenzurarea vocilor „dizidente” față de narațiunea oficială. Ea vrea ca nevaccinaților să nu li se permită aproape nimic și închiderea localurilor „care nu au nici un fel de aplicație care să permită trasarea contactelor, ca în lumea civilizată, deci sunt un pericol public.”

„CNA, cea mai impotentă instituție a statului, nu pe ursul Arthur ar trebuie să-și verse focul și să-și piardă timpul, arătînd că nu e mai deștept decît ăia pe care îi sancționează, ci pe orice dezinformare sau îndemn la a sabota sănătatea publică prin orice mijloace media și indiferent cine le-ar colporta, de la Budeanu la Ciutacu. Lumea nu știe că sutele de morți zilnice sunt ale celor nevaccinați. CNA are o enormă răspundere pentru faptul că în România analfabeții sanitari au cîștigat bătălia. De exemplu vreau să cer amenzi drastice pentru toți cei care colportează că românul nu trebuie să se vaccineze că e vaccinat cu creștinismul. Moare o dată la trei minute cîte unul din ăsta vaccinat cu creștinismul, din păcate nu și colportorii, care s-au vaccinat demult și taie gogoși la turmele de oi care se iau după ei. Dați-le amenzi să intre în faliment!

Refuzarea oricăror activități neesențiale pentru nevaccinați (în Germania nu îți poți tăia nicăieri barba, că nu se poate face cu mască), și închiderea cafenelelor și restaurantelor care nu au nici un fel de aplicație care să permită trasarea contactelor, ca în lumea civilizată, deci sunt un pericol public. Amînați petrecerile pentru cînd o fi fără pericol să ai petreceri, că te poți căsători, boteza sau înmormînta și fără să aduni cîrduri”, a continuat ea.

de Radu Ursan

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

ANSU: Formidabila armată a lui Raed Arafat

Alina Mungiu Pippidi este presedinta SAR, adica Societatea Academică din România. Alti fondatori ai acestui ONG: Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, HR Patapievici, Andrei Cornea, Andrei Pippidi.

Cititi va rog mai multe la:

“SOCIETATEA CIVILA” = GEORGE SOROS. Dacian Ciolos le-a facut minister. EXTREM DE GRAV: banii pentru minister sunt luati din FONDUL DE REZERVA. Adica in cazuri de situatii de maxima urgenta nu vom mai avea bani…

În 2012 a fost cooptată în think tank – ul European Council on Foreign Relations:

https://ro.wikipedia.org/wiki/Alina_Mungiu-Pippidi

Ca politolog, având ca domenii de expertiză politicile publice, buna guvernare, lupta anticorupție și democratizarea, elaborează de mai mulți ani capitolul dedicat României din raportul anual Nations in Transit al Freedom House:

http://www.romaniacurata.ro/bio/alina-mungiu-pippidi/

Iar Freedom House este un ONG finantat de George Soros:

http://m.luju.ro/prietena-lui-macovei-cristina-guseth-directoarea-freedom-house-ong-finantat-de-miliardarul-george-soros-este-propusa-de-premierul-dacian-ciolos-la-ministerul-justitiei-cooptata-in-fundatia-soros-in-1990-cristina-guseth-este-o-apropiata-a-ex-ministresei-mo

Fratele sau mai mic este regizorul de film Cristian Mungiu.

In 1992 scrie piesa de teatru Evangheliștii, desemnată de către juriul Galei UNITER drept „cea mai bună piesă românească” a anului 1992.

Iata ce putem citi la http://www.laurentiudumitru.ro/evanghelistii-pippidei.php despre aceasta blasfemie:

[…]

Piesa se centrează oarecum pe ideea că Pavel (Sfântul Apostol Pavel), înfăţişat de Pipidi ca un om animat de dorinta de putere, ca un lider al unei „secte” ce vrea să domine păgânismul, ar fi comandat filosofului Cherintos (personaj fictiv – profesor în timpul guvernării romane într-o falimentară academie grecească din Asia Mică) şi discipolilor acestuia – Ioan, Luca, Marcu si Matei – să scrie în patru variante povestea „plăsmuită” a unui profet evreu, care ar fi schimbat din temelii religia timpului său. Aceştia ar fi avut misiunea de a-l zugrăvi pe Hristos exact aşa cum ştim noi creştinii că este zugrăvit Domnul Hristos în Sfintele Evanghelii: Fiu al lui Dumnezeu răstignit pentru păcatele lumii şi înviat întru slavă. Cherintos si cei patru evanghelişti acceptă să scrie „povestea” lui Pavel contra cost, pentru a scăpa în felul acesta academia de faliment.

Autoarea ridiculizează întreaga istorie a mântuirii şi schimbă voit întreaga logică a textului scripturistic dorind a obţine efecte cvasi-artistice tocmai prin falsa demonstraţie „literară” că Pavel ar fi artizanul „plăsmuirilor evanghelice” despre Hristos. „Realitatea” pusă în scenă de Pippidi ar fi aceasta: Iisus Hristos n-ar avea legătură cu nimic din ceea ce relatează evangheliştii. El ar fi fost un profet-povestitor şters, care ar fi inspirat pe Pavel să născocească tot ceea ce a ajuns până la noi ca adevăr religios. Hristos nu ar fi avut absolut nici un atribut care să îl consacre drept Fiu al lui Dumnezeu (ar fi fost lipsit întrutotul de puterea de a face minuni); în locul Său ar fi murit de fapt Baraba; la Cina cea de Taină ar fi participat inclusiv Maria Magdalena – o idee sionistă mai veche, o temă scandaloasă – care apare perfid în articularea piesei atunci când Elena, iubita lui Cherintos, intră în rolul Mariei Magdalena care, în viziunea Alinei Mungiu Pippidi, încearcă o relaţie amoroasă chiar cu Iisus. Scena spălării cu lacrimi a picioarelor lui Iisus are o încărcătură erotică apăsata, despre care „ruşine este a şi grăi”. Piesa se încheie cu Cina cea de Taina şi nu cu răstignirea şi învierea Domnului. Apostolii mor otrăviţi de Pavel care, înainte de căderea cortinei, îl înjunghie pe Iisus Hristos. Toată această mascaradă se petrece tocmai pentru a fi păzit peste timp „secretul” lui Pavel, că de fapt Hristos, aşa cum îl cunoaştem noi din Evanghelii, nu ar fi existat niciodată.

Mântuitorul nostru Hristos arătat aici ca un om fără personalitate, un pretext pentru o mare farsă religioasă, un profet secundar supus de altfel manipulării şi apetenţei sexuale; Sfântul Apostol Pavel – un farsor şi un ucigaş, evangheliştii – nişte impostori plătiţi să scrie la comandă poveşti; acesta este tabloul pe care ni-l propune distinsa doamnă Alina Mungiu Pippidi al cărei nume rog stihiile lumii să-l uite pe vecie.

[…]

43 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ideolog-șef al societăților lui Soros din România: Alina Mungiu-Pippidi, said, on octombrie 16, 2021 at 6:38 pm

    Alina Mungiu-Pippidi conduce un ONG finanțat de George Soros. Alina Mungiu-Pippidi, care conduce Consiliul Consultativ European al Fundației pentru Societate Deschisă, ar putea fi considerată ideolog-șef al societăților lui Soros din România. Alina Mungiu-Pippidi, care a predat mult timp la universități din Ivy League, și-a încercat talentul și în dramaturgie. Piesa care a produs cel mai mare scandal a fost „Evangheliștii“, care a prezentat o variantă pornografică și balcanizată a Evangheliei. Piesa prezenta un Apostol Pavel misogin, care dicta Evanghelia unui filosof și altor patru studenți, numiți Matei, Marcu, Luca și Ioan. La Cina Cea de Taină, Pavel își otrăvește studenții, iar când Iisus obiectează, Pavel îl omoară și pe el. După ce învie din morți, Iisus privește către una dintre iubitele lui, anunțând-o: „Astăzi vei fi cu mine în Rai“.
    După critici serioase din partea societății românești, Mungiu-Pippidi și-a dezvăluit adevăratele intenții din spatele scrierii piesei: „Mă așteptam la o reacție violentă, dar aș fi preferat ca piesa mea să nu dezvăluie primitivismul societății noastre. Trăim într-o societate ipocrită, la fel ca pe vremea lui Ceaușescu. Pe atunci eram cu toții comuniști. Acum suntem cu toții ortodocși. Creștinismul nostru de fațadă ascunde o înapoiere incredibilă“, a declarat atunci Mungiu-Pippidi pentru Le Monde.

    Apreciat de 1 persoană

  2. Buna si aceasta emisiune! said, on octombrie 16, 2021 at 6:54 pm

    EARSOME SIGNS: MANKIND IGNORING VOLCANOS, EARTHQUAKES, METEORS, AND COMETS

    Today on TruNews, solar flares, coronal mass ejections, volcanos, meteors and earthquakes all are foretold in the Scriptures as signs of the return of Jesus Christ. Rick Wiles looks at today’s headlines and the Word of God and makes the connection to these signs in the earth and the sky.

    Later in the program, China is forecasting another massive COVID wave in the fall, as it prepares quarantine camps housing thousands. Is this a genuine threat, or do the Chinese have a more sinister plan to ramp up the biological war with the West by releasing an even deadlier disease?

    https://www.trunews.com/stream/fearsome-signs-mankind-ignoring-volcanos-earthquakes-meteors-and-comets

    Apreciază

  3. Spaceman said, on octombrie 16, 2021 at 7:07 pm

    Alta care o vrea peste tot, aplicația, ca Cseke Attila: „Certificatul verde ar trebui aplicat peste tot” →

    https://www.hotnews.ro/stiri-coronavirus-25106958-cseke-attila-certificatul-verde-trebui-aplicat-peste-tot-testare-obligatorie-sistemul-medical-sub-sanctiunea-concendierii.htm

    Raed Arafat vrea să ‘se aplice’ ca ‘afară’, cu pulanul, video de la min 7:22, Arafat: „deci astea sunt soluțiile” →

    Apreciază

  4. Raed Arafat said, on octombrie 16, 2021 at 7:10 pm

    Raed Arafat, atac la anti-vacciniști: „Trebuie oprit microfonul tuturor celor care îndeamnă lumea să nu se vaccineze”
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/raed-arafat-atac-la-antivaccinisti-trebuie-oprit-microfonul-tuturor-celor-care-indeamna-lumea-sa-nu-se-vaccineze_616ab13930184026d4469312

    Apreciază

  5. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 7:26 pm

    https://www.rt.com/news/537576-trieste-port-protest-green-pass/

    Apreciază

  6. nelutu said, on octombrie 16, 2021 at 7:27 pm

    A intrat scroafa-n porumb

    Apreciat de 3 persoane

  7. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 7:27 pm

    Apreciază

  8. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 7:28 pm

    https://thegrayzone.com/2021/10/08/nato-cognitive-warfare-brain/

    Apreciază

  9. Yuki said, on octombrie 16, 2021 at 8:00 pm

    D-na mungiu de obicei am un comportament respectuos, dar de data asta…… Să mă PIPPIDI pe tine!

    Apreciat de 1 persoană

  10. traducerea Adrian Patrusca said, on octombrie 16, 2021 at 8:02 pm

    analiză-manifest publicată de doctorul în medicină Thomas T. Siler în American Thinker
    traducerea Adrian Patrusca

    Se desfășoară o campanie de propagandă masivă împotriva celor care aleg să nu se vaccineze anti-COVID-19 cu vaccinurile experimentale cu ARN mesager.

    Presa corporatistă, marile companii tehnologice și guvernul nostru și-au unit puterile pentru a recompensa obediența și pentru a pune la stâlpul infamiei și marginaliza nesupunerea.

    Mantra lor afirmă că este vorba de o pandemie a nevaccinaților. Persoanele care aleg să nu se vaccineze sunt prezentate ca persoane lipsite de inteligență, egoiste și paranoice, care nu citesc prea mult și trăiesc într-un parc de rulote în Florida (sau Alabama, Texas… numiți dvs. statul).

    Niciodată nu a existat un asemenea efort de a amăgi, de a manipula prin frică și de a-i pedepsi pe oamenii care refuză să accepte un medicament experimental.

    Totuși, pe măsură ce trece timpul și se strâng mai multe informații despre virus și vaccin, nevaccinații par tot mai deștepți de la o zi la alta.

    S-a demonstrat astfel că vaccinații seinfectează și răspândesc virusul la fel ca nevaccinații.

    Continuă să curgă informații despre efectele adverse ale vaccinurilor, care fac riscurile de vaccinare prohibitive în timp ce pandemia dispare.

    Pe măsură ce riscurile de vaccinare ajung la cunoștința publicului, medicațiile orale sau intravenoase (flccc.net) devin mult mai atractive ca tratamente timpurii, în special deoarece vaccinații vor avea nevoie de o serie nesfârșită de rapeluri la fiecare șase luni.

    Să vorbim mai întâi despre nivelul de inteligență al nevaccinaților.

    Ezitarea la vaccinare ține de mulți factori, dar are prea puțin de a face cu educația sau cu inteligența.
    Carnegie Melon University a realizat unstudiu de evaluare a ezitării la vaccinare la toate nivelurile de educație. Conform studiului, știți care este nivelul de educație cu cea mai mare ezitare la vaccinare? Nivelul celor cu doctorate (Ph.D.)!

    Aceste titluri au fost acordate celor specizați în domeniile liberale. În mod evident, oamenii de știință capabili să citească datele și să evalueze riscurile sunt printre cel mai puțin susceptibili să se vaccineze.

    Afirmația potrivit căreia avem de-a face cu o pandemie a nevaccinaților este așadarîn mod evident falsă.

    Iată ce întrebare punea recent o asistentă medicală pensionară din California:

    „De ce cei protejați au nevoie să fie protejați prin obligarea neprotejaților de a utiliza protecția care nu i-a protejat pe protejați?”

    Dacă vaccinul nu împiedică infectarea, atunci vaccinații rămân supuși aceluiași risc și devine și mai improbabil ca nevaccinații să accepte un vaccin lipsit de eficiență.

    Eficiența vaccinului ARNm este foarterestrânsă și concentrată pe tulpina originală Alfa a COVID-19. Vizarea unui grup antigen este folositoare împotriva tulpinei originale Alfa, dar nu oferă protecție împotriva tulpinei Delta, și probabil nu va oferi protecție nici împotriva tulpinilor care vor apărea în viitor.

    De asemenea, se pare că eficiența vaccinurilor dispare după 4-6 luni, ceea ce aduce în discuție rapelurile la rapeluri.

    Mai mulți cercetători au subliniat că vaccinarea cu un vaccin ineficient, în condițiile unei pandemii, forțează virusul să caute scăpare prin mutații.

    Dacă rapelul nu este decât o repetare a aceluiași vaccin, este probabil că nu va ajuta împotriva noilor tulpini, ci va exercita o presiune evolutivă asupra virusului pentru a produce și mai multe tulpini și a ne expune la și mai multe efecte secundare.

    De ce atunci strategia rapelurilor în serie este aplicată peste tot în lume?

    Această vastă Fază 3 de experiment clinic al vaccinurilor ARNm la care sunt supuși americanii, în special prin frică, nu decurge bine. Este absolut clar pentru oricine apără sănătatea publică că programul de vaccinare trebuie oprit.

    Islanda a încetat total să mai vaccineze cu Moderna, ceea ce reprezintă un pas în direcția cea bună.
    Suedia, Danemarca și Finlanda au interzis vaccinarea cu Moderna la orice persoană cu vârsta sub 30 de ani.

    VAERS, sistemul american de declarare a efectelor adverse ale vaccinurilor, indica la începutul acestei săptămâni 16.000 de decese, 23.000 de invalidități, 10.000 de cazuri de miocardită, 87.000 de îngrijiri medicale de urgență, 75.000 de spitalizări și 775.000 de efecte adverse, în total.

    VAERS este binecunoscut pentru gradul de sub-raportare a evenimentelor situat între1 și 10%.

    Eudravigilance, sistemul similar de raportare european, asociază deja 26.000 de decese proximității imediate a administrării vaccinului.

    Date scurse din sistemul CMS (grafice ale sistemului de asigurare Medicare) arată aproape 50.000 de decese în sistemul Medicare, după vaccinare.

    Un program de monitorizare cu inteligență artificială, Project Salus, care supraveghează de asemenea grupul persoanelor din sistemul Medicare, arată că persoanele vaccinate se plâng de efecte adverse din ce în ce mai grave și mai numeroase de la o săptămână la alta, de tipul Creșterii Dependenței de Anticorpi.

    Acest fenomen apare atunci când anticorpii vaccinului accelerează în realitate infectarea.
    Creșterea Dependenței de Anticorpi a apărut deja la testele altor vaccinuri împotriva coronavirușilor la animale.

    CDC și FDA șterg aceste date, astfel că nimeni dintre cei care se vaccinează nu o poate face în urma unui consimțământ bine informat.

    Declarația de la Roma număra până la data de 14 octombrie peste 12.000 de semnături de medici și oameni de știință, care atestă că actualul mod de gestionare a pandemiei echivalează cu o crimă împotriva umanității, deoarece refuză cel mai bun tratament medical și continuă să pledeze în favoarea vaccinurilor nocive.

    Dovezile se află în fața americanilor (și a oamenilor de pretutindeni) pentru a pune capăt propagandei vaccinării și a psihozei măștii.

    Discursul fricii permanente colportat de presă se prăbușește. Norvegia, Suedia și Danemarca au pus capăt tuturor restricțiilor legate de COVID-19 și situația este mult mai bună decât în Statele Unite, Marea Britanie sau Israel, trei țări care continuă să vaccineze în timpul pandemiei.

    Mexicul, Guatemala, Indonezia, cvasi-totalitatea Africii și unele părți din India au rate mici de vaccinare și situația este mai bună decât în Statele Unite, lucru posibil prin gestionarea pandemiei cu ajutorul ivermectinei.

    Peste 500.000 de persoane au participat la manifestarea motocicliștilor Sturgis, în august, și nu s-a înregistrat o creștere a răspândirii COVID-19.

    Sezonul de fotbal a început în august și stadioanele din toată țara sunt pline cu peste 80.000 de persoane care strigă și urlă fără măști.

    Nu s-au înregistrat cazuri de supra-răspândire, însă elevii sunt obligați să poarte măști în clasă. Nu are nici un sens.

    Dacă vaccinul este atât de important, atunci de ce politicienii și imigranții care intră ilegal în țară nu sunt obligați să îl facă?

    În prezent, 13 state americane conduse de Democrați și cu o rată mare de vaccinareînregistrează cele mai înalte rate de infectare, în vreme ce statele Republicane o duc bine. Cum s-a ajuns aici?

    Ar trebui să fie clar că guvernul a folosit COVID pentru a crea o stare de frică permanentă, astfel încât să renunțăm la libertatea noastră.

    În această bătălie colosală între guvernul nostru și cei nevaccinați, sper ca suficient de mulți oameni să refuze să se supună, astfel încât să putem rămânem uniți și să oprim această nebunie. Știu că este o decizie foarte dificilă pentru mulți, atunci când există riscul de a-și pierde slujba.

    Celor vaccinați le spun să înceteze să se mai injecteze cu noi doze, deoarece în acest fel doar perpetuează riscul efectelor adverse și al unor noi tulpini.

    Dacă permitem guvernului să ia această decizie medicală pentru noi, atunci nu mai rămâne decât un pas mic până când guvernul va afirma că trebuie să ia și alte decizii medicale în locul nostru.

    De exemplu, că nici o persoană peste 75 de ani nu mai trebuie resuscitată; că nu sunt permiși mai mult de trei copii (sau doi, sau unul), cu sterilizarea obligatorie a femeilor; sau că refuzul conformării la decizia guvernului duce automat la pierderea asigurării de sănătate.

    Dorești să trăiești într-un astfel de stat totalitar? Dacă acum ești mândru că ești vaccinat și de partea guvernului, cum va fi la următoarea măsură guvernamentală obligatorie, atunci când te vei situa încealaltă tabără, forțat să accepți o decizie pe care nu o dorești. Cum te vei simți atunci?

    Este evident că guvernul (cu grupul Fauci), presa și Big Tech încearcă să ne dezbine și să ne confiște libertatea.

    Mă rog ca toți cei care își spun americani să se poată uni pentru a pune capăt tiraniei și a elibera America înainte de a fi prea târziu.

    Rezistați pașnic și nu vă supuneți!

    Apreciază

    • gheorghe said, on octombrie 17, 2021 at 1:02 pm

      Doar ca nu s-a demonstrat modalitate reala, fizica a ytansmiterii de … ? … altfel spus, CUM ar infecta fie sanatosii, fie injectatii (care au cel putin problem psihice grave din moment ce accepta modificarea genetica a corpului propriu!).
      Prin aerosoli – studiile arata ca NU SE TRANSMITE NIMIC.
      … prin saliva, contact sexual, contaminarea sangelui?
      NADA, KEINE, NIENTE, NOTHING…!
      Ca inca nu au gasit, nu au aratat nimic care produce imbolnavirile… asta e alta poveste.

      Apreciază

  11. Nimeni said, on octombrie 16, 2021 at 8:03 pm

    Să luăm exemple din Germania , Italia Franța ,să fim și noi civilizați ca afară , că cică s-au „vaccinat” mulți prin țările astea (dar nu prea înțelegem de ce sunt toți in stradă dacă 80- 90 % s-au vaccinat ) în rest salariile să rămână cele de România .

    Apreciază

  12. Cosmin said, on octombrie 16, 2021 at 8:37 pm

    Cand o sa o loveasca Dumnezeu pe asta, va fi o pilda pe care si Dalai Lama o va lua in considerare si va veni la Ortodoxie.

    Apreciat de 3 persoane

    • arhanghelulred said, on octombrie 16, 2021 at 11:26 pm

      Dumnezeu nu loveste pocitaniile … ele se lovesc …
      In … 300 de spartani … tot o pocitanie … dashta … ia tradat …

      Apreciat de 1 persoană

  13. Alex said, on octombrie 16, 2021 at 9:05 pm

    Protest live din roma impotriva covidpass organizat de romani

    Apreciază

  14. Dadale said, on octombrie 16, 2021 at 9:43 pm

    De ascultat de la minutul 9 https://www.youtube.com/watch?v=iVKxo28SfHo

    Apreciat de 1 persoană

  15. Christinne Radu said, on octombrie 16, 2021 at 9:58 pm

    Sa cititi si comentariile „fanilor” ei de pe Romania Curata, te-ngrozesti!

    Apreciază

  16. dd_2d said, on octombrie 16, 2021 at 11:15 pm

    Cel mai important lucru este sa nu ne speriem sau panicam, Cainii latra. Asa au fost dresati !!!

    Apoi un alt lucru este sa nu ne vaccinam !!!! NU VREAU !

    Vaccinurile expira, ei se grabesc !. O sa ajunga sa le faca si asa expirate. Asta e sigur.

    Daca esti afectat vb cu un alt prieten vaccinat sa iti faca cumparaturile. Nu suntem asa dezbinati cum cred ei.
    Eu personal apropiatii mei vaccinati realizeaza nazismul si oricum nu suntem dusmani, orice ar zice arahat si superman.

    Daca te dau afara si ai o slujba ce poate fi facuta online, cauta-ti in alte tari. Anagajat direct acolo. Daca esti in UE poti sa platesti taxe acolo si tot conteaza. In oferta vostra specificati ca platiti taxele dar nu aveti pretentiile de a beneficia de pensie sau sanatate de la ei. Sunt sanse mari.

    Daca nu poti du-te la fortele de munca si CERE AJUTOR DE SOMAJ. SA ITI CAUTE EI JOB !!!!

    Daca ai cu ce si cu cine, da-i in judecata. Cere-le in scris motivul si cnf carei legi esti concediat???

    Ar mai fi dar important ca sa ne ajutam intre noi. nu fi zgarcit ajuta-l pe cel ce este in dificultate sau afectat.

    Apreciat de 1 persoană

    • gheorghe said, on octombrie 17, 2021 at 1:05 pm

      Nu-i dusman pana isi face injectia efectul… atunci tu devii asasasinul lui!
      PS: de ce vorbesti de „vaccin” cand stii ca e terapie genetica si inoculare de substante toxice?

      Apreciază

  17. scortisoara said, on octombrie 16, 2021 at 11:24 pm

    Apreciază

  18. Nimic special said, on octombrie 17, 2021 at 3:37 am

    Zece milioane și de inși s-au trezit acum cu pistolul la cap. Ei chiar n-au știut care e starea de fapt.
    Mungiu Pippidi doar le-a reamintit în ce țară trăiesc în caz că aveau altă impresie.

    Apreciază

  19. gabimdi said, on octombrie 17, 2021 at 6:11 am

    Alina Mungiu – Pipi, o sa faci pipi pe tine cand o sa te vezi in iad langa Soros si Arahat!

    Apreciază

  20. sky said, on octombrie 17, 2021 at 7:47 am

    Un articol care prezinta toate studiile ce dovedesc ca imunitatea capatata natural este de lunga durata si superioara celei indusa de un vaccin:
    https://trialsitenews.com/is-there-evidence-that-natural-exposure-immunity-to-covid-virus-is-similar-or-superior-to-vaccine-induced-immunity-and-should-we-force-mandate-these-vaccines-on-our-healthy-military-and-police/

    Apreciază

  21. kunta kinte said, on octombrie 17, 2021 at 9:30 am

    Balena Pipi este furajata de mega$arlatanul Gyury $chwartz si numai prostii spune. Obeza asta frustrata e modelul politicianului ” roman” al noii ere..

    Apreciază

  22. Teodor said, on octombrie 17, 2021 at 11:01 am

    Un studiu de la Harvard, citat în European Journal of Epidemiology:

    https://link.springer.com/article/10.1007%2Fs10654-021-00808-7

    Creșterea numărului de cazuri COVID-19 nu are legătură cu nivelul de vaccinare în 68 de țări și 2947 de counties din Statele Unite ale Americii

    Constatări:

    La nivel de țară nu se observă nicio relație vizibilă între procentajul populației complet vaccinate și noile cazuri de COVID-19 în ultimele 7 zile (Fig. 1). De fapt, trendul sugerează o asociere marginal pozitivă, astfel încât țările cu un procent mai mare de populație complet vaccinată au un număr mai mare de cazuri COVID-19 la 1 milion de persoane. De remarcat, Israelul, cu peste 60% din populație complet vaccinată, a avut cele mai multe cazuri COVID-19 la 1 milion de persoane în ultimele 7 zile. Absența unei asocieri semnificative între procentajul populației complet vaccinate și noile cazuri COVID-19 este exemplificată în continuare, de exemplu, prin compararea Islandei și a Portugaliei. Ambele țări au peste 75% din populație complet vaccinată și au mai multe cazuri COVID-19 la 1 milion de persoane decât țări precum Vietnam și Africa de Sud, care au aproximativ 10% din populație complet vaccinată.

    Interpretare

    Trebuie reexaminată încrederea exclusivă în vaccinare ca strategie principală de atenuare a COVID-19 și a consecințelor sale adverse, în special având în vedere varianta Delta (B.1.617.2) și probabilitatea apariției unor variante viitoare. Este posibil să fie nevoie de alte intervenții farmacologice și non-farmacologice, alături de creșterea ratelor de vaccinare. O astfel de corecție a cursului, în special în ceea ce privește expunerea politicilor, devine primordială, având în vedere dovezile științifice emergente cu privire la eficacitatea reală a vaccinurilor în lumea reală.

    De exemplu, într-un raport publicat de Ministerul Sănătății din Israel, eficacitatea a 2 doze de vaccin BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) împotriva prevenirii infecției cu COVID-19 a fost raportată ca fiind de 39% [6], substanțial mai mică decât eficacitatea de 96% demonstrată în timpul testului [7]. De asemenea, se pare că imunitatea derivată din vaccinul Pfizer-BioNTech ar putea să nu fie la fel de puternică precum imunitatea dobândită prin vindecarea de virusul COVID-19 [8]. S-a raportat, de asemenea, un declin substanțial al imunității de la vaccinurile cu ARNm la 6 luni după imunizare [9]. Chiar dacă vaccinarea oferă protecție indivizilor împotriva spitalizărilor severe și a deceselor, CDC a raportat o creștere de la 0,01 la 9% și de la 0 la 15,1% (între ianuarie și mai 2021) a ratelor de spitalizare și, respectiv, de deces, în rândul celor complet vaccinați [10].

    Apreciază

  23. John said, on octombrie 17, 2021 at 11:57 am

    „Dacă ați vaccinat majoritatea populației, de ce mai aveți încă epidemie? De ce să mai faceți a treia doza cu același lucru care nu a mers primele două dăți?”
    „Guvernul israelian este o încarnare a lui Josef Mengele. A permis și a angajat experimentarea umană a propriului popor!”
    https://www.art-emis.ro/jurnalistica/treziti-va-este-al-treilea-razboi-mondial-este-genocid-planetar

    Apreciază

  24. Christinne Radu said, on octombrie 17, 2021 at 12:59 pm

    Mare atentie la simbolism:

    Apreciază

  25. Christinne Radu said, on octombrie 17, 2021 at 1:15 pm

    Cinste ei!

    https://www.antena3.ro/actualitate/profesoara-botosani-antivaccin-v-617054.html

    Apreciază

  26. Claudiu said, on octombrie 17, 2021 at 6:19 pm

    Atata pricepe tâmpita asta de pipi di . Ca nu poti sa -i spui altfel . Atata stie ea despre Hristos. Sau crede ca stie. Crede ca are cunoaștere. Atata stie ea despre Evanghelie. O femeie subțire, o femeie slabă. Știință zero. Înțelepciune zero. Femeie săracă. Femeie. Din păcate. Babele noastre de la tară sunt sfinte inainte lui Hristos. Femeia asta e un sconcs. Mintea ei pute. Ratiunea ei da rateuri. Logica ei e fara valoare. Om.slab . Om limitat. Ai trait degeaba pana acum . Nu ai înțeles nimic. Sărca de tine. Titlurile ti-au luat mintile. Sau asa erai de fapt. Iar Dumnezeu te-a pus acolo unde trebuia ca sa te vezi. Dar nu vezi. Nu te vezi.Nu intelegi.Nu te intelegi.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.