SACCSIV – blog ortodox

Video: Generalul Emil Străinu declara ca este Suveran Mare Initiat Illuminati si ca nu este nimic rau in Illuminati si Francmasonerie

Posted in FRANCMASONERIA, generalul Emil Străinu, Illuminati (ILUMINATII), MASONERIE, VIDEO by saccsiv on octombrie 3, 2021

Sora VioletaB ne semnaleaza minutul 2:11:51 din inregistrarea de mai jos:

Transcript:

Generalul Emil Străinu:

“Draga Horia, eu iti multumesc foarte mult pentru aceasta emisiune. Dupa cum vezi, la cererea publicului, am marit spatiul de emisie.

Noi am fi putut sa stam de vorba pana dimineata pentru ca avem acelasi camp de preocupari si s-au intalnit aici un Suveran Mare Comandor si cu un Suveran Mare Initiat, unul de la francmasonerie si unul de la illuminati.

Si cred ca este bine sa aratam ca nu este nimic rau in aceste tipuri de organizatii, din contra, eu iti fac invitatia pe viitor, cand o sa mai stabilim de comun acord, sa revenim si sa discutam care ar putea fi rolul masoneriei in perioada urmatoare pentru tara noastra.”

Horia Nestorescu-Bălcești:

“De acord.”

 

Comentariu saccsiv:

Horia Nestorescu-Bălcești este Suveran Mare Comandor in francmasonerie, ca atare Suveranul Mare Initiat la illuminati ar fi generalul Emil Străinu. Eu nu-l cred, insa este limpede ca le serveste interesele.

Conform https://ro.wikipedia.org/wiki/Emil_Str%C4%83inu

Emil Străinu (n. 30 aprilie 1957București)[1] este un general de armată în rezervă[2] și fost politician român, președinte al Partidului România Mare în perioada 2015-2016,[3][4] autor unor cărți de specialitate și specialist în radiolocație.[5] Este membru fondator al Asociației pentru Studiul Fenomenelor Aerospațiale Neidentificate (ASFAN). A publicat numeroase cărți,[6][7] articole și studii în domeniul cercetării spațiului aerian prin intermediul metodelor radiolocației, arme geofizice, climatologice, fenomenul OZN și a participat la realizarea unui mare număr de emisiuni televizate,[8] fiind scriitor de literatură științifico-fantastică.

Video: Protest anti lockdown la Auckland (Noua Zeelanda)

Posted in carantina, Coronavirus, Noua Zeelanda, proteste, VIDEO by saccsiv on octombrie 3, 2021

Video: Germanii sunt invatati cum sa se incalzeasca la iarna

Posted in criza energetica, frig, GERMANIA, iarna, VIDEO by saccsiv on octombrie 3, 2021

Video: Discursul Cristinei Vasiliu (sotia lui Mugur, mutat la Domnul) din Piata Victoriei

Posted in proteste, VIDEO by saccsiv on octombrie 3, 2021

Video: Politia din Grecia gazeaza profesori

Posted in Grecia, proteste by Vali on octombrie 3, 2021

Sursa: https://stirileprotv.ro/stiri/international/proteste-violente-in-grecia-din-cauza-noii-legi-a-educatiei-s-au-folosit-gaze-lacrimogene.html

Pro TV

În Grecia, o nouă lege a educaţiei cere, printre altele, ca profesorii să fie supuşi unor evaluări regulate pentru performanţă. Mai ales această măsura este puternic contestată.

La Atena au fost proteste violente vineri, 1 octombrie.

Scutierii au folosit din plin gaze lacrimogene şi au adus un tun de apă, pentru a-i împrăştia pe manifestanţii care blocaseră principala arteră, în faţa Parlamentului.

Un sindicat al cadrelor didactice a organizat protestul din capitală şi încă o demonstraţie la Salonic. Este plănuită şi o grevă împotriva măsurilor controversate din noua lege a educaţiei.

Dar justiţia a a declarat ilegală o asemenea acţiune.

Autor: Stirileprotv

 

Tagged with: , , ,

Video: Protestele continua in Italia

Posted in Coronavirus, Italia, proteste, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, VIDEO by saccsiv on octombrie 3, 2021

Video: „MEGA DEMO WIEN”. Protest anti restrictii la Viena

Posted in Coronavirus, proteste, VIDEO, VIENA by saccsiv on octombrie 3, 2021
Tagged with: ,

30 000 (!) de protestatari au fost la Bucuresti ieri, 2 octombrie 2021

Tagged with: ,

Video: Nou protest anti vaccinare obligatorie la Melbourne. Reactia politiei

Posted in Australia, Coronavirus, proteste by saccsiv on octombrie 3, 2021

Predica de pe munte – iubirea vrăjmașilor. Cuvantul Sfântului Luca al Crimeei

Luca 6,31-36:

„Şi precum voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi-le şi voi asemenea;  

Şi dacă iubiţi pe cei ce vă iubesc, ce răsplată puteţi avea? Căci şi păcătoşii iubesc pe cei ce îi iubesc pe ei.  

Şi dacă faceţi bine celor ce vă fac vouă bine, ce mulţumire puteţi avea? Că şi păcătoşii acelaşi lucru fac.  

Şi dacă daţi împrumut celor de la care nădăjduiţi să luaţi înapoi, ce mulţumire puteţi avea? Că şi păcătoşii dau cu împrumut păcătoşilor, ca să primească înapoi întocmai.  

Ci iubiţi pe vrăjmaşii voştri şi faceţi bine şi daţi cu împrumut, fără să nădăjduiţi nimic în schimb, şi răsplata voastră va fi multă şi veţi fi fiii Celui Preaînalt, că El este bun cu cei nemulţumitori şi răi.  

Fiţi milostivi, precum şi Tatăl vostru este milostiv.”

Sfântul Luca al Crimeei:

(more…)