SACCSIV – blog ortodox

30 000 (!) de protestatari au fost la Bucuresti ieri, 2 octombrie 2021

Tagged with: ,

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. mircea.v said, on octombrie 3, 2021 at 2:03 pm

    Sistemul zice asa acum:
    „din cauza ca nu santem vaccinati avem atatia morti in fiecare zi”. Santem pe locul 2 in europa la mortalitate.

    Da eu as fi curios care era protocolul de tratare in spital acum un an, si care e cel de acum. Stie cineva? Ne poate ajuta cineva?
    Ca, intre timp, chiar si oficial au mai aparut alte tratamente eficciente, chiar si pt cazurile f grave. de ex., ce se spune la link

    https://www.luju.ro/romanii-santajati-de-guvernul-meu-dementa-totala-ca-sa-lichideze-stocul-de-120-de-milioane-de-vaccinuri-pentru-a-evita-dosarul-penal-iresponsabilii-din-guvernul-citu-vor-sa-le-faca-imposibila-viata-celor-75-dintre-romanii-nevaccinati-pentru-a-i-forta-sa-s

    „Romanii au inceput sa moara in spitale, desi se stia de jumatate de an despre valul 4! Contrar propagandei mincinoase a Guvernului, in realitate romanii nu mor din cauza ca nu s-au vaccinat (pentru ca decedeaza si vaccinati, si nevaccinati), ci pentru ca din spitale si farmacii lipsesc medicamentele care ar salva aproape toate vietile. Ne referim la anticorpii monoclonali, despre care Guvernul Romaniei stie de la inceputul anului ca sunt tratamentul-miracol, care da randament in 99% dintre cazuri, cu precadere cele grave, precum si antiviralele cu mare efect in cazurile incipiente. Lipsa medicamentelor care ar salva vieti constituie o adevarata crima a “Guvernului Meu”, care, in loc sa cumpere din timp antivirale si anticorpi, a preferat sa arunce banii pe 120 milioane de doze de vaccin (care nu vindeca pe nimeni), motiv pentru care consideram ca cei care au luat aceste decizii ar trebui arestati de urgenta. ”

    Adica, mortii sant produsi chiar de sistem/sistemul medical, adica crima cu premeditare, ca pedeapsa pt faptul ca nu vrem sa ne intepam.

    @saccsiv,

    nu stiu, cred ca ar fi bine de facut un articol pe tema asta, dupa ce se mai aduna niste date referitor la protocolul de tratatre de acum un an si cel de acum. Ca a trecut un an, si istoria pare a se repeta, schema de a omora oameni pare a se repeta.

    Apreciază

  2. scortisoara said, on octombrie 3, 2021 at 3:50 pm

    Da , exact asta fac …. ne șantajează sa ne intepam ca trebuie sa justifice banii aruncați pe vaccinuri ….
    Ceva similar spunea și Mr(r) SRI Daniel Florea într-un articol nu știu pe unde … am citit pe veghepatriei .

    Apreciază

  3. pilamenghina said, on octombrie 3, 2021 at 8:33 pm

    Cel putin 100.000 să fim!

    Apreciat de 1 persoană

  4. VioletaB said, on octombrie 3, 2021 at 11:00 pm

    Eeeeh au fost 3 mitinguri principale. D-apai, multă unitate…

    Presa străină titreaza vreo 15 000 de participanți:
    Près de 15 000 personnes manifestent devant le siège du gouvernement à Bucarest en Roumanie contre l’introduction d’un pass sanitaire et la mise en place de nouvelles restrictions notamment un couvre feu le week-end pour les personnes non vaccinés.

    Și ca sa fie lucrurile bune, presa titreaza că au fost protestele lui Șosoaca și AUR, nimic despre protestyomsicietstii civile care a scos de fapt cei mai mulți oameni din cade.

    Și încă ceva: majoritatea celor prezenți ieri și fost DIN PROVINCIE! Bucuresteni puțini! Daca nu ar fi venit autocarele din alte orașe…. la cat de nepăsători și conformiști sunt majoritatea bucureștenilor, nu s-ar fi vazut atât de mulți români la proteste.

    https://www.g4media.ro/update-video-12-000-de-manifestanti-protesteaza-in-capitala-au-fost-aduse-trupele-speciale-sosoaca-si-simion-live-uri-de-la-protest-cu-zeci-de-mii-de-distribuiri-pe-facebook.html

    Apreciat de 1 persoană

    • dianaionescu77 said, on octombrie 4, 2021 at 9:33 am

      Nu va contrazic dar dna Violeta la origine ce sunt bucurestenii?!

      Apreciază

      • VioletaB said, on octombrie 4, 2021 at 12:43 pm

        @DianaIonescu77 Nu originea lor este importanta, ci faptul că bucureștenii, fie de generatii, fie cei care locuiesc și muncesc in București de ani buni, prea putini se sinchisesc sa vina la proteste, deși e in orașul lor, pe când mulți participanți vin de la zeci și sute de kilometri distanță, fac eforturi și materiale și fizice pentru a fi prezenți.

        Apreciază

  5. […] 30 000 (!) de protestatari au fost la Bucuresti ieri, 2 octombrie 2021 […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.