SACCSIV – blog ortodox

Parlamentul francez a adoptat definitiv paşaportul sanitar

Posted in Coronavirus, Franta, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on iulie 26, 2021

Paşaport sanitar pentru restaurante, transportul public, restaurante, cafenele, targuri, expoziţii.

Mall-urile vor fi scutite de această măsură.

Vaccinare pentru tot personalul medical şi de îngrijire.

Persoanele care nu vor respecta obligaţia de a se vaccina nu vor fi concediate, ci vor primi o suspendare de salariu.

Noua lege mai trebuie să treacă prin filtrul Consiliului Constituţional.

Paşaportul sanitar extins ar urma să fie aplicat de la începutul de august.

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Marian said, on iulie 27, 2021 at 2:11 am

    Mai romaneste spus : CAINII LATRA , URSUL TRECE ! In aceste conditii , sa-l vad pe Macron daca va avea tupeul sa candideze din nou pentru Elysee !

    Apreciază

  2. Marius said, on iulie 27, 2021 at 4:13 am

    Vă rugăm mult postati un articol despre acest subiect FOARTE FOARTE IMPORTANT  (poate vor apărea curând şi alte comentarii ale altor  jurişti)
       La un caz *În SUA CURTEA SUPREMĂ a decis (încă din 13 iunie 2013) că persoanele vaccinate la nivel mondial sunt bunuri brevetate, conform legislației SUA, nu mai sunt oameni.
       Prin vaccinare de modificare ADN sau ARNm, persoana încetează să mai fie om și devine PROPRIETAREA titularului brevetului de vaccinare ca modificat GENETIC.pt. că nu mai sunt „umani”  ci „trans-umani”, deci o categorie care nu există în Drepturile Omului.
    Se pierde calitatea de om natural și TOATE drepturile aferente. Acest lucru se aplică la nivel mondial brevetele fiind supuse legislației SUA.
      Deci Din 2013 Curtea Supremă SUA a hotărât că persoanele vaccinate cu modificatori Genetici sunt trans-umane în mod legal și identificate legal ca trans-umane și NU mai beneficiază de nici un drept al omului (sau alte drepturi care decurg de aici…dreptul  la viață, libertate, sănătate, exprimare, proprietate…etc)
    Decizia CURȚII SUPREME SUA AICI: https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

    Apreciat de 2 persoane

    • Barbul said, on iulie 27, 2021 at 10:38 am

      Ori mănânci rahat ori ne spui pagina si alineatul din documentul mentionat in care se afirmă aberația de care zici

      Apreciază

      • saccsiv said, on iulie 27, 2021 at 11:08 am

        Barbul

        Dar altfel nu te poti exprima?

        Apreciază

      • gheorghe said, on iulie 27, 2021 at 5:29 pm

        Daca te sperii, bea un pahar cu apa. Incet, inet. Apoi deschide gura din care ti-a iesit… ce-ai scris tu, nu e nimic de la mine.

        Apreciază

    • ibagul2006 said, on iulie 27, 2021 at 11:36 am

      Da, acest lucru este posibil pentru ca injectiile sunt de fapt terapii genetice, nu vaccinuri cum se minte de catre presa si politicienii vanduti bigfarma.
      In plus deja sunt patente pentru plante si animale modificate genetic. Deci si pentru oameni sigur exista asa ceva.
      Traim vremuri grele. Scapa cine are credinta in Dumnezeu Creatorul si cine nu se lasa inselat de acesti tradatori de neam, tara si Divinitate.

      Apreciază

  3. Marian said, on iulie 27, 2021 at 7:20 am

    Ce si pe cine sa mai cred ? Uite ce scrie asta aici :
    No Justice
    Parlamentul francez cedează sub presiunea protestelor. Obligativitatea prezentării „green pass”-ului la intrarea în magazine, eliminată ” si asta AZI . In plus , de acelasi autor : ” Garda Republicană a președintelui Macron a demisionat în bloc după ce acesta a emis decretul impunerii certificatului de vaccinare!” Asta pe 25 iulie …deci cred ca se cuvin niste precizari daca nu pentru altceva atunci , macar pentru rauvoitori .

    Apreciază

    • Basarabia e Romania said, on iulie 27, 2021 at 10:13 pm

      Nu Parlamentul (camera mica), ci Senat-ul a facut ceva concessi (sa nu mai vaccineze copii de la 12 ani pt „pass sanitaire” si personalul medical se amana inca pe o luna). Garda Republicana nu a demisionat. A fost o confuzie sau o manipulare la care s-a pris Martine Wonner (o mare luptatoare anti-injectie). Din Garda Republicana a demisionat doar un locotenent si asta inca nu e verificat.

      Apreciază

      • Marian said, on iulie 28, 2021 at 8:28 pm

        @ Basarabia e Romania Merci de lamuriri , apreciez pozitiv si lamuririle si precizarile inca odata : MERCI !

        Apreciază

  4. Suflet said, on iulie 27, 2021 at 8:11 am

    Ce credeti ca se va intampla cu cei vaccinati care-si dau seama de greseala lor si vor vrea sa se întoarca la Hristos? Oare Domnul va vrea sa anuleze efectele prin Sfanta Impartasanie cum zice par Elpidie? A avut cineva descoperire de la Dumnezeu?

    Apreciază

    • VioletaB said, on iulie 27, 2021 at 3:01 pm

      @suflet mulți am vrea să știm dacă se mai poate face ceva pentru cunoscuții și prietenii noștri și rudele noastre care au ales, din știință și din neștiință, sa se injecteze cu aceasta otrava pentru trup și suflet.

      Părerea mea este ca acest „vaccin anticovid” înseamnă pierderea mântuirii, nu doar a sănătății și vieții trupești vremelnice.
      Chiar și la nivel rațional, sunt multe semne că are legătură cu pecetea… Nu știu ce fel de pocăință poate face cineva pt asemenea păcat, sau daca mai are inima lui chenare spre o pocăință adâncă, mai ales după ce vor da drumul tehnologiei 5G.

      – magnetismul & luminiscența la locul injecției a celor vaccinați
      – nanoparticule prezente in serul experimental
      – schimbările de personalitate/stare de spirit/relaționare fata de Dumnezeu in rândul majoritatii ințepaților
      – condiționarea accesului celor așa-zis nevaccinati în spații publice, iar în unele țări chiar și la supermarket de unde sa își ia mâncare, de injectarea cu această otravă
      – modificarea satanică și „inovatoare”, prin tehnologia mARN, la nivelul ADN-ului cu care omul e înzestrat încă din pântecele mamei sale

      Apreciază

      • Suflet said, on iulie 27, 2021 at 3:36 pm

        Da stiu tot ce ai scris, dar sper ca se mai poate ceva, eu incerc sa-i trezesc si pe ei, sa nu mai accepte si a 3a doza… totusi daca asta nu e încă forma finală a pecetii si mai trebuie și cardul acela biometric unic, poate…

        Apreciază

      • VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 7:39 pm

        @Suflet a postat cineva acum vreo săptămână un comentariu, nu îl găsesc acum, dar spunea ceva de genul: daca machiajul și vopsirea parului/ochilor/unghiilor este un păcat, cum sa nu fie un păcat grav injectarea cu un ser care schimba ireversibil sângele și însăși structura ADN-ului unic pe care l-a primit fiecare om de la Dumnezeu?
        Și aș vrea să povestesc 2 exemple: o prietena de f mulți ani care s-a înțepat cu toată familia (inclusiv părinții), am intrebat-o daca a cerut un sfat de la părintele duhovnic înainte de această faptă (eu cu câteva luni in urma îi explicasem de ce trebuie refuzat așa-zisul vaccin) și am sfatuit-o să meargă să se spovedească, la care mi-a răspuns că nu îi pare rău că a făcut „vaccinul”…
        Un alt caz despre care am auzit: o tânără dintr-o familie ortodoxa practicantă s-a îndrăgostit de un băiat cu câțiva ani mai mare, care spunea despre sine că e și el ortodox practicant, si a aflat la scurt timp că era injectat cu ambele doze, l-a sfătuit să se spovedească, el spunea că îi pare foarte rău, că a fost din neștiință și din frica, dar că o să faca pocăință… Nu a trecut mult și s-au despărțit, pt că el nu a putut să o aștepte, pentru voia să facă desfrânare cu ea fără casatorie… Adică toată pocăința lui că s-a vaccinat s-au dovedit falsa.
        Și câte cazuri nu or mai fi.

        Am citit pe Facebook in comentariile unor femei fara minte că ele considera că Dumnezeu le va rasplati că s-au „vaccinat” pt că și-au protejat sănătatea și viața lor și a altora prin aceasta injectare…

        Și încă nu s-a dat drumul la 5G… Ce se va întâmpla oare atunci cu acești oameni? Oare vor mai putea păstra în inima lor amintirea lui Dumnezeu, sau li se vor șterge orice amintire/genă a credinței?

        Apreciat de 1 persoană

      • Suflet said, on iulie 28, 2021 at 8:40 pm

        Si asta înseamnă sa-i bagam pe toti care au primit din nestiinta, in aceeasi oală? Oare Dumnezeu a renuntat la ei deja? Eu nu cred…

        Apreciază

      • noname 7 said, on iulie 27, 2021 at 3:50 pm

        Subscriu!

        Apreciază

      • rudyscc said, on iulie 28, 2021 at 11:01 am

        Violeta – cred ca ar trebui sa avem mai multa retinere, mai multa luare aminte, cand o dam asa, cu pareri personale.
        Eu cred ca Dumnezeu nu inchide usile pocaintei nimanui, doar daca omul nu vrea, asta e altceva. Deci sa nu ii ducem pe oameni la deznadajduire.
        Iarta-ma pe mine caci sunt om foarte pacatos.

        Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 7:46 pm

        @rudyscc Tare as vrea sa nu fie așa, dar multe semne asta indica. Mă doare sufletul pentru multi dintre apropiații mei care au ales aceasta cale, însă din păcate nu vad nicio râvnă spre pocăință la niciunul din ei… 😔😔

        Adevărat este că numai Unul Dumnezeu știe ce va fi cu sufletul fiecăruia.

        Însă și noi trebuie sa ne împlinim partea noastra, sa nu cădem în nepăsare/neștiință/ in a ne gasi scuze, ci sa fim fermi. Avem datoria de creștini ortodocși sa nu depășim aceasta linie, eu aș spune nu doar a serului, ci chiar a testării anticovid, căci și acolo sunt multe probleme. Poate că am scris așa vehement și pentru mine însămi, ca sa mă păzesc de aceasta mare cădere. Nimeni nu știe dacă și când mai poate face pocăință, deci sa nu ne băgăm singuri in gura lupului.

        Dumnezeu sa ne întărească pe cât mai mulți sa rezistam până la sfârșit, iar pe cei ai Săi care mai pot fi întorși, sa ii întoarcă în staulul oilor Sale.

        Apreciază

    • Suflet said, on iulie 28, 2021 at 6:53 pm

      Saccsiv, te rog mult, daca se poate si doar dacă tu consideri potrivit, să întrebi pe vreun parinte îmbunătătit si să ne spui și nouă sau să începi o discutie despre asta. Multumesc

      Apreciat de 1 persoană

      • VioletaB said, on iulie 28, 2021 at 10:01 pm

        @saccsiv Frate Vasile, chiar am avea nevoie de îndrumare de la un părinte îmbunătățit. Mă alătur solicitării utilizatorului @suflet

        @suflet E cam greu sa mai fie invocată neștiință in ziua de azi legat de aceste injecții… Mulți au auzit adevărul dar îl iau în derâdere cum că ar fi teoria conspirației. Nu știu sincer câți sunt care au făcut aceasta injecție mortala din neștiință pură. Majoritatea sunt oameni cu studii… Oamenii simpli s-au dovedit de multe ori mai înțelepți in acest caz.

        Apreciat de 1 persoană

      • Suflet said, on iulie 28, 2021 at 10:49 pm

        Majoritatea oamenilor nu înteleg dimensiunea duhovniceasca a problemei, nu se gandesc că injectia asta le poate fura mantuirea, nu prea cred cu adevarat în existența sufletului, în Imparatia lui Dumnezeu, nu cred că e posibil controlul constiintei etc

        Apreciat de 2 persoane

  5. dd_2d said, on iulie 27, 2021 at 10:01 am

    Cred ca e clar pt toti. Revolutie sau dictatura ! Dupa cum vad lumea prefera dictatura,inca.
    Urmeaza si la noi incercarea.

    Numai Dumnezeu mai poate face ceva, dar trebuie sa vrei sa schimbi ceva. Daca nu vrei nici Dumnezeu nu ti da.

    Apreciază

  6. Ines said, on iulie 27, 2021 at 11:35 am

    Parcurile naționale sunt tăiate pentru că legea permite asta.
    Arbori foarte valoroși ajung să fie tocați de industria lemnului și transformați în rumeguș.
    Hai să îndreptăm o lege strâmbă. Semnează petiția. Fără drujbe în parcurile naționale! https://go.declic.ro/pn-1807

    Apreciază

  7. Mihai "Dragonul" said, on iulie 27, 2021 at 5:12 pm

    Macron = bufon ! Face de râs istoria Franței !!!
    Iar parlamentarii lor, că și-au noștri !
    Parisul a ajuns in ziua de astăzi din cauza lor „orașul întunericului” ! Halal sa le fie !!!

    Apreciază

  8. […] pandemia nu a fost declarata doar pentru a se ajunge la punctul in care nevaccinatii nu au voie in restaurante, cafenele, targuri, expoziţii, ci si pentru ca masurile de “lupta” impotriva ei sa poata avea drept consecinta declansarea […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.