SACCSIV – blog ortodox

Magneto – Proteinele prin care se poate controla de la distanță comportamentul

Posted in Uncategorized by Vali on iulie 17, 2021

Sursa: https://bucovinaprofunda.com/2021/07/16/magneto-proteinele-prin-care-se-poate-controla-de-la-distanta-comportamentul/

Prezentăm mai jos un articol din 2016 publicat în The Guardian in care se face un rezumat al cercetărilor științifice menite să găsească o modalitate de a influența / controla creierul , mai precis neuronii localizați in anume zone cerebrale, pentru a influența comportamentul uman. Această ramură a cercetării științifice din ultimii aproximativ 20 de ani devine foarte importantă datorită impunerii forțate a serurilor  anti-covid, seruri care conțin compuși  para-magnetici (graphene oxide), produc proteine bioactive care au și efecte magnetice (Spike proteine), seruri care determină fenomene magnetice locale (la locul injectării) sau generale.

Aceste seruri, deși pretind a fi anti-covid, nu opresc transmisia virusului, nu previn boala, nu previn formele grave sau fatale. Impunerea propagandistică a acestor seruri ca ”singura soluție de ieșire din pandemie” în ciuda tuturor evidențelor care arată contrariul, indică o agendă paralelă in care se includ motivele reale ale injectării globale forțate:  controlul tehnologic  al populației, visul de neatins al dictatorilor și tiranilor din toate timpurile.

(Nota Bucovina Profundă)

The Guardian, 2016:

Noua metodă  folosește o proteină magnetizată pentru a activa celulele creierului rapid, reversibil și neinvaziv

Cercetătorii din Statele Unite au dezvoltat o nouă metodă de control al circuitelor cerebrale asociate cu comportamente complexe la animale, folosind ingineria genetică pentru a crea o proteină magnetizată care activează grupuri specifice de celule nervoase de la distanță.

Înțelegerea modului în care creierul generează comportament este unul dintre obiectivele finale ale neuroștiinței – și una dintre cele mai dificile întrebări ale sale. În ultimii ani, cercetătorii au dezvoltat o serie de metode care le permit să controleze de la distanță grupuri specificate de neuroni și să cerceteze funcționarea circuitelor neuronale.

Cea mai puternică dintre acestea este o metodă numită optogenetică, care permite cercetătorilor să activeze sau să oprească populațiile de neuroni înrudite la nivel de precizie de milisecunde cu impulsuri de lumină laser. O altă metodă recent dezvoltată, numită chimiogenetică, folosește proteine ​​proiectate care sunt activate de medicamente de designer și pot fi direcționate către anumite tipuri de celule.

Deși puternice, ambele metode au dezavantaje. Optogenetica este invazivă, necesitând inserarea fibrelor optice care livrează impulsurile de lumină în creier și, în plus, măsura în care lumina pătrunde în țesutul dens al creierului este sever limitată. Abordările chimiogenetice depășesc ambele limitări, dar induc de obicei reacții biochimice care necesită câteva secunde pentru a activa celulele nervoase.

Noua tehnică, dezvoltată în laboratorul lui Ali Güler de la Universitatea din Virginia din Charlottesville, și descrisă în revista Nature Neuroscience, nu este doar neinvazivă, ci poate activa neuronii rapid și reversibil.

Mai multe studii anterioare au arătat că proteinele celulelor nervoase care sunt activate de căldură și presiunea mecanică pot fi modificate genetic astfel încât să devină sensibile la undele radio și câmpurile magnetice, prin atașarea lor la o proteină de stocare a fierului numită feritină sau la particule paramagnetice anorganice.  Aceste metode reprezintă un avans important – de exemplu, acestea au fost deja utilizate pentru a regla nivelul glicemiei la șoareci – dar implică mai multe componente care trebuie introduse separat.

Noua tehnică se bazează pe această lucrare anterioară și se bazează pe o proteină numită TRPV4, care este sensibilă atât la temperatură, cât și la forțele de întindere. Acești stimuli deschid porul central al proteinei, permițând curentului electric să curgă prin membrana celulară; aceasta evocă impulsuri nervoase care se deplasează în măduva spinării și apoi în creier.

Güler și colegii săi au argumentat că forțele magnetice de cuplu (sau de rotație) ar putea activa TRPV4 prin tragerea porului central și, prin urmare, au folosit ingineria genetică pentru a fuziona proteina cu regiunea paramagnetică a feritinei, împreună cu secvențe scurte de ADN care semnalizează celulele pentru transport proteine ​​la membrana celulei nervoase și le-au inserat în aceasta.

Când au introdus această construcție genetică în celulele renale embrionare umane cultivate în laborator pe plăci Petri, celulele au sintetizat proteina „Magneto” și au introdus-o în membrana lor. Aplicarea unui câmp magnetic a activat proteina TRPV1 proiectată, dovadă fiind creșterea tranzitorie a concentrației ionilor de calciu în celule, evidențiat la microscopul cu fluorescență.

Apoi, cercetătorii au introdus secvența ADN Magneto în genomul unui virus, împreună cu gena care codifică proteina fluorescentă verde și secvențele de ADN reglatoare care fac ca acest proiect să fie exprimat numai în tipuri specificate de neuroni. Apoi au injectat virusul în creierul șoarecilor, vizând cortexul entorhinal și au disecat creierul animalelor pentru a identifica celulele care emit fluorescență verde. Folosind microelectrozi, au arătat apoi că aplicarea unui câmp magnetic pe feliile creierului a activat Magneto, astfel încât celulele să producă impulsuri nervoase.

Pentru a determina dacă Magneto poate fi utilizat pentru a manipula activitatea neuronală la animalele vii, aceștia au injectat Magneto în larvele de pește zebră, vizând neuronii din trunchi și coadă care controlează în mod normal un răspuns de evadare. Apoi au plasat larvele de pește zebră într-un acvariu magnetizat special construit și au descoperit că expunerea la un câmp magnetic a indus manevre de înfășurare similare cu cele care apar în timpul răspunsului de evadare. (Acest experiment a implicat un total de nouă larve de pește zebră, iar analizele ulterioare au arătat că fiecare larvă conținea aproximativ 5 neuroni care exprimă Magneto.)

Într-un ultim experiment, cercetătorii au injectat Magneto șoarecilor de laborator în zona Corpus Striatum, o structură profundă a creierului conținând neuroni producători de dopamină care sunt implicați în recompensă și motivație, apoi au plasat animalele într-un aparat împărțit în secțiuni magnetizate și ne-magnetizate . Șoarecii care exprimă Magneto au petrecut mult mai mult timp în zonele magnetizate decât șoarecii care nu au făcut-o, deoarece activarea proteinei a determinat neuronii din corpus striatum care o exprimă să elibereze dopamină, astfel încât șoarecii au ales acele zone magnetizate care le produceau satisfacții (dopaminice). Acest lucru arată că Magneto poate controla de la distanță declanșarea neuronilor adânci în creier și, de asemenea, poate controla comportamente complexe.

Neurologul Steve Ramirez de la Universitatea Harvard, care folosește optogenetica pentru a manipula amintirile din creierul șoarecilor, spune că studiul este „foarte tare”.

„Încercările anterioare [folosirea magneților pentru a controla activitatea neuronală] au necesitat mai multe componente pentru ca sistemul să funcționeze – injectarea particulelor magnetice, injectarea unui virus care exprimă un canal sensibil la căldură, [sau] fixarea capului animalului, astfel încât o bobină să poată induce modificări în magnetism ”, explică el. „Problema cu existența unui sistem cu mai multe componente este că există atât de mult spațiu pentru fiecare piesă individuală să nu funcționeze.”

„Acest sistem este un virus unic, elegant, care poate fi injectat oriunde în creier, ceea ce îl face din punct de vedere tehnic mai ușor de utilizt și mai puțin probabil să apară defecțiuni”, adaugă el, „iar echipamentul lor de influențare a comportamentului a fost conceput inteligent pentru a conține magneți acolo unde este cazul, astfel încât animalele să se poată deplasa liber. „

„Magnetogenetica” este, prin urmare, o completare importantă a cutiei de instrumente a neurologilor, care va fi, fără îndoială, dezvoltată în continuare și va oferi cercetătorilor noi modalități de a studia dezvoltarea și funcționarea creierului.

Referinţă

 • Wheeler, M. A., et al. (2016). Genetically targeted magnetic control of the nervous

systemNature Neuroscience, DOI: 10.1038/nn.4265 [Abstract]

Sursa: The Guardian, 24 martie 2016

Traducerea: Bucovina Profundă

Mircea Puşcaşu

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Amazon a primit aprobarea de a monitoriza somnul oamenilor said, on iulie 17, 2021 at 4:52 pm

  As vrea sa va indrept atentia spre ceva, legat de acest articol din The Guardian.

  The Guardian este si ea o fituica prin care Oculta isi exprima ideile, asa ca privesc cu suspiciune tot ce vine pe canalul Mainstream media, insa nici nu pot ignora complet informatia, stiut fiind faptul ca Arhitectul Minciunii, are in obicei a amesteca adevarul cu minciuna…

  Acum, acest film a mai fost postat aici: Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie

  Profesorul Charles Morgan susține o conferință la West Point soldaților americani din Divizia de informații vizuale despre cea mai recentă tehnologie din domeniul Bio-războiului, reprogramării ADN și exploatării celulelor umane .

  https://www.brighteon.com/c9bac8e5-407a-4e60-b869-78256ab1d6ab

  Ceea ce nu am inteles acum cateva luni, printre altele probabil, cand am vizionat si revizionat materialul, a fost bucata dintre min 31 si min 34.

  Iata o stire de acum cateva zile:

  Amazon a primit aprobarea de a monitoriza somnul oamenilor

  https://www.smartradio.ro/amazon-a-primit-aprobarea-de-a-monitoriza-somnul-oamenilor/

  si

  https://www.wall-street.ro/articol/International/274188/amazon-va-crea-un-aparat-de-monitorizare-a-somnului-cum-va-ajuta-dispozitivul.html

  Daca cineva chiar crede ca:

  „Utilizarea senzorilor radar în urmărirea somnului ar putea îmbunătăți gradul de conștientizare a importanței somnului pe de o parte și gestionarea igienei somnului,[…] => Te bufneste rasul, cata grija au ei de sanatatea noastra.

  Va las pe voi sa faceti conexiunea intre aceasta stire si filmul de mai sus.

  Personal cred ca aceste dispozitive si altele ce vor aparea, au strict legatura cu ce apare in filmul mai sus => „in timp ce oamenii dorm, vor sa le transfere cunostinte in creier”, fara consimtamantul lor!!!!
  Iar cand oamenii sunt treji, nu vor constientiza ca au primit „informatiile” in somn!!!

  Liberul arbitru al omului nu va fi anihilat, altfel nu ar mai aparea Mireasa (cei 144.000), insa nu m-ar mira ca asta sa fie scopul duhurilor rautatii.

  Sa nu uitam ca: „Amazon Web Services este cea mai mare platformă de infrastructură cloud din lume, iar Amazon găzduiește pe serverele sale unele dintre cele mai mari companii de internet din lume, precum Netflix, Adobe, Airbnb, AOL, 9GAG, BMW, Canon sau Slack.” (https://www.libertatea.ro/stiri/amazon-vrea-ca-sua-sa-monitorizeze-imigrantii-cu-ajutorul-recunoasterii-faciale-2433520)

  Deasemenea: Amazon produce deja medicamente (https://www.libertatea.ro/stiri/apple-va-deschide-clinici-private-de-sanatate-unde-va-testa-noi-dispozitive-pe-angajatii-sai-amazon-produce-deja-medicamente-2161122)

  Posibil ca 5G sa aiba un rol de jucat aici, impreuna cu inocularea intregii populatii a globului?

  Poate are altcineva o interpretare diferita, eventual cateva randuri scrise aici…

  Apreciat de 2 persoane

 2. Oana said, on iulie 17, 2021 at 6:20 pm

  Fondatorul UNTOLD s a intors la Hristos. Slava Lui Dumnezeu ca se mai intampla intoarceri la Adevar!

  Apreciat de 4 persoane

  • Mihai T said, on iulie 17, 2021 at 7:31 pm

   Vedeţi că s-ar putea să fie o diversiune. Acest om se pare că încearcă să strâmbe mintea oamenilor, ca să nu mai fie ortodocşi. Uitaţi ce spune:

   ”Ortodoxia m-a învăţat să fiu eu. Cum sunt, cu bune, cu rele, să mă duc“. El şi-a împărtăşit astfel mirarea şi nemulţumirea legat de prefăcătoria unor pretins-credincioşi, care se comportă ca nişte cuvioşi doar în prezenţa duhovnicului, apoi redevin ei înşişi”.

   Dumnezeu ne spune să fim sfinţi, desăvârşiţi. Ori acest tânăr vine şi spune că el ”vrea să se ducă” înainte şi cu bune şi cu rele … Plus de asta, îi acuză pe unii credincioşi de ”prefăcătorie”.

   Apreciat de 4 persoane

   • Oana said, on iulie 18, 2021 at 6:27 pm

    Trebuie sa ne bucuram pentru el nu sa il ascultam ca pe un Sfant Parinte. Si apoi, da, Hristos vrea sa devenim sfinti dar nu sa ne consideram sfinti. Este o mare diferenta…Noi trebuie permanent sa fim constienti de pacatele
    si neputințele noastrele, de faptul ca fara Dumnezeu suntem nimeni si nimic.

    Nu stiu, poate gresesc si sa mi fie cu iertare daca vad stramb dar parca prea incercati unii dintre voi sa i banuiti pe toti oamenii de rele intentii si de manipulare. Toti sunt diabolici si cu intentii ascunse. Sa nu uitam ca toti gresim dar pana la urma in fiecare om e prezent Chipul Lui Dumnezeu.

    Apreciază

  • Peter Minea said, on iulie 18, 2021 at 2:40 am

   Slavă Domnului pentru toate cele bune! Dacă este o convertire sinceră în cele din urmă, atunci să ne bucurăm!

   Apreciat de 1 persoană

 3. Bogdan mihail said, on iulie 17, 2021 at 8:54 pm

  Se pot face vise la comanda prin aparate psihotronice care lucrează pe anumite frecvente ale creierului. Dar odată ce stii ca cineva încearcă să te manipuleze esti precaut la ce visezi . Exista un aparat folosit in medicina alternativa care oficial zice ca iti poate umbla la ceea ce visezi . Nu ma întrebați cum ii zice la acest aparat .totul e legat de a sti ce frecvente sunt in timpul visului .

  Apreciază

 4. ledpanel said, on iulie 17, 2021 at 10:10 pm

  Sper ca controlul creierului nu va ajunge ca in filme. In Star Trek, Geordi fusese capturat si i se bagasera niste fibre optice care ii distrugeau creierul, scopul fiind spalarea creierului si programare prin imagini. Tot in Star Trek, transmitatoarele alea mici, cu touch, si conectica de pe Enterprise sugera ca ar fi ceva ultrarapid, un soi de 5G. Spalarea creierului apare si in The Manchurian Candidate. Ideea de control total prin computere si simularea unei realitati o gasim in The Island, din 2005. Alte filme prezinta soldati optimizati, cu cip, care pot fi opriti de la distanta, prin satelit. Haosul total, animalizarea fostilor oameni apare in Resident Evil, unde zombii musca doar neinfectatii, transmitand boala-parca si proteina spike se transmite prin contact direct. In Avatar populatia aia se interconecta la copacul vietii, fiind un soi de constiinta colectiva, prin care isi puteau descarca amintiri etc-cam ceea ce ar putea fi internetul obiectelor si 6G.
  Ideea de localizare a cuiva prin cip (nu doar mini GPS) apare in prea multe filme. Tabletele au fost anticipate de multi ani, comenzile vocale la fel. Clonele si dronele de asemenea. Daca am lua sistematic cateva sute de filme S.F. am constata ca numai fictiune nu erau, ci in cel mai bun caz anticipatie. Dar de unde ar fi nimerit-o atat de frecvent si atat de bine niste regizori? Parca ne-au prevenit in batjocura ce va fi, stiind ca vom considera filmele fictiune. Equilibrium, inca din 2002 vorbea de zombi fara sentimente, robotizati, care se turnau unii pe altii daca nu-si luau pastila zilnica. Sentimentele erau interzise, cultura manifestata prin obiecte-civilizatia era distrusa, aruncata in foc-ca oamenii sa nu riste sa aiba idei. Multe filme sugereaza ca sfarsitul lumii e cauzat extern-extraterestri, comete…si nu din interior. Ar fi multe pagini de scris… Sper doar ca nu se va intampla tot ce am vazut! O buna parte deja se intampla, si daca am extrapola…e jale.

  Apreciază

 5. Cosmin said, on iulie 18, 2021 at 4:25 am

  Citind articolul mi-am amintit dictonul agendei 2030:

  „In 2030, You’ll Own Nothing And Be Happy About It”

  Adica, „in 2030 nu vei detine nimic si vei fi fericit pentru asta”, desigur, daca vor reusi sa te injecteze.

  Acele obiective ale globalistilor in care visau o societate fara politie si armata, mi se par acum atat de realizabile, cu ajutorul „serului magic”.

  Cum spunea Kissinger: Odata injectat, gata!

  Practic, odata injectat, nu mai poti conta 100% pe deplinele tale facultati mintale, pentru ca nu-ti mai apartin.

  Din punctul meu de vedere, in acest moment, e irelevanta existenta sau nonexistenta vreunui pretins virus pentru care s-ar fi declansat aceasta campanie de „vaccinare”. Orice discutie pe aceasta tema, este lipsita de sens.

  Ei vor sa ajunga la o asa zisa imunitate de turma de 70-80%, care nu reprezinta altceva decat o majoritate cu care vor sa anihileze minoritatea nevaccinata. Apoi, cu supravietuitorii vaccinati ramasi in viata, sa reconstruiasca lumea asa cum vor stapanii, in deplina obedienta. Obedienta controlata, desigur.

  Dumnezeu cu mila!

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: