SACCSIV – blog ortodox

De ce numarul de cazuri se prabuseste in India si creste in Marea Britanie si Rusia?

Teoria lui Imbri explicata “magistral” chiar de Imbri:

Din ciclul “aveti incredere in specialisti”: Emilian Imbri spune ca “valul 4 vine pentru că vine după valul 3. Nu ne mai îmbolnăvim pentru că virusul a plecat, nu pentru că ne-am vaccinat destui. Dar se va întoarce”

Se “aplica” si in India, unde numarul cazurilor (si al deceselor puse pe seama Covid) s-a prabusit:

https://www.worldometers.info/coronavirus/country/india/

Si s-a prabusit “deoarece”, conform teoriei „somitatii” de mai sus, virusul in varianta sa indiana a plecat din India si a ajuns in Marea Britanie si in Rusia.

Lasand filmul pentru prosti la o parte, evident ca lucrurile nu stau deloc astfel.

De fapt, varianta indiana este un basm:

Despre India, fara isterie Covid-19

Un bau bau necesar pentru a teroriza in continuare omenirea.

De ce ni se spune ca a ajuns in Marea Britanie si in Rusia? Pentru ca Marea Britanie sa amane ridicarea restrictiilor iar chiar daca este cea mai vaccinata tara europeana, dublu vaccinatii sa se mai vaccineze inca o data:

Vom primi a treia doză de vaccin? Răspunsul ar putea veni din Marea Britanie

Iar in Rusia a ajuns tocmai pentru ca era cea mai nevaccinata tara europeana, asa ca vaccinarea a devenit obligatorie:

MOSCOVA baga restrictii si VACCINARE OBLIGATORIE pe motiv de varianta indiana

Si astfel, cele doua importante tari aflate la extremitatile continentului vor deveni exemple de urmat pentru restul celorlalte:

  • Te-ai vaccinat? Vaccineaza-te in continuare.
  • Nu te-ai vaccinat? Te obligam noi.
  • Si, evident, cat mai multe restrictii, caci altfel n-ar mai fi comunism

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. I.N. said, on iunie 19, 2021 at 12:32 pm

    Imbri e un doctoras de dispensar, fara scrupule, care a facut avere vanzand copii. Are spital particular si invarte afaceri acum…Afacerea lui a crescut. Credeti ca lacomia lui a scazut?
    Era singurul spital la Victor Babeş unde era diagnosticata sida.
    Vă aduceti aminte? A fost la tv.S-au gasit morminte goale, sicrie pline cu haine. Au fost reportage care brusc au fost sistate. Maruță spre exemplu gasise ceva dar …
    Au disparut copii. O marfa . Eram prima tara din lume in ceea ce priveste sida la copii.
    Si tot pe el să il credă oamenii acum?

    Apreciat de 3 persoane

  2. X said, on iunie 19, 2021 at 1:14 pm

    Cu riscul de a-mi cenzura din nou comentariul,
    intrebarea din titlul postarii este FOARTE BUNA, iar raspunsul cred ca este pe masura: covid este o criza POLITICA, nu sanitara, inca din start! Ca sa intelegem, trebuie sa privim latura politica. Altfel, din punct de vedere medical, este absurd ca in India unde igiena este „o cenusareasa” de care toti se feresc (mananca cu maini murdare, mananca sobolani etc.) tocmai VARIANTA INDIANA sa nu se raspandeasca deloc, dar sa apara „varianta indiana” TOCMAI IN ANGLIA, la mii de km, unde oamenii nu sunt asa certati cu igiena! Este absurd!! Dar, din punct de vedere politic, e alta poveste… Probabil se va genera mult doritul „val 4” din Anglia si/sau din Rusia! Este clar ca va fi un val 4, dorit de „politicieni” si de elitele oculte din umbra! Asta este singura explicatie logica.
    Un mic sarcasm la incheiere: ar fi culmea acum, daca Anglia se „contagiaza” cu varianta indiana, sa se „contagieze” si India cu „tulpina britanica”! 🙂

    Apreciat de 2 persoane

  3. Florin said, on iunie 19, 2021 at 1:59 pm

    VIRUSUL DELTA – delta este un triunghi echilateral, iar triunghiul echilateral are trei unghiuri de 6(0) grade, adica virusul 666

    Apreciat de 4 persoane

    • marian said, on iunie 19, 2021 at 7:52 pm

      Bravo! Deșteaptă observație!
      Dragi cititori, vă anunț că astăzi, jucându-mă cu un ac magnetic plutitor, am făcut un pendul magnetic intre 2 magneti, demonstrându-mi că nu există acel perpetuum mobile asa cum abundă you tube, pentru rating. Forta de franare permite echilibrului dintre forte sa se exprime, iar pendulul fara un impuls extern, se oprește inevitabil.
      Transform repede pendulul in ceea ce vroiam, si anume un dispozitiv de detectare a campurilor magnetice slabe. Sotia a venit si a spus ca ea vrea un magnet sa testeze daca are proprietăți magnetice. I-am dat un .agnet neodymium de cca 10 mm diametru si vreo 4 mm grosime. Si l-a pus pe clavicula si, m-am cutremurat. Magnetul s-a prins. Am repetat de 2-3ori cu acelasi rezultat. I-am spus: asta pt ca vii din America, eu roman neaos, sa vezi ca nu voi afisa aceleasi proprietati magnetice. Rezultatul e ca si eu tin magneti pe clavicula, mai greu, dar retin. Am trecut la monede americane, de cupru de nichel, care nu sunt atrase de magnet. Stupoare! Sotia le atrage si pe acestea. Eu, nu, Slavă Domnului! Ea fiind copil a trecut prin experiențe pe care nu le pot relata. Ceva gen adormire in lumina extrm de intensa venita dintr-o biserica in care, masina in care se afla, era sa intre. I s-au ars ambele retine de atunci. Soferul a patit si mai rau. Azi, șoferul din intamplarea de mai sus nu mai este. Sa il Ierte Dumnezeu. A fost un om bun. Eu am facut RMN in februarie pt dureri de coloana si mi s-a facut rau după ce ca m-a durut RMN-ul groaznic. Am stat 35 de minute in camp magnetic extrem. La o ora dupa imi venea sa transpir in metrou. Bunicul sotiei a fost locotenent al celebrului Al Capone. Un om bun ca painea caldă. A murit awasnat de nepotul lui alergand cu 2 gloante in cap. Motivul? Banii, 200 si ceva de mii de dolari, in 1984. Informatia oficial raspandita spune ca, nu, ca, probabil niste traficanți. Sa il odihnească Bunul Dumnezeu si pe acest munte de om si de bunatate!

      Apreciat de 2 persoane

  4. dante said, on iunie 19, 2021 at 4:51 pm

    Numarul de cazuri va creste si va scadea acolo unde se doreste si cind se doreste, totul fiid o orchestratie mondiala, bine ticluita si menita sa tina in corzi omenirea, care are ca unic scop sclavagismul planetar. Faptul ca acum ne putem misca mai in libertate decit acum 3 luni nu aste altceva decit o schema psihologico-sociala care are menirea sa determine pe omul de rind sa jinduiasaca dupa o „fata morgana” cu numele de libertate.
    Pixul e la ei iar omenirea cazuta rau in idolatrismul acestui veac ( stiinta, confort, imbuibare si multa necredinta) nu este altceva decit locul de joaca pe care oculta scrie ce vrea si unde vrea.
    Sa nu credeti ca astia au pus laba pe noi doar prin ticalosia lor, iar noi sintem niste fecioare nevinovate….nu, noi ne meritam pedeapsa pentru ca am ajuns niste mere putrede, incapabile sa vedem viermele care se afla ascuns in noi..
    La toamna ne vor astepta alte examene, mai grele si mai eliminatorii, site noi se vor adauga asemenea odinioara lui voda Brincoveanu….hmm, dar cine mai are timp de povesti „extremiste” , ca doar asa poate fi catalogat gestul lui Brincoveanu intr-o lume ca a noastra, atita timp cit vrem concedii, pozitii sociale si indestulare. Ne vom vinde intre noi si ne vom incolona cuminti in sir indian la vaccinarea de la cabinetul veterinar unde sintem arondati.
    Deci in concluzie: pixul e la ei, marul este copt….scapa cine poate!!

    Apreciat de 3 persoane

    • Eu said, on iunie 20, 2021 at 7:27 am

      Faptul ca acum ne putem mișca în mai multa libertate se datorează lui Dumnezeu.
      Așa că să-L rugăm pe Dumnezeu sa ne ajute sa avem libertate în continuare.

      Apreciat de 2 persoane

  5. Un roman said, on noiembrie 17, 2021 at 2:42 pm

    pentru ca s-au vaccinat

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.