SACCSIV – blog ortodox

Victoria illuminati impotriva familiei: comparativ cu anii 60, in Europa numarul casatoriilor la mia de locuitori s-a injumatatit iar numarul de divorturi s-a dublat

Posted in CASATORIE, DIVORT, FAMILIA, UE, UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on mai 26, 2021

Distrugerea familiei este unul dintre principalele puncte din agenda illuminati, inca de la infiintare, dupa cum explica si Bertrand Russell:

“Cred ca subiectul cel mai important (politic) este psihologia maselor… Vom arata ca familia împiedica dezvoltarea individului… Desi acestea vor fi studiate în sistemul de educatie, ele vor fi aservite obiectivelor clasei guvernante… Populatia nu va cunoaste felul în care i se inoculeaza convingerile. Când tehnica se va fi perfectat, fiecare guvern care a educat generatii de oameni în acest fel va putea sa controleze întreaga populatie în mod eficient si sigur, fara a fi nevoie de armate sau politie… Propaganda educationala, cu ajutorul guvernului, va putea sa obtina rezultate într-o singura generatie.”

Iar rezultatele se vad. Conform Ziare com:

Numarul casatoriilor a scazut in Uniunea Europeana si, implicit, in Romania. O arata si cele mai recente statistici furnizate de Eurostat. Conform sursei citate, probleme sunt si in alte state europene, unde numarul casatoriilor a scazut, iar cel al divorturilor a crescut.
Concret, incepand cu 1964, rata casatoriilor in Europa a scazut de la 8 casatorii la mia de persoane, ca medie, la 4,3 in 2019. In acelasi timp, rata divorturilor s-a dublat: in 1964 rata divorturilor era de 0.8 la mia de locuitori iar in 2019, aceasta a ajuns la 1.8.
[…]

Sunt studii care arata ca tinerii au urmatoarele prioritati. Pun pe locul intai cariera, pe locul doi stabilitatea financiara, iar pe cel de-al treilea -locuinta. Pe locul patru in topul prioritatilor tinerilor romani se afla calatoriile, explorarea lumii (concedii, divertisment) si abia ulterior casatoria.
[…]

Rata divorturile este in crestere din diferite motive, apreciaza specialistul. De la relationarea deficitara in cuplu, disfunctiile in familie pana la motive de ordin financiar.
„Atasamentul, angajamentul, devotamentul si loialitatea sunt valori care incep sa se regaseasca cat mai putin in familia romanesca. Societatea noastra este una competitiva, rapida, bazata pe venituri si statut social ceea ce determina ca divortul sa fie mai rapid acceptat decat in trecut. Oamenii renunta mult mai usor”, a conchis Copaceanu.

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Stiinta in slujba DISTRUGERII FAMILIEI, unul din principalele puncte ale doctrinei NOII ORDINI MONDIALE

FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA.Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui partid, ONG sau asociatie traditionalista

 

2 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Lecaru Ion said, on mai 26, 2021 at 11:14 pm

    A disparut respectul si spiritul de sacrificiu. Cand esti tanar esti manat instinctual catre sexualitate si reproducere iar dupa aceea trebuie sa iti functioneze rationamentul si respectul , spiritul de sacrificiu pentru mentinerea familiei. Aceasta parte nu mai exista a fost practic extrasa ,nu stiu cum, prin ce idei,ideologii sau alte metode psihologice si de aceea relatiile nu mai persista. M-am intrebat intotdeauna cum au rezistat bunicii nostri ei fiind ultimii care aveau in gena traditia , spiritul de sacrificiu. Parintii nostri sunt moderni , ei nu au in gena acest spirit,iar noi tineretul nici atat… Am prins doar AtomicTV,UTV,KISS si multa defaimare a bisericii, a religiei peste tot, in emisiunile de divertisment, la scoala(in loc de icoana aveam ceas in clasa, bine ca nu avea poza cu Lenin sau cu Basescu). Personal, ma uitam la toate emisiunile chiar si la Mircea Badea pana cand am vazut ca o ia pe aratura iar de atuncea (vreo 6-7 ani) nu ma mai uit la TV deloc. TV-ul egal pubela de gunoi si asta o zic fara menajamente. PS: macar gunoiul il poti recicla dar TV-ul nu, ramane ceea ce este!

    Apreciat de 2 persoane

  2. Cristian Daniel said, on mai 27, 2021 at 10:13 pm

    …intr-adevar, este epidemie de divorturi…doar in jurul meu daca ma uit, la rude, la prieteni, la cunostinte apropiate, aud de divorturi pe banda rulanta, unii cu zeci de ani de casatorie in spate, cu copii mai mari sau mai mici, oameni care pareau fericiti si dintr-o data…bang!

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.