SACCSIV – blog ortodox

FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA. Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui partid, ONG sau asociatie traditionalista

Posted in copii, FAMILIA, FEMEIA by saccsiv on aprilie 8, 2014

Va asteapta cea mai GREA SARCINA, fara de care nu vom REUSI nimic, iar toate UNELTIRILE noastre nu-si vor avea ROSTUL.

Oamenii poseda o cetate – cea mai inaccesibila. Aceasta este MATERNITATEA: nasterea urmasilor si educarea lor. FEMEIA FECIOARA si FEMEIA MAMA: iata acea FORTAREATA de NECUCERIT a OMENIRII, care trebuie avuta permanent in vedere.

Indreptati cu DIBACIE si PRECAUTIE toate ATACURILE voastre asupra ei. Daca nu veti CUCERI, nu veti SUPUNE aceasta CITADELA – totul va fi in ZADAR, caci nu veti apuca sa-i veniti de HAC unei GENERATII, ca va CRESTE, formandu-se, ALTA ARMATA contra noastra.

Cu ajutorul femeii vom reusi sa punem LABA pe INTREAGA omenire in prezentul si viitorul ei, s-o RAPIM in intregime..

Cititi va rog mai multe la:

Text exceptional: MARSUL DISTRUGATORULUI

Stim ca distrugerea familiei este unul dintre punctele de baza din agenda ELITELOR de peste 200 de ani:

ARTICOLUL ZILEI (15.12.2010): ORDINUL ILUMINAŢILOR – Problema evreiasca – parintele Victor Moise. COMPLETARI NECESARE

Apoi au mai trecut pe agenda lor un punct esential: nasterea unui numar cat mai mic de copii. Iar cei ce vor continua sa se nasca, nu vor avea voie sa se nasca oricum:

EUGENIE: instrumentul prin care ELITELE doresc diminuarea drastica a populatiei planetei si transformarea celor ramasi in sclavi

   Iar cei ce vor indeplini criteriile nu vor avea voie sa creasca langa mamele lor. Zic mame, caci familii nu vor mai exista:

VIDEO – Melissa Harris-Perry: TOTI COPII VOSTRI NE APARTIN

Dar pasii astia nu se puteau realiza deodata, caci cine ar fi acceptat? Asa ca au inceput distrugerea familiei „eliberand” femeia:

DOCUMENTARE CELEBRE: Interviul luat de Alex Jones lui Aaron Russo, subtitrare in limba romana si o analiza a sa

Si au ajuns astfel in zilele noastre foarte aproape de realizarea acelui cumplit ordin de la inceputul articolului.

Ce trebuie facut? Drumul invers. Cum? Unul din pasii obligatorii este platirea femeii casnice, femeii mame, care sa nu aiba alta treaba decat treaba ce a avut-o sotia de mii de ani: sa se ocupe cu casa si sa creasca sanatos copii. Asta nu inseamna ca fata sa nu mai faca scoala iar tanara sa nu se mai angajeze, insa celor ce vor sa-si intemeieze o familie sa li se ofere aceasta oportunitate de a fi platite stand acasa.

Cine sa le plateasca? Societatea sau statul, folosind termeni moderni.

In vechime nu le platea nimeni, dar ordinea lucrurilor era de asa natura incat isi puteau permite. In epoca moderna, femeia “eliberata” a devenit sclava SISTEMULUI, iar atat ea cat si barbatul ei sunt atat de prost platiti incat a devenit un mare lux ca sotia sa fie macar si pentru o perioada casnica. Iar lucrurile au degenerat intr-un asemenea hal incat e nevoie ca neamul romanesc sa se implice pentru repararea dezastrului. De aceea zic ca pentru o perioada femeia casnica trebuie platita, pana s-ar reaseza lucrurile pe vechiul fagas de dinainte de satanista revolutie franceza.

Desigur, e o utopie sa credem ca societatea romaneasca va reveni de unde a plecat, insa daca tot vorbim de organizatii traditionaliste, e obligatoriu sa aiba si punctul acesta in program, macar ca promovandu-l s-ar mai aprinde unora oarece beculete in cap.

De ce zic ca-i utopie? Deoarece pana schimbam noi ce-au stricat ELITELE cu multi bani in peste 200 ani, vine Parusia. Iar pana atunci vine antihristul.

 

 

 

Tagged with: , , ,

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. stef said, on aprilie 8, 2014 at 11:35 am

  Saccsiv poate ar trebui putina atentie la ce se intampla in Ucraina – Situatia e raportata si in presa noastra- Rusii nu se detaseaza sub nici o forma de secesiunea din estul Ucrainei – si asta e semn ca la un moment vor face tot posibilul sa rupa partea de sud-est – Ne apropiem vertiginos de profetia pr. Iustin Parvu – Oculta ii va atrage pe rusi intr-un razboi pe mai multe fronturi – totul e calculat – Si noi nu suntem decat carne de tun!

  Apreciază

 2. GabiM. said, on aprilie 8, 2014 at 12:22 pm

  32.000 bambini strappati alle famiglie – In Italia,peste 32.000 copii rapiti de la familiile lor(copii itaieni!!!) http://www.nocensura.com/2012/10/bambino-tolto-ai-genitori-perche-troppo.html , http://www.affaritaliani.it/sociale/marcel-bambino-genitore-separati141012.html Unora le iau copiii pentru ca sunt…prea batrani,altora pentru ca nu au mijloace compatibile de trai,altora le inventeaza un tata pedofil cu mama care stie si tace sau este de acord… http://www.affaritaliani.it/sociale/marcel-bambino-genitore-separati141012.html…Motive se gasesc cand se doreste…Doamne Iisuse Hristoase si Tu,Preacurata Maica Sa,aparati-ne si ne mantuiti pre noi,pacatosii!

  Apreciază

 3. […] FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA. Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui par… […]

  Apreciază

 4. aha said, on aprilie 8, 2014 at 11:27 pm

  ca idee e foarte buna…dar mai intai ar trebui marita alocatia pentru copii care e sub orice critica. si cine sa promoveze asa ceva? imbuibatii din parlament? asta nu o cred! sa imi fie cu iertare! ONG-urile si alte asociatii oricum nu sunt bagate in seama. femeia casnica nici nu ar trebui sa fie platita daca barbatul ar avea un salariu decent. iti dai seama ce de critici or sa apara? nici nu vreau sa ma gandesc! eu, unul, as fi de acord cu asa ceva, sa nu intelegeti gresit.

  Apreciază

 5. ingrid said, on aprilie 9, 2014 at 12:45 am

  Ar fi strict necesar sa fie platita orice femeie care are copii, sa zicem sa se considere ca de la 3 copii in sus o femeie normala nu poate sa se ocupe si de servici si de copii. Dupa cum asistentii maternali sunt platiti, tot asa este logic sa fie platita orice femeie cu copii si atunci nu ar mai fi nevoie de asistenti maternali

  Apreciază

 6. motanu said, on aprilie 9, 2014 at 10:14 am

  Saccsiv,
  dacă plăteşti femeia casnică atunci nu vei mai avea familie creştină ci numai familii monofemoparentale. Asta deoarece intră în acţiune legea lui Briffault şi hipergamia feminină iar în ochii femeii plătite de stat acesta devine soţul. Pentru ca lucrurile să intre în logica biologică şi creştină (eu cred că acestea sunt identice) atunci trebuie recreat lantul de comandă clasic : barbatul iubeste femeia, femeia iubeste copiii iar copiii iubesc caţeluşii. Acum să o luăm cu începutul: bărbatul trebuie să poată avea un venit care să susţină o familie minimă de 4 copii şi siguranţa că nu i se vor avorta copiii, că nu va rămâne în curul gol printr-un divort, alienat de copii, cu rate pe viata (pensie alimentara) sau in inchisoare pentru neplata acestor rate (se intamplă în SUA) sau chiar castrat pe baza unor acuzaţii ce ţin şi ca dovezi. După ce rezolvi toate astea (adică eşti retrograd sau de-a dreptul te întorci în epoca medievală, cum vor comenta posedaţii) poti spune ca naţia se stabilizează, femeile se simt protejate şi nasc copii şi au grijă de cămin şi familie în frică de Dumnezeu (adică de frica legilor lui aplicate în jurul lor).
  Dar este evident stimate prieten că aceste lucruri sunt imposibil de rezolvat la momentul acesta şi nici nu se pot remedia de către un conducător, oricâtă charismă ar avea. Mă tem că ele se vor rezolva pe cale logică şi naturală, iar cum natura este creată de Dumnezeu putem spune că dacă citim Vechiul Testament ne putem face o idee despre ce se va întâmpla cu un popor care nu mai ascultă de legile lui Dumnezeu.
  În rest :Sănătate şi Nădejde!

  Apreciază

  • baciul cel vrancean said, on aprilie 9, 2014 at 5:26 pm

   Motane,
   Tocmai, ca se propune ca statul roman sa il ajute pe sotul prins-dupa cum spui tu, ca in povestea cu drobul de sare- in capcana unei casnicii cu un viitor sumbru (alienare, popoul gol, inchisoare, castrare) SA AIBA GRIJA DE FAMILIA SA, adica de viitorul sau.
   De ce e bine ca un cuplu sa aiba mai multi copii?
   1.Selectia naturala functioneaza atunci cand exista un stoc pt aceasta, ca daca n-ai de unde, ce poti sa mai selectezi?
   2.Ca sa aiba un cuplu de 2 oameni normali (barbat si femeie) posibilitatea sa-si primeasca pensia la batranete, cel putin cat a produs in timpul vietii pt statul roman (cred ca ai vazut cum arata piramida varstelor, nu?)
   3.Ca sa nu se reinventeze teoria lui Roessler peste 50 de ani, pentru poporul din Casmir si cel din Pakistan sau de la Fluviul Galben, care au gasit minunatul spatiu dintre Carpati pustiu si l-au populat ei, ca dacii nostrii chiar ca vor fi pierit demult, Motane!
   4.Ca sa-l lasi pe Dumnezeu sa-si faca planul sau de mantuire al omenirii in general si al nostru, in particular, ca el e mai destept si mai puternic si mai bun decat statul si decat cei care habar n-au ce inseamna dreptul la viata.

   De ce e ar fi buna legea asta?
   Ca sa nu platesti (din salariul tau, pt bugetul de stat) pt. servicii de institutionalizare, puscarii, asistenti maternali, servicii de sanatate si servicii de logopedie mai mult decat pt niste indemnizatii de cateva milioane.

   Problema ar fi cum sa deosebesti o familie de romani muncitori, care ar folosi banutii aceia in inyteresul copiilor lor, de familiile acelea care, oricat bani ar primi, si-ar trimite copiii la cersit, desculti, iar noaptea ar fura gainile celeilalte categorii.

   Cat despre chestia cu intorsul la evul mediu, suntem intorsi in sclavagism de la 89, pt ca avem libertatea de a ne exercita drepturile primare (hrana, adapost, procreere), conditionati, si multi dintre noi nu ne dam seama.

   Nu va fie frica sa faceti copii multi ca nu va alienati si nu va castreaza nimeni…

   Apreciază

   • motanu said, on aprilie 10, 2014 at 10:30 am

    Baciule,
    dacă această lege era dată acum 200 de ani cand femeia era casnică în adevăratul sens al cuvântului poate că ar fi facut mai mult bine decât rău. Dar în conditiile contracepţiei actuale aceşti bani nu vor merge în copii ci în shopping decerebrat.
    Ai perceput gresit treaba cu alienarea: era vorba de înstrăinarea şi îndepărtarea copiilor de taţi, de educaţia şi disciplina acestora, daca ti se pare drob de sare atunci, prietene, amical îţi spun că ai o percepţie ultraroz a realităţii. Daca ai copii mă rog pentru tine ca sotia ta sa nu ajungă cu ei la psiholog ca atunci ai scapat fraiele. Psihopupul o sa dicteze in casa. Deasemenea sa fii atent să nu provoci violenta domestica prin microagresiuni psihoemotionale de genul că nevasta ar trebui sa fie mai cumpatata si econoama etc etc. Iar daca ajungi la divort ,ei bine, atunci o sa crezi cu adevarat în Dumnezeu după ce îl vei vedea pe michiduţă.
    Frica eu o simt nu pentru mine ci pentru copiii aduşi conştient intr-o asemenea lume strâmbă.
    Condiţia unei casatorii trainice este virginitatea fetei şi provenienta acesteia dintr-o familie in care mama respecta tatal. Fara aceste doua condiţii esentiale si primordiale joci ruleta ruseasca, tu şi copiii tai.
    Apropo, baciule, macar daca erai ungurean dar şi tu … Brutu…. vranceanule!

    Apreciază

  • baciul cel vrancean said, on aprilie 11, 2014 at 2:25 am

   Motane,

   Cred ca exista intotdeauna o solutie pt familiile crestine cu multi copii, ti 0 spun din experienta si intr adevar, ca aceasta solutie nu o astept de la stat, desi ar trebui si acesta sa stimuleze natalitatea si celula de baza a societatii. Fiecare zi de la Dumnezeu este o cautare continua de solutii pt. fiecare membru al familiei. Pana acum n-a innebunit nimeni dintre ai nostri, desi momente de cumpana si de confuzie au fost, ca in orice familie cu 0,1,2,3,4,5,6,7…etc. copii.
   Daca vrei sa traiesti ca un ortodox trebuie sa fii atipic, pentru ca logica divina este aparte, diferita de cea a oamenilor. Intr-adevar, pot parea sarit de pe fix in ochii celor din jur pt ca am o familie numeroasa, ma intereseaza proiectul de lege adus in discutie de sacssiv, dar ajutorul imi este de la Dumnezeu pt ca pt mine a dat niste solutii extraordinare, cu adevarat demne de atotputernicia si bunatatea SA.
   Insa atunci cand a trebuit sa fac voia Sa, chiar daca nu mi-a convenit, nu m-am gandit anticipat la pensie alimentara si lantul de comanda.Am luat evenimentele din viata mea ca un dar de mult pret si le-am pus la loc de cinste, si nu m-am inselat.

   Ce s-ar fi facut Hercule fara cele 12 munci?Ar fi fost si el un flacau culturist ca multi altii.
   Eu in famile relatiile le vad ca un triunghi:tatal iubeste mama, mama iubeste copilul iar copilul pe amandoi, iar daca toti il iubesc pe Dumnezeu, dragostea dintre ei creste.

   Romanii au ajuns niste fricosi, le e frica sa traiasca la potentialul de cununa a creatiei divine, teoretizeaza prea mult si cand isi dau seama ca exista alte teorii mai bune, trece viata pe langa ei.
   Gipsanii, in simplitatea lor de salbaticiune necizelata de dogme traiesc viata din plin, fara frica de consecinte si de aia spun ca traiesc mai bine decat noi de multe ori, desi nu sunt ortodoxi decat de 1-2 generatii, si doar de forma.

   Asa ca legea asta nu cred ca gaseste prea multi romani cu multi copii, ca noi gandim prea mult.
   Lasa, ca atunci cand fondurile de pensii or sa dea faliment, o sa-si dea seama romanii ca dintre un rau aparent (a face copii) si a muri de foame la batranete vor alege varianta a doua, ca singura optiune a momentului.

   Apreciază

   • motanu said, on aprilie 11, 2014 at 10:06 am

    Baciule,
    cred că în general gândim la fel dar în clinciul replicilor nu ne-am dat seama de asta imediat.
    Unele lucruri totuşi cred că înţelegerii noastre comune: dezorganizarea este organizată iar aghiuţă (legiunile statului) s-a insinuat în fiecare faţetă a vieţii . Condiţia unei casatorii trainice este virginitatea fetei şi provenienta acesteia dintr-o familie in care mama respecta tatal. Fara aceste doua condiţii esentiale si primordiale joci ruleta ruseasca, tu şi copiii tai.De aceea ţiganii sunt inca aproape sănătoşi în ceea ce priveşte natalitatea. Dar cred că ai observat că se lucrează la integrarea lor : adică interzicerea casatoriilor virgine, emanciparea femeilor rome si divortul.
    Si de asemenea lantul de comandă: tu spui ,,tatal iubeste mama, mama iubeste copilul iar copilul pe amandoi, iar daca toti il iubesc pe Dumnezeu, dragostea dintre ei creste”. Aici nu sunt de acord cu domnia ta. Asa cum si Apostolul Pavel spunea nu prea este vorba de un triunghi (piramidă ?) ci de două drepte paralele de sens opus: iubirea se exercită de sus în jos (Dumnezeu iubeste şi sprijină barbatul, acesta pe femeie, aceasta pe copii iar acestia pe căţeluşi) în condiţiile în care respectul este acordat de jos în sus (căţelusii îşi ascultă stăpânii, copiii mama, aceasta pe tata iar acesta ascultă de poruncile lui Dumnezeu).
    Sanatate şi nadejde!

    Apreciază

 7. […] FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA. Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui par… […]

  Apreciază

 8. Radu said, on august 26, 2015 at 5:49 pm

  Interesant ca idee dar de la acest stat cu acesti conducatori nu avem la ce sa ne asteptam.

  ONG-urile sau asociatiile de caritate are trebui aici sa intervina ma gandesc chiar si BOR mai ales ca au si resursele necesare pentru care nu platesc nicio taxa/impozit.

  Dar de la vorba la fapta e drum lung si oricum cei de la putere trebuiesc schimbati pentru asta.
  Si aia de la guvern,parlament,BOR si care mai sunt.

  La noi sunt multi/multe institutii propagandistice care mint tinerele femei cu nerusinare si le prostesc cu ideile lor tampite.

  Deducerile de taxe pentru cei care sunt noi proaspeti casatoriti e alta metoda buna.

  Daca nu ma insel in RUSIA a facut Putin ceva asemanator.

  Apreciază

 9. […] FEMEIA CASNICA SA FIE PLATITA.Un punct ce trebuie obligatoriu sa figureze in programul oricarui part… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: