SACCSIV – blog ortodox

Nelu Tătaru despre Legea vaccinarii obligatorii: părinții ce refuză vaccinarea copiilor, sa fie decăzuți din drepturi, copiii saltati, plasati unui tutore si vaccinati cu absolut toate vaccinurile din lista

Posted in copii, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, VACCINARE OBLIGATORIE, vaccinari, vaccinuri by saccsiv on aprilie 9, 2021

Nelu Tătaru (PNL) este actualmente presedintele Comisiei pentru Sanatate si Familie din Camera Deputatilor.

Cititi va rog si:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit… BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI / NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati / Le ia dreptul de libera practica MEDICILOR ANTIVACCIN

PSD – CIUMA ROSIE ne ataca la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PARINTII ANTI VACCIN sa fie DECAZUTI DIN DREPTURI

 

15 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. stef said, on aprilie 9, 2021 at 12:44 pm

    Este extrem de grav ce se intampla ! Va rugam sa mentineti articolul permanent pe prima pagina – trebuie asociat cu chemarea la urmatoarele proteste , inclusiv cel de maine ! Salvati imediat clipul pentru dovedirea afirmatiilor. Va rugam sa anuntati TOATE asociatiile civice.
    Absolut satanic – daca familia plateste amenda exorbitanta si refuza in continuare inocularea , atunci „se va cauta un TUTORE pentru copil ” ! Rugam toti cititorii sa distribuie si sa-si anunte cunoscutii despre planurile ABOMINABILE ale unor psihopati din cea mai odioasa guvernare postdecembrista !

    Apreciat de 1 persoană

  2. Cristian Daniel said, on aprilie 9, 2021 at 12:45 pm

    demonii vorbesc prin gura acestui tatar (tartar mai degraba, ca in mitologia greaca). daca ar fi posibil ar fi bine ca toti cei care au avut persoane decedate in toata aceasta perioada, declarate fictiv cu covid si care nu au avut voie sa-si ingroape crestineste mortii, sa faca un proces colectiv contra acestui individ sinistru.

    Apreciază

    • Eu said, on aprilie 9, 2021 at 3:26 pm

      Da, demonii sunt la putere acum.
      Chestiunea vaccinării nu este în principal legată de câștigurile Big Pharma, cât de tirania cu care demonii vor sa distrugă creația lui Dumnezeu. Sângele și trupul uman sunt ținta unor acțiuni agresiv – distructive, astfel încât sa fie afectate nu numai organele, mădularele, ci și creierul uman și prin urmare și mintea omului. Prin mintea omului, debusolata de un creier alterat de modificări genetice, se poate ajunge la suflet. ACEASTA ESTE ȚINTA VACCINARII – S U F L E T U L!!!

      Apreciază

  3. victorafteni said, on aprilie 9, 2021 at 1:06 pm

    https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii

    Referitor la proiectul de lege ce se dorește a fi adoptat cu privire la “vaccinarea persoanelor din Romania” învederăm următoarea situație de fapt și de drept ce este imperios necesar a fi reglementată și definita clar:

    1. Vaccinarea așa cum este definita în proiectul de lege, “este un act medical de administrare a unui vaccin”;
    2. Trebuie sa se facă o distincție conceptuală clară între VACCINARE ca act medical profilactic (adică preventiv) al cărui scop este de a apăra organismul de boli sau de a preîntâmpina o anumita boala deja existentă și OBLIGATIVITATE și CONSIMȚĂMÂNT PREZUMAT, noțiuni/concepte, care nu au cum să fie implementate cu privire la ființa umană atunci când vorbim de efectuarea unui act medical asupra acesteia;
    3. Ființa umană este o ființă vie care posedă voință liberă, rațiune și simțire și care are dreptul inviolabil și imuabil de a dispune de ea însăși – principiu fundamental care este statuat inclusiv prin texte de lege, ceea ce determină imposibilitatea supunerii ființei umane la un act medical împotriva propriei voințe, dat fiind faptul ca ființa umana este unică, cu particularități proprii și specifice individual, sub toate aspectele – biologic, psihologic și emoțional-afectiv (a se vedea: Convenția de la OVIEDO la care România a aderat și pe care a ratificat-o în Parlament, Constituția României privind drepturile și libertățile fundamentale ale omului, Legea Pacientului, Reglementările privind malpraxixul medical);
    4. Pentru a fi parte în aplicarea unui act medical asupra sa, ființa umană trebuie sa fie implicată direct în procesul de luare a deciziei cu privire la actul medical pe care ar urma să-l accepte pentru a-i fi aplicat, iar pentru aceasta are nevoie să fie informată corect, complet, etic și moral, în condiții de neutralitate și imparțialitate, astfel încât consimțământul să reprezinte acordul de voință liber exprimat și neviciat prin niciuna dintre formele viciului de consimțământ, respectiv eroarea, violența, dolul (viclenia) și leziunea;
    5. In ceea ce privește textul și reglementările cuprinse în proiectul de lege mai sus menționat, s-a identificat un abuz de drept nerezonabil, contrar bunei-credințe, eticii, moralității și legilor privind drepturile omului, aducând-se grave vătămări și pagube ființei umane prin:
    – Obligarea la actul medical al vaccinării în condițiile în care vaccinul este un medicament imunologic care prezinta riscuri și efecte/reacții adverse ca orice medicament, acestea fiind în legătura directa și intrinseca cu persoana căreia i se administrează;
    – Prezumarea consimțământului în condițiile în care informarea cu privire la
    a) actul medical la care urmează sa fie supusă persoana;
    b) la substanța vaccinală ce urmează a-i fi introdusă în corp;
    c) la efectele și reacțiile adverse postvaccinale ce pot aduce prejudicii și vătămări de orice natură și intensitate persoanei beneficiare.
    este făcută incorect, incomplet, ne-etic și ne-moral și în condiții de părtinire vădită față de Industria Pharma, respectiv față de producătorii și distribuitorii de medicamente, transformând-se astfel actul medical într-un act de comerț ce produce grave consecințe vieții însăși.
    In acest context, datorita lipsei de informare, așa cum am învederat mai sus, și a sancțiunilor ce se vor a fi impuse populației din România ca urmare a neacceptării actului medical al vaccinării, consimțământul ar urma sa fie considerat “prezumat” în condiții de viciu absolut, statul, prin inițiatorii și autorii acestui proiect de lege, făcând uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ.
    – Sancțiunile excesiv de grave si dure, ce se vor a fi luate împotriva acelor persoane presupuse ca ar urma să refuze actul medical al vaccinării, nu își justifică necesitatea. Mai mult decât atât, prin luarea unor asemenea măsuri, pe de o parte cât și prin smulgerea consimțământului persoanelor făcând-se uz cumulativ de toate formele viciului de consimțământ, se încalcă în mod flagrant drepturile și libertățile fundamentale ale ființei umane în toate planurile existenței sale.

    În concluzie, pentru motivele învederate, în reglementările proiectului de lege privind vaccinarea, este exclus să apară OBLIGAREA persoanelor la actul medical al vaccinării și PREZUMAREA CONSIMȚĂMÂNTULUI persoanelor cu privire la efectuarea acestui act medical prin acceptul introducerii în propriul corp a medicamentului substanță vaccinală.

    Formulare Avocat,
    MARINA-IOANA ALEXANDRU

    https://www.change.org/p/camera-deputatilor-romania-stop-obligativitatii-vaccinarii

    Apreciază

    • Christina said, on aprilie 9, 2021 at 1:34 pm

      Ar fi fost mai bine sa se spuna “ fiinta vie” in loc de “ persoana”, dpdv juridic , asa cum incepuse petitia era ok. Textul este f bine intocmit si acoperitor, dar este pentru persoane si nu pentru fiinte vii.
      Oricum, obligativitatea oricaror legi din compania financiara Romania este pentru persoane, nu pentru fiinte vii, desi conform Constitutiei, poporul este suveran iar noi facem parte din popor.

      Apreciat de 1 persoană

      • Tudor said, on aprilie 9, 2021 at 2:27 pm

        Este om, oameni, nu-i nevoie de „ființă vie”. Persona(lat.)=mască, caracter (în teatru).

        Apreciază

  4. Bond said, on aprilie 9, 2021 at 1:08 pm

    Din UE: Cristian Terhes – Europarlamentar PNTCD
    Despre pasaportul verde, vaccinuri obligatorii si altele

    Apreciază

  5. Paul said, on aprilie 9, 2021 at 1:15 pm

    Dar de ce este atât de întuneric acolo?
    Din întunericul cel mai din afară veniți cu aceste amenințări?!

    Apreciază

  6. Tudor said, on aprilie 9, 2021 at 1:47 pm

    Din păcate mulți nu vor să recunoască că e vorba de un plan mondial. A se vedea ce-au zis slugoaile dobitoace de la CEDO ieri sau planul UE din 2018 despre paşapiarte de vaccinare.
    Cred că e o luptă în sufletul multora între ceea ce, totuşi, văd că se-ntîmplă şi măndria prostească de a nu recunoaşte că au fost păcăliți atît de uşor.
    Cei ce îmi dau cîteva minute, după le spun ceea ce se-ntîmplă, la sfîrşit zic încurcați că nu poate fi aceiaşi minciună peste tot în lume, că totuşi e ceva.
    Mulți dintre medici fie nu au suflet, fie şi l-au pierdut, fie şi l-au vîndut. Din păcate procentul acestora este mult mai mare la doctori decît la oricare altă meserie.
    Din cei ce-au făcut medicina nu ştiu pe nimeni care să se fi lăsat de meserie după ce a văzut hidra numai cîțiva ce au trecut vînzători la big-farma, tot un drac. Unii se sinucid, meseria cu cel mai mare procent.

    Apreciat de 1 persoană

  7. dd_2d said, on aprilie 9, 2021 at 2:01 pm

    Criminali nu altceva. Poate da Domnul sa scapam de ei intr-un fel sau altul. iar pt ca se iau de copii sper sa se duca si sa fie judecati si tratati exact dupa legile lor. Anathema criminalilor.

    Apreciat de 3 persoane

  8. kifa7 said, on aprilie 9, 2021 at 2:28 pm

    Ce se intampla daca parintii renunta la CNP ? Sistemul fara Dumnezeu, considera miscarea suvernailor o forma de revolta, au recunoscut la DigiTV, in consecinta vor sa loveasca primii in parintii cu copii! Copii rapiti in Timis cu jandermeria saptamana trecuta. Aici poate fi ascultata marturia parintilor:

    Apreciază

  9. ewanyan said, on aprilie 9, 2021 at 2:31 pm

    A republicat asta pe Școala Spiritului și a comentat:
    …aberațiile de astăzi

    Apreciază

  10. În ce țară trăim? said, on aprilie 9, 2021 at 6:39 pm

    Ăsta este genocid la scară națională. Nu se sesizează nimeni? Mai e încă în funcția de Preşedinte al Comisiei de sănătate din Camera Deputaţilor??? În ce țară trăim?

    Apreciat de 2 persoane

  11. […] Nelu Tătaru despre Legea vaccinarii obligatorii: părinții ce refuză vaccinarea copiilor, sa fie … […]

    Apreciază

  12. […] Nelu Tătaru despre Legea vaccinarii obligatorii: părinții ce refuză vaccinarea copiilor, sa fie … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.