SACCSIV – blog ortodox

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit… BAGA IN PUSCARIE PARINTII ce nu-si vaccineaza copiii si ii DECADE DIN DREPTURILE PARINTESTI / NU PRIMESTE IN SCOLI copiii nevaccinati / Le ia dreptul de libera practica MEDICILOR ANTIVACCIN

Posted in inchisoare, PROTECTIA COPILULUI, SCOALA, VACCINARE OBLIGATORIE by saccsiv on ianuarie 29, 2020

Fratilor, ei de ani de zile de abia asteapta sa ne ia copiii pe motiv de nevaccinare. Sa ne amintim cateva exemple:

In 2015, lector univ.dr. Mihai Gafencu, vicepresedintele organizatiei “Salvati Copiii” declara:

“Sunt intotdeauna de partea vietii si atunci, un pic comunist suna, copilul nu-i al parintilor, e al nostru, e al societatii si al tarii noastre, asa cum copiii nevaccinati sunt ai nostri, ai tuturor, pentru ca stau in gradinita langa copilul nostru si nepotii nostri.”

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO. Activist PRO VACCIN lector univ.dr. MihaiGafencu: “COPILUL NU-I AL PARINTILOR, E AL NOSTRU”…

In aprilie 2016, Amelia Șerban, director în cadrul Ministerului Sănătății, declara la randul sau:

„Nu se vor da sancțiuni părinților imediat. Are o perioadă de timp de până la 18 luni în care medicul îl va chema și îl va informa asupra riscurilor și beneficiilor, iar dacă părintele tot refuză va fi deferit unei comisii județene. Dacă nici atunci nu consimte să îl vaccineze se va aplica legea Protecției Copilului. Se va ajunge în instanță”

Cititi va rog mai multe la:

Director Ministerul Sanatatii: Daca parintii NU-SI VACCINEAZA COPIII se va aplica legea PROTECTIEI COPILULUI

In seara zilei de 9 august 2017, intr-un interviu la Romania tv, intrebat fiind de Victor Ciutacu ce se va intampla cu parintii ce refuza vaccinarea, premierul Mihai Tudose raspundea plin de satisfactie ca a discutat cu cei de la Protectia Copilului, de unde a primit asigurari ca treaba e ca si rezolvata. Tot ce trebuie e ca acestia sa primeasca listele cu parintii ce refuza vaccinarea, dupa care se vor ocupa de decaderea din drepturi si luarea copiilor.

Cititi va rog si:

PSD – CIUMA ROSIE ne ataca la copii: PREMIERUL MASON Tudose vrea ca PARINTII ANTI VACCIN sa fie DECAZUTI DIN DREPTURI

Mai sus este vorba fix de aceeasi lege de acum:

PSD: “In procedura de urgenta, legea vaccinarii obligatorii sa treaca prin Senat, CU TOATA OPOZITIA UNORA SAU ALTORA.”

O pregatesc deci de ani de zile, doar ca acum nu ni se mai spune tot ceea ce contine. Noi insa sa ne amintim.

Iata cateva paragrafe din http://www.ms.ro/wp-content/uploads/2017/04/LEGEA-VACCINARII-10.04.2017-002.pdf

 

Art. 2

[…]

(7) Statul român, prin Ministerul Sănătății, asigură condițiile pentru diagnosticul și tratamentul optim al oricăror reacţii adverse ale vaccinării precum și compensarea oricăror efecte invalidante, dacă sunt dovedite relaţii de cauzalitate, confirmate de Grupul Tehnic de Coordonare a Activităților de Vaccinare denumit în continuare (GTCAV). Tipurile de reacții adverse postvaccinale și măsurile compensatorii aplicabile vor fi stabilite prin hotărâre de guvern.

[…]

Art. 3. (1) În înţelesul prezentei legi, termenii şi noţiunile folosite se definesc după cum urmează:

[…]

 1. l) Responsabilitatea părintelui în asigurarea stării de sănătate a copilului – obligația părintelui de a permite personalului medical realizarea actelor medicale necesare menținerii sănătății și dezvoltării fizice și psihice a copilului.

Art. 7

(2) Pentru vaccinările obligatorii, furnizorul de servicii medicale are obligația de a informa părinții sau, după caz, reprezentantul legal al copilului cu privire la calendarul național de vaccinare, consimţământul acestora pentru vaccinare fiind prezumat, cu excepția situației în care părinții sau, după caz, reprezentantul legal refuză, în scris, vaccinarea.

(3) Excepţie de la alin. (1) fac copiii care au contraindicație definitivă la un anumit vaccin sau la toate vaccinurile, pe baza prezentării, de către părinții sau, după caz, de către reprezentantul legal al copilului, a unei adeverințe care să ateste contraindicația definitivă, emisă de Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV.

Art. 8.

(1) Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii eliberată de medicul de familie/furnizorul de servicii medicale de vaccinare.. Pentru identitate de rațiune, dacă nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea copiilor într-o colectivitate din serviciile de zi se face în aceleași condiții.

[…]

Art. 11.

[…]

(4) Atribuțiile Comisiilor Județene de Vaccinare și a Municipiului București sunt următoarele:

[…]

 1. e) La sesizarea furnizorilor de servicii medicale de vaccinare, DSP sau a colectivităților de învățământ, respectiv din sistemul de protecție a drepturilor copilului, convoacă, în vederea consilierii, părinții sau reprezentanții legali care nu se prezintă cu copilul la vaccinare sau care refuză vaccinarea copilului

[…]

 1. j) Sesizează inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților sau reprezentanților legali definite la articolul 24.
 2. k) Sesizează asistentul medical comunitar şi/sau mediatorul sanitar, serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului pentru a identifica piedicile întâmpinate în calea vaccinării şi a oferi consiliere în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii precum și în cazul copilului înscris într-o colectivitate de învățământ care nu a încheiat schema de recuperare propusă în termen de un an.

[…]

 1. m) Sesizează serviciul public de asistenţă socială şi direcţia generală de asistenţă socială şi protecţia copilului privind neglijarea medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 18 luni și nu a început sau a întrerupt schema privind vaccinurile obligatorii
 2. n) Sesizează instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți sau reprezentanți legali în cazul minorului care împlinește vârsta de 3 ani și nu a primit vaccinurile obligatorii corespunzătoare vârstei

[…]

 1. p) Se autosesizează, răspunde la sesizări, analizează și atunci când este cazul, sesizează Colegiul Medicilor din România, Colegiul Medicilor Dentiști din România, Ordinul Asistenților Medicali și Moașelor din România, Colegiul Farmaciștilor din România precum și alte organisme abilitate atunci când se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare, transmiterea de informații incorecte sau nedovedite științific, acțiuni sau manifestări care pun în pericol sănătatea publică.
 2. q) Analizează situația furnizorilor de servicii medicale care au obligația înregistrării în RENV, monitorizează respectarea de către aceștia a condițiilor necesare desfășurării activității ca furnizor de servicii medicale de vaccinare, îi informează privind expirarea documentelor necesare înregistrării și sesizează Casa de Asigurări de Sănătate Județeană/a Municipiului București/Casa OPSNAJ, pentru excluderea din contractul de furnizare de servicii medicale a personalului care timp de 3 luni consecutiv nu mai îndeplinește aceste condiții.

[…]

Art. 18. Personalul medico-sanitar și farmaceutic cu drept de liberă practică, indiferent de specialitate, are următoarele responsabilități și obligații:

 1. a) Să nu furnizeze informații eronate, nedovedite științific, tendențioase legate de vaccinuri și activitatea de vaccinare
 2. b) Să prescrie vaccinarea pentru pacienții din grupe de risc care sunt în monitorizarea lor clinică

[…]

Art. 20. Unitățile de învățământ au următoarele responsabilități și obligații:

(a) informarea obligatorie a copiilor cu privire la vaccinare, cu implicarea cadrelor medicale din unitățile de învățământ/direcțiile de sănătate publică, în cadrul unor activități curriculare și extracuriculare, în cadrul unor discipline din planul de învățământ care permit abordarea acestui subiect (biologie/anatomie, cultură civică, educație pentru sănătate, dirigenție)

(b) să suspende participarea la cursuri a copiilor care nu sunt vaccinaţi, în perioada unei epidemii, în cazul în care Direcţia de Sănătate Publică judeţeană sau a municipiului Bucureşti constată existenţa epidemiei.

(c) Unitatea de învățământ are obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie

(d) Unitatea de învățământ are obligația să anunțe Comisia județeană de vaccinare și a municipiului București din cadrul direcției de sănătate publică județeană și a municipiului București privind copiii care nu au fost vaccinați conform calendarului național de vaccinare.

Art.21. Autoritățile administrației publice locale au următoarele responsabilități și obligații:

 1. a) Autoritățile administrației publice locale au obligația să solicite adeverința de vaccinare de la medicul de familie pentru copiii care nu frecventează o unitate de învățământ, admiterea și menținerea copiilor în colectivitățile din serviciile de prevenire, precum centrele de zi ș.a.

[…]

Art. 24. Părinții și reprezentanții legali au următoarele responsabilități și obligații:

 1. a) Asigurarea prezentării copilului la medicul de familie/furnizorul de servicii medicale pentru realizarea vaccinărilor complete corespunzătoare vârstei pentru vaccinările obligatorii în scopul asigurării dreptului la sănătate
 2. b) Prezentarea la convocarea Comisiei Județene de Vaccinare sau a Municipiului București

[…]

Art. 25 Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

 1. a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare
 2. b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.

Sa le luam pe rand.

Asadar, la Art. 2, (7) ni se zice ca Ministerul Sănătății va trata reactiile adverse ale vaccinarii DACA “sunt dovedite relaţii de cauzalitate” confirmate de GTCAV. Adica ei hotarasc care sunt vaccinurile obligatorii, ei vaccineaza si tot ei … stabilesc daca moartea sau nenorocirea copilului a fost cauzata de acele vaccinuri.

Asa ceva nu exista in absolut nici un domeniu de activitate. E ca si cum un judecator te condamna la puscarie cand tu esti nevinovat si tot el este desemnat sa stabileasca daca te-a condamnat pe nedrept.

Art. 3., (1), l) si Art. 24., a), b). Parintele e obligat sa-si tina copilul sanatos – deci e obligat sa-l vaccineze.

El nu are dreptul sa considere ca vaccinul ar putea duce la imbolnavirea copiilor sai, asta daca mai vrea sa aiba copii.

Art. 7, (2). Treaba cu prezumatul. Adica parintii nici nu mai sunt intrebati de vorba daca vor sau nu vor sa le fie vaccinati copiii. Se pleaca de la prezumtia ca vor.

Art. 7, (3) Tot cei care vaccineaza (Comisia Județeană de Vaccinare a județului de domiciliu al copilului, cu avizul GTCAV) stabilesc care copii nu pot fi vaccinati din motive medicale. Dar in aceste organisme vor lucra tocmai cei mai fundamentalisti dintre activistii pro vaccin. Adica cei mai catolici decat papa. De ce am avea incredere in ei?

Art. 8., (1). Formularea e sinistra: “Pentru garantarea dreptului la sănătate și la educație al tuturor copiilor și tinerilor, la înscrierea acestora într-o colectivitate de invățământ se solicită prezentarea adeverinței care atestă efectuarea vaccinărilor obligatorii”. E de tipul lozincilor imbecile scornite pentru imbecilizarea celor ce le utilizeaza. In sfarsit, ideea e ca daca nu esti vaccinat, atunci nu esti primit la scoala.

Art. 11., (4), e), j), k), m), n) este descris mecanismul dictatorial bolsevic de tipul “nu stii, te invatam / nu poti, te ajutam / nu vrei, te obligam”:

Nu-ti vaccinezi copilul, esti convocat pentru a ti se explica mai intai cu frumosul. Daca persisti este sesizata “inspecția de stat din cadrul DSP privind nerespectarea obligațiilor părinților”. De data asta vei fi “ajutat“. In cazul in care inca persisti, intra pe fir protectia copilului pe motiv de “neglijare medicală și încălcarea drepturilor copilului de către părinți” si se sesizeaza “instituțiile abilitate privind constatarea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului de către părinți”.

Nu se mai spune si ce inseamna aceasta faza, insa va explic eu: E FINALUL. Vi se ia copilul iar voi intrati in puscarie.

Art. 11., (4), p), q) si Art. 18., a), b). Medicii, asistentii si farmacistii n-au voie sa fie anti vaccin. Asta daca mai vor sa fie medici, asistenti sau farmacisti.

Si ce exprimare: “se constată fapte săvârșite de către membrii cu drept de liberă practică precum participarea la acțiuni antivaccinare”. Fapte si faptuitori, ca la criminali.

Va dati seama ce vremuri traim? Adica medicilor, asistentilor si farmacistilor li se interzice efectiv dreptul de a mai gandi si altfel decat spune legea. Nu mai au dreptul la o alta opinie. Drept constitutional. Ei devin simpli scribi ce completeaza casutele din marele tabel unde, astfel, in sfarsit se va putea raporta stapanilor o rata a vaccinarii de 100 %. Iar actul lor medical se va reduce la manipularea cu responsabilitate a seringii.

Art. 20., a). Indoctrinare. Elevii trebuie sa invete la anatomie, biologie si dirigentie despre cat de bine e sa fi injectat cu cat mai multe vaccinuri inca de cand ai iesit din burta mamei si pana te-or baga in mormant.

Art. 20., b), c), d). Scolile trebuie sa se implice activ in depistarea pericolul public numarul unu in mileniul trei: copiii nevaccinati.

Art.21., a). Nici copiii care nu merg la scoala nu scapa.

Art. 25, a), b). Dupa el ar trebui sa urmeze articolul 26. Dar lipseste. Se sare direct la articolul 27 cu dispozitiile finale conform carora “Ministerul Sănătății și celelalte autorități și instituții publice prevăzute de prezenta lege vor adopta și implementa, potrivit atribuțiilor lor specifice, toate măsurile necesare pentru ca prevederile prezentei legi să fie aplicabile de la 01 Ianuarie 2019”

Sa recitim integral acest articol 25, ca-i foarte interesant:

“Persoanele eligibile pentru vaccinare care au vârsta de peste 18 ani au următoarele obligații:

 1. a) Prezentarea la administrarea vaccinului în cazul convocării acestora de către furnizorul de servicii medicale de vaccinare
 2. b) Recuperarea vaccinurilor restante după o schemă de recuperare realizată de către medicul de familie sau comisia județeană de vaccinare sau a municipiului București.”

Adica cum? Copiii care n-au facut vaccinurile pana la 18 ani, sa le faca de atunci incolo? Dar asta-i direct crima.

Sau au in vedere si ceva vaccinuri obligatorii pentru adulti? Si daca nu le facem, ce ne vor face? Nu vom mai avea voie sa lucram alaturi de alti colegi de munca, nu vom mai avea dreptul sa circulam cu autobuzul, ne vor baga in lagare? Nu se specifica. Oare ce-o scrie in fantomaticul articol 26?

Evident, ideile astea nu sunt doar in Romania:

Propunere din SUA: Cei ce nu-si vaccineaza copiii sa fie dusi in lagare de reeducare, sa li se confiste imediat averea si fie decazuti din drepturile parintesti

 

53 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. P.M. said, on ianuarie 29, 2020 at 5:18 pm

  La adulti nu se va impune deoarece sunt sanse reale sa iasa razboi civil;si nu cred ca vor asta;in schimb pe copii nu are cine sa i apere;sunt putini cei ce se vor impotrivi;din contra,cred ca multi din conationalii nostri vor imbratisa cu mult entuziasm aceasta lege;binenteles ca la scurt timp de la implementare se vor vedea si efectele nagative dar pentru unii va fi prea tarziu;si binenteles nu se vor relata cazurile in presa oficiala.

  Apreciat de 1 persoană

 2. mircea.v said, on ianuarie 29, 2020 at 5:47 pm

  Am mai postat acest cometariu, dar el tot este actual de vreo 120 de ani.

  ––––––––––––––––––-

  Din categoria „Copiii vostri sant ai nostri”.
  Pe filiera: satana, jidovi, masonerie(francmasonerie), liberalism, socialism; anul 1902-1903.

  In cartea „Spitalul, coranul, talmudul, cahalul, francmasoneria” – dr. Nicolae Paulescu, se spune ca jidovii au inventat 2 sisteme sociale, politico-economice, liberalismul si socialismul, spre a distruge crestinismul. In principal, francmasoneria (tot creatie jidoveasca) s-a ocupat de implementare.
  Si, in completare la cele doua, au mai inventat anarhismul
  „Anarhismul

  Acest sistem – care serveste jidovilor ca un simplu instrument si care face apel la drojdia societatii, la vagabonzi, la raufacatori, la adevarati banditi, – este destinat sa completeze opera celor 2 sisteme precedente […]” )

  Ce spun liberalistii francmasoni referitor la familia crestina, educatia copiilor…
  Nota 525.
  Liberalistii francmasoni intervin si in familia crestina, – pe care ar voi sa o distruga, – si incearca sa micsoreze autoritatea tatalui, caruia i se ia educatia copiilor. La conventul din 1902, F. Debierre se exprima astfel: „Parintele de familie nu trebuie niciodata sa uite ca, in ceea ce priveste drepturile sale asupra propriilor sai copii, el le detine prin delegatie. El nu lucreaza, fata de copiii sai, decat ca delegat al societatii si, – dupa cum societatea nu-i permite sa otraveasca corpul copiilor, – tot asa ea nu-l lasa sa intoxice nici constiinta morala a acestor copii”. (C.R. du Convent de 1902, p 208; v. Prache, L.cit, p. 67). Iata ca si congresul Lojilor algeriene si tunisiene, din 1903, vorbeste in acest sens: „Considerand ca nimeni nu are dreptul sa impuna sau sa invete pe copii o religie oarecare; Considerand ca parintele de familie nu poate, – fara sa-si piarda drepturile asupra copiilor, – sa se atinga de viata, de moralitatea si chiar de patrimoniul lor, ca tot asa, el nu poate sa impuna copiilor principii care pervertesc inteligenta, – la o varsta cand ei sunt in imposibilitatea de a le discuta; Emite dorinta ca o dispozitie astfel conceputa sa fie adaugata Codului civil: Impiedicari formale sa fie facute parintilor… de a da sau de a invata, pe copii, o religie oarecare, – sub pedeapsa de a pierde puterea parinteasca… Si, in caz de infractie, bine constatata, copiii sa fie luati si sa fie confiati statului, pe socoteala parintilor”. (C.R. du 10-eme Congres maconnique des Loges de l’Afrique du nord, tenu a Tizi-Ouzou, Avril, 1903, p. 36; v. Prache, L. Cit, p. 71). […]

  Si socialistii…
  Nota 528.
  Ca si liberalistii, socialistii vor cu orice pret sa distruga familia crestina, – care, de altfel, nici nu exista pt talmudisti (vezi anterior) – , si ei preconizeaza, pentru a ajunge la acest scop: a) o falsa emancipare a femeii: „Femeia este stapana pe inima sa; ea o imparte cui ii convine. O relatie inceteaza de a-i place, libera este sa o rupa si sa-si poarte afectia in alta parte”. (Bebel, Die Frau, p 192). b) o educatie comuna a copiilor si o suprimare a autoritatii binefacatoare a tatalui in famile: „Important este sa se suprime radical autoritatea tatalui si puterea lui, ca si regala in familie… Copilul trebuie sustras acestei autoritati si trebuie pus sub tutela Statului… Copiii, nu sant si ei ca parintii? Pentru ce sa-i constrangi sa se supuie? Cu ce drept? Sa nu mai fie supunere, caci atunci nu mai este egalitate”. (Benoit Malon, Socialisme integral, Paris). Bineinteles ca asemenea ineptii sunt bune numai pt crestini… dar nu si pt jidani.

  Apreciat de 1 persoană

  • mariusga said, on ianuarie 29, 2020 at 8:49 pm

   Salut mircea.v, interesanta carte, avem de unde o si cumpara sau o putem gasi pe net?
   Cat despre marxismult cultural este bine cunoscut ca este o ideologie inventanta de evrei spre a distruge temelia crestinismului, familia. Insa iarta-ma dar nu ai dreptate cand zici ca regulile nu sunt si pt jidani, am cunoscut destui si chiar am stat printre ei si iti zic ca ei chiar asa traiesc, nu impun copiilor absolut nimica si traiesc intr un haos total, inafara de faptul ca judeica e sefa in familie nu prea au alte reguli.

   Apreciat de 1 persoană

   • mircea.v said, on ianuarie 29, 2020 at 9:49 pm

    Eu am gasit-o acum ceva ani si pe net, ca si doc word, si mai stiu ca este la libraria Bizantina, langa seminarul teologic Bucuresti.

    Pai cearta-l pe dr. Nicolae Paulescu, si mai intai vezi la ce reguli se refera.
    Ai stat tu pe langa ei, da ii stii doar din exterior, nu prea stii regulile lor. vezi cartea „Infruntarea jidovilor” – 1810 (aprox). Nu cred ca merge protectia copilului „barnevet” sa ia copii de la evrei, si multe altele.

    Mai intai citeste cele 2 carti si apoi mai vorbim.

    Apreciat de 1 persoană

   • trofin gabriela said, on mai 6, 2020 at 3:23 pm

    …am cumparat-o recent de la Libris, online …..e ceva ce n-as ficrezut, ca nu stiam ,dar halul in care am ajuns cu educatia si economia, te face sa cugeti….!

    Apreciază

 3. Alexandru said, on ianuarie 29, 2020 at 6:47 pm

  Este aceeași metoda ca in Italia, Cu forța trebuie sa vaccinezi copiii.
  Nici Dumnezeu nu calcă peste libertatea omului, dar acești politicieni se cred Dumnezei. In momentul in care eu accept acest lucru, păcătuiesc împotriva libertății care mi-a fost data de Dumnezeu.
  Dar lucrează de sus, masonii și francmasoniii și toți dușmanii ortodoxiei!

  Apreciat de 1 persoană

 4. marian said, on ianuarie 29, 2020 at 7:28 pm

  Tudor Gheorghe.
  Un vers menționeazā Numele Domnului și l-am cenzurat.
  Din spectacolul Degeaba 30. Păcat că a menționat doar un pic de adevăr, nimic despre Iisus Hristos.

  Păpușarul a hotărât: tu acolo, el aici,
  Lăsați liberi hoții mari, arestați hoții cei mici
  Puneți șefi oameni pătați, șantajabili mai ales,
  Fac ce vrem, când vrem, și putem să-i schimbăm des
  Fiți atenți la procurori, căutați veleitari,
  Caractere de nimic, oameni mici ce se vor mari
  N-am nevoie de deștepți, mediocrii cât mai mulți,
  Proștii care îi promovăm, sunt mai buni decât cei culți,
  Ei nu întreabă nu gândesc, fac ce vrem și e de ajuns
  N-are sens să îi bănuim c-ar avea un gând ascuns.
  Cei mai buni sunt cei lipsiți de cultură și talent,
  Guralivii cu tupeu să meargă în parlament.
  Cumpărați că nu sunt scumpi câțiva ziariști de top,
  Care spun că e senin când afară e potop.
  În guvern incompetenți e de ajuns să fie trei
  Dar bătuți în cap de tot, să putem conta pe ei,
  Secretari de stat mai mulți pe ăștia am să-i aleg chiar eu.
  Mă pricep la proști cu ștaif…
  Șeful statului lăsați să-l aleagă cum or vrea,
  Cei pe care îi tot mințim cu o bere și o acadea
  Și când s-or fi așezat lucrurile cum le vrem,
  Ștergem tot ce a fost mai bun,
  Și începem să guvernăm

  Apreciat de 2 persoane

 5. isa said, on ianuarie 29, 2020 at 7:49 pm

  Guvernul refuzat la CCR: ultima respinge asumarea raspunderii pt proiecte de lege asemanatoare altora aflate deja in circuitul legislativ. Doar ce a zis la stiri pe pro-tv. Poate se scapa totusi de nenorocirea asta! Doamne ajuta!

  Apreciază

  • saccsiv said, on ianuarie 29, 2020 at 8:20 pm

   isa

   Nu ajuta respingerea asta, deoarece legea vaccinarii obligatorii e la parlament.

   Apreciază

   • isa said, on ianuarie 30, 2020 at 12:05 pm

    Din ce mai zic astia pe la tv eu am inteles ca mai au un proiect, cu care sa mearga pe asumarea raspunderii, deoarece legea treneaza in circuitul parlamentar, dar poate am inteles eu gresit. Si este posibil. Sa vrea sa isi asume un proiect / ordonanta de urgenta, proiect pe care nimeni nu l-a mai vazut. Astfel nu mai are nimeni timp sa reactioneze.

    Apreciază

 6. dante said, on ianuarie 29, 2020 at 7:55 pm

  Si atunci care-i diferenta dintre Dinca, cel care a rapit doua fete lasind doua familii cu mina la inima si acest sistem sanitar ticalosit care i-ti rapeste copiii pe diverse motive? Doi ticalosi fara Dumnezeu ce trateaza fiinta umana ca pe o marfa si calca in picioare un drept fundamental lasat de Sus – Liberul Arbitru.

  Apreciază

 7. mariusga said, on ianuarie 29, 2020 at 9:04 pm

  Era si cazul sa se dea aceasta lege martira. Viata asa cum o cunoastem noi se aproprie de o schimbare majora.
  Ca tot e ianuarie ar fii frumos sa vedem un protest marca colectiv dar de data asta din vointa romanilor si nu a iudeilor insa propaganda ultimilor ani a functionat si oamenii cum sunt usor de influentat in rau au pus botul prea repede.
  Asa cum bine zice si Saccsiv, romanii vor sta la coada sa se vaccineze cu mercur, plumb si fetusi de cal si maimuta asa cum stau acuma la cozi la farmacia sa ia antivirale. Ce este si mai groaznic e ca mai nou vaccinurile pot contine nanoboti sau nanovirusi ce pot fi descarcati in organism si la urmatoare pandemie activati.
  Cred ca cea mai buna lupta cu sistemul in aceste zile este sa postam cu toti pe unde reusim articolul asta: https://ortodoxinfo.ro/2019/02/03/ce-stiu-ei-si-nu-stim-noi-de-ce-preotii-evrei-nu-trebuie-sa-se-fi-nascut-spitale-de-ce-copiii-amish-nu-sufera-de-autism-astm-alergii-cancer-sau-boli-de-inima-de-ce-rata-astronomica-autismul/

  Apreciat de 1 persoană

 8. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 29, 2020 at 9:31 pm

  V-am spus că 2020 este ultimul an când ne putem retrage…. Oricum, este un an simetric, de cumpăna. Sa ieșim din sistem!

  Apreciat de 1 persoană

  • viața la țară said, on ianuarie 30, 2020 at 12:28 am

   Ce categoric! Dacă tu te-ai putut retrage, bravo. Dar nu toți se pot retrage în 2020 pentru că fiecare are situația lui concretă, obiectivă, diferită. Retragerea e o treabă grea mai ales dacă nu ai și susținere. Așa că nu toți pot bifa retragerea, și poate nici în 2021 sau 2022, sau cine știe când. Fiecare se retrage când poate, cum poate, unde poate și dacă poate. Că doar nu te retragi la câțiva kilometri de oraș, ci undeva mai la munte, mai la izolare, mai la pustietate și viață rustică, că altfel nu se mai cheamă retragere, ci viață normală la țară. Se strânge, lațul dar n-am auzit să se desființeze banii lichizi, de exemplu

   Apreciat de 2 persoane

  • kappa said, on ianuarie 30, 2020 at 12:37 pm

   @Duhul Capitanului
   Profetiile spun, de exemplu cea mentionata pe acest blog de curand, a Sfantului Efrem Sirul, ca in vremea antihristului, oamenii care vor dori mantuirea, se vor retrage in pustietati, munti, pesteri etc.

   Nu stiu daca putem spune clar si categoric ca 2020 e ultimul an in care ne putem retrage si daca nu facem asta in acest an, gata, nu mai putem altadata.

   Apreciază

  • Flor Azul said, on martie 2, 2020 at 8:39 am

   La ce va referiti cand spuneti ca ne putem retrage?

   Apreciază

 9. mircea.v said, on ianuarie 29, 2020 at 9:52 pm

  Virgil Maxim este arestat in calitate de membru al tineretului legionar – Fratiile de Cruce (era elev de liceu), si ajunge in decembrie 1942 la inchisoarea Aiud. In cartea sa „Imn pentru crucea purtata” spune:

  „Ni s-au luat datele autobiografice, amprentele digitale şi ni s-au dat numere de încarcerare. Eram 3203. ”

  Acum sistemul stie aproape totul despre noi, avem cnp, santem amprentati. Inchisoarea e alta.

  (Incepand de azi, voi posta acest mesaj in fiecare zi. Si asta, pentru ca sistemul lucreaza zi de zi in sensul celor de mai jos, adica, in fiecare zi sistemul amprenteaza oameni.)

  Temeiul Biblic pentru faptul ca nu trebuie sa acceptam sa fim amprentati, sa ni se preleveze ADN, si altele asemenea:

  Epistola întâia către Corinteni a Sfântului Apostol Pavel
  Cap. 6
  19. Sau nu ştiţi că trupul vostru este templu al Duhului Sfânt care este în voi, pe care-L aveţi de la Dumnezeu şi că voi nu sunteţi ai voştri?
  20. Căci aţi fost cumpăraţi cu preţ! Slăviţi, dar, pe Dumnezeu în trupul vostru şi în duhul vostru, care sunt ale lui Dumnezeu.

  Matei 22:
  15. Atunci s-au dus fariseii şi au ţinut sfat ca să-L prindă pe El în cuvânt.
  16. Şi au trimis la El pe ucenicii lor, împreună cu irodianii, zicând: Învăţătorule, ştim că eşti omul adevărului şi întru adevăr înveţi calea lui Dumnezeu şi nu-Ţi pasă de nimeni, pentru că nu cauţi la faţa oamenilor.
  17. Spune-ne deci nouă: Ce Ţi se pare? Se cuvine să dăm dajdie Cezarului sau nu?
  18. Iar Iisus, cunoscând viclenia lor, le-a răspuns: Ce Mă ispitiţi, făţarnicilor?
  19. Arătaţi-Mi banul de dajdie. Iar ei I-au adus un dinar.
  20. Iisus le-a zis: Al cui e chipul acesta şi inscripţia de pe el?
  21. Răspuns-au ei: Ale Cezarului. Atunci a zis lor: Daţi deci Cezarului cele ce sunt ale Cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.
  22. Auzind aceasta, s-au minunat şi, lăsându-L, s-au dus.

  Sfantul Ioan Gura de Aur spune in Omilii la Matei:

  „Cînd i-a întrebat: „Al cui este chipul de pe ea?” şi ei I-au răspuns: ”Al cezarului!“, Domnul le-a spus: „Daţi cezarului cele ce sînt ale cezarului“.
  Nu e vorba deci de un simplu dat, ci de o RESTITUIRE. Lucrul acesta îl arată şi chipul şi scrierea de pe ban. Apoi, ca să nu spună fariseii: „Ne porunceşte să ne supunem oamenilor”, Hristos a adăugat: „Şi lui Dumnezeu, cele ale lui Dumnezeu“. Se cade, dar, să dăm oamenilor cele ale oamenilor şi să dăm lui Dumnezeu cele ce datorăm lui Dumnezeu. De aceea şi Pavel zice: „Daţi tuturor cele datorate: celui cu darea, dare; celui cu vama, vamă; celui cu frica, frică”.
  Cînd auzi pe Hristos spunînd: „Dă cele ale cezarului cezarului”, află că îţi spune să dai cezarului numai acelea care nu vatămă cu nimic credinţa; altfel n-ar mai fi o dajdie şi o vamă dată cezarului, ci diavolului.”

  Sfantul Justin Popovici:

  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu.” Iată ce fel de coexistenţă a Bisericii şi statului a fost stabilită şi prescrisă de Atotştiutorul Domnul nostru şi Mântuitorul Hristos (Matei 22, 21).
  De aceea ea rămâne în veci obligatorie şi nestrămutată pentru Biserică. Cezarului – moneda, banii, cu efigia cezarului.
  Lui Dumnezeu? – şi sufletul şi trupul: căci pe trup şi în suflet este întipărit chipul lui Dumnezeu. Chipul lui Dumnezeu se află şi pe trup şi în trup, pentru că trupul trăieşte prin sufletul asemănător lui Dumnezeu. Deci, şi unul şi altul aparţin lui Dumnezeu – veşniciei, vieţii veşnice, Adevărului veşnic, Dreptăţii veşnice, Raţiunii veşnice. Prin urmare, cele ce aparţin lui Dumnezeu nu pot fi jertfite de dragul cezarului, şi aici întâietatea îi revine totdeauna lui Dumnezeu.
  În Dumnezeu – Omul, în lucrarea şi trupul Lui – Biserica, Dumnezeu totdeauna se află pe primul loc, iar omul – pe-al doilea; Dumnezeu totdeauna hotărăşte totul, şi nu omul. Acestea sunt atotvaloarea şi măsura a toate în Biserica universală. Iată de ce ea se apleacă asupra oricărei probleme „cu frică de Dumnezeu, cu credinţă şi cu dragoste.”…
  „Daţi cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”- acesta este principiul coexistenţei dintre Biserică şi stat. Nu colaborare, ci coexistenţă între Biserică şi stat. Nu colaborare, cu atât mai mult atunci când „cezarul” prigoneşte toate cele ce sunt ale lui Dumnezeu şi nu vrea să ştie nimic din cele ce sunt ale lui Dumnezeu, ci ţinteşte doar să nimicească tot ce este al lui Dumnezeu. Aici lipsesc condiţiile principale pentru colaborare.
  Sau coexistenţa egală în drepturi a aşezămintelor, şi a persoanelor umane, sau calvarul Bisericii cauzat de către prigonitorii, chinuitorii, cotropitorii, care tăgăduiesc şi prigonesc pe Dumnezeu şi cele ale lui Dumnezeu.Iar prin dictatură impun pe potrivnicul lui Dumnezeu şi cele potrivnice lui Dumnezeu. În acest caz Biserica şi statul se despart, se separă fiecare cu ale sale. Nimeni să nu îndrăznească să se amestece în treburile lăuntrice ale Bisericii, să nu se atingă de sfintele şi veşnicele ei îndatoriri şi drepturi evanghelice.
  Este limpede că Biserica sub orice regim, chiar şi cel ateist, trebuie să-şi găsească un mod de a convieţui (modus vivendi), dar întotdeauna în duhul şi limitele principiului evanghelic de convieţuire: „cezarului cele ce sunt ale cezarului şi lui Dumnezeu cele ce sunt ale lui Dumnezeu”, şi asta sub controlul suprem al Atot-Evangheliei: „să ascultăm pe Dumnezeu mai mult decât pe oameni”.
  Dacă însă acest lucru este cu neputinţă, nu-i rămâne Bisericii ca „modus vivendi”, decât principiul evanghelic: să pătimească pentru Domnul Hristos, să rabde, să sufere, luptând astfel pentru drepturile fundamentale ale credinţei, conştiinţei şi ale sufletului”.

  Esti proprietar pe ceea ce faci tu, si ai drepturi doar asupra a ceea ce faci tu. Nu statul ne-a facut, nu statul a luat atomi si a facut corpul nostru si ne-a dat viata, ci Dumnezeu ne-a facut, si doar El are drept asupra noastra. Nici macar noi nu avem drept asupra noastra, pentru ca nu noi ne-am facut.
  Amprente, ADN, retina, imagine faciala… sant ale lui Dumnezeu, nu sant ale noastre, cu atat mai putin nu sant ale cezarului/sistemului. Asa ca, nu avem ce restitui cezarului in cele ce tin de trupul si sufletul nostru.
  De aici rezulta ca nici imaginea faciala nu ar fi trebuit sa o dam sistemului, dar sa zicem ca am inghitit galusca asta asa cum am inghitit si galusca cnp-ului, si ca ne oprim aici.

  Refuzand amprentare, prelevare de ADN…, nu facem altceva decat sa respectam cuvantul lui Dumnezeu.

  Argumentatia de mai sus este valabila si in cazul vaccinarii obligatorii. Ai dreptul sa vaccinezi obligatoriu ceea ce ai facut tu, nu ceea ce a facut Dumnezeu.
  Asa ca, statul poate sa vaccineze obligatoriu diverse cladiri, strazi, canalizari, banii ce sant in circulatie, semafoare… Nu poate vaccina obligatoriu omul.

  Apreciat de 1 persoană

 10. vlad tepes said, on ianuarie 29, 2020 at 10:19 pm

  Practic, ne intoarcem in timp, nu in epoca lui Ceausescu, nu in anii ’50 ai bolsevismului salbatic si nici macar in anii nazismului cumplit al Germaniei lui Hitler. ci tocmai in vremea Imperiului Asirian, cand aristocatia militara de atunci avea drept de viata si de moarte, precum si de mutilare a tuturor sclavilor din Imperiu! De aici se va ajunge clar, la razboi civil, dar asta nu in prima faza, cand cetatenii de rand se vor supune din lipsa de solidaritate, dar apoi vazand grozaviile si dramele care au loc zilnic, se vor rascula, actionand in miscari de gherila.
  Indiferent de ce parte ai fi In acele zile, trebuie sa stii ca nu va exista mila si indurare(in acest sens, exista profetia batranului pustnic din Rarau)!

  Apreciază

  • tataia said, on ianuarie 30, 2020 at 3:06 am

   Nu stiu zau ce lupte de gherila vor putea fi…au fost in Ardeal la instaurarea comunismului…au rezistat unii in munti..diferenta fata de situatia de atunci este ca acum nu mai avem arme. Poporul roman a fost redus la stadiul de oi proste care merg cu turma….si nici arme nu mai avem…asa ca previziunile nu sint prea bune. Cu ce sa lupti? Cu furci si topoare impotriva jandarmilor inarmati pjna in dinti?

   Apreciat de 1 persoană

   • Timiana said, on ianuarie 30, 2020 at 10:55 am

    Doar cu despatimirea si cu rugaciunea se va putea duce lupta.

    Apreciat de 3 persoane

   • tataia said, on ianuarie 30, 2020 at 12:02 pm

    Fara „zau”. Imi cer iertare. Mi-a scapat!

    Apreciază

   • isa said, on ianuarie 30, 2020 at 12:08 pm

    Poate ca nici nu vor fi jandarmi/oameni ai sistemului, ci drone aeropurtate. Cele din urma nu obosesc nici ziua si nici noaptea, nu au sentimente, mila …

    Apreciază

   • vlad tepes said, on ianuarie 30, 2020 at 2:05 pm

    Tot asa radeau autoritatile cubaneze si de Fidel Castro si de cei cativa luptatori ai lui refugiati in munti, care apoi s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie, cand a inceput prigoana regimului lui Batista sustinut financiar si militar de SUA, iar rezultatul s-a vazut!

    Apreciază

  • P.M. said, on ianuarie 30, 2020 at 7:23 am

   @@@Vlad Tepes,asa cred si eu cã se va întåmpla dacã se va impune si adultilor;din cauza dezbinãrii create de presa scrisã si vorbitã,la început romånii nu vor actiona;însã,dupã ce vaccinurile vor face prãpãd,dupã ce reactiile adverse cumplite nu vor mai putea fi tinute ascunse,atunci se va crea liantul care va duce la miscãri de stradã nemaiîntålnite care vor degenera;ce adult cu capul pe umeri se va lãsa injectat cu un cocktail de otrãvuri(poliomelitã,hepatitã,tuberculozã si pentru ce or mai fi);care adult responsabil poate avea încredere în cadrele medicale dupã atåtea scandaluri,ultimile de rãsunet fiind Colectiv si Hexifarma;ce adult inconstient se va lãsa pãcãlit de neasumarea rãspunderii de cãtre cadrele medicale,de cãtre producãtori si de cãtre statul mason romån;si chiar dacã pånã la urmã îsi va asuma cineva rãspunderea,nu va încãlzi pe nimeni daunele materiale dacã devii legumã.

   Apreciază

   • P.M. said, on ianuarie 30, 2020 at 7:28 am

    ***,,…ce adult constient…”

    Apreciază

 11. Cosmin said, on ianuarie 30, 2020 at 12:10 am

  Constat cu stupoare ca problema se pune in genul, buldozerul si pumnul in gura.

  Astia ce se autointituleaza in mod clandestin conducatori, ne trateaza ca si cum am fi niste obiecte, iar ei, proprietarii.

  Deci nici nu se pune problema unui referendum macar consultativ, oricum majoritatea populatiei spalate pe creieri de masinaria mediatica, ar vota pentru, cu zambetul pe buze si in pas de defilare. Sau nu.

  Totusi, se incalca o gramada de legi nationale si internationale, tratate la care Romania e parte ratificanta, etc etc Nimeni nu ameninta Romania cu infrigement sau embargou, e clar: ordinul vine de afara!

  Totusi, a implementa un act medical fara consimtamantul pacientului = NAZISM !!!

  Dupa ce am vazut ce se petrece si cu fetele noastre in bazele militare americane, nu am ce sa zic altceva decat: FRATILOR !!! SUNTEM VANDUTI !!! NU MAI AVEM NICI O PROTECTIE IN ACEASTA TARA !!!

  Nu stiu ce are de spus Dumnezeu in toata aceasta ecuatie: e atentat direct la trupul nostru de ortodocsi, adica e atentat la Templul Duhului Sfant !!! Si ce e mai grav ca se atenteaza asupra celor mai pure trupuri: ale copiilor nostrii !!! E atentat la Liberul Arbitru daruit de Dumnezeu noua !!!

  Eu nadajduiesc ca va fi o interventie Providentiala. Lucrurile nu pot ramane asa. E inadmisibil, oricum ai pune problema !!!

  Apreciază

 12. Elena J. said, on ianuarie 30, 2020 at 10:56 pm

  Ce este atacul psihotronic și de ce nu ni se spune nimic despre el în ciuda faptului că zilnic suntem supuși acestui tip de agresiune fizică și psihică?

  https://luminapentrucandeladinsuflet.wordpress.com/2020/01/28/ce-este-atacul-psihotronic-si-de-ce-nu-ni-se-spune-nimic-despre-el/

  Apreciază

 13. Mk said, on ianuarie 31, 2020 at 7:51 pm

  ROEXIT!

  Apreciază

 14. Alex said, on martie 1, 2020 at 9:14 am

  Azi se lasă de sec. De mâine se postește sever. Cine poate, post negru până miercuri la orele 16 și rugăciunea Domnească neîncetat rostită cu buzele, cu mintea și cu inima. Apoi se mănâncă o dată pe zi tot postul. Metanii, zilnic între 40 și 200, după putere. Domnul și Dumnezeul nostru Iisus Hristos vede durerea inimii noastre și îndreaptă lucrurile spre mântuirea sufletelor noastre. Totodată să păstrăm în minte și în inimă că martiriul este o datorie pentru creștini. Lecturarea Sfintei Scripturi, a Psalmilor, a Filocaliei și a Vieților Sfinților sunt de mare ajutor. Domnul să ne întărească!

  Apreciază

 15. Stavri said, on martie 2, 2020 at 7:03 pm

  Cum luam atitudine împotriva vaccinarii forțate???

  Apreciază

 16. Mihai said, on mai 4, 2020 at 12:46 am

  Ba frățiilor ați înnebunit total da sunt copii care nu au făcut nici odată vacin pana la17-18 ani voi va dați seama că ei pot muri din cauza la vaccin ba frățiilor gândiți-vă înainte de a face vaccinul

  Apreciază

 17. gigimutu said, on mai 4, 2020 at 5:05 pm

  nu.nu.nu vaccinarii fortate, cine vrea, se vaccineaza, cine nu, nu, si hasta la vista!!!!!!!!

  Apreciază

 18. Edina said, on mai 6, 2020 at 11:58 pm

  Bagati-va vaccinu in cur …😡😡😡😡😡😡

  Apreciază

 19. […] DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit… BAGA… […]

  Apreciază

 20. […] DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit… BAGA… […]

  Apreciază

 21. […] DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit… BAGA… […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: