SACCSIV – blog ortodox

GRECIA pe buza IADULUI: Cumparaturi doar cu programare la autoritati. Plata doar cu cardul

Posted in BANI CASH, BANI LICHIZI, CARD DE CREDIT, carduri, cash, Coronavirus, Grecia by saccsiv on aprilie 6, 2021

Romania TV: Atenţie, cumpărăturile în Grecia se fac doar pe bază de programare. Plata se face numai cu cardul şi e permisă doar o vizită pe zi la magazin
Magazinele de vânzări cu amănuntul au fost redeschise luni în cea mai mare parte a Greciei, în pofida creşterii numărului de cazuri de infecţie cu COVID-19, autorităţile încercând să evite o nouă recesiune.

Relaxarea nu este valabilă pentru oraşele Salonic şi Patras, al doilea, respectiv al treilea cel mai mare oraş din Grecia, din cauza temerilor că va provoca o creştere explozivă a infecţiilor. De asemenea, vizitele la magazin sunt supuse unor reglementări sanitare foarte stricte. În primul rând, cetăţenii trebuie să îşi facă programare prin trimiterea unui text cu numele lor către Serviciul de Protecţie Civilă. Programarea este valabilă doar trei ore şi poate fi utilizată doar o singură dată pe zi. Doar cumpărătorii care şi-au făcut programare pot intra în magazin şi este permisă numai plata cu cardul. La rândul lor, comercianţii pot să permită intrarea unui cumpărător per 25 de metri pătraţi de spaţiu şi în orice moment nu pot fi mai mult de 20 de cumpărători în magazin.

„Deschiderea afacerilor din retail va oferi o supapă de siguranţă pentru societatea noastră şi va ajuta la implementarea măsurilor restrictive„, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului elen, Aristotelia Peloni, citată de Eureporter.

Măsurile de lockdown sunt în vigoare în Grecia încă de la începutul lunii noiembrie, magazinele fiind redeschise pentru scurt tip în perioada sărbătorilor de Crăciun. Aceste închideri prelungite au pus presiuni asupra economiei Greciei, care, în 2020, a înregistrat o contracţie de 8,2% în timp ce datoria naţională raportată la PIB a trecut de 200%.

Aproximativ 16% din populaţia Greciei a primit cel puţin o doză de vaccin COVID-19, dar, cu toate acestea, rata de infectare continuă să crească. Numărul de cazuri de infecţie confirmate la nivel naţional a ajuns la 28,5 la 100.000 de locuitori, cel mai ridicat nivel de la debutul pandemiei. Rata de deces este în prezent peste media Uniunii Europene, iar numărul cumulat al deceselor de COVID-19 a trecut de 8.300.

 

Comentariu saccsiv:

Pe AP scrie tot de 28,5 la 100 000 de locuitori, adica 0,285 la mie, ceea ce consider ca este ori o cifra gresita ce bantuie de la un site la altul ori o mare ticalosie a autoritatilor grecesti. Ca sa nu mai spun ca test pozitiv nu este tot aia cu infectat, deoarece procentul de teste fals pozitive este urias:

OMS recunoaște (în sfârșit) că testele PCR dau rezultate fals-pozitive

Chiar Anthony Fauci recunoaste că testele pot depista mai degrabă „nucleotide moarte” decât viruși vii

Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inventatorul testului PCR: Nu e mereu concludent

CITITI doamnelor si domnilor DOCTORI! Sef la Pfizer despre minciunile, blestematele de minciuni și statistici medicale – Pericolul ucigător al testelor fals pozitive

O echipă de experți din toată lumea a identificat 10 ERORI CAPITALE în principalul TEST pentru COVID și cere eliminarea lui urgentă

Video – Madalin Ionescu despre o anchetă de amploare: “peste 90 la sută din testele pozitive de până acum ar putea fi de fapt negative…”

The New York Times: 90% dintre americanii testati pozitivi la COVID nu au fost nici măcar contagioși

ROG RASPANDITI: Un studiu “The Lancet” demonstrează că testarea RT-PCR nu poate fi considerată un standard în evaluarea rezultatelor privind cazurile de infecții COVID si nu poate fi folosita cu scopul de a lua decizii pentru toată populația

Indiferent de cifra reala, daca si stirea despre interzicerea banilor cash se confirma, inseamna ca Grecia a ajuns in postura jalnica de carpa a slugoilor dracilor.

21 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on aprilie 6, 2021 at 2:12 pm

    Pașaport de vaccinare:

    https://brighteon.com/0e3e04ee-0db1-4595-a77d-3b89a83a8da6

    Apreciază

  2. stef said, on aprilie 6, 2021 at 3:30 pm

    Pai astia au guvern struto-camila , tot un fel de „demonocrati” neocomunisti acoperiti – E suficient sa le vezi mecla de drogati si e clar pe ce maini a incaput Grecia.

    Apreciază

  3. Enache Alexandru said, on aprilie 6, 2021 at 3:33 pm

    Multa prostie ! Dupa ce pune mana pe toate produsele care au fost atinse de angajatii de acolo (cu unghiile netaiate – care sunt oameni si au nevoie fiziologice – sau de la atata transhumanism ati uitat???) te sperii ca atingi banii si platesti cu cardul (se aud rasete) – „banii sunt gunoi” spunea viceguvernatorul BNR Vasilescu la o zi dupa declararea starii de urgenta in Romania ! Scopul final si singurul : retragerea banilor numerar (ca in Suedia-acolo unde tara este condusa de bancherii Walenberg) ! Chiar dvs. pe site vad ca aveti articol din 2013 cu Proiect de lege: ROMANIA FARA BANI CASH ! Fara bani numerar , iti pot face cum vor ei preturile , inflatii si alte crize economice. Bani = bunuri , marfa, materiale si proprietate privata ! Bani = valoare (welt)= putere individuala = independenta ! Culmea este ca in ultimele zile se aude vorba asta cu „proprietatea privata trebuie sa dispara” ! Daca este asa cei care emit astfel de teorii sa stea pe strada si nu in case (unii in vile ,altii la bloc sau cum vor ei,dar stau intr-o proprietate privata si nu le-o incalca nimeni ca suna la Politie).
    Apropo de produse atinse : voi credeti ca asta este rezolvarea plata cu cardul??? Credeti ca produsele au fost aduse in vidul absolut , date cu super UV, sterilizate ,fierte si racite de mai multe ori? Cardul este si va fi subiectul principal fiind in analogie perfecta cu Cartela si Rationalizarea !

    Apreciat de 1 persoană

  4. Un om said, on aprilie 6, 2021 at 3:46 pm

    Deci cine nu plătește cu cardul moare de foame (dacă nu are provizii)? Profețiile se împlinesc! Tocmai în Grecia!

    Apreciat de 3 persoane

  5. Moca said, on aprilie 6, 2021 at 3:53 pm

    Citez cu aproximatie din Revelație:”…Imi voi ridica mana Mea asupra copiilor tai,Grecio…”
    Uita-te la Grecia,Romanie si vezi ce pedeapsa poate veni si peste tine! Ca inotam in,sange(al pruncilor ucisi in pantecele romancelor) pana la genunchi,vorba parintelui Petroniu.

    Apreciat de 1 persoană

    • Dana said, on aprilie 6, 2021 at 7:12 pm

      Mai usor la adresa femeilor, mai spuneti si de barbati pt ca si ei sunt responsabili!!!

      Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on aprilie 6, 2021 at 9:19 pm

        A spus cineva ca barbatii nu sint responsabili? Un prunc aflat in pintecele mamei este rezultatul uniunii dintre o femeie si un barbat (cu sau fara acceptul Bisericii). Cind acel prunc ete avortat este in egala masura vina ambilor parinti cu exceptia cazului in care el a insistat pe linga ea sa il pastreze iar ea a facut avort de capul ei fara acordul tatlui copilului. In acest caz este numai vina ei.
        Doar ca eu nu prea am inteles niciodata chestia asta cu judecata de obste…Pai or fi la noi in tara romani (barbati sau femei) care nu au facut avorturi. Si aceea merita pedeapsa pentru cei care au facut?

        Apreciat de 1 persoană

      • Dana said, on aprilie 6, 2021 at 9:44 pm

        @ Tataia, relatez doar un caz dintre f. multe altele, cu diverse motivatii. Stiu despre o doamna necasatorita care a fost parasita de barbatul sau, dupa ce a aflat de sarcina. Femeia mama a pastrat copilul si la crescut singura, dar cate au mai fost in situatia asta si au reusit sa fie demne si puternice? Desigur nu exista nici o scuza, lipsa cununiei si avortul sunt pacate si trebuie lucrat pentru iertare si indreptare.

        Apreciază

      • Johny said, on aprilie 6, 2021 at 11:22 pm

        Eu știu pe cineva care a fost violată și a păstrat copilul, crescandu-l cu iubire. A ajuns și ea să iubească după vreo 25 de ani – adolescentin și copt in același timp.

        Apreciază

  6. Tudor said, on aprilie 6, 2021 at 3:58 pm

    Conducătorii grecilor, ce sînt în slujba celor ce conduc lumea din umbră, se poartă rău cu toți supușii.
    „Guvernul grec nu face nimic pentru păstrarea limbii aromânilor din Grecia. Prin asociațiile sale pan-elenice îngrădește drepturile de manifestare culturale aromânești, acționează pentru orientarea opiniilor împotriva acțiunilor românești vezi scrisoarea POPSV către Consiliul Europei. De asemenea, Grecia investește resurse financiare importante pentru ca aromânii din Albania, Republica Macedonia și Bulgaria (incluzând sărăcăcienii din Bulgaria – aromâni nomazi elenizați) să se declare greci”.

    Apreciază

  7. dd_2d said, on aprilie 6, 2021 at 6:05 pm

    De aia era important ca PSD sa cada la noi. Le trebuia un guvern de mari idioti care sa duca tara la ruina, sigura si eficienta. De aia se dadeau dusmanii peste cap, pentru 2020, ca daca PSD era inca la putere cred ca ar fi fost un pic mai bine pt noi. Iar daca PSD se tinea de referedum acum avea vreo 4 miloane de votanti.

    Nu zic ca PSD e grozav , toti politicienii sunt niste tradatori care isi sapa groapa, sigur si eficient.

    Apreciază

  8. Antihrist real sau fals? said, on aprilie 6, 2021 at 6:05 pm

    Circula in ultimile zile stirea ca s-a aratat mesia rabinilor, adica antihristul crestinilor. Cautati pe orice platforma numele Jizkiahu ben David.
    Ar fi nascut in 1988 deci anul asta face sau a facut 33 de ani… Ce credeti?

    Apreciază

  9. Bond said, on aprilie 6, 2021 at 6:39 pm

    Asalt la Montecitorio.
    Italienii vor sa ocupe Parlamentul. Si un om inteligent in mijlocul lor :Senatorul Vittorio Sgarbi.
    https://www.facebook.com/pages/Roma%20Montecitorio/115451885320784/

    Apreciază

  10. Ionica P. said, on aprilie 6, 2021 at 6:48 pm

    Prea multa veselie strica si da exemplu prost altora, care incep sa isi puna intrebari.

    Record de noi cazuri Covid în India: 103.558 în ultimele 24 de ore. Se impun noi măsuri de carantină

    https://www.smartradio.ro/record-de-noi-cazuri-covid-in-india-103-558-in-ultimele-24-de-ore-se-impun-noi-masuri-de-carantina/

    Ca India sa ajunga la nivel mediu din Romania (5.000 infectari/zi) ar trebui sa aiba 350.000 infectari/zi, tinand cont de raportul intre cele doua populatii (70x mai mare). Oricum, din pix fac cate vor ei…sincer, ca sa aiba 350.000 infectati/zi (adica nivelul echivalent din RO) ar trebui sa faca aprox. 2.400.000 teste/zi!!! La u pret mediu de 40 eur/test => 98.000.000 EUR/zi. Adica aprox 3 miliarde EUR/luna => 36 miliarde EUR/an – doar teste PCR, la nivelul Romaniei. Distractiv…

    Europa va dobândi imunitate colectivă prin vaccinare la finalul lunii iunie, anunță Comisia Europeană

    https://www.smartradio.ro/europa-va-dobandi-imunitate-colectiva-prin-vaccinare-la-finalul-lunii-iunie-anunta-comisia-europeana/

    Hmm…chiar vor sa credem?

    Hai ca asta este buna:

    Pfizer oprește livrarea vaccinului anti-Covid către Israel, pe motiv de neplată. „Este o țară bananieră”

    https://www.smartradio.ro/pfizer-opreste-livrarea-vaccinului-anti-covid-catre-israel-pe-motiv-de-neplata-este-o-tara-bananiera/

    Cred ca Bibi le-a zis asa: „pai ba, voi vreti si pret mai mare si sa fim cobai moca…mai suportati si voi ceva, ca nu e cuser” 🙂

    Vrajeala…livrarile vor continua, trebuie sa fie si un pic de show.

    https://www.mediafax.ro/editorialistii/comentariu-lelia-munteanu-marele-si-indestructibilul-bibi-se-indreapta-spre-urmatorul-mandat-de-premier-20029615

    De azi, pașaportul Covid devine noua normalitate în Danemarca. Cetățenii trebuie să-l prezinte pentru a avea acces în diverse locații

    https://www.smartradio.ro/de-azi-pasaportul-covid-devine-noua-normalitate-in-danemarca-cetatenii-trebuie-sa-l-prezinte-pentru-a-avea-acces-in-diverse-locatii/

    ….Este o măsură temporară, dar este de așteaptat să rămână în vigoare până când întreaga populație daneză va avea acces la vaccin…

    Asa….si dupa aia ce se intampla? Ca nu e vorba ca populatia nu are acces la vaccin, e vorba ca inca nu s-au vaccinat TOTI.
    Cei ce nu se vaccineaza mai exista?

    Antreprenorii care nu cer prezentarea „Coronapass-ului” sunt pasibili de amenzi în valoare de minimum 400 de euro – până la 6.000 de euro în cazul unei infracțiuni repetate, a declarat Ministerul Justiției. Pentru clienți, amenda va fi în jur de 330 de euro.

    Confirmare oficială EMA| Vaccinul AstraZeneca provoacă tromboze. „Trebuie să recunoaștem, sunt mai multe cazuri decât ne-am așteptat”

    https://www.smartradio.ro/confirmare-oficiala-ema-vaccinul-astrazeneca-provoaca-tromboze-trebuie-sa-recunoastem-sunt-mai-multe-cazuri-decat-ne-am-asteptat/

    https://www.mediafax.ro/coronavirus/un-oficial-al-ema-leaga-vaccinul-astrazeneca-de-tromboze-este-clar-ca-exista-o-legatura-20028778

    Traducere: e oficial, PA „vaccinurilor” fara mARN!!!
    Mai multe state au oprit parțial sau total administrarea vaccinului.

    https://www.smartradio.ro/marea-britanie-ia-in-considerare-suspendarea-administrarii-vaccinului-astrazeneca-tinerilor-sub-30-de-ani/

    https://www.stiripesurse.ro/tromboza-vaccin-pfizer-astrazeneca-gheorghita_1727755.html

    iar ca lumea sa fie si mai confuza….Alba-Neagra…

    EMA neagă afirmațiile propriului coordonator al strategiei de vaccinare, care susține că există o legătură între AstraZeneca și cheagurile de sânge

    https://www.smartradio.ro/ema-neaga-afirmatiile-propriului-coordonator-al-strategiei-de-vaccinare-care-sustine-ca-exista-o-legatura-intre-astrazeneca-si-cheagurile-de-sange/

    Asta vom manca?

    Cine este omul care schimbă tot ce ştiam despre agricultură. El a inventat un înlocuitor de sol care nu are nevoie nici de apă pentru a cultiva plantele

    https://www.businessmagazin.ro/analize/agricultura/cine-este-omul-care-schimba-tot-ce-stiam-despre-agricultura-el-a-20007682

    Ca sa incheiem intr-o nota optimista:

    Simbolismul insidios al Măștii: Ca uniforma din China lui Mao, Masca este un semn al Dictaturii ce ni se pregătește

    https://www.activenews.ro/covid-era-covid-si-marea-resetare-the-great-reset/Simbolismul-insidios-al-Mastii-Ca-uniforma-din-China-lui-Mao-Masca-este-un-semn-al-Dictaturii-ce-ni-se-pregateste-166129

    https://www.mediafax.ro/social/gheorghita-despre-purtatul-mastii-cred-ca-la-masca-de-protectie-se-va-renunta-ultima-oara-20029352

    Piata criptomonedelor a sarit de 2 trilioane de dolari. Ce a favorizat aceasta crestere

    https://ziare.com/economie/stiri-economice/piata-criptomonedelor-a-depasit-2-trilioane-de-dolari-1671759

    Mai este putin timp….:-)

    Apreciază

  11. Moneda virtuala pana in 2025 said, on aprilie 6, 2021 at 8:56 pm

    Comentariu saccsiv:

    Indiferent de cifra reala, daca si stirea despre interzicerea banilor cash se confirma, inseamna ca Grecia a ajuns in postura jalnica de carpa a slugoilor dracilor.

    De crezi ca stirea nu ar fi reala?

    Ni s-a spus oficial – Adrian Vasilescu, BNR: Banii cash sunt murdari la propriu, sunt cei mai periculoși când e vorba de răspândirea unei epidemii

    https://www.digi24.ro/stiri/economie/adrian-vasilescu-bnr-banii-cash-sunt-murdari-la-propriu-sunt-cei-mai-periculosi-cand-e-vorba-de-raspandirea-unei-epidemii-1272131

    Grecia a mai fost „teatru de operatiuni” in timpul crizei grecesti a „datoriilor”. Pe ei s-au facut de „teste” la propriu.

    Criza ii impinge pe greci sa adopte o moneda neconventionala: 1.000 de bancomate vor fi instalate

    https://ziare.com/bani/moneda/criza-ii-impinge-pe-greci-sa-adopte-o-moneda-neconventionala-1-000-de-bancomate-vor-fi-instalate-1378558

    Aici nu este vorba de greci, chiar daca ni se spune sa nu avem incredere in darurile lor, este vorba ca toata planeta va trece pe economie/bani digitali, pana in 2025. Este indubitabil, semnele/actiunile sunt nenumarate si se vor intetii.

    Iata ce/cum vine – grecii chiar au trait pe pielea lor:

    „Oamenii nu au voie sa scoata din conturi mai mult de 60 de euro pe zi si le este interzis sa isi mute banii in conturi straine.”

    „Grecia va primi 1.000 de bancomate pentru bitcoin, in contextul in care tot mai multi eleni isi indreapta atentia catre monedele digitale, din cauza crizei.”

    Acesta a fost un experiment si ne arata cum va fi => inlocuirea cash-ului national, cu o moneda virtuala, indiferent de numele ei.

    Iata „cheia” = darul grecilor:

    „Incercam sa infiintam un ecosistem (…) care sa le ofere grecilor o solutie care sa le usureze povara restrictiilor de capital. Trecerea la bitcoin e un lucru cert in Grecia. Dar moneda digitala nu e numai o nebunie de moment, ci o solutie la problemele zilnice ale oamenilor si ale afacerilor. De asemenea, trebuie remarcat faptul ca increderea oamenilor in sistemul bancar clasic a fost pierduta de mult timp, iar populatia e mai deschisa sa incerce ceva nou, asa ca se indreapta catre bitcoin”, a explicat Marinos.

    https://ziare.com/economie/criza-grecia/grecii-recurg-la-bitcoin-pentru-a-ocoli-restrictiile-asupra-miscarilor-de-capital-1371567

    Cash-ul este PA, nu doar in Grecia!

    Apreciază

    • experiment said, on aprilie 6, 2021 at 9:40 pm

      Cash-ul nu este încă pa. Va mai dura câțiva ani până îl vor desființa. Poate prin 2025, an de referință din mai multe puncte de vedere: vaccin, religie și altele.
      Aici este vorba de greci. Grecia, bastion al ortodoxiei, cu muntele Athos alături, este un experiment important pentru succesul operațiunii înaintea altor țări. Este o dovadă că treaba se va generaliza fără opreliști și în alte țări creștine, și în întreaga lume. Dar alții, de alte credințe, nu-și pun probleme așa cum ar trebui să și-o pună creștinii, ortodocși în cazul de față.
      Până la urmă fiecare țară este supusă unui experiment specific, ca să se vadă cum reacționează populația și până unde se poate întinde coarda. pentru ca marea resetare să fie un succes deplin, fără surprize neplăcute din partea turmei.

      Apreciază

  12. nelu said, on aprilie 6, 2021 at 9:42 pm

    episcopii ortodocsi contemporani au un fix ca apocalipsa e departe, ba mai si spun, „da Doamne sa nu apucam sfarsitul”

    Apreciat de 1 persoană

  13. Catalin said, on aprilie 7, 2021 at 7:44 am

    Observ ca e ceva intunecat in Grecia de mult timp, tocmai unde ar trebui sa fie cald si soare si virusul sa se transmita mai greu sa fie asemenea nebunii.
    *ar trebui, ca e inca frig la noi, vreun program de modificare a vremii gen HAARP?

    Apreciază

  14. Cristian Daniel said, on aprilie 8, 2021 at 12:07 am

    Am mai spus-o, Grecia si-a facut-o cu mana sa, urgia Domnului s-a abatut asupra acestei tari dupa acest moment, din decembrie 2015

    https://www.hotnews.ro/stiri-international-20685145-grecia-parlamentul-adoptat-legea-care-autorizeaza-casatoriile-civile-intre-homosexuali.htm

    …asta pe langa faptul ca acolo sunt tot mai multi atei, destui au trecut la alte religii sau secte (mai ales la cele orientale), altii manifesta indiferenta totala fata de ortodoxie ori, mai nou, familiile si-au facut paraclise in propriile curti unde se inchina, fara a se mai obosi sa se deplaseze la biserica de obste. Si mai fac un lucru absolut ciudat ca sa ma exprim bland: grecii se impartasesc fara sa se spovedeasca, stiati asta? Daca nu toti, o buna parte dintre ei…

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.