SACCSIV – blog ortodox

Angela Merkel renunţă la restricţiile de Pasti

Posted in ANGELA MERKEL, carantina, Coronavirus, GERMANIA, Sfintele Pasti, VIDEO by saccsiv on martie 26, 2021

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai T said, on martie 26, 2021 at 11:05 am

    Un articol gata făcut:

    https://ortodoxinfo.ro/2021/03/24/merkel-cedeaza-la-presiunile-germanilor-si-retrage-masurile-de-carantinare-pentru-perioada-pastelui/

    Notă: Lucrul care sare în evidență este că Angela Merkel își cere scuze. Ba chiar începe să le dea oamenilor învățătură, spunând că ”trebuie să ne recunoaștem greșelile”. Ba încă și la noi, zilele trecute, Ana Munteanu a scos un clip în care spune că a greșit. Ce vi se pare despre asta ? Ce urmăresc oare ?

    Apreciază

    • Arhanghelul said, on martie 26, 2021 at 2:52 pm

      Neincredere in autoritati … subminarea autoritatii statului …

      „Cu toate acestea, desigur, știu că întregul proces va declanșa o incertitudine suplimentară. Regret profund acest lucru și pentru asta cer iertare tuturor cetățenilor”.”

      Apreciază

    • Lefterache Daniel said, on martie 26, 2021 at 5:14 pm

      Legitimitate. Asta se urmareste. Par ca actioneaza pentru popor cand de fapt ei sunt cei care instituie noua dictatura mondiala. Prin astfel de masuri pacalesc oamenii ca le pasa … e doar o iluzie prin care castiga legitimitate. Parerea mea.

      Apreciat de 2 persoane

  2. […] saccsiv March 26, 2021 […]

    Apreciază

  3. Elena said, on martie 26, 2021 at 12:20 pm

    24.03.2021 14:13
    htps://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/angela-merkel-renunta-la-restrictiile-severe-din-perioada-pastelui-cancelarul-german-isi-asuma-greseala-1473364
    Cancelarul german Angela Merkel a declarat miercuri că renunţă la decizia privind impunerea unor restricţii mai severe pe perioada sărbătorilor de Paşte, recunoscând că ideea a fost o greşeală pe care şi-o asumă.
    „Ideea unor restricţii severe de Paşte a fost creată cu cele mai bune intenţii”, a spus cancelarul german, adăugând însă că planul a fost pripit şi nu ar putea fi pus în aplicare într-un timp atât de scurt, scrie Agerpres.
    „Această greşeală îmi aparţine doar mie”, a mai declarat Merkel.
    Guvernul său prevăzuse pentru perioada sărbătorilor pascale închiderea tuturor magazinelor şi desfăşurarea slujbelor religioase exclusiv online, au indicat miercuri surse guvernamentale.
    Angela Merkel şi liderii celor 16 landuri, care au decis luni aceste măsuri după mai bine de 12 ore de discuţii, se reunesc miercuri pentru o nouă şedinţă de negocieri, convocată în ultimul moment de cancelar.

    Apreciază

  4. alex said, on martie 26, 2021 at 12:57 pm

    Apreciat de 1 persoană

  5. Mihai T said, on martie 26, 2021 at 1:11 pm

    Alegerile din Israel, numărătoare parțială – partidul premierului nu are majoritate:

    Apreciază

  6. Dana said, on martie 26, 2021 at 1:15 pm

    ” A doua zi după Buna Vestire a Preacuratei Fecioare Născătoare de Dumnezeu, Biserica de demult, prin tipicul Ierusalimului și prin rânduiala marelui locaș al Sfântului Sava, a hotărât a sărbători Soborul Sfântului Arhanghel Gavriil cu cântări de laudă, cinstind pe bunul vestitor de bucurie. Pentru că se cuvine aceluia a fi cinstit de noi după vrednicie, ca cel ce a slujit taina mântuirii noastre, aducând Fecioarei celei fără de prihană vestire despre întruparea lui Dumnezeu Cuvântul, în preacuratul ei pântece.
    (…)
    Apoi să-i mulțumim pentru marea lui facere de bine adusă neamului omenesc, pe care din început o făcea și o face, rugând pentru noi pe Dumnezeu, Cel ce S-a întrupat.

    Iar noi toți, cu rugăciunile Sfântului Arhanghel Gavriil, să luăm iertare de păcate. Amin.”

    sursa https://marturieathonita.ro/soborul-sfantului-arhanghel-gavriil/

    Apreciază

  7. mandilosul said, on martie 26, 2021 at 1:35 pm

    Am impresia ca traim intr-o lume beata, nebuna si plina de oameni cu mintea intunecata. Asta se intampla cand oamenii il uita pe Dumnezeu. Lipsa harului duce la nebunie, la prostie si la tot raul. Doamne apara-ne pe noi, nevrednicii, dintre care cel dintai sunt eu necuratul!

    Apreciază

  8. Certitudine suplimentară said, on martie 27, 2021 at 3:53 am

    Tot nu s-au săturat de Baborniță.
    Tot înainte cu Babornița. Și guWerner.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.