SACCSIV – blog ortodox

Un studiu arată că PURTAREA PE TERMEN LUNG A MĂȘTII poate contribui la forme avansate de CANCER PULMONAR

Posted in cancer, Coronavirus, masca de protectie by saccsiv on martie 13, 2021

Global Research: Long-term Mask Use May Contribute to Advanced Stage Lung Cancer, Study Finds

Un studiu arată că PURTAREA  PE TERMEN LUNG A UNEI MĂȘTI poate contribui la forme avansate de CANCER PULMONAR

De Phillip Schneider

Foto: Blacklisted News

Un studiu recent publicat in jurnalul „Cancer Discovery” a descoperit că inhalarea de microbi nocivi poate contribui la forme avansate de cancer pulmonar la adulți. Purtarea îndelungată a măștilor faciale poate ajuta la înmulțirea acestor agenți patogeni.

Microbiologii sunt de acord că purtarea frecventă a măștii crează un mediu umed în care microbilor li se permite să se înmulțească și să prolifereze înainte de a pătrunde în plămâni. Acești microbi străini circulă în jos pe trahee și pe cele două tuburi numite bronhii până când ajung la acei săculeți de aer acoperiți de vase sangvine numiți alveole.

„Mult timp s-a crezut că plămânii sunt sterili dar acum știm că microbii orali comensuali, prezenți în mod frecvent în cavitatea bucală, pătrund în plămâni din cauza unor aspirații inconștiente” – Leopoldo Segal, autorul studiului, director al Programului privind Microbiomul Pulmonar și profesor asociat de medicină la Școala Grossman de Medicină a Universității New York.

Potrivit studiului, după invadarea plămânilor, acești microbi provoacă un răspuns inflamator în proteinele cunoscute ca citokinele IL-17.

„Fiind cunoscut impactul produs de IL-17 și inflamația în cancerul pulmonar, am fost interesați în a determina dacă înmulțirea comensualilor orali în plămâni ar putea duce la o inflamare de tip IL-17 și ar putea influența prognoza și progresul cancerului pulmonar”, a mai spus Segal.

Analizând microbii pulmonari a 83 de adulți cu cancer pulmonar netratat, echipa de cercetare a descoperit că coloniile de Veillonella, Prevotella și streptococi și care pot fi cultivate prin purtarea prelungită a măștilor, se găsesc în cantități mai mari în plămânii pacienților cu cancer în stadiu avansat decât în cei aflați în faze incipiente. Prezența acestor culturi de bacterii este asociată de asemenea cu o șansă mai scăzută de supraviețuire și o rata de creștere a tumorilor mai ridicată, indiferent de stadiu.

Suplimentar, cercetările privind cultivarea bacteriei Veillonella în plămânii șoarecilor a relevat faptul că prezența acestei bacterii duce la apariția celulelor imuno-supresoare dar și a inflamațiilor de tipul citokinei IL-17.

„Luând în considerare rezultatele studiului nostru, este posibil ca schimbări ale microbiomului pulmonar să fie folosite ca biomarkeri pentru a prognoza sau programa pacienții pentru tratament” – Leopoldo Segal.

Pe măsură ce tot mai multe dovezi apar cu privire la efectele pe termen lung ale purtării măștii și carantinării, doctorii și oamenii de știință încep să-și reconsidere părerea dacă nu cumva măsurile autoritariste fac mai mult rău decât bine. Un expert canadian în sănătate publică, Dr. Aji Joffe, a descoperit într-un studiu pe acest subiect că etapele de carantină produc „cel puțin de zece ori” mai multe pagube decât beneficii.

Într-un document recent aparținând unor cercetători de la universitățile Harvard, Duke și John Hopkins, oamenii de știință au concluzionat„la nivelul întregii populații, creșterea ratei mortalității după pandemia de COVID-19 implică un nivel infricoșător de 0,89 și, respectiv, 1,37 milioane de decese în plus în următorii 15 – 20 de ani.”

Din momentul în care s-a impus purtarea măștii, dermatologii au patentat, la rândul lor, termenul de „mascnee” pentru a descrie o erupție de coșuri în apropierea gurii provocată de obturarea porilor de către mască și înfundarea lor cu grăsimi și bacterii.

Stomatologii au avertizat și ei în privința unui fenomen numit „gură de mască” în care pacienții se întorc la cabinetul stomatologic cu un număr crescut de gingivite și carii dentare – până la 50% mai mult – într-o perioadă de numai câteva luni de la instituirea obligativității purtării măștii.

Această descoperire aduce mai multă lumină asupra numărului crescut de dovezi asupra nocivității purtării măștii pe timp îndelungat.

Notă către cititori: vă rugăm, distribuiți acest articol mai departe. Trimiteți-l pe lista voastră de email. Puneți un link pe blogul vostru, pe forumurile de pe internet, etc.

Phillip Schneider este membru în echipa de redactori ai Blacklisted News. Dacă doriți să citiți și alte articole scrise de el, îi puteți urmări pagina de Facebook, puteți să vă abonați la rețeaua de opinii libere Minds, sau să îi arătați sprijinul pentru eforturile lui devenind un contributor via Patreon.

 

Comentariu saccsiv:

Cititi va rog si:

Un neurochirurg celebru avertizează: MASTILE prezintă riscuri grave pentru cei care le poartă – inspira în mod constant orice virus respirator înapoi iar mai departe totul devine INFRICOSATOR

Document CDC: 70,58% dintre pacientii chestionati au raspuns ca au purtat totdeauna masca in spatii inchise

GRAFICE din mai multe țări: masca NU ajută la nimic. Numărul cazurilor a BUBUIT, după impunerea obligativității

Studiul Oxford răstoarnă tot ce se știa până acum: ‘Cazurile au explodat după introducerea măștilor. Nu ajutau nici la gripă’

Medicul Olga Simionescu, semnal de ALARMĂ: ‘Un om nu poate sta la serviciu opt ore cu masca, pentru că se sufocă’

MOLDOVA E VIE – (Video) Conferinta initiata de Episcopia de Ungheni si Nisporeni: PERICOLUL PURTARII MASTILOR și mănușilor de către ELEVI. Considerațiile medicilor și juriștilor

Motivele pentru care nu trebuie sa punem fular pe gura si nasul copilului. De ce aceleasi motive nu sunt acceptate si in cazul mastii?

De ce nu poarta masca doar cei carora le este frica de Covid-19 si considera ca aceasta ii protejeaza?

 

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on martie 13, 2021 at 8:20 pm

    Pliant marturisitor despre adevarul despre „pandemie” si despre vaccin. Pericolul duhovnicesc al vaccinării. Distribuiţi: http://mantuireaorg.blogspot.com/2021/03/pliantul-detaliat-despre-vaccinul.html

    Apreciat de 1 persoană

  2. Proteste Germania azi said, on martie 13, 2021 at 9:21 pm





    Munchen
    https://m.facebook.com/GedankenzurZeit/videos/521748732556700/

    Multe live-uri au disparut imediat. Au fost proteste in toate marile orase germane iar deocamdata media ignora total situatia. Sa vedem pana cand?

    Apreciat de 3 persoane

  3. John said, on martie 14, 2021 at 2:35 pm

    De acord,întru’totu:
    Pe vremea lui Hitler a început totul așa… ușor ușor. La început un certificat că ești sănătos….
    Apoi că nu ești evreu
    Apoi că nu ești comunist / social democrat
    Apoi că ești arian
    Dacă au văzut că IDIOȚII nu zic nimic s-a apăsat din ce în ce mai tare pe pedală până ce am ajuns la exterminarea INDUSTRIALĂ a oamenilor.
    S-a ajuns la această soluție pentru că au constatat că glonțul costa prea mult.
    Știu! Știu! O să ziceți că nu se compară lucrurile. Nu?
    Păi deja sunteți amenințați că nu mai călătoriți.
    Apoi poate nu mai poți să mergi pe stradă.
    Apoi poate facem niște ghetouri pentru cei care nu se vaccinează.
    Apoi poate nu o să mai ai voie să te angajezi.
    Și tot așa.
    Adică cel vaccinat o să devină un fel de RASĂ ARIANĂ și ceilalți nu prea.
    Și în final ca să nu ne mai batem capul eu zic sa-i omorâm ca să nu mai sperie lumea cu POSIBILITATEA de a infecta pe cineva.
    Pe vremea lui Hitler s-a demonstrat de catre nu știu ce medici și oameni de știință că există o rasă ariană și că ceilalți sunt cei din cauza cărora nu merg lucrurile bine.
    Acum se baga GROAZA în oameni vorbind despre o boala care are o rată de însănătoșire de peste 99.7%.
    Și după vaccin nu e sigur că nu vei fi din nou infectat.
    Nici nu e sigur că nu poți infecta pe alții.
    Si atunci??
    Verificați, fraților, câți oameni au murit în 2019 și câți în 2020 și o să vedeți că în 2020 au murit MAI PUȚINI decât în 2019. Și încă ceva – au murit în 2020 MAI PUȚINI OAMENI ÎN SPITALE decât în 2019. Aveți informația pe site-ul Institutului National de Statistică.
    ȘI ATUNCI DE UNDE ISTERIA ASTA????
    Chiar nu vi se aprinde nici un beculeț?

    Notă site: Toate informațiile din textul de mai sus sunt reale, istoria se tot repetă … spunea cineva că cine nu își cunoaște istoria e posibil să o repete… nu vă înșelați, aveți grijă de sănătatea sufletească și trupească!

    🥷

    Apreciază

  4. VioletaB said, on martie 14, 2021 at 4:28 pm

    Postarea activistului Dumitru Balan de săpt trecută pe acest subiect: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10223725762188558&id=1128170157

    Dumitru Balan
    March 2 at 5:54 PM · Facebook for Android ·
    Purtați masca ca să nu vă infectați cu Covid, doar că ulterior riscați să vă
    îmbolnăviți de cancer pulmonar în stadiu terminal, așa cum s-a descoperit într-un
    studiu științific în urmă cu o lună.
    Ieșiți din case dacă vă pasă❗
    „Conspiraționistul” Dumitru Bălan a avut din nou dreptate când v-a tot avertizat de
    aproape un an că această cârpă vă face mai mult rău decât bine.
    Partea proastă este că 90% dintre voi o purtați cu mândrie, deși nu există niciun
    studiu care să ateste eficiența utilizării acestui accesoriu neconform!
    Mă tem că peste câțiva ani veți ajunge la „teoriile” mele, doar că atunci va fi mult
    prea târziu, fiindcă masca aceasta nu va dispărea prea curând din peisajul nostru,
    ținând cont că suntem guvernați de o mână de conțopiști, nicidecum de specialiști
    cu carte. 😷❌
    Un studiu științific publicat la data de 3 februarie 2021 în Journal Cancer
    Discovery a concluzionat că practica purtării măștilor de protectie este asociată în
    mod direct cu apariția cancerului de plămâni în stadiu avansat.
    Astfel, microbii patogeni dezvoltați la suprafața măștilor intră pe trahee, ajung in
    bronhii si în plămâni,dezvoltând un proces inflamator IL-17, iar purtarea măștilor
    pe termen îndelungat contribuie la inhalarea acestor microbi periculoși.
    Leopoldo Segal, autorul studiului, profesor asociat de medicină la Universitatea
    New York Grossman School of Medicine și director al Programului „Microbiomul
    Plamanilor” a declarat în acest studiu: „S-a crezut prea mult timp că plămânii sunt
    sterili, dar acum știm că microbii regăsiți în mod normal la nivelul cavității bucale
    pătrund în mod frecvent în plămâni din cauza aspirațiilor inconștiente. ”
    În timp ce s-au analizat microbii din plămânii a 83 de pacienți netratați suferinzi de
    cancer de plămâni, echipa de cercetători a descoperit colonii de bacterii precum
    Veillonella, Prevotella și Streptococ care au fost cultivate prin intermediul purtării
    prelungite a măștilor, toate acestea fiind găsite în cantități mari în rândul
    pacienților care sufereau mai mult de cancer pulmonar în stadiu terminal
    comparativ cu cei din stadiul incipient.
    De asemenea, prezența acestor culturi bacteriene este asociată cu o șansă mai
    mică de supraviețuire și cu o rată ridicată de creștere a tumorilor, indiferent de
    stadiul cancerului.
    Concluziile studiului le veti găsi în comentariul postării!

    Apreciază

  5. […] […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.