SACCSIV – blog ortodox

Florin Cîţu: Campaniile impotriva mastii, distantarii sociale si vaccinarii sunt acţiuni similare cu acţiunea unor TERORISTI pentru ca este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului

Premierul Florin Cîţu:

”În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Este o campanie împotriva portului măştii in spaţiul public, împotriva măsurilor de distanţare şi este o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această acţiune, această  activitate a Guvernului care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor, este acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului.”

Cititi va rog si:

In SUA incepe razboiul impotriva „terorismului intern”, impotriva „extremiștilor” și a „teroriștilor domestici”. Adica incepe VANAREA tuturor cetatenilor ce se opun implementarii Noii Lumi

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. John said, on martie 12, 2021 at 2:01 pm

    A vorbit Gollum,această nonființă,vremelnic și accidental adusă în fruntea Guvernului.Câțule,vei avea soarta lui:
    Cîțul și iluzia puterii😆

    Apreciat de 3 persoane

  2. Cristian Daniel said, on martie 12, 2021 at 2:13 pm

    Teroristii se afla in fruntea statului roman si ucid oameni cu sange rece: îi arde prin spitale, îi omoara fara mila legati de pat la ATI, îi ucide cu otravurile (numite mai nou vaccinuri), acest neofascist Citu conduce un guvern de teroristi si va avea soarta lui Ceausescu!!!

    Apreciat de 3 persoane

  3. bulancea1 said, on martie 12, 2021 at 2:18 pm

    Acest domn, ar face bine să ne explice de ce se fac abuzurile acestea!
    Totul, este un conflict de interese pt că: decid cine este bolnav, ei „tratează” cum vor ei, numără bolnavii, ei pun restricții, ei ne îngrădesc drepturile, ei impun dictatura medicala si electronică şi noi, dacă vrem să ne apărăm pielea, suntem terorişti.
    În vremea de apoi, oamenii vor înnebuni şi cine nu va vrea să înnebunească, va fi considerat el nebun.

    Apreciat de 3 persoane

  4. kunta kinte said, on martie 12, 2021 at 3:03 pm

    Idiotul asta cu studii la ” spiru haret amerlic” e la fel de prost ca si Veorica Docila.

    Apreciază

  5. Somer pe viata said, on martie 12, 2021 at 3:18 pm

    In Austria dupa atatentatul din Viena din 2020, au votat un pachet de legi pentru SIGURANTA, care permite pedeapsa cu inchisoarea si tratament psihiatric pe viata a oamenilor declarati „”TERORISTI„!

    Direct din Biblie, Luca, Capitolul 6. http://www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=6 Toti Politruci ar trebui arestati pentru incalcarea Constitutiei, tradare si abuz de incredere.

    „Când guvernele se tem de cetateni, există libertate. Când cetatenii se tem de guvern, atunci domneste tirania ”.

    – Thomas Jefferson

    “When governments fear the people, there is liberty. When the people fear the government, there is tyranny.”

    ― Thomas Jefferson

    Apreciat de 1 persoană

  6. stef said, on martie 12, 2021 at 3:24 pm

    Preluat:
    MEDICI CARE OFERA RECOMPENSA +225.000 EUR CELOR CARE DEMONSTREAZA IZOLAREA VIRUSULUI!
    Isolat Truth Fund – Samuel Eckert
    https://www.samueleckert.net/isolat-truth-fund/

    WIR BEHAUPTEN:
    Die abgebildeten Professoren können keine Textstellen aus Publikationen präsentieren, die den Vorgang der Isolation von SARS-CoV-2 und dessen Gensubstanz wissenschaftlich beweisen.
    REVENDICĂM:
    Profesorii arătați nu pot prezenta pasaje text din publicații care demonstrează științific procesul de izolare a SARS-CoV-2 și a substanței sale genetice.

    UNSER ZIEL:
    Kann keine Publikation präsentiert werden, müssen Kontrollversuche und das entscheidende Alignment gemeinsam mit uns und der betreffenden Person durchgeführt werden.
    SCOPUL NOSTRU:
    Dacă nu poate fi prezentată nicio publicație, testele de control și alinierea decisivă trebuie efectuate împreună cu noi și persoana în cauză.

    UNSER VERSPRECHEN:
    Kann in diesen gemeinsamen Versuchen oder durch die Publikationen unsere Behauptung widerlegt werden, erhält die entsprechende Person die in diesem Pool enthaltene Summe zzgl. 225.000 EUR.

    Alles Weitere in Kürze unter samueleckert.net

    PROMISIUNEA NOASTRA:
    Dacă afirmația noastră poate fi respinsă în cadrul acestor experimente comune sau prin publicații, persoana în cauză va primi suma conținută în acest fond plus 225.000 EUR.

    Toate celelalte în scurt timp la samueleckert.net

    https://new.awakeningchannel.com/offering-236250e-and-increasing-for-the-one-who-proves-that-the-supposed-virus-exists/

    Apreciază

  7. Ema said, on martie 12, 2021 at 3:39 pm

    Imi aduce aminte de Iliescu cind rostea cuvintul „golani”..

    Apreciat de 1 persoană

  8. Tudor said, on martie 12, 2021 at 3:46 pm

    Cei fără mască, cei neinjectați și, se vede, cei ce cîrtesc, vor fi făcuți vinovați pt răspîndirea închipuitei pandemii.
    Planul a fost să țină ani. De aceea nu injectează decît cu țîrîita (nu c-ar face bine cuiva, dimpotrivă), de acea scot, din pălărie desigur, tulpini noi ca să întrețină minciuna. Iar pe oameni îi asmut unii împotriva celorlalți.

    Dacă-i pe bune, unul din primii ce-ar trebui pedepsit este Nelu Tătaru, colegul Câțului din guvernul Orb(an) ce spunea adevărul: „masca nu ajută, să fie clar, la omul sănătos face mai mult rău”.

    Apreciat de 1 persoană

  9. Mariana Gheorghiu said, on martie 12, 2021 at 3:49 pm

    Astia nici macar oameni nu seai pot numi.sunt analw bipede,cu nume de oameni.numai animalele se omoara intre ele pt putere si hrana cea mai buna,in cazul de fata,bani multi.animale bipede fara constiinta,empatie,dragoste de tara si neam,fara Dumnezeu…niste gunoaie asa zis umane.poate acum in postul Sf Pasti,Dumnezeu,sa-i lumineze putin.Daca mai pot primi lumina
    .

    Apreciat de 1 persoană

  10. victorafteni said, on martie 12, 2021 at 4:31 pm

    Aici sunt definitiile pentru cuvantul terorism https://dexonline.ro/definitie/terorism

    Tot ceea ce a făcut guvernul în materie de carantinare / alerta / servicii medicale / vaccinare se incadreaza la terorism.

    Guvernul este cel care suprimă treptat – pas cu pas – drepturile și libertățile cetățenilor români.

    Concluzia: le este frică … mare frică!

    Apreciat de 2 persoane

  11. dante said, on martie 12, 2021 at 5:44 pm

    In primul rind acest Florin Pirtu nu stie exact cum si-a terminat studiile si cum a ajuns in fruntea guvernului, acestea fiind mari nebuloase chiar pentru el insusi.
    In al doilea rind, amnezicul asta nu stapineste notiuni elementare de intelegere si morala si eticheteaza ca fiind „teroristi” pe cei care nu cred si nu gindesc ca el, asemenea lui Ceausescu, cel care-i numea „teroristi” pe cei iesiti in strada in ’89. Singura mare diferenta dintre cei doi este ca: Ceausescu ne-a lasat fara nici o datorie externa, iar Pirtu ne-a umplut de datorii.
    Zice acest individ: „…. Din punctul meu de vedere aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti…”.
    Doamne, aceasta primata poate sa aiba si un „punct de vedere”!!!! Incredibil, eu credeam ca nici sa respire nu stie prea bine si are nevoie de indrumator, dar daca a ajuns la aceasta performanta inseamna ca si-a depasit statutul de cercopitec atit de servil si drag ocultei.
    Ramin la parerea personala ca tot citeva elicoptere ne vor fi de ajutor sa scapam de a ceste creaturi de „bine” si ar fi util sa facem o cheta nationala pentru achizitia citorva IAR-uri.

    Apreciat de 1 persoană

  12. gigimutu said, on martie 12, 2021 at 5:56 pm

    citule, mitule, teroristule!!!

    cine zice, lui isi zice si pe mine…..

    Apreciat de 1 persoană

  13. Nimeni said, on martie 12, 2021 at 7:07 pm

    De un an de zile nu mai exista gripa, nu sa depus niciun efort dar gripa a dispărut,de un an de zile nimeni nu mai moare de moarte naturală ,toate bolile au dispărut ,dar ciudat a apărut cică un virus numit covid și doar cu el te mai poți îmbolnăvi și doar din cauza lui poți muri,daca nu apărea virusul asta am fi fost nemuritori sa fie clar.De un an de zile exista o campanie de prezicere a milioane de morți,de un an de zile populația este în același ritm de scădere ca în 2019 doar că din alt cauza cică .Așa că nu înțelegem de ce va zbateti atâta când totul e la fel nimic nu s-a schimbat,probabil e vina noastră că doar suntem si analfabeți functionali nu doar teroristi.

    Apreciat de 1 persoană

  14. Dana said, on martie 12, 2021 at 7:07 pm

    Pai s-a dat tonul ca oamenii normali sa fie numiti teroristi! Asta si din cauza normalilor care se abat de la normal…

    La case mai ‘mari’ – California Senator Dr. Richard Pan Anointed by Big Pharma Media to Start “Domestic Terrorist” Campaign Against Those Who Refuse the Experimental COVID Vaccines
    https://healthimpactnews.com/2021/california-senator-dr-richard-pan-anointed-by-big-pharma-media-to-start-domestic-terrorist-campaign-against-those-who-refuse-the-experimental-covid-vaccines/

    Apreciază

  15. gigimutu said, on martie 12, 2021 at 8:09 pm

    citule,

    vezi ca se deschide campania de sparanghelizare in germania, nu mergi, sa-i stringi sparanghelu lu tanti merkel?
    hai, spune-i lu merkel ca vii din partea lu iohanes, si sa vezi ca te primeste, sa stringi sparanghelu, sa aiba grasanii si burtosii de nemtalai ce pune pe masa!!!

    Apreciat de 1 persoană

  16. Enache Alexandru said, on martie 12, 2021 at 10:17 pm

    Se doarme in papuci cu degetul la gura in masini , cu tigara slim intr-o mana „la misto” pipata delicat ca sa treaca timpul lent si degeaba doar sa se termine ziua si sa mergem la culcare. Lumea e la schi , isi cumpara snowboard-uri , role si altele….. mobila, prosoape , isi renoveaza ghetoul pe interior, isi pun pavele, isi schimba
    lustrele…pana cand aude senilata de dezapezire cum trece pe drum.
    Vorba lui Chireac:”parca asta isi doresc romanii” !

    Apreciat de 2 persoane

  17. […] de vedere al premierului Florin Cîţu e ca cei anti masca si anti vaccin sunt teroristi pentru ca “încearcă să submineze […]

    Apreciază

  18. lavinia said, on martie 13, 2021 at 12:48 pm

    oare Hitler s-a intrebat ce fel de gaz folosea pentru cei gazati? oare condamnatii au avut sansa sa aleaga? nu? nici noi.

    Apreciază

  19. […] Florin Cîţu: Campaniile impotriva mastii, distantarii sociale si vaccinarii sunt acţiuni similare… […]

    Apreciază

  20. gigimutu said, on aprilie 21, 2021 at 7:23 pm

    cutule, mitule, hai plimba ursu, du-te dupa voiculescu!!!

    la lada de gunoi a istoriei!!!

    Apreciază

  21. […] Florin Cîţu: Campaniile impotriva mastii, distantarii sociale si vaccinarii sunt acţiuni similare… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.