SACCSIV – blog ortodox

Eu nu inteleg cum unele LOTURI sunt declarate RELE iar restul BUNE. România suspendă vaccinarea cu lotul ABV2856 de la AstraZeneca. Acest lot a fost retras şi din Italia, unde un procuror acuză de OMOR întregul lanț de distribuție al vaccinului, de la companie și pana la personalul medical al spitalului militar care s-a ocupat de inoculare. Un alt lot, ABV 5300, a fost suspendat în mai multe state

Posted in Coronavirus, Italia, Romania, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa by saccsiv on martie 12, 2021

ZIARUL FINANCIAR: România suspendă vaccinarea cu AstraZeneca cu lotul retras şi din Italia. Deja au fost administrate 77.049 de doze

Lotul ABV2856, retras de Italia, este oprit de la vaccinare şi înlocuit cu doze din alt lot de la AstraZeneca şi în România, până când Agenţia Europeană a Medicamentului va finaliza ancheta cu aceste doze, a anunţat, joi seara, CNCAV. România nu a primit, însă, doze din lotul ABV5300.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţii privind Vaccinarea (CNCAV) a transmis, joi seara, că România nu a primit doze din lotul ABV 5300. Acesta a avut 1,6 milioane de doze de vaccin, distribuite în 17 ţări din Uniunea Europeană (Lituania, Estonia, Luxemburg, Letonia, Irlanda, Danemarca, Bulgaria, Austria, Grecia, Suedia,Olanda, Polonia, Spania, Franţa, Islanda). Acest lot a fost suspendat temporar în mai multe state, iar Agenţia Europeană a Medicamentului a demarat o investigaţie.

În ceea ce priveşte lotul ABV 2856 pentru care Italia a decis suspendarea temporară a vaccinării, CNCAV precizează că România a recepţionat prima tranşă de vaccin AZ de 81.600 doze în data de 7 februarie.

„Începând cu data de 15.02 au fost utilizate 77.049 de doze, fiind distribuite în următoarele judeţe: Arad, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Caraş Severin, Cluj, Dolj, Galaţi, Gorj, Hunedoara, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Neamţ, Olt, Sălaj, Satu Mare, Suceava, Timiş, Vâlcea şi Vaslui. Celelate 4.257 se regăsesc în Centrele de vaccinare din judeţele Bacău, Bihor, Botoşani, Dolj, Gorj, Iaşi, Neamţ, Suceava, Timiş, Vâlcea, Vaslui şi 60 de doze la Centrul Regional de Depozitare Craiova”, a transmis CNCAV.

Ca urmare a retragerii de la utilizare în Italia, joi seara, într-o şedinţă la care au participat reprezentanţii CNCAV, INSP, MS, ANMDMR, s-a decis „carantinarea temporară a dozelor rămase până la finalizarea evaluării Agenţiei Europene a Medicamentului” ca măsură de extremă precauţie.

În acelaşi timp, se continuă vaccinarea cu toate celelalte vaccinuri de la compania farmaceutică AstraZeneca, din celelalte loturi existente în momentul de faţă în România;

„Cele 4257 doze neutilizate existente în centrele de vaccinare se înlocuiesc, astfel încât procesul de imunizare să nu fie afectat”, transmite CNCAV.

„Menţionăm faptul că această decizie a fost luată ca o măsură de precauţie extremă, fără să existe în acest moment în România niciun argument ştiinţific care să fi impus această hotărâre. Reiterăm faptul că decizia de carantinare a lotului respectv a fost luată exclusiv pe baza evenimentului raportat în Italia”, mai arată CNCAV.

Joi, ca urmare a analizei preliminare a cazurilor de evenimente tromboembolice raportate în Austria cu privire la lotul ABV 5300, EMA a transmis un comunicat oficial prin care anunţă faptul că la acest moment nu există indicii care să ateste o legătură de cauzalitate între vaccin şi evenimentele adverse raportate.

 

Flux 24: SCANDALUL ASTRAZENECA: Un procuror italian acuză de OMOR întregul lanț de distribuție al vaccinului de la compania Astrazeneca și personalul medical al spitalului militar care s-a ocupat de inoculare

Sunt aproximativ zece persoane pe care procurorul din Siracusa (Sicilia) le-a înscris în dosarul suspecților pentru moartea lui Stefano Paternò, 43 de ani, un subofițer al Marinei originar din Corleone, rezident în Augusta, care a murit ieri (10 martie) dimineață în urma unui stop cardiac la domiciliul său, scrie Gazeta Românească din Italia.

Joi seară a murit și un Mareșal al carabinierilor italieni.

CE SCRIE GAZETA ROMÂNEASCĂ:

Cu o zi înainte,Stefano Paternò a fost supus primei doze de vaccin AstraZeneca din lotul din care astăzi AIFA, Agenția Italiană a Medicamentului, a solicitat sechestrul, potrivit Il Messaggero.

Procurorul șef Sabrina Gambino a înscris în dosarul de cercetare întregul lanț de distribuție al vaccinului de la compania Astrazeneca care îl produce, până la personalul medical al spitalului militar care s-a ocupat de inoculare. Acuzația pentru toți este de omor. Procurorul din Siracusa a dispus, de asemenea, sechestrul lotului de vaccin.

Stefano Paternò avea 43 de ani

În urma raportării unor efecte adverse grave, în concordanță temporală cu administrarea de doze aparținând lotului ABV2856 al vaccinului AstraZeneca anti COVID-19, agenția italiană pentru medicamente Aifa a decis, ca măsură de precauție, să interzică utilizarea acestui lot pe întreg teritoriul național și își rezervă dreptul de a lua măsuri suplimentare, acolo unde este necesar, și în strânsă coordonare cu EMA, agenția farmaceutică europeană.

În prezent, nu a fost stabilită nicio legătură cauzală între administrarea vaccinului și aceste evenimente. Un caz suspect ar fi cel al soldatului de serviciu din Augusta (Sr), care a murit ieri dimineață. În acest caz, procurorul din Siracusa a deschis o anchetă și a ordonat autopsia.

Cealaltă anchetă

Procurorul din Catania a deschis un dosar, în acest moment fără suspecți și cu ipoteza de omor, cu privire la moartea lui Davide Villa, polițist în vârstă de 50 de ani, agent al echipei mobile din Catania, care a murit în urmă cu 12 zile după vaccinare.

Polițistului i s-a administrat o doză din același lot AstraZeneca. Ancheta a fost deschisă pe baza rapoartelor din presă. Anchetele au fost delegate de procurorul Carmelo Zuccaro către carabinierii NAS din Catania.

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. mucenicul said, on martie 12, 2021 at 11:57 am

  A republicat asta pe Mucenicul's Blog.

  Apreciat de 1 persoană

 2. marcus said, on martie 12, 2021 at 1:26 pm

  Ce ii doare rau pe baieti?… Lipsa de incredere.
  Derbedeul asta (vezi video!) indrazneste sa spuna ca cine nu e de acord cu ei este terorist – sa ma ierte Dumnezeu pentru cate mi-au iesit din gura cand l-am auzit!
  Ei bine, cred ca ar trebui sa spunem cat mai des si mai tare: „NU VA CREDEM!”. Asta ii va durea rau, rau de tot.
  Ps
  Nu-i exclus sa dea cu mai multa otrava chimica, pentru a fi crezuti.

  Apreciază

 3. Paul said, on martie 12, 2021 at 1:33 pm

  Prim-ministrul Catu: Teroriștii vor sa stopeze campania de vaccinare

  https://4media.info/citu-teroristii-vor-sa-stopeze-campania-de-vaccinarea/

  Apreciază

 4. net said, on martie 12, 2021 at 2:51 pm

  poate sunt substante diferite deci vaccinuri diferite si nu stim noi, s-a autorizat provizoriu doar unul restul sunt bagate pe ‘neve’. altfel nu se explica. sau sunt loturi cu ser fiziologic pentru elite si restul pentru prostii care trebuie sa moara, ca asa spune reprezentantul cabalismului masonic, dl. Mathus si toata sleahta de ecologisti si darwinisti de dupa el
  dl premier Johnson al concernului Astra Zeneca (in lat. = ucide stelele) face parte dintr-o familie de eugenisti, de aia a ajuns premier.

  Apreciază

 5. net said, on martie 12, 2021 at 2:52 pm

  corectie> Malthus.

  Apreciază

 6. Bogdan P said, on martie 12, 2021 at 5:23 pm

  De aici se vede, este dovada (după mine) cum că pe lângă altele…. vaccinarea este și un experiment cu anumite substanțe pt a vedea „ei” urmările….

  Când se face un medicament, vaccin,etc rețeta este una, da, după ce sa realizat rețeta (adică ingredientele și substanțele și cantitatea lor necesară) se trece la producția efectivă a vaccinului.
  Bineînțeles că vor fi mai multe Loturi dar toate loturile vor avea acceași soluție (și aceleași efecte) . În cazul nostru să spui că un lot are anumite efecte iar alte Loturi de vaccinuri nu au, sau au alte efecte, este clar că nu toate loturile conține aceleași substanțe sau cantități de substante.
  De aceea sunt înseriate Loturile, pt a se știi precis efectele acelui lot de vacccinuri și a se urmării efectele.
  Mai multe Loturi cu rețete diferite, acesta este experimentul.
  Ca la loterie….. cine a tras vaccinul letal…..

  Apreciază

 7. loturi said, on martie 12, 2021 at 8:46 pm

  Cred că urmăresc reacțiile fiecărui lot în parte, pentru a le „îmbunătăți” pe celelalte. Populația nu trebuie speriată prea tare din prima. Reacțiile pot apărea și după un an, doi, trei, patru, atunci când se va fi vaccinat majoritatea g#imii, și trebuie să fie ireversibile cu mARN, legătură la IA – inteligență artificială, și tot tacâmul.

  Apreciat de 1 persoană

 8. Clement said, on martie 12, 2021 at 9:14 pm

  Si cine l-a impins pe Boc sa iasa astazi public pentru a-si afirma inflacarat increderea in chiar lotul retras si in Autoritatile Sanitare ale Comunitatii Europene?
  La orice ma asteptam din parea sa, dar numai la asta, nu.
  Mai ca facea spune sunand cat de bine se simte dupa ce a fost imunizat cu vaccinul pe nedrept incriminat!
  Trebuie ca la mijloc este si fro strategie diabolica pentru ca acum se bulucesc multi romani spre Pfizer.

  Apreciază

 9. acelas said, on martie 12, 2021 at 9:31 pm

  sa fie astrazeneca pe post de „iepure de camp”?Adica sa fuga lumea de rupe pamantul de astra…, ca apoi hop, sa sara-n bratele pfizer, cel „curat”. si bun. Cumva, pt a se cunoaste totusi un efect de „re-lansare” ca din pusca a campaniei de vaccinare care intrase intr-o banalitate neeficienta pt sistem, trebuia la un moment dat sa se faca o diferenta intre pfizer si astrazeneca. In care ultimul este „oaia neagra”. Asa o fi fost programat de la-nceput?

  bun, „diferenta” nu putea facuta pe ceva mic …, neinsemnat. Adica niste efecte acolo secundare, banale. De ce? Pt ca orice o diferenta de acest fel ar fi fost necredibila, nhar fi bagat-o nimeni in seama, in primul rand nimeni n-ar fi crezut-o. Cum, de ce? Pt ca propaganda pana acum a fost atat de puternica din partea Sistemului, pt „buna calitate” a vaccinurilor anti-covid in general, incat orice „simptom secundar” mediu ar fi trecut in media si pt aproape toti oamenii, drept „boala conspiratiei”, scenarita, paranoia… Asa incat au fost nevoiti sa faca diferenta intre pfizer si astrazeneca una „notabila” si indibitabila, chiar pt orice om de rand, care ar trebui sa se vaccineze cu vaccinul minune, pfizer. Asa s-a ajuns poate sa „moara oameni” de astrazeneca, ca sa priceapa tot prostu ca pfizer e-cel-mai-bun

  Apreciat de 1 persoană


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: