SACCSIV – blog ortodox

Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vaccina. Inclusiv copiii. Inclusiv cei vindecati. Cand apare o noua tulpina o luam de la capat. Care noua tulpina are obiceiul sa apara cand incepe fiecare campanie de vaccinare

CAPITAL: Când vom scăpa de masca de protecţie obligatorie? Streinu Cercel a spus clar. Este vital

[…]

Nu puțini au fost cei care sperau ca după administrarea vaccinului anti COVID-19, vor putea renunța la purtatul măștii. Totuşi, autoritățile nu au renunţat la această prevedere.

Parlamentarul Adrian Streinu-Cercel a explicat care sunt motivele pentru care această prevedere rămâne în picioare.

Vaccinul ne protejează să nu facem forme grave de SARS-CoV-2. Ei bine, această protecție este asigurată pe dinăuntru, nu și la nivelul mucoasei.

Altfel spus, anticorpii sunt prezenți cu precădere în sânge, foarte puțini dintre aceștia ajungând la nivelul mucoasei, în așa fel încât să fim protejați de eventuala pătrundere a virusului din atmosferă în corp. Ori de câte ori un virus se transmite de la o persoană la alta apar erori de copiere.

Aceste erori de copiere se traduc în mutații. Majoritatea mutațiilor nu supraviețuiesc, nu se transmit în număr mare mai departe, însă se mai întâmplă ca unele dintre ele să ajungă să capete alte calități decât cele ale virusului sălbatic, precum o agresivitate mai mare sau o putere de răspândire mai mare.

Tocmai de aceea, este vital să continuăm să purtăm masca de protecție, până când o mare parte a populației va fi vaccinată”, afirmă Cercel.

Urmează vaccinarea copiilor?

Un alt subiect dezbătut în cadrul webinarului AMI a fost reprezentat de posibilitatea vaccinării copiilor, începând de la vârsta de 12 ani.

Există în momentul de față teste care se realizează chiar și asupra copiilor de 12 ani. Teoretic, nu ar trebui să fie diferențe mari asupra efectelor pe care vaccinul le are asupra adulților și a copiilor, ținând cont de designul acestor vaccinuri.

Vaccinurile din ziua de azi sunt extrem de sigure și aproape că nu mai au nicio legătură cu vaccinurile care se produceau în anii ’60,” adaugă Cercel.

Când se recomandă vaccinarea unei persoane care a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2?

Fostul director de la Matei Balș susține, de asemenea, că în România nu există un protocol cu privire la perioada de timp care trebuie să treacă pentru ca o persoană care a fost infectată cu virusul SARS-CoV-2 să poată fi vacinată, însă opinia lui este că pacientul, imediat după vindecare, s-ar putea vaccina împotriva COVID-19.

„Nu există un protocol în România în acest sens însă, dacă mă întrebați pe mine, v-aș spune că această persoană se poate vaccina imediat ce a trecut peste infectarea cu SARS-CoV-2, deoarece aceste mecanisme nu sunt competitive.

Vaccinarea nu face altceva decât să amplifice răspunsul celular. Anticorpii pe care corpul îi capătă în mod natural după ce a trecut prin infecția cu SARS-CoV-2 nu sunt anticorpi stabili.

Acești anticorpi pot rezista o săptămână, o lună, două sau trei, după care protecția lor începe să scadă iar memoria celulară pe care o induce infecția nativă nu este una foarte consolidată. Tocmai de aceea, am avut colegi medici care s-au infectat chiar și de trei ori cu virusul SARS-CoV-2.

Or, vaccinarea tocmai asta aduce în plus: o calitate a răspunsurilor anticorpilor mult mai îndelungată” , a mai spus parlamentarul. 

 

Comentariu saccsiv:

Si pana la urma ii vor vaccina si pe copilasii abia iesiti din burta mamei.

Ce a omis insa sa ne spuna Adrian Streinu-Cercel, ne-au lamurit altii, ca de exemplu, ministrul adjunct al Sănătății din Marea Britanie:

“Modificările virusului vor face necesare vaccinări periodice, ca la gripă”

Cititi va rog mai multe la:

OFICIAL: restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina – restrictii – vaccin – restrictii si pentru vaccinati – o noua tulpina…

Asadar, ecuatia pieselor negre de pe tabla de sah papusareasca este clara: NASTERE – MASCA – MORMANT. Ne vor pune botnita pe figura inaintea primei alaptari si vom tot sta cu ea pana ce ne vor baga in patru scanduri (asta in cazul fericit cand nu ne baga in folie). Si anual vaccin. La greu, in rapel de cate trei.

Acest soi de vietuire pe Pamant va duce inevitabil la scaderea eficienta a numarului total de oameni, visul de aur al papusarilor:

ANALIZA – Mesajul de pe GEORGIA GUIDESTONES (Pietrele Indrumatoare din Georgia): maxim de 500 milioane de locuitori pe planeta si doctrina NOII ORDINI MONDIALE

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Dana said, on martie 1, 2021 at 7:57 pm

    Daca oamenii nu respecta legile divine, vine celalalt si face regulile, demonocratia, asta e …

    Apreciat de 3 persoane

  2. dante said, on martie 1, 2021 at 8:57 pm

    Totul este foarte meticulos gindit de acum citiva ani, cind omul modern era incurajat sa cumpere proprietati, sa-si faca excursii in tari exotice, sa schimbe masina in functie de anotimp, etc. Asa ne era adormita constiinta si eram legati de tarusul materilaismului salbatec de care ne este foarte greu a ne desparti azi.
    Totul duce clar, ca lumina zilei, catre documentul obligatoriu fara de care viata omului va fi foarte grea, in sensul ca nu va mai putea face nimic fara acel compromis mentionat in Apocalipsa biblica, pecetea.
    Pandemie, isterie, frica, masca obligatorie, vaccinare obligatorie si…..pecetea ca garant al intoarcerii la normalitate.
    Este timpul dezertarii si al lepadarii de cele materiale si chiar al lepadarii de sine, insa citi o pot face?
    Mare examen avem de dat cu un cistig sau o pierdere pe masura.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Releu said, on martie 1, 2021 at 9:07 pm

    Asta ca sa-i intoarca pe cei vaccinati impotriva celor nevaccinati. Frustrare maxima: sa te vaccinezi si sa trebuiasca sa porti masca in continuare din cauza unor „imbecili” care nu vor sa se vaccineze. „Dezbina si cucereste!”

    Apreciat de 2 persoane

  4. Bond said, on martie 1, 2021 at 9:47 pm

    Pe 7 martie suntem cu totii chemati in strada. Nu exista scuze!

    Apreciat de 1 persoană

  5. Maria said, on martie 2, 2021 at 3:53 am

    De la inceputul lui 1990 pana la inceputul lui 2020 am avut fix 30 de ani de pace si libertate pe care i-am folosit … nu bine. Acum a venit decontul.

    Apreciat de 1 persoană

  6. dr. straus said, on martie 2, 2021 at 1:05 pm

    „Acești anticorpi pot rezista o săptămână, o lună, două sau trei, după care protecția lor începe să scadă iar memoria celulară pe care o induce infecția nativă nu este una foarte consolidată. Tocmai de aceea, am avut colegi medici care s-au infectat chiar și de trei ori cu virusul SARS-CoV-2.

    Or, vaccinarea tocmai asta aduce în plus: o calitate a răspunsurilor anticorpilor mult mai îndelungată” , a mai spus parlamentarul.

    Strainu-Cercel habar n-are medicina, daca il iei la intrebari se face de ras. Omul asta tot ce a scris e un fel de statistica in medicina, grafice si rahaturi pro bigfarma si pro dictatura sanitara.
    Sa-i arate cineva lui Strainu-Cercel ca sunt cateva studii concrete (suedia, spania…) care demonstreaza ca cei care au avut covid- asimptomatici si simptomatici au anticor[pi si dupa 8-9 luni de la ‘infectare’…adica, mai mult decat protejeaza procedura rinformatica de editare criminala a genelor impotriva propriilor celule de aparare

    Apreciat de 1 persoană

  7. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  8. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  9. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  10. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  11. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  12. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază

  13. […] Ecuatia NASTERE – MASCA – MORMANT: Vaccinatii vor purta masca pana cand si ceilalti se vor vacci… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.