SACCSIV – blog ortodox

Video: Testarea animalelor de compania in Coreea de Sud se face din varful nasului / Intrebare: de ce la oameni se baga betisorul cu mult mai adanc?

Posted in ANIMALE, animale de companie, CAINI, COREEA DE SUD, Coronavirus, PISICI, TEST, VIDEO by saccsiv on februarie 13, 2021

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. noname 7 said, on februarie 13, 2021 at 9:06 pm

    Off topic: Sf. Ioan Gura de Aur, despre intreruperea pomenirii ierarhilor inainte de un Sinod, care NU e schisma: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/02/despre-intreruperea-pomenirii-ierarhilor.html

    Nu uitati nici de petitia impotriva vaccinarii obligatorii: https://mantuireaorg.blogspot.com/2020/09/petitie-online-impotriva-vaccinarii.html

    Apreciat de 1 persoană

  2. dr A P said, on februarie 13, 2021 at 9:49 pm

    RASPUNS:

    Pentru ca Hyphotalamusul este cea mai usoara metoda prin care se poate ajunge la bariera hematoencefalică.

    Bariera hematoencefalică (blood-brain barrier sau BBB) este bariera fiziologică care există între sistemul sanguin și sistemul nervos central (creier). Această barieră are rolul de filtru pentru a împiedica pătrunderea în creier a unor substanțe toxice, germeni patogeni, care se pot afla în sânge. În același timp bariera permite pătrunderea din sânge a substanțelor nutritive necesare creierului, această filtrare selectivă a unor substanțe este realizată de piamater.
    Bariera hematoencefalică, produce însă greutăți la administrarea unor medicamente, la tratarea unor boli neurologice, medicamente care vor fi împiedicate de barieră să ajungă în creier. Structural, bariera hematoencefalică este reprezentată de existența unor joncțiuni strânse între celulele endoteliale ale capilarelor. Joncțiunile strânse formeaza bariera care prezintă permeabilitate selectivă și lasă să treacă în lichidul cefalorahidian doar anumite substanțe cum ar fi: glucoză, folosită de creier pentru activitățile sale, alcool, droguri, explicând efectele acestora.
    De pe wikipedia: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier

    Acum ca am inteles ce face aceasta bariera si pe unde se poate ajunge la ea, ramane intrebarea cum se poate trece totusi de aceasta? Exista mai multe metode, printre care amintesc, lipozomi (un fel de proteina), ultrasunete, dar cel mai important, prin Nanoparticule cu ajutorul nanotehnologiei! Procedeu inventat chiar de catre o echipa de romani!

    https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC6321434/
    https://en.wikipedia.org/wiki/Nanoparticles_for_drug_delivery_to_the_brain

    Articol wiki: https://en.wikipedia.org/wiki/Blood%E2%80%93brain_barrier#Nanoparticles
    Nanotehnologia este în curs de cercetare preliminară pentru potențialul său de a facilita transferul de medicamente în BBB. Celulele endoteliale capilare și pericitele asociate pot fi anormale în tumori, iar bariera hematoencefalică poate să nu fie întotdeauna intactă în tumorile cerebrale. Alți factori, cum ar fi astrocitele, pot contribui la rezistența tumorilor cerebrale la terapia folosind nanoparticule. Moleculele liposolubile cu greutatea mai mică de 400 de daltoni se pot difuza liber pe lângă BBB prin difuzia pasivă mediată de lipide.

    Ce se intampla dupa spargere acestei bariere?
    Atunci când bariera hematoencefalică este sparta, așa cum se întâmplă în unele tipuri de cancer cerebral și infecții ale creierului sau când apar mici rupturi ale vaselor de sânge, unele substanțe care sunt ținute în mod normal în afara creierului intră și provoacă probleme creierului.
    Unele dovezi sugerează că slăbirea barierei hematoencefalice poate chiar preceda, accelera sau contribui la o serie de tulburări neurodegenerative. De exemplu, studiile sugerează că o barieră hematoencefalică care scapă permite prea multor celule albe din sânge în creierul persoanelor cu scleroză multiplă (SM). Cu acces la creier, aceste celule atacă mielina, învelișul izolant dintre celulele nervoase, ducând la simptomele devastatoare ale bolii.
    https://www.brainfacts.org/brain-anatomy-and-function/anatomy/2014/blood-brain-barrier

    Concluzie: Pe langa faptul ca prin testarea PCR este posibila salvarea si prelucarea in masa a datelor ADN ale populatiei pentru studii, reclame personalizate, clonare sau alte lucruri de domeniul SF, etc. aceasta testare a fost modificata pentru a face si intruziune in bariera hematoencefalica cu ajutorul nanotehnologiei ce vor produce o serie intreaga de repercursiuni negative asupra sanatatii individului.

    Apreciat de 1 persoană

      • testări said, on februarie 13, 2021 at 10:51 pm

        Dacă medicii din toată lumea știu ceea ce știți dumneavoastră, de ce sunt de acord cu efectuarea acestui test atât de periculos pentru sănătatea oamenilor, pe lângă faptul că testul NU diagnostichează viruși?

        Apreciază

    • isa said, on februarie 13, 2021 at 11:14 pm

      Prostii. Recoltarea de ADN se poate face si de pe gingie, fir de par si ori de cate ori ti se ia sange pt analize etc. Cat despre hipotalamus si bariera hematoencefalica s-a mai discutat. Pana sa ajunga la ele tb sa treaca de bariera osoasa. Care e destul de solida. Vezi ca nu tine fenta.

      Apreciază

      • VioletaB said, on februarie 14, 2021 at 8:12 am

        @Isa Degeaba numiți prostii aceste lucruri care de discuta despre bariera hematoencefalica, pentru că ceva este la mijloc.

        Am văzut și comentariul dvs de aici: https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/23/video-lungul-betisor-introdus-foarte-adanc-in-nas-pentru-testarea-covid-19-distruge-fizic-bariera-hematoencefalica-o-foarte-subtire-membrana-ce-protejeaza-creierul/

        Daca nu s-ar urmări ceva anume de către oculta prin introducerea atât de adâncă a bețișorului in nas, lucru care dovedit a provocat daune multor oameni, nu ar impune sa se facă această procedură.

        https://saccsiv.wordpress.com/2020/07/23/video-dr-anca-nitulescu-despre-gravele-leziuni-provocate-de-bitisor-in-timpul-testarii-rt-pcr/

        Sunt și alte discuții, că există la ora actuala tehnologie pentru a face vaccinuri pe cale nazala (și anală scria cineva la alt articol…). Sunt clipuri pe net care arata că bețigașele cu care se face testul nu sunt simple bețișoare cu vata, ci conțin în vârf nanoparticule de sine stătătoare.

        Au fost deja scandaluri cu teste deja infectate in mai multe țări.

        Șmecherii pe cai mari gen Arafat și președintele OMS au refuzat să se testeze… Spunând că nu au nevoie pt că nu mai au…. simptome.

        Apreciat de 1 persoană

      • tataia said, on februarie 14, 2021 at 4:10 pm

        Vezi tu….e mai complicat de atit. Desigur ca exista os intre cavitatea nazala si creier. Dar acel os are anumite deschideri caci este stragatut de nervul olfactiv. De fapt chiar citeam un articol absolut stiintific despre cum anume pot fi administrate anumite medicamente direct in creier pe cale nazala. Deci ceva este…..nu e chiar vrajeala de doi lei.

        Apreciat de 1 persoană

      • Documentarul THE COV-AIDS PLANDEMIC said, on februarie 14, 2021 at 7:29 pm

        https://www.bitchute.com/video/0V1q7yQJmZWS/

        Multe lucruri interesante legate de plandemia COVID, inclusiv despre testul cu betisorul.

        La 18:20, medicul Lorraine Day raspunde la cateva intrebari legate de vaccinul mRNA si betisorul de testare.
        Apare in explicatie imaginea craniului uman pe care se vede foarte clar ca PLACA CRIBRIFORMA, un os poros care protejeaza creierul dinspre zona sinusului nazal are un orificiu prin care trece nervul olfactiv si prin care pot trece si tot felul de substante si obiecte de dimensiuni microscopice.

        Alt lucru interesant pe care il spune e ca betisorul respectiv nu doar ca e foarte adanc introdus in nas, pana in zona respectiva, desi mostrele de testare ar putea fi luate foarte bine din gura, dar atunci CAND BETISORUL AJUNGE LA PLACA CRIBRIFORMA, ESTE RASUCIT, pentru ca particulele nanometrice de pe capul betisorului sa se lipeasca de os.

        In capul betisorului au fost gasite fire metalice cu proprietati magnetice. A fost identificat TECHNETIUM, un metal radioactiv folosit in diverse scopuri medicale.

        Apreciat de 1 persoană

      • Mihai T said, on februarie 14, 2021 at 9:24 pm

        ”In capul betisorului au fost gasite fire metalice cu proprietati magnetice”.
        Fostul agent FEMA Celeste Solum a îndemnat pe oameni să nu accepte testarea, deoarece prin testare sunt marcați cu cod de bare și etichetați magnetic. Încă a mai zis și că prin testare se urmărește și să se schimbe magnetismul organismului.

        Apreciază

  3. VioletaB said, on februarie 14, 2021 at 8:20 am

    @saccsiv căutând despre testare am găsit o postare de săpt trecută de la Adriana Balint care te pune pe gânduri.

    Într-o altă postare din 8 feb 2021, o doamna Alis Popa (nu o cunosc daca e persoana publică sau cu ce se ocupă) reclamă tocmai schimbarea de atitudine a Adrianei Balint, la care a comentat și aceasta pe ton de zeflemea:

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=434289034385380&id=100034128615324

    Alis Popa

    Adriana Vitan Balint o ia rău de tot pe arătură, făcând apologia testelor medicale în școli.
    N-a intuit, la inteligența dumneaei, că:
    1. Testarea anticovid e o falsă soluție pentru o problemă inventată.
    2. Testarea e un act medical, cu implicații etice sau chiar juridice.
    3. Testele, pe lângă că dau erori, folosesc fix la nimic, pentru că poți fi negativ azi și pozitiv mâine, când nu te mai testezi.
    4. Testarea medicală în școli reprezintă un abuz fizic și psihic asupra copiilor.

    Cred că niciodată nu mi-a fost mai scârbă de o postare! Chiar m-am gândit că e scrisă de vreun Arapfat ceva, nu de un om întreg la cap, și în niciun caz de o femeie.
    Las acilișa un citat relevant. Aduceți un Emetiral!

    „La noi, se vor închide la loc, e la mintea cocoșului, pentru că nu există niciun fel de monitorizare in școli. Se vor infecta pe capete, pentru că școlile trebuiau aprovizionate cu mii de teste rapide cu care să fie testați profesorii și elevii. Așa cum se face în toate țările Europei. E un copil bolnav, testezi toți colegii de clasă și îi trimiți acasă pe cei pozitivi, sau trimiti toata clasa in carantină si testezi clasele vecine. Peste 3 zile repeți testarea printre cei de la școală care ar fi putut intra în contact cu infectatul si tot așa. E simplu, e metoda pe care o folosesc toți.
    Dar nu, la noi, dacă se face testare gratuită, ramân nesătuii de doctori făra cașcaval. Trebuie testat doar pe bani mulți, că din buzunarul clinicilor private se cotizează mai departe la guvernanții care au autorizat laboratorul să recolteze teste Covid, nu?”

    Se pare că postarea Adrianei Balint la care face referire Alis Popa a fost ștearsă, însă exista o altă postare, tot dubioasă:

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3731516973580489&id=100001666691620
    8 feb 3:52 pm

    Aoleu, dar cum testăm, dupa ce criterii, așa otova, pe toata lumea? Daca pățește copilul ceva din testare?
    Aloooo….mai ușor, că nu suntem noi buricul pământului. Nu am luat niciun Nobel, chill!

    Hai să ne uitam la ăia de l-au luat. Cum fac ei? Toți copiii cu teste facute, GRATIS, în prima zi. Ca la avion, când se pleacă la all inclusiv, da? Acolo, când plecați cu copiii la îndopat, nu mai agresați copiii cu teste? Intra doar cei cu teste negative, logic. Pozitivii 14 zile acăsică.

    Apoi, la fiecare caz pozitiv in familie, unde, normal, se carantinează copilul, teste la toata clasa, cu repetare după 3 zile. Unele țări carantinează 14 zile toata clasa, restul claselor continuă studiile. Totul gratuit. Testele se recoltează de cădre cadrele medicale, așa cum era și pe vremea noastră, când ne dădeau iod pe biscuite, de ex, după Cernobîl, sau ne vaccinau in masă.

    Citiți articole din presa străină, aveti google translate. Scoateți capul din galeată, că de-asta vă prostește cine vrea, când vrea. Informația e gratuită, doar să vrei să o cauți. Daca ți-e lene să cauți, măcar taci, că mai sunt si alții cărora le e lene sa caute și cred inepțiile tale.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.