SACCSIV – blog ortodox

Suntem terminati ca specie. Pregatesc terenul pentru a ne comunica, in curand, ca acest coronavirus se transmite si prin fecale, canalizare, sobolani, pasari si alte animale

Posted in ANIMALE, Coronavirus by saccsiv on februarie 4, 2021

In acest articol vom lucra cu materialul clientului, deci vom pleca de la premisa ca informatiile oficiale sunt corecte. Sa vedem, mai apoi, unde ajungem.

Asadar, recititi, va rog, aceste trei stiri:

Două gorile de la o grădină zoologică din California, testate pozitiv pentru noul coronavirus

China incepe testarea anala

Animalele de companie AU nevoie de vaccinul COVID-19. Este OFICIAL

Deci, gorilele n-au fost testate folosindu-se lungi betisoare infipte in nas, ci luandu-se probe din fecale. Adica, acest coronavirus se gaseste in fecale.

Si se gaseste din abundenta, inclusiv la oameni, din moment ce chinezii s-au apucat de testarea anala in masa, folosind lungi betisoare introduse in fund.

Iar daca se gaseste in fecale, evident ca se gaseste si in flatulenta, dar si in wc si, mai departe, in canalizare.

Pe de alta parte, acest coronavirus nu isi gaseste salas doar in gorile, ci si in animalele de companie, drept urmare, absolut sigur ca si in sobolani si soricei (ce zburda din canalizare in case, strazi si inapoi), iar mai departe in pasarile ce vaneaza aceste mici rozatoare. Care rapitoare respirand, coronavirusul va ajunge, cu o viteza de 7,3 m/s, la restul pasaretului si tot asa la toate celelalte animale si animalute din preajma omului, iar mai departe, inexorabil, si la cele din salbaticie.

Toate acestea inseamna ca omenirea se afla intr-o situatie fara scapare. Ca de semenul tau te feresti prin masca, distantare sociala si lockdown, dar de regnul animal, cum te mai feresti? De mii de ani omul a incercat sa scape de rozatoare, dar nu a reusit. Si chiar daca, totusi, ar reusi, ce faci cu restul? Daca nimicesti intreg regnul animal, vei nimici automat si omul, pentru ca omul, chiar daca-i vegetarian, nu poate trai pe un Pamant fara animale, din simplul motiv ca, fara animale, dispare chiar viata pe Pamant. Nu poate exista un Pamant doar cu verdeata.

Sau poate ca ni se va oferi totusi o “scapare”, anume, sa “traim” in niste pastai ca in filmul Matrix:

Video: Cu ce seamana aceasta scena din filmul Matrix?

Vi se pare imposibil ca, in curand, “specialistii” din linia intai sa-si orienteze, macar partial, discursul in directia de mai sus? Ganditi-va bine, daca cineva v-ar fi avertizat in urma cu ani de zile ca vor veni vremurile cand veti fi arestati la domiciliu, cu masca pe gura, din motiv de muci la nas, cati l-ati fi crezut?

27 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. ioansperling said, on februarie 4, 2021 at 3:22 pm

    Oricum deja se vorbeste de vaccinarea animalelor de casa!

    Apreciază

  2. stef said, on februarie 4, 2021 at 4:43 pm

    D-le Saccsiv am gasit aici Ceva important legat de acest articol – In sesiunea asta de la minutul 58:45 se vede peste vreo 3 – 4 ani ca se foloseste masiv ingineria genetica pentru crearea unei NOI SPECII.
    De pe la minutul 56 apar informatii ca SarsCov2 este un HIBRID dintre un Coronavirus si material genetic de la Virusul Meningitei.

    Apreciază

  3. victorafteni said, on februarie 4, 2021 at 5:03 pm

    Mărturisitorii creștini ortodocși antivaccin sunt stigmatizați de presa mainstream / oficială

    http://ortodoxia.ro/article/marturisitorii-crestini-ortodocsi-antivaccin-sunt-stigmatizati-de-presa-mainstream-oficiala

    Cinste acestor tineri mărturisitori care duc o luptă de informare corectă și documentată a cetățenilor despre ceea ce înseamnă cu adevărat vaccinarea anticovid, în opoziție cu propaganda vaccinistă oficială care dispun de resurse practic nelimitate.

    Apreciat de 3 persoane

    • carla said, on februarie 4, 2021 at 9:48 pm

      Propaganda cu cât folosește mai multa energie, cu atât mai multă lume pricepe că nu-i de bine. Că nimeni nu depune atâta efort când îți oferă o favoare. De obicei depui tu.
      Oare cine mai credea propaganda comuniștilor, deși la vedere toți ziceau ca ei , în ’89?

      Apreciază

  4. GABI said, on februarie 4, 2021 at 5:27 pm

    postat acum trei ani dar foarte actual – https://www.youtube.com/watch?v=YphYKP2_LkM

    Apreciază

  5. marcus said, on februarie 4, 2021 at 5:41 pm

    Asa-numitele virusuri nu produc nici o boala! E spalatura de creier inceputa acu’ mai bine de 100 de ani. Trebuie sa citim, sa ne documentam, sa adunam dovezi de necontestat, sa fim activi si reactivi din toate pozitiile; sa aratam, in definitiv, ca nu suntem prosti asa cum ar vrea ei. Cred ca asta inseamna „… am adus sabie”. Sa ai „sabie”, eu cred, inseamna sa nu dormi pe tine, cu micu’ si berea-n bot (ambele preparate de ei).

    Primul inamic si cel mai important pe felia asta este CONTAGIUNEA. Contagiunea este cheia de bolta a acestei inselaciuni, ea trebuie lovita fara oprire.
    https://ortodoxinfo.ro/2021/01/25/exclusiv-controversa-bechamp-pasteur-conceptii-gresite-despre-virusuri-adevarata-natura-a-virusurilor/

    Apreciat de 2 persoane

    • ioansperling said, on februarie 4, 2021 at 6:19 pm

      Prietene nu mai vorbi aiurea! Am avut peste 14 ani virusul hepatitei c. Am stiut fara teste si ca sunt bolnav si cand m-am vindecat; testele au confirmat doar ce simteam!
      Faci o mare defavoare celor credinciosi cand enunti astfel de…minuni!

      Apreciază

      • marcus said, on februarie 5, 2021 at 3:46 am

        ioansperling,
        Ai luat boala de la cineva prin contagiune? In cei 14 ani ai dat boala cuiva prin contagiune?

        Apreciază

      • ioansperling said, on februarie 5, 2021 at 7:54 am

        Nu stiu! Probabil si posibil! In RDG au fost infestari in masa datorita unui vaccin! Cunosc cazuri cand cineva a dat boala sotului sau fatului! De altfel e destul de simplu sa vedem daca boala ” se ia”: te oferi sa primesti sange de la un bolnav?

        Apreciază

      • gheorghe said, on februarie 5, 2021 at 1:36 pm

        O poza cu deseul inert incapabil de reproductie botezat „virus”, mai precis – „virusul hepatitei C” ai sa ne arati?
        Sa vedem pe cel rau care chinuie lumea!

        Si mie mi-au zis acum aproape 10 ani ca l-as avea… aveam ceva deranj, nu cine stie ce… si m-am apucat de cautat. Nimic de vazut, nu am gasit nimic sa fie credibil – ipoteze bazate pe o tampenie de ipoteza.
        Concluziile „lor” se bazeaza pe „urme” are sa se potriveasca imaginatiei bolnave a inventatorilor de asasini biologici morti de la inventare…
        Explicatie: virusul intra in celula si cand iese (desi e deseu inert, nu mananca, nu merge, …) are alta forma…
        ALBA-NEAGRA iti spune ceva? Sau „riți-piți”? Asta e pseudo-stiinta virusului care ar duce la hepatita C.
        E ca si cum, dupa incebdiu m-as apuca sa-ti descriu fizionomia unei persoane care ar fi „pus” focul, pe baza cenusii si a obiectelor arse ramase dupa interventia pompierilor.

        Ca ficatul este obosit de ce facem, e adevarat, dar de aici pana la inventarea unui ninja biologic este cale lunga, de la realitate la fantezie, de la adevar la minciuna.
        Se vinde la indieni ceva care face curatenie printre mizeriile care intra in noi … te „rezolva” ei fara programare la buget pentru cheltuieli inutile isi fara inscrierea la experimente pe cobai uman – cum mi s-a oferit sa fac parte car care pica la proba bunului simt: sa nu iesi la lumina zilei timp de 2 ani era una dintre masurile obligatorii.
        125.000 de dolari costul catorva pastile „cu ajutorul” asigurarilor si al … producatorului.
        Nu eram atat de speriat si nici convins ca ar fi fost ceva bun.
        Ca sa ma fac bine, am mai redus imbuibarea – stapanirea poftelor, am simplificat activitatile – mai putin efort fizic, stat la soare, am mai crescut durata odihnei, … si m-am rugat.

        Puteam sa iau si medicamentul „minune” cand am gasit o rezolvare medicala laudata:
        https://www.chicagotribune.com/business/ct-drug-price-sofosbuvir-sovaldi-india-us-20160104-story.html
        The same pill that costs $1,000 in the U.S. sells for $4 in India
        Hepatitis C drug Sovaldi costs $1,000 a pill in the U.S. It costs $4 a pill in India.
        ===============
        Punct final: nu exista nici o poza de virus ci interpretari cu design programat pe calculator.
        Nu din rautate se face asta ci pentru ca nu se poate confirma ipoteza virusilor dar e „ordin” sa existe:
        – virusul (ca sa fie ceva biologic, organic…) ar fi o inlantuire de celule de 1.000.000 mai mici decat 1 metru
        – microscopul OPTIC bate la dimensiuni de cca 100.000 mai mici decat metrul
        Evident, nu se poate vedea nimic.
        De aici incep parerile si inventiile rationaliste”, ca si in alte cazuri dintre care unul celebru ar fi „materia neagra” – e inventata de om dar nu se gaseste nicaieri si nici nu poate fi detectata; e presupusa dar a cam devenit obligatorie, ca covidu.
        Socotelile „lor” nu duc la vreun rezultat si atunci inventeaza… nu au gasit alta rima, vorba lui Diaconu din sceneta cu Dem Radulescu.

        Apreciază

      • ioansperling said, on februarie 5, 2021 at 3:44 pm

        Nu am o poză ca nu intram in imagine amandoi dar daca as fi avut crezi ca erai capabil sa-l recunosti? O poza cu aerul ai? Nu ai? Atunci nu exista!
        Da una cu tine si Dumnezeu ( la care presupun fara sa fiu sigur ca te rog ai?) Nu? Si atunci de ce crezi? In cine crezi, in ce?
        Eu te rog sa mai citesti odata primul meu comentariu. Nu ei mi-au descoperit boala ci eu! Am facut tratamentul ala de care vorbesti 6 luni nu am platit nimic si am inghitit o tableta zilnic care costa 1000€ pe atunci! Am stiut cand am scapat de virusul care nu exista fara analize; analiza mi-a confirmat asta dupa!
        Acum ca tot te increzi in ochi care e mare greseala( vad ca imi dai exemple de la TV ” Elvira ceea ce vezi tu nu-i adevarat!) Fa-ti o poza la ficat nu o sa vezi virusul dar urmele lui! Sa dea Dumnezeu sa mori la peste 100 de ani sanatos si mai ales sa te fereasca de moartea timpurie prin ciroza care e evolutia normala a bolii care nu exista!

        Apreciază

      • marcus said, on februarie 6, 2021 at 5:11 pm

        Suntem in lumea bolilor dobandite prin otravire cu chimicale toxice (eventual metale grele) si a tratamentelor cu antidoturi la acele chimicale si nu in lumea bolilor produse de germenii patogeni. Bineinteles ca nu mi-as injecta sangele otravit al unui intoxicat cu metale grele sau alte otravuri dobandite prin intermediul unui vaccin sau pe alta cale.

        In ce priveste cazul „sotul si fatul” cel mai probabil sotul si sotia au fost contaminati cu ceva otrava (poate metal greu) pe care sotia a trasmis-o, evident, fatului.

        Bolile infecto-contagioase sunt camuflajul aproape perfect al otravirilor mai mult sau mai putin in masa. Cei care produc otravurile si otravirile, pentru a-si ascunde crima, au luat numele de pe cauza, anume de pe otrava propriu-zisa si l-au lipit pe efect, adica pe resturile care rezulta in urma otravirii (virus este termenul latinesc pentru otrava). Iar efectul de contagiune este mimat magistral prin insusi actul de otravire in masa.
        Tu, daca ai invis boala cu medicamente, ai invins-o nu pentru ca medicamentele erau antivirale ci pentru ca medicamentele erau antidot la otrava care a produs intoxicatia.

        „Bolile infecto-contagioase” sunt opera unui geniu intr-ale inselaciunii, ca de-aia sunt atat de usor de crezut de catre oamenii simpli si onesti, fie ei si foarte inteligenti.

        Apreciază

      • ioansperling said, on februarie 6, 2021 at 5:47 pm

        Cum era cu olteanul care a vazut o girafă?
        A spus: Asta nu exista!
        Discutia e lipsită de sens in conditiile astea! Iti doresc numai bine!

        Apreciază

      • marcus said, on februarie 7, 2021 at 12:56 am

        N-am zis ca nu exista, am spus doar ca nu-i girafa ci e magar. Daca-mi vii cu magar si ai pretentia sa cred ca-i girafa normal ca o sa spun ca asa ceva nu exista.
        Care-s conditiile alea in care discutia e lipsita de sens!?… ca n-am inteles.

        Apreciază

      • ioansperling said, on februarie 7, 2021 at 4:43 am

        Exact asa ai facut: ai spus ca girafa e magar!
        O discutie fara sens este aceea cand pe unul dintre interlocutori nu-l intereseaza ce spui el are „poezia” lui! Teoria matale nu tine! Intoxicatia daca nu vrei sangele ca e „intoxicat” inseamna ca toxina se inmulteste in gazda! Pentru ca daca nu ar fi asa sangele dumitale nu ar fi „toxic” pentru altul! Probabilitatea sa nimerim tocmai picatura data de mine e infima! Nu-mi vine sa cred ca m-am angrenat intr-o astfel de discutie! Acum intelegi?Dumneata vorbesti de contagiozitate de timp de incubare dar ii spui intoxicare!

        Apreciază

      • marcus said, on februarie 7, 2021 at 12:30 pm

        Intr-adevar, discutia nu are sens cu cineva care a ramas intepenit in poezia lui, poezie invatata in scoala construita de comunisti si de la profesori comunisti.
        Poate numele asta iti spune ceva: Antoine Bechamp.

        Apreciază

  6. mariusmioc said, on februarie 4, 2021 at 6:15 pm

    Problema C0vid, explicată pentru toți (video)
    https://mariusmioc.wordpress.com/2021/01/31/problema-c0vid-explicata-pentru-toti/

    Apreciază

  7. Catalin said, on februarie 4, 2021 at 6:27 pm

    In Matrix oamenii ar fi fost recoltati pentru puterea de calcul, nu ca sursa de energie ce este cam prostesc, dar s-a considerat prea greu de inteles.
    https://scifi.stackexchange.com/questions/19817/was-executive-meddling-the-cause-of-humans-as-batteries-in-the-matrix
    „The original story had the brains of the humans being used as part of a neural network for additional computing power. But the suits thought that was too hard for people to understand. So instead we get them as batteries, which is Artistic License – Physics.”
    „The only „official statement” I know of is an off-hand comment from one of the Wachowskis on the DVD commentary for one of the director’s cuts (I forget which but I think its on the Ultimate Matrix Collection.) They discussed the whole setup for the Matrix and mentions that they „originally had a different idea” before dismissing the question as irrelevant to the story. (e.g. it doesn’t matter to them why the machines did what they did, as its just a plot device to get the story started.)
    More details about what that original plan was come from some written material based on early pre-release information from the movie. Specifically, Neil Gaiman’s short story „Goliath” is set in the Matrix universe and includes this alternate view.”

    Apreciază

  8. Un om said, on februarie 4, 2021 at 7:27 pm

    Suntem terminați! Mult prea spălați pe creier să înțelegem că acest covrig este o mare farsă și MASCAradă!

    Apreciat de 1 persoană

  9. kosk said, on februarie 4, 2021 at 9:30 pm

    „hai cu NWO, ca de aia veche ne-am saturat”.. se grabesc antihristii..umanitatea e in deriva, acum e momentul, sa batem fierul cat e cald..

    Apreciat de 1 persoană

  10. Bunic said, on februarie 4, 2021 at 10:12 pm

    Viva coruptii securistii Romaniei tradatori de tara fara scrupule jegurilllle societatii comuniste tradatori de tara fara scrupule. Virusul este la televisión.

    Apreciat de 1 persoană

  11. Aurel said, on februarie 5, 2021 at 1:39 am

    Nu știu cum va fi, dar va fi halucinantă, monstruoasă. Mutația aia nu au inventat-o degeaba, dar au construit lent terenul cu ea, deoarece vor s-o facă groasă pe mai multe planuri, între timp ei venind cu alți factori, precum vaccinarea animalelor (care de fapt pregătește eutanasierea lor în viitor și aducerea de roboți „de companie”), iar la un moment dat vor face mincina-mutației să explodeze – prin testarea care-i tot mincinoasă, sau direct din pix, că va fi nebunie mare de data asta și nu va mai verifica nimeni. Vor spune că ne atacă virusul pe toate căile, va fi SF față de ce a fost până acum.

    Cred eu însă că… va dura numai puțin și va veni războiul. Mi-e imposibil să cred că Dumnezeu va lăsa lumea să trăiască în SF-ul pe care-l vor construi ei. Sigur, după aia vom avea SF-ul antihristului, dar aia e altceva…

    Până atunci, iată ce ne mai pregătește Necula, că doar nu s-o ocupa cu lepădarea de ereziile sale… Se ocupă și el cu ce știe…

    https://www.libertatea.ro/stiri/ministerul-sanatatii-pregateste-un-spot-de-promovare-a-vaccinarii-anti-covid-in-care-ar-putea-aparea-preoti-catolici-si-ortodocsi-3400761

    Și iată și una caldă despre cum mai e cu „mutația”:

    https://www.libertatea.ro/stiri/tulpina-britanica-covid-mutatie-africa-de-sud-sistem-imunitar-3400453

    Încă puținel, încă puținel, și…

    Apreciat de 1 persoană

  12. R said, on februarie 5, 2021 at 8:46 am

    N-ar mai trebui să ne mirăm de minciunile și aberațiile care vor fi propagate masiv prin mass media în toată lumea, și care vor fi din ce în ce mai multe și mai absurde. Diavolul nu vrea să-l distrugă doar pe om. cununa creației lui Dumnezeu, ci vrea să distrugă toată Creația, și asta nu implică vreo logică, ci totul va fi un haos de neînțeles pentru omul normal. În acest timp oamenii stau pasivi de parcă o vrajă ar fi fost aruncată asupra lor, suprimându-le voința, conștiința, acțiunea, și capacitatea de a distinge binele de rău. Doar în astfel de condiții antihristul va avea succes maxim la apariția lui. Problema care se pune este pentru cei puțini care își dau seama ce se întâmplă. Cum vor putea trăi ei într-o astfel de lume?

    Apreciat de 1 persoană

  13. […] Suntem terminati ca specie. Pregatesc terenul pentru a ne comunica, in curand, ca acest coronavirus … […]

    Apreciază

  14. […] Suntem terminati ca specie. Pregatesc terenul pentru a ne comunica, in curand, ca acest coronavirus … […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.