SACCSIV – blog ortodox

Cu 11 ani in urma, IPS Calinic ne indemna sa luam pasaportul biometric. Acum ne indeamna sa ne vaccinam

Posted in CIPURI, Coronavirus, Pasapoarte biometrice, vaccin, vaccinare, vaccinare in masa, vaccinari by saccsiv on ianuarie 8, 2021

25 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Tehnologia CRISP - Cas9 - Cum se poate modifica AND-ul uman said, on ianuarie 8, 2021 at 11:45 am

  Tehnologia CRISP – Cas9 – Cum se poate modifica AND-ul uman.

  Apreciază

 2. ioansperling said, on ianuarie 8, 2021 at 12:04 pm

  Macar o tine pe o linie!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Apa trece, pietrele rămân said, on ianuarie 8, 2021 at 12:54 pm

  ,,Vai lumii, din pricina smintelilor! Că smintelile trebuie să vină, dar vai omului aceluia prin care vine sminteala.” (Matei, cap. 18, vs. 7)
  De astfel de afirmații chiar trebuie să ne temem pentru soarta păstoriților acestui ierarh care preferă corectitudinea politică în loc să-i conducă spre mântuire.
  ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28).
  Nu spune nimic despre pecetluire, deși se știe că acesta este scopul real al creării pandemiei! (1) Se preface că nu știe de existența acestor versete:
  16. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
  17. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
  18. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. (Apocalipsa, cap. 13)
  Atunci când se pune problema restrângerii unor drepturi dacă nu suntem vaccinați, înseamnă că suntem siliți să ne vaccinăm! Iar asta înseamnă că ne aflăm în plină Apocalipsă. Se va ajunge să nu putem vinde sau cumpăra dacă nu avem acest ,,vaccin” care nu e altceva decât un modificator genetic! Necuratului nu-i place cum ne-a creat Dumnezeu și nici faptul că i s-a omului posibilitatea de se mântui.
  Dar tot textul Apocalipsei ne avertizează:
  9. Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui,
  10. Va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului.
  11. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei.
  12. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus. (Apocalipsa 14)

  Fiecare creștin trebuie să se informeze. Conform afirmațiilor unor cercetători, serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp. (2) Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire.
  Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic,(3) manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech!
  1.https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/
  2. https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
  3 https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/

  Apreciat de 1 persoană

 4. jan said, on ianuarie 8, 2021 at 1:02 pm

  are parerea formata in loja alaturi de medicii cu grad de mare maestru.

  „sa luati vaccinul cu credinta”…ca si cum ati lua sf. Imparatasanie.

  deci noua stiinta e ca orice se baga in tine de industria farmaceutica, atat timp cat crezi ca iti face bine, o sa fie bine.

  daca anunta Catu ca da bani medicilor sa vaccineze lumea de ce se mai baga episcopii? au si ei bonus?

  Apreciat de 1 persoană

  • R said, on ianuarie 8, 2021 at 1:24 pm

   jan, asta cu loja trebuie demonstrată cu probe de netăgăduit. Altfel sunt doar niște vorbe.

   Apreciază

  • ioansperling said, on ianuarie 8, 2021 at 6:51 pm

   Nu are dreptul sa dea sfaturi in privinta vaccinarii! Dansul a spus de ce nu se vaccineaza. Daca ar face-o fiecare mitropolit ar fi perfect dar uite ca unii chiar indeamna la vaccinare!

   Apreciat de 1 persoană

   • gheorghe said, on ianuarie 9, 2021 at 12:34 am

    Are tot dreptul.
    Teologia include stiinta, stiinta nu este inlocuitorul teologiei.
    Daca nu crezi – spune ce crezzi tu, nu exprima comenzi si reguli – este si incorect dar si rautacios ce ai spus.
    Cand iti faci din psudo-stiinta idol – pasteaza-l pentru tine.
    Ai vazut tu virus?
    Te crezi masinuta pe care o baga-n serrvice cine vrea si cand vrea?
    Tine-ti credinta in vaccinare pentru tine si nu te mai pronunta ca un zeu care „reguleaza” discursul public!

    Episcopul locului are caderea duhovniceasca sa ne spuna – Mitropolitii si Patriarhii sint Episcopi pentru un teritoriu si administratori de institutie.
    IPS Teodosie poate si are drept de indrumare; nu-ti place, nu-l asculti dar nu ii tai tu limba sau beregata ca sa nu mai auda lumea.

    Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on ianuarie 9, 2021 at 2:10 am

    Nu stiu care e problema ta prietene dar sigur exista o rezolvare!

    Apreciază

   • gheorghe said, on ianuarie 9, 2021 at 12:38 am

    Cu referire la IPS Teodosie m-am adresat in mesajul anterior.
    Si cand ne place, si cand nu ne place – auzim ce ne spun si hotaram pentru propria persoana.
    Cu privire la IPS Calinic- la fel: atat poate si crede, atat spune: crezi – faci ce crezil nu crezi – nu faci dar nu il poti „interzice.
    Acum se arata cei ce rezista incercarilor si „chemarii” lumii.

    Apreciază

   • ioansperling said, on ianuarie 9, 2021 at 2:11 am

    Tot in mesajul anterior ti-am raspuns deja!

    Apreciază

   • VioletaB said, on ianuarie 9, 2021 at 12:43 pm

    @ioansperling Cat de viclean și de prefăcut ortodox mai ești, așa cum.am observat din mai multe comentarii pe care le-ai postat!
    Un ierarh al lui Hristos nu are „dreptul”, zici tu. Nu numai că are dreptul, ba chiar și datoria, morala si duhovnicească, de a-si păzi turma, de a-si sfătui și a-și anunța păstoriții in fața pericolului reprezentat de acest vaccin care atentează și la trup și la suflet.

    Apreciat de 1 persoană

   • ioansperling said, on ianuarie 9, 2021 at 1:59 pm

    Sunt chiar mai prefacut si mai viclean decat ma crezi! Roaga-te pentru mine!

    Apreciază

 5. Bond said, on ianuarie 8, 2021 at 1:35 pm

  In acord cu tema discutiei:
  https://www.marturisireaortodoxa.ro/patriarhia-covidul-si-vaccinarea/

  Apreciază

 6. Ines said, on ianuarie 8, 2021 at 1:42 pm

  Ha! Ha! Ce tare! Oamenii de la tara gândesc mai bine

  Apreciază

 7. sorinel said, on ianuarie 8, 2021 at 2:27 pm

  Totul e despre discernamint, Da-ti Cezarului ce este al Cezarului si lui Dumnezeu ce este a lui Dumnezeu…Din umila mea parere cand orbii caluzesc pe orbi….Mare este groapa !!!……Acest vaccin e primul care schimba ceva in alcatuirea omului, ori asta inseamna ca cei ce-l primesc se raliaza cu cei ce cred ca omul trebuie imbunatit prin stiinta,,,,,Trupul omul e receptaculul prin care omul e sfintit prin botez,,,,a considera ca trupul tau neceseta imbunatatiri prin stiinta omeneasca ,,,,inseamna sa-l renegi pe cel a inoit omul prin Botez…..mie imi miroase a lepadare
  Doamne ajuta !

  Apreciază

 8. Marius said, on ianuarie 8, 2021 at 7:29 pm

  Ciudat vorbeste acest „ierarh”. In loc sa vorbeasca de cele sfinte, propovaduieste cele lumesti si mai face si glume de prost gust… Si barba aia a lui mi se pare suspect de mica si ingrijita pentru un calugar.

  Apreciat de 1 persoană

 9. Radu Humor said, on ianuarie 8, 2021 at 7:54 pm

  Urmăriţi predica mai cu atenţie şi veţi observa că este unul din cele mai critice discursuri cu privire la această parodie de vaccin !
  Nu vreau să vă subliniez eu „şopârlele” lui Calinic, ca să nu vă insult inteligenţa, dar sunt sigur că la o nouă vizionare , pentru că gestica lui este magistrală în tot ce spune, veţi observa fina ironie !
  Poate prea fină !

  Apreciază

 10. Corina said, on ianuarie 9, 2021 at 2:35 am

  Nu mai pot asculta imbecilitati indiferent de unde vin si de la cine, va cred pe cuvant ce anuntati in titlu si spun, cu tot respectul „mare dobitoc”! Sa inteleg ca L-ar sfatui si pe Fratele Hristos sa se vaccineze, nu?
  Mars, parinte, pune mana pe carte si du-te in audienta la Dumnezeu, poate se mai prinde ceva de dumneata, macar acum!

  Apreciază

 11. […] Cu 11 ani in urma, IPS Calinic ne indemna sa luam pasaportul biometric. Acum ne indeamna sa ne vacc… […]

  Apreciază

 12. VioletaB said, on ianuarie 12, 2021 at 10:29 pm

  Acum 11 ani era pro-cip, dar iată că deja a început să îl promoveze la slujbe….

  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3688435007890614&id=100001724528776

  Apreciază

 13. […] Cu 11 ani in urma, IPS Calinic ne indemna sa luam pasaportul biometric. Acum ne indeamna sa ne vacc… […]

  Apreciază

 14. […] cum se poziționează față de convingerea declamată anterior? Să luăm exemplul acestui preot (IPS Calinic) ce pare să susțină că puterea miraculoasă a convingerii enoriașilor poate transforma […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: