SACCSIV – blog ortodox

Doar COVIDUL a mai ramas! GRIPA a disparut, ne arata graficele OMS. Dispar si celelalte INFECTII RESPIRATORII, ne spune Institutului Național de Sănătate Publică. EXPLICATIE NEBUNA: pentru ca masca…

Conform OMS / GISRS (sistem global de monitorizare și răspuns împotriva gripei) gripa a dispărut:

https://apps.who.int/flumart/Default?ReportNo=6

Iata si ce putem citi pe National:

Au dispărut infecțiile respiratorii și gripa

Potrivit celor mai recente informări ale Institutului Național de Sănătate Publică (INSP), în ultima jumătate a lunii noiembrie 2020 au fost înregistrate scăderi masive ale infecțiilor respiratorii și ale cazurilor de gripă, comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut. Astfel, în săptămâna 16.11.2020 – 22.11.2020, la nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripă clinică, IACRS și pneumonii) a fost de 43.954, cu 48.9% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (86.002). Totodată, în săptămâna 23.11.2020 – 29.11.2020, la nivel național, numărul total de cazuri de infecții respiratorii acute (gripă clinică, IACRS și pneumonii) a fost de 31.874, cu 63.9% mai mic comparativ cu cel înregistrat în aceeași săptămână a sezonului precedent (88.394). Conform datelor INSP, numărul de persoane vaccinate antigripal până la data de 29.11.2020 a fost de 864.796, acestea făcând parte din grupele la risc.

Medicii de familie: numai vaccinarea ne scapă!

Președintele Colegiului Medicilor Suceava, dr. Sorin Hâncu, ne spune că motivul reducerii uriașe a numărului de cazuri de infecții respiratorii și gripă ar fi purtarea măștilor. ”Explicația este că, de teama infectării cu Covid, oamenii au respectat regulile, au purtat mască, a existat distanțarea fizică, au stat mai mult în case și nu a mai existat posibilitatea transmiterii comunitare a gripei. O parte s-a și imunizat, că au făcut vaccin. La fel și în cazul infecțiilor respiratorii, care se transmiteau de la om la om. Covidul este mai agresiv și o să ne păzim de el vaccinându-ne. Singura cale de scăpare este numai vaccinarea și noi am și declanșat o campanie pentru a susține vaccinarea anti-Covid”, ne-a declarat dr.Sorin Hâncu, președintele Colegiului Medicilor Suceava.

 

Comentariu saccsiv:

Cica un motiv al disparitiei ar fi vaccinarea. Pai inainte de 2019 nu se vaccinau? Ba da. Si atunci de ce n-a disparut gripa in 2019?

Insa principalul motiv al disparitiei gripei si a celorlalte infectii respiratorii ar fi masca de protectie.

Dar chiar a dispărut, sau e doar mascată de Covid-19?

 

36 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dadale said, on decembrie 9, 2020 at 6:30 pm

    Astia-s bolnavi la cap

    Apreciat de 2 persoane

  2. R said, on decembrie 9, 2020 at 6:30 pm

    Șase persoane au murit la ultima testare al vaccinului COVID-19 făcută de Pfizer, a dezvăluit Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente, la doar câteva ore după ce Marea Britanie a devenit prima țară din lume care a lansat vaccinul.

    https://thenewdaily.com.au/news/coronavirus/2020/12/09/pfizer-oxford-astrazeneca-vaccines/

    Apreciat de 1 persoană

    • I.N. said, on decembrie 10, 2020 at 10:48 am

      Boala respiratorie e un termen prea vag. Spre exemplu disparut tuberculoza datorita unei masti de hartie? Atata pot,atata dau.

      Foarte bine punctata chestia cu vaccinul antigripal.
      Cautati informatie despre monulparivir.

      Apreciat de 1 persoană

  3. ioansperling said, on decembrie 9, 2020 at 7:14 pm

    Daca gripa a disparut de la masca gripa de covid de ce nu dispare tot de la masca?

    Apreciat de 2 persoane

  4. GABI said, on decembrie 9, 2020 at 7:55 pm

    Statisticile sunt FALSE !! Tocmai ca exista gripa si boli respiratorii in continuare, dar care sunt trecute ca fiind …covid .. Daca esti bolnav de inima sau banala raceala, sau ai facut o cadere nervoasa si esti internat in spital, intai astepti sa decida unii, dupa criterii de ei stiute, daca ai sau nu ai covid.
    Si `majoritatea va avea„ !! Si uite asa, chiar daca „au„..,sau nu au.., vor fi trecuti in fisa ca avand…..covid… Si asa tratamentul medicamentos (al unui cardiac. spre exemplu), este intrerupt si i se administreaza tratament anticovid… Desi nu are nevoie. Tratament care, edident, il omoara… Cititi sau recititi si constatati singuri ca spre o cumplita dictatura este indreptata lumea, iar boala asta inexistenta este pretextul instaurarii acestei dictaturi – accesati http://iurierosca.md/articole/video-ce-se-pune-la-cale-impotriva-omenirii-confesiunile-unui-optimist-crestin-02-07-2020.html/ si aveti rabdarea de a citi pana la capat, iar apoi trageti singuri, la modul cel mai obiectiv, concluzia… Masca nu este decat o mascarada , praf in ochi, care, cel mult, „te ajuta„ de a nu mai putea respira normal….

    Apreciază

  5. Cosmin said, on decembrie 9, 2020 at 8:22 pm

    S-ar putea ca informatia din acest articol sa imi sustina teoria conform careia covid19 in realitate sunt tulpinile virale cunoscute.

    De aceea se utilizeaza testul RT-PCR si nu analizele de sange in vederea identificarii virale.

    De aceea se aplica fel si fel de protocoale medicamentoase, ca sa nu vindece, ci sa creeze stare de discomfort pacientului, sa sufere din cauza „covid”. Eventual sa declanseze deces celor cu comorbiditati.

    De aceea nu se fac autopsii.

    Apreciază

    • Mihai said, on decembrie 10, 2020 at 12:01 pm

      EVIDENT!

      Este LMC (la mintea cocosului) dar se vede ca preferam sa traim intr-o infricosatoare stare de negare. Ne este frica sa spunem raului rau, sa deschidem ochii ca sa intelegem lumea in care traim. Creierele spalate de „gandirea pozitiva” ajung sa se blocheze in fata problemelor nestiind cum sa reactioneze. Nu suntem victime (ca iepurii in lumina reflectoarelor) ci proprii calai pentru ca acceptam fara cartire tot ce ni se-ntampla.

      Apreciază

  6. dante said, on decembrie 9, 2020 at 9:26 pm

    Pai nu ne spun, tot acesti specialisti, ca gripa sezoniera si covidul sint rude apropiate? Daca e asa atunci cum gripa normala dispare din cauza mastii iar covidul nu, ambele fiinf in acelaesi conditii de mediu, sau covidul e mai percutant si are un burghiu mic la capat?
    Parerea mea este ca gripa sezoniera este lansata pe piata, an de an, fix de catre acesti „medici” si companii farma….tocmai prin vaccinarea voluntara, dupa care incepe molipsirea populatiei de turma, pentru ca fiecare om vaccinat este purtatorul „asimptomatic” al acestui virus. Asa se explica de ce gripa apare doar spre final de sezon – ca la un semn – iar in restul anului sta pe undeva ascunsa.
    O manipulare si o minciuna cum nu a mai cunoscut omenirea pina acum.

    Apreciază

  7. Cristian Daniel said, on decembrie 9, 2020 at 11:51 pm

    Eroii nu mor niciodata! Decembrie 1989 – Decembrie 2020!
    OPRIM MASCARADA!

    https://danielvla.wordpress.com/2020/12/09/apel-vineri-11-decembrie-ora-1200-curtea-de-apel-bucuresti-sustineti-procesul-impotriva-starii-de-alerta/

    Apreciază

  8. R said, on decembrie 10, 2020 at 12:38 am

    ATENȚIE! PĂREREA UNUI DOCTOR DESPRE CE CONȚIN ȘI CE EFECTE SECUNDARE AU VACCINURILE.

    https://www.brighteon.com/channels/clairity

    Apreciază

  9. Mario said, on decembrie 10, 2020 at 12:47 am

    Doctori din intreaga lumea indeamna la nevaccinare
    https://www.bitchute.com/video/rMPXkWBxMFLa/

    Apreciat de 1 persoană

  10. Ines said, on decembrie 10, 2020 at 12:50 am

    Arafat: Vaccinarea nu va fi obligatorie, dar cei vaccinați se vor bucura de mai multa libertate de miscare
    Așadar, vaccinarea nu e obligatorie, dar va fi conditionata

    https://m.hotnews.ro/stire/24461003

    Apreciat de 1 persoană

  11. Kmicick said, on decembrie 10, 2020 at 9:19 am

    Nu a dispărut; doar a scăzut foarte mult, încât e aproape insignifiantă. Asta acum. La anu’…cine ştie!?

    Apreciază

  12. Moise said, on decembrie 10, 2020 at 10:24 am

    Dragii mei, am inceput sa ma uit la filmul ‘Hold-up’ a lui Pierre Barnérias pe Odyssea aseara. Nu l-am vazut pe tot (dureaza 163 minute) si azi l-au sters si de aici!! Stie cineva unde mai poate fi vazut – cel tradus in romana (sau engleza) – ca nu vorbesc franceza.. Nu degeaba se spune ca este cel mai sters film de pe internet. Help!!!.

    Apreciază

  13. s.d. said, on decembrie 10, 2020 at 10:35 am

    Mă poate ajuta cineva, vă rog, să găsesc un video scurt, mai vechi, care arată un medic/cercetător francez spunînd altor medici, în cadrul unei întruniri, că ”nici noi nu știm cum lucrează vaccinurile” și altele…?
    Mulțumesc anticipat!

    Apreciază

  14. octavpelin said, on decembrie 10, 2020 at 12:29 pm

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  15. Titel said, on decembrie 10, 2020 at 3:01 pm

    O rugaminte,

    am incercat sa reiau vizionarea documentarului, nu l-am vazut integral si nu mai este disponibil la aaceasta adresa:

    https://www.activenews.ro/stiri/HOLD-UP-JAFUL-COVID-1984.-Documentarul-interzis-de-YouTube-despre-Marea-Resetare-Conspiratia-impotriva-omenirii.-VIDEO-163710

    nici aici:

    https://lbry.tv/@trandafir1:9/Hold_Up_SUBTITRAT_ROMANA:4

    Multumesc anticipat!

    Apreciază

  16. Ambasadorul Israelului își bate joc de legile românești: A REFUZAT să poarte mască la Sărbătoarea Hanuca said, on decembrie 10, 2020 at 10:06 pm

    https://www.stiripesurse.ro/video-ambasadorul-israelului-isi-bate-joc-de-legile-romanesti-a-refuzat-sa-poarte-masca-la-sarbatoa_1543425.html

    De prezentat agentului zelos de politie…

    Apreciază

  17. unroman said, on decembrie 13, 2020 at 7:49 pm

    Cum adică ”principalul motiv al disparitiei gripei si a celorlalte infectii respiratorii ar fi masca de protectie.”
    Adică covidul trece prin mască iar gripa nu?

    Apreciază

  18. […] Doar COVIDUL a mai ramas! GRIPA a disparut, ne arata graficele OMS. Dispar si celelalte INFECTII RES… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.