SACCSIV – blog ortodox

Foto: Klaus Iohannis si promterele uriase din timpul conferintelor sale de presa

Posted in FOTO, KLAUS JOHANNIS by saccsiv on noiembrie 11, 2020

Va amintiti ce spunea Sorin Rosca Stanescu?

Am fost in staff-ul lui electoral pana inainte de alegeri. Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu citea de pe prompter

De la o vreme, are conferinte de presa saptamanale si poate ca unii au crezut ca a mai evoluat. Ei bine, nu-i asa. Studiati va rog cu atentie fotografia de mai jos:

Dupa cum observati, la cativa metri in fata biroului sau sunt doua monitoare – prompter uriase. Printre ele filmeaza un cameraman.

Aici se vede mai bine:

Iata si ce putem citi in articolul Prostovanul, platitudinile lui și prompterul: De ce apare aproape zilnic Iohannis la televizor? de pe Justitiarul:

[…]

Așa că au introdus soluția de avarie: prompterul pus pe un monitor imens. Vă vine sau nu să credeți, la fiecare conferință de presă, prostul nostru citește de pe prompter. Nu e el capabil să vorbească liber, dar de citit citește bine. Înțeleg că marea majoritate a întrebărilor (cele de la posturile comode, gen UM24, TVR, etc.) îi sunt trimise înainte, astfel încât echipa de la Cotroceni are timp suficient pentru a elabora răspunsurile. Uitați-vă cum la televiziunile sau instituțiile media prietene răspunsurile date sunt substanțial mai lungi decât la ceilalți. În cazul celor considerați ostili sau prea independenți (culmea, înțeleg că și Tapalagă e băgat în categoria asta), răspunsurile sunt elaborate pe loc, după schema următoare: prima dată se înfige o frază cu caracter general, de genul „încercăm să punem în aplicare cele mai bune practici pentru a putea asigura cele mai bune condiții pacienților internați…”, pentru ca apoi să se dea răspunsul propriu-zis, elaborat de cineva din spate. Și uite-așa transformi o nevertebrată incapabilă de nimic într-un vorbitor în public.

[…]

Altfel spus, cu acordul mass-media, totul este o mascarada, Klaus Iohannis fiind cea mai evidenta marioneta din ultimii 30 de ani.

Cine sunt insa papusarii?

 

22 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. interviu cu un irlandez said, on noiembrie 11, 2020 at 7:08 pm

    off topic

    https://hark.podbean.com/e/lmfm-interview-24-june-2019-37-mins/

    Apreciază

  2. Mihaela Tudor said, on noiembrie 11, 2020 at 7:33 pm

    Uau….

    Deci si saccsiv si-a dat seama ca totul e o mascarada si ca de fapt, virusul este ‘ambiguu’, un pretext, nedemonstrat fiind de catre privata comunista OMS prin care se infaptuiesc si se bifeaza punctele de pe Agenda 2030….…..

    Apreciat de 2 persoane

  3. Nikos said, on noiembrie 11, 2020 at 10:06 pm

    Papusarii dulapului in ordinea lor:

    1. Coldea
    2. Ciolos
    3. Soros
    4. Papusarii

    Apreciază

  4. Military on Standby in England said, on noiembrie 11, 2020 at 11:11 pm

    https://www.bitchute.com/video/KRwM7ySeYgRX/

    „One of the comments: „The C19 vaccine contains the DARPA hydrogel biosensor which will fuse with your bones, tendons, muscles etc., turning you into a mindless cyborg. Your brain and body will be connected to the IOT which is 5g and soon 6g. They will have complete control of your brain and body. The C19 vaccine also has the luciferase delivery system, transfection, nanotechnology, animal DNA, etc. You will lose your humanity if you take this vaccine.”

    in traducere „”Vaccinul C19 conține biosenzorul hidrogel DARPA care va fuziona cu oasele, tendoanele, mușchii etc., transformându-vă într-un cyborg fără minte. Creierul și corpul dvs. vor fi conectate la internetul obiectelor prin 5g și în curând 6g. pentru controlul creierului și al corpului. Vaccinul C19 are, de asemenea, sistemul de livrare a luciferazei, nanotehnologie, ADN animal etc. Vă veți pierde umanitatea dacă luați acest vaccin. „”

    Apreciază

  5. Mihai T said, on noiembrie 11, 2020 at 11:49 pm

    Britanicii vor avea la dispoziție 3 vaccinuri anti-Covid până la Crăciun, și testare în masă cu rezultate în 15 minute (în toată țara)

    articol din The Sun, 11 nov. 2020

    https://thesun.co.uk/news/13162981/brits-first-world-covid-vaccine-christmas/

    Britanicii ar trebui să fie primii din lume vaccinați împotriva Covid – cu 3 vaccinuri disponibile până la crăciun. Oficialii estimează că vaccinurile vor reduce decesele covid cu până la 90%. Consilierul guvernamental, prof. John Bell, le-a spus parlamentarilor că este încrezător că ”putem avea două sau 3 vaccinuri până de Anul Nou”.
    Între timp, în zeci de zone se vor face teste Covid în masă, care vor da rezultate în doar 15 minute. Celor 67 de orașe li se vor oferi 600.000 de teste în stilul testelor de sarcină, în cel mai recent efort împotriva virusului ucigaș. Vestea vine în contextul în care consilierul guvernamental John Bell a spus că se așteaptă ca vaccinul Pfizer să fie gata de utilizare până la jumătatea lunii decembrie.
    El a dezvăluit, de asemenea, că vor fi disponibile încă două vaccinuri înainte de Crăciun – iar Ministrul Sănătații a promis că britanicii vor fi printre primii oameni din lume vaccinați covid.
    Matt Hancock a confirmat că armata și Institutul de Sănătate Publică sunt pregătite să imunizeze milioane de britanici, începând cu 1 decembrie.
    Oficialii estimează că decesele provocate de coronavirus pot fi acum reduse cu până la 90%, iar viața va putea reveni la normal de anul viitor.

    Sir John a declarat în fața Comisiei Științifice din Camera Comunelor că succesul vaccinului Pfizer înseamnă că „multe alte vaccinuri” vor funcționa și ele. El a spus: „Nu aș fi surprins dacă vom avea două sau trei vaccinuri până de anul Nou, pe care să le și distribuim. De aceea sunt destul de optimist că vom avea suficiente vaccinări în primul trimestru al anului viitor, încât până în primăvară lucrurile vor începe să arate mult mai normal decât acum”.
    Marea Britanie a comandat 40 milioane doze de vaccin Pfizer, din care 10 milioane gata de administrare în acest an. Dar autoritățile de reglementare nu pot aproba vaccinul până nu sunt transmise rezultatele testelor de siguranță, așteptate pentru această lună. Se așteaptă ca rezultatele studiilor pentru un al doilea vaccin, dezvoltat de Universitatea Oxford, să ajungă în câteva săptămâni, peste 100 milioane de doze fiind deja comandate.
    Dl Hancock a spus că este „absolut posibil” ca imunizarea să înceapă înainte de Crăciun. Vorbind la programul BBC Today, el a adăugat: „Ne-am asigurat accesul timpuriu, și vom fi printre primele țări din lume care vor putea demara oprocedura. S-ar putea să devenim chiar primii.”
    Ziarul The Sun a dezvăluit săptămâna trecută că medicii de familie sunt pregătiți să administreze vaccinul șapte zile pe săptămână, inclusiv de Crăciun.

    Șefii NHS au spus practicienilor că vor trebui să administreze ”minimum 975 de doze pe săptămână”, medicii fiind plătiți 12,58 lire sterline de injecție.
    Sir John, care îi sfătuiește pe miniștri cu privire la testarea Covid, a declarat că are încredere între 70 și 80 % că toți britanicii vulnerabili vor fi imunizați până de Paște. Totuși, a spus că estimarea stă în picioare numai dacă nu o vor da în bară cu distribuția.
    Vaccinul Pfizer – dovedit cu o eficiență de 90% – trebuie ținut la -70C înainte de a fi dat pacientului.
    Cei din centrele de îngrijire și personalul angajat vor fi primii la rând, împreună cu lucrătorii din domeniul sănătății și al asistenței sociale, și persoanele peste 80 de ani. Copiii nu nu vor fi vaccinați, iar injecția pentru adulți nu va fi obligatorie.
    Prof. Peter Openshaw, de la Imperial College London, a declarat că vaccinul va permite bunicilor să-și îmbrățișeze din nou nepoții. Cercetătorul, care face parte dintr-un comitet consultativ la ”Sage”, a spus: „Acest lucru îmi dă mari speranțe că vom putea să revenim la normal până în vara viitoare”.
    De asemenea, în următoarele săptămâni se va desfășura o testare în masă pentru milioane de persoane, pentru a ”putea ieși din restricții”.

    Teste Covid super-rapide de tipul ”Fă-l tu singur” (DIY) vor fi trimise unui număr de până la 750.000 de angajați din sistemul medical, în încercarea de a preveni răspândirea asimptomatică și de a proteja pacienții. De asemenea, peste 600.000 teste rapide vor fi date primăriilor din Anglia săptămâna aceasta, pentru a testapersoanele cu risc. Apoi vor primi suficiente teste în fiecare săptămână pentru a acoperi zece la sută din populația locală.
    De asemenea, studenții vor fi vaccinați periodic, miniștrii promițând pentru luna următoare cât mai multe teste rapide posibil. Universităților li s-a ordonat să treacă toate lecțiile în online până pe 9 decembrie, astfel încât studenții să se poată autoizola în timp util până la Crăciun, dacă este necesar.
    Aceste informații survin când Marea Britanie a raportat ieri 532 de noi decese Covid, cea mai mare cifră oficială din luna mai până acum. Aceasta e o creștere accentuată față de cifra 194 de luni, dar asta se poate datora unei raportări întârziate a deceselor din weekend.


    Câteva observații:
    – deja apare conceptul de autotestare;
    – ”studenții vor fi vaccinați periodic”;
    – par foarte grăbiți;

    Apreciază

    • R said, on noiembrie 12, 2020 at 11:41 am

      Mihai T, ce zice legea britanică în legătură cu cei care nu acceptă să fie vaccinați?

      Apreciază

      • Mihai T said, on noiembrie 12, 2020 at 10:08 pm

        Nu știu. În articol zice că adulții nu sunt obligați să se vaccineze.

        Apreciază

  6. M. Uriel said, on noiembrie 12, 2020 at 1:06 am

    Anglia isi aresteaza proprii eroi, acei care candva au luptat pentru tara

    2 Veterans arrested at Parliament Square on Armistice Day

    Apreciat de 1 persoană

    • Mihaela Tudor said, on noiembrie 12, 2020 at 12:37 pm

      Stiam eu ca sunt doar o adunatura de CRIMINALI MONDIALI sub conducerea unor PARAZITI NUMITI REGI…

      BLESTEMATI SA FIE IN LEGIUNILE IADULUI CELUI MAI DINAFARA TOTI CEI CARE PARTICIPA LA ACEST BAAL MASCAT… … am scris ‘BAAL’ special cu doi de A….

      Apreciază

  7. 30 octombrie 2015, 2020 said, on noiembrie 12, 2020 at 11:56 am

    Sabina, tânăra de 32 de ani, a fost omorâtă în noaptea de vineri, 30 octombrie

    Si acum

    Colegele femeii ucise la Ghimpați, mesaj dramatic pentru guvernanți: ‘Uciderea noastră este complet normalizată!’

    Asociația pentru Drepturile Lucrătoarelor și Lucrătorilor Sexuali în România transmite un mesaj alarmant societății și guvernanților după apariția în spațiul public a cazului de la Ghimpați, unde o femeie a fost ucisă, iar corpul ei a fost tranșat
    Dar noi stim ca odata ce cazul va fi rezolvat, si senzationalul se va fi dus, altx si altx lucratoare si lucratori sexualx vom lucra in salon, in apartament, pe strada etc, cu aceeasi frica – si aceeasi constientizare ca nu beneficiem de nicio protectie.

    Violentele impotriva lucratorilor/lucratoarelor sexualx sunt complet normalizate!

    Uciderea noastra este complet normalizata!

    https://www.stiripesurse.ro/colegele-femeii-ucise-la-ghimpati-mesaj-dramatic-pentru-guvernanti-uciderea-noastra-este-complet_1526999.html

    Incendiul din clubul Colectiv a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015,

    Si atunci guvernul a cazut

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Incendiul_din_clubul_Colectiv

    Ce crezi saccsiv ca va urma ?
    Ce legi vor da guvernantii la propunerea presedintelui ?
    Nu oare legalizarea prostitutiei ?

    Apreciază

  8. Gașpar said, on noiembrie 12, 2020 at 12:34 pm

    Mai știe cineva despre veghe patriei?? E cam dubioasa treaba, nu a mai postat demult🙄

    Apreciază

  9. Mihai T said, on noiembrie 12, 2020 at 1:14 pm

    ATENȚIE !

    Vă anunț că s-a produs o minune, pe care o puteți verifica și voi. La articolul ”România îngenunchiată” am pus transcriptul de la un video, care între timp a fost șters de youtube … numai că video-ul poate fi văzut în continuare … Nu poate fi văzut pe youtube, dar acolo unde a fost pus link-ul, video-ul merge. Puteți să vă convingeți și voi:
    https://saccsiv.wordpress.com/2020/11/11/fotografia-zilei-romania-ingenuncheata/#comment-441868
    Eu nici n-am văzut, nici n-am auzit de așa ceva până acum. Am mai văzut că acest video merge și pe un alt site, și am crezut căfolosesc o tehnologie proxy sau ceva de genul. Pe acest blog poate că intră și oameni care se pricep la astfel de lucruri. Voi ați mai văzut așa ceva ?

    Acuma care e semnificația ? Păi probabil din cauză că m-am contrazis cu Vasile. El a zis că România e îngenunchiată, eu am zis că nu. Iar Dumnezeu a venit cu o minune, pentru a confirma că a doua poziție e corectă. Eu sunt nevrednic de minuni, dar Dumnezeu a făcut o minune ca să nu fim defetiști, precum și pentru mângâierea fraților.
    Un al treilea motiv ar fi pentru a confirma ce spuneam acum câteva zile într-un comentariu. Există o înregistrare de pe 1 nov cu un general din SUA, care spune că Deep State folosește un soft de AI pentru a umbla la alegeri, și că în 2016 softul nu a funcționat (ei nu știu de ce). Deci prin acest semn Dumnezeu pare a confirma că, într-adevăr, a intervenit în 2016 și a blocat softul lor; la fel cum (probabil) a intervenit și acum și a făcut un ”glitch” în sistemele youtube-ului.
    Aceasta e înregistrarea cu generalul Tom McInerney:
    https://davejanda.com/general-tom-mcinerney-hammers-the-deep-state-voter-fraud-operation/
    De la 8:42 spune despre treaba asta.
    Iată sistemul Hammer, pe care partidul democrat l-a scos din CIA și acum îl au depozitat undeva în Maryland. Și mai au al doilea sistem de rezervă … din cauză că au încercat să folosească acest sistem în 2016, dar cineva a intervenit și sistemul nu a mers. De aceea Hillary și ceilalți, împreună cu media, erau toți atât de șocați că a câștigat Trump. Cum a fost posibil ? Pentru că ei au încercat să folosească sistemul, iar sistemul nu a funcționat, din motive necunoscute. De aceea acum folosesc un sistem de rezervă

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 12, 2020 at 1:48 pm

      Mihai T

      Eu nu-l pot vedea.
      Romania este ingenuncheata. Asta nu e defetism.

      Apreciază

      • VioletaB said, on noiembrie 13, 2020 at 12:28 am

        @Mihai T nici mie nu mi se incarca acel clip in pagina lui saccsiv, iar pe YouTube a fost șters. Posibil sa îți ruleze doar ție in browser datorita cache-ului. Încearcă în alt browser dau in incognito și spune dacă îl mai vezi. Poți da și Clear Cache and Cookies în setările browser-ului și verifică apoi.

        Apreciază

  10. Marian said, on noiembrie 12, 2020 at 1:53 pm

    Hai sa fim seriosi : cat d e orb , cat de prost sa fi incat , sa nu-ti dai seama ca vita aia teutonica are fie microcasca fie citeste de pe ceva , in cazul acesta un prompter ??? S-au prins romanii si nu de ieri de-alaltaieri . Era suficient sa-i urmaresti dictia boului …pauzele nepermise in cazul unor raspunsuri libere , si-ti dadeai seama instantaneu de impostura . Multumiri SACCSIV pentru niste dezvaluiri pe care , doar le banuiam !!!

    Apreciază

  11. […] Foto: Klaus Iohannis si promterele uriase din timpul conferintelor sale de presa […]

    Apreciază

  12. octavpelin said, on decembrie 9, 2020 at 11:09 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  13. […] Foto: Klaus Iohannis si promterele uriase din timpul conferintelor sale de presa […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.