SACCSIV – blog ortodox

Fotografia zilei: Romania ingenuncheata

Posted in Romania, TARAN by saccsiv on noiembrie 11, 2020
Tagged with: ,

14 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihaela said, on noiembrie 11, 2020 at 1:34 pm

    Pur si simplu este cutremuratoare fotografia!!!

    Apreciat de 1 persoană

  2. VioletaB said, on noiembrie 11, 2020 at 2:05 pm

    De pe pagina vaccinedu: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=737810216841752&id=170998826856230

    Va rog, trimiteti o solicitare catre Guvern, de urgenta. Trimiteti raspunsul catre noi, la vaccinuri.citeste.prospectele@gmail.com

    Adrese de email pentru solicitare:
    drp@gov.ro, pm@gov.ro

    Denumirea autorității sau instituției publice: Guvernul Romaniei

    Sediul: Adresa: Palatul Victoria, Piaţa Victoriei nr. 1, Sector 1, Bucureşti, cod postal 011791

    Data: 11/11/2020

    Subsemntul/a …., domiciliata in …., CNP …., prin prezenta formulez o cerere conform Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informațiile de interes public, cu modificările și completările ulterioare.
    Solicit motivarea pentru care Hotararile de Guvern 394 din 18 mai 2020, 476 din 16 iunie 2020, 553 din 15 iulie 2020, 668 din 14 august 2020, 14 septembrie 2020, 856 din 14 octombrie 2020, dar si urmatoarea Hotarare pentru prelungirea starii de alerta din data de 15 Noiembrie anuntata de Premerul Romaniei, Ludovic Orban:
    https://www.mediafax.ro/politic/orban-anunta-prelungirea-starii-de-alerta-19738643
    nu sunt facute cu respectarea art.7, alin.(1) din Legea nr.52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, republicata.

    Pe site-ul Secretariatului General al Guvernului:
    https://sgg.gov.ro/new/anunturi-proiecte-de-acte-normative/
    nu sunt publicate anunturi de punere in dezbatere publica, fiecare hotarare anterioara facandu-se fara nicio dezbatere publica, iar urmatoarea hotarare de prelungire a starii de alerta care va trebui sa isi inceapa efectele in data de 15 Noiembrie urmeaza sa se instituie la fel, avand in vedere ca anuntul prelungirii starii de alerta a fost facut in presa acum 2 zile (in data de 09/11/2020) de catre dnul Ludovic Orban.
    https://www.mediafax.ro/politic/orban-anunta-prelungirea-starii-de-alerta-19738643

    Asadar, care este motivarea pentru incalcarea dreptului la transparenta decizionala, respectand decizia Curtii Constitutionale nr 457/2020 din data de 25 iunie 2020?
    Citez din art 67 al acestei decizii:
    “chiar și în stare de urgență publică, principiul fundamental al statului de drept trebuie să prevaleze. Statul de drept constă în mai multe aspecte care sunt toate de importanță capitală și trebuie menținute într-un mod integral. Aceste elemente sunt principiul legalității, separarea puterilor, împărțirea puterilor, drepturile omului, monopolul statului asupra forței, administrarea publică și independentă a justiției, protecția vieții private, dreptul la vot, libertatea de acces la puterea politică, participarea democratică a cetățenilor și supravegherea de către aceștia a procesului decizional, luarea deciziilor, transparența guvernării, libertatea de exprimare, asociere și întrunire, drepturile minorităților, precum și regula majorității în luarea deciziilor politice. Statul de drept înseamnă că agențiile guvernamentale trebuie să funcționeze în cadrul legii și acțiunile lor trebuie să fie supuse controlului de către instanțele independente. Securitatea juridică a persoanelor trebuie să fie garantată.”

    Solicit raspunsul prim email la adresa: …. de urgenta, avand in vedere ca urmeaza noi decizii care se doresc a fi luate de Guvern fara dezbateri publice. Dresc sa primesc un raspuns in termen de maxim de 10 zile lucratoare, conform legii, FARA prelungurea de 30 de zile, avand in vedere caracterul de restrangere a drepturilor pe care aceste hotarari le au.

    Solicit numar de inregistrare.

    Va multumesc,
    ….

    Apreciază

  3. Gurita said, on noiembrie 11, 2020 at 2:08 pm

    Tara in care Proxeneti si Pedofili dovediti traiesc mai bine. Destepti prosti cei care cred ca nedreptatile astea vor trece fara rasplata in fata lui Dumnezeu cel care nu se schimba niciodata si este dreptate, viata si adevar in vesnicie.

    Apreciază

  4. mario said, on noiembrie 11, 2020 at 2:16 pm

    „UK va fi prima tara ce incepe vaccinarile, pana de Craciun vor fi gata 3 dintre ele”
    https://www.thesun.co.uk/news/13162981/brits-first-world-covid-vaccine-christmas/

    Apreciază

  5. Mihai T said, on noiembrie 11, 2020 at 3:10 pm

    Scuzați-mă pentru Off-Topic (De asemenea, România nu e deloc îngenunchiată. La închiderea piețelor, oamenii au făcut tămbălău, iar Parlamentul a luptat și el cu instrumentele lui – a modificat ordonanța guvernului. Cineva la Brăila spunea că ei nu au de gând să închidă piața. La Suceava primarul era în Piața Mare pentru a le explica oamenilor măsura. Guvernanții au zis inițial că se închid piețele – nu numai cele cu acoperiș – dar probabil nu au avut curaj să meargă până la capăt și au lăsat să funcționeze în spațiu deschis.)

    Trump i-a prins pe ”democrați” cu mâța-n sac

    În cadrul unei emisiuni denumită ”Consiliu de război” (War Room) un om din interior dezvăluie faptul că administrația Trump a marcat buletinele de vot cu un cod foarte greu de spart, în acest fel putând monitoriza frauda electorală făcută de partidul democrat. Clipul inițial a devenit viral, adunând aproape 5 milioane de vizualizări într-o săptămână.

    Link inițial: http://banned.video/watch?id=5fa480cc65f2d419a08b54e2

    Tweet scris de către David Burney, pe 4 noiembrie 2020 (apare în video la min 4:18)
    Tipărirea buletinelor de vot oficiale s-a făcut sub controlul Ministerului de Interne. Democrații au printat falsuri, fără să știe că buletinele oficiale erau marcate cu izotopi ne-radioactivi. Aceasta e o operațiune militară tip ”Înțepătură”. După ce au fost separate buletinele false de cele autentice, se confirmă victoria la scor a lui Trump.

    Notă: Privind retrospectiv, ceea ce au făcut televiziunile din SUA și de la noi apare ca lipsit de deontologie. Este neprofesionist să spui că cineva a câștigat, înainte să fie comunicat un rezultat oficial de către Biroul Electoral Central de la ei (sau de curtea constituțională). Aceste informații pot clarifica atitudinea mass-mediei oficiale. Probabil că Deep State-ul a sesizat ce se întâmplă, iar atunci a venit un ordin către entitățile media să dea în cor ”victoria” lui Biden. Iar când va ieși la iveală scandalul fraudei, tabăra lui Biden și entitățile media vor spune același lucru: Trump nu acceptă să piardă, și apelează la subterfugii.

    (transcript)
    Îl avem cu noi pe dr. Steve Pieczenik.
    Nu am nici o îndoială că Donald Trump a câștigat alegerile. Le-a câștigat la scor, într-un asemenea mod că nu vom ști niciodată (cifrele finale). Cred că a depășit recordul lui Barack Obama la vot popular. Dar nu vom ști niciodată, având în vedere voturile schimbate la mașinile de numărat, voturile cu Trump care au fost arse, voturile false cu Biden, și toate celelalte nereguli.
    Dar … dr. Pieczenik … Suntem în mijlocul evenimentelor, alegerile s-au terminat, acum suntem în faza în care se fură alegerile … ce vedeți dumneavoastră, ce gânduri vă trec prin minte când vedeți această scamatorie uriașă ?
    – Mai întâi, nu e o scamatorie. Ceea ce se întâmplă acum … iar motivul pentru care nu am putut veni la emisiunea de aseară a lui Alex Jones este că nu aveam permisiunea să spun lucrurile pe care le voi spune. Nu lucrez pentru guvernul federal, nu sunt plătit de ei. Dă-mi voie să mai spun o dată ce am spus și în 2016: există oameni de caracter în serviciile noastre de informații, în armată, și în structurile civile asociate guvernului. Aceștia au înțeles exact cât de corupți sunt Biden și mașinăria partidului democrat.
    Aceasta este cu adevărat o operațiune tip ”Înțepătură”. În contradicție cu ce spune toată lumea, Trump a știut că vor fi acest lucruri, Eric (?!) a știut și a avertizat populația, la fel știam și eu – dar nu aveam voie să vorbesc despre asta. Ceea ce s-a întâmplat este că … am marcat fiecare buletin de vot cu ceea ce se numește cod de criptare QFS blockchain. Cu alte cuvinte, știm destul de bine unde se află fiecare buletin de vot, pe unde a circulat, și cine îl deține. Deci, astea nu sunt alegeri furate. Dimpotrivă. Am inversat jocul războiului, după principiile din Sun Tzu – Arta Războiului; iar Trump a fost genial, și în continuare este genial la treaba asta. Motivul pentru care nu a fost văzut (iar Alex a zis corect ”nu l-am mai văzut de câteva zile) … în arta războiului, te dai înapoi, îl lași pe adversar să facă toate greșelile pe care le face, gestionezi situația, îi demaști. Nimic din ce se întâmplă nu ne-a luat prin surprindere; ne așteptam la toate aceste lucruri, iar acestea fac parte din Operațiunea ”Înțepătura” pe care noi o desfășurăm.
    Cu 48 de ore în urmă, nu numai că am marcat buletinele, dar acum pot să spun, cu permisiunea celor din serviciile de informații și din alte structuri – am trimis mii și mii de trupe din Garda Națională în 12 state diferite (Washington, Delaware, Texas, Arizona, Alabama, și altele). Deci, acum trebuie să reconsideri ce se întâmplă cu adevărat. Geniul lui Trump constă în faptul că este capabil în orice moment să se dea în spate, și să-l fenteze pe adversar fără ca acesta să-și dea seama. El a zis în mod repetat: #furăvoturile, Exact asta spune de luni de zile. Apoi a spus ceva foarte clar: ”Voi folosi intuiția sau informațiile (la propriu și la figurat)”. Iar cei care suntem în serviciile de informații (din orice structură) … la fel cum în 2016 am demascat-o pe Hillary Clinton, acum îi demascăm pe cei din clanul Biden, iar Trump e cel care a demarat acțiunea … Hunter Biden, Joe Biden, Jill Biden, Jim Biden, Frank … toată familia – care au intrat într-un joc unde au fost condamnați (convicted), iar acum vedeți ce se întâmplă. Ceea ce nu a fost anunțat este că am marcat toate buletinele cu un cod QFS blockchain, care este foarte greu de spart. Iar al doilea lucru este că am trimis cam 20.000 de trupe din garda națională, acum 48 de ore. Nimic din acestea nu a fost dat la știri, și mulțumesc presei că nu au dat știrea asta (și altele).
    Deci ce ce se întâmplă acum este că asistați la o operațiune sofisticată de tip ”Înțepătura”, care a fost inițiată de Trump. Am fost informat de-abia azi noapte că pot să spun despre asta. De aceea nu puteam să spun public până acum.
    Prin urmare, asta e invers față de ce gândeați voi. Nu este război civil. Nu am fost surprinși în nici un fel. Această operațiune a fost gândită de Trump cu mult timp în urmă. În același fel în care am știut despre Hillary Clinton – am avertizat despre lovitura de stat, și am făcut o contra-lovitură. Acum e din nou o contra-lovitură de stat, împotriva clanului Biden. Exact la aceste lucruri ne așteptam: nereguli la votul prin corespondență, corupția de la Poșta din SUA, corupția din tabăra democraților. Nu e nici o surpriză aici. Și de aceea am am desfășurat trupe din garda națională în 12 state.

    – Steve, tocmai ai dat cea mai mare știre, poate, de la ziua alegerilor încoace. Trebuie să refac în mintea mea firul logic. Conform celor spuse de tine: vor urma arestări ?
    – Da, dar nu că ”vor urma”, ele deja se fac. Ceea ce ai văzut că s-a întâmplat cu () și (), când erau în districtul Clay, și în Philadelphia. Aceea nu a fost numai o amenințare. Exact asta se va întâmpla. Vor începe arestări din această seară, continuând cu mâine, și va continua pentru o perioadă destul de lungă. Acestea sunt singurele informații din Operațiunea ”Înțepătura” pe care le pot dezvălui. Am primit permisiunea să le dezvălui.
    După cum știi, eu nu dau informații clasificate. Nu lucrez pentru guvern, dar fac asta pentru că sunt patriot, și lucrez cu mulți oameni care sunt patrioți (inclusiv oameni din cele 16 servicii secrete, din CIA, din structurile civile). Toți s-au comportat minunat, și au păstrat secretul. Iar eu am primit permisiunea să spun ceea ce tocmai v-am spus. Nu mai am nimic de adăugat. Dar asta nu e o surpriză pentru voi. Aceasta e, probabil, cea mai mare operațiune de acest tip din toată istoria SUA.
    – Ar fi un lucru genial din partea lui Trump. Dar, Steve, trebuie să te întreb: care-i treaba cu acest marcaj de pe buletinele de vot, ce implicații are asta. Îi va împiedica să adauge buletine false ? Cum vor fi folosite ?
    – Le folosim în orice mod în care avem nevoie în privința numărătorii, pentru a vedea care erau adevărate și care false. E un cod foarte sofisticat. Dacă le aruncă , aceste coduri QFS pot fi folosite în comunicații cibernetice. Știm exact ce a fost aruncat, ce a fost introdus, știm exact cine le are, și știm exact unde au fost duse. Nu pot da mai multe detalii.
    – Asta e o știre uriașă, pe care Steve Pieczeknik o dă în direct la emisiunea noastră. Încerc să reiterez, în felul cum am înțeles: Președintele Trump și administrația lui (împreună cu forțe prietenoase din Casa Albă și din Washington DC) au lansat o operațiune ”Înțepătura”, știind că tabăra democraților vor frauda alegerile. Steve, spuneai că Trump vorbește despre asta de luni de zile. De fapt, vorbește de câțiva ani. Aceste e un mesaj de la Președintele Trump, de pe 10 octombrie 2012: ”Nu contează pentru cine votezi, contează cine numără voturile”. Aveți grijă la frauda electorală”. Deci, în mod evident el știa despre asta de mult timp. Oare aici vedem geniul lui Trump în acțiune ? Pe termen lung ?
    – Da. Trump e mult mai inteligent decât și-au dat seama oamenii. Eu știam asta despre Trump. Nu lucrez personal pentru el, și nu am tangență cu el personal. Dar el știe că îl cunosc de mai mult de 40 de ani, de pe vremea când construia patinoare pe gratis. Copiii mei mergeau la acele patinoare. A fost foarte generos cu orașul New York și cu Statele Unite.

    Apreciază

    • saccsiv said, on noiembrie 11, 2020 at 4:58 pm

      Mihai T

      „Da”, frate, batrana este o actrita de la Nottara, Romania nu este ingenuncheata, doar scartaie oleca, insa vor iesi baricadistii la lupta cu hidra si se va rezolva si amanuntul asta…

      Apreciază

  6. Alexandru TM said, on noiembrie 11, 2020 at 3:28 pm

    Sa se scoale Dumnezeu, si sa se risipeasca vrajmasii Lui, si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul. Sa piara cum piere fumul, cum se topeste ceara de fata focului, asa sa piara demonii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii, zicand:

    Bucura-te, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, care gonesti demonii cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine, a Domnului si Mantuitorului nostru Iisus Hristos, Care S-a pogorat la iad, si a calcat puterea diavolului, si te-a daruit noua pe tine, cinstita Crucea Sa, spre izgonirea a tot vrajmasul.

    O, preacinstita si de viata facatoare Crucea Domnului, ajuta-mi mie cu Sfanta Fecioara Nascatoare de Dumnezeu si cu toti Sfintii, in veci. Amin.

    ––––––

    Cauta din cer si vezi Doamne , cauta si nu ne lasa, ca s-au intarit cei ce cauta nou cele rele si asupresc pe necajitii robii tai.

    Apreciat de 3 persoane

  7. VioletaB said, on noiembrie 11, 2020 at 5:29 pm

    https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3652973194768279&id=420223274709970

    Gheorghe Piperea
    124 Shares
    23 mins ·

    Aveți convingerea că sunteți liberi să faceți ce vreți cu banii și bunurile voastre, că
    proprietatea asupra acestora vă sunt garantate de Constituție și de CEDO?
    Mai gândiți-vă.
    Uite aici câteva hinturi (ca să mă exprim în slang corporatist):
    (I)
    Sub cuvânt că trebuie să vă actualizați datele cu caracter personal, băncile pot să
    vă blocheze conturile și banii aflați acolo (indiferent că e vorba de economii sau
    de venituri curente, pe care nu le puteți încasa decât prin bănci, că așa e în
    ”capitalismul” monopolist și rentier); ca să ce? ca să fiți supravegheați, pentru că
    toți sunteți suspecți de spălare de bani, terorism, corupție, evaziune fiscală, așa
    cum toți sunteți suspecți de coronavirus (notă – nu v-a spus Arafat că faptul în
    sine de a nu avea simptome vă face să fiți suspecți de a avea … simptome?).
    (II)
    Cu preocuparea ipocrită și manipulatoare că vă respectă intimitatea și dreptul de
    proprietate asupra datelor voastre cu caracter personal, orice entitate comercială,
    orice publicație, orice portal, orice pagină de socializare sau canal de live
    streaming, vă cere permanent acceptul de prelucrare a acestor date, ca o condiție
    pentru accesul pe platforma digitală respectivă – nu dați click pe ”accept”, nu aveți
    acces; mai mult chiar, toată lumea din domeniu vă anunță elegant că utilizeaza
    cookies (umbre ale voastre pe internet, pe baza cărora deveniți materie primă
    pentru predicțiile comportamentale scump vândute de Big Tech publicitarilor și
    comercianților de la care vă faceți achizițiile); din acest punct de vedere, celebra
    GDPR este un mega bullshit, creație perfectă a idioților utili din birocrație, care
    vine mănușă capitaliștilor de supraveghere, pentru că acum pot susține în fața
    instanțelor că v-au transformat în materie primă pentru că voi v-ați dat acordul
    (III)
    Sub masca preocupării pentru siguranța și sănătatea voastră, Big Pharma și
    birocrația medicală plătită/sponsorizată regește de Big Pharma, v-au introdus într-
    un uriaș program de telemedicină, testare permanentă, vaccinare obligatorie și
    supraveghere medicală, program care vă face pe toți suspecți de boală și de
    intenția de a-i îmbolnăvi pe ceilalți; nu știu dacă ați observat, dar nu mai aveți
    dreptul la sănătate și viață privată, ci obligația de a fi sănătos; cu ștampila de
    suspect pe frunte, veți avea toate ”șansele” ca sistemul de rating social (care nu
    vine de la chinezi, ci de la gafam; chinezii doar l-au adaptat culturii lor, supușeniei
    lor tradiționale) să vă excludă social, chiar dacă acum aveți impresia că sunteți
    safe în corporația în care sunteți, la modul real, o simplă albină lucrătoare.

    Apreciază

  8. Mihaela Tudor said, on noiembrie 11, 2020 at 5:45 pm

    Stiu ca poate ma veti ura sau judeca, dar va veni vrema cand, cu putzine alimente (precum are batranica) vom trece cu mult mai multa usurinta decat cei pecetluiti, de cele 42 luni (1260 zile), de domnie a antihristului globalist., falsul mesia satanist asteptat de EVREII ZIONISTI (creatorii PLAN-demiei)

    Totusi, ceea ce ma deranjeaza este felul in care a ajuns batranica.

    Bineinteles ca totul e planuit ca sa AIBA DE CE SA VINA ‘CINEVA’, ‘BINEVOITOR’, ‘UMANIST DIN CALE-AFARA’, etc. etc. care sa ‘indrepte’ chipurile lucrurile…adica INFERNUL in care TIMPUL NU EXISTA.

    Apreciază

  9. mariusmioc said, on noiembrie 12, 2020 at 12:28 pm

    Există două tipuri de oameni: Oameni care rezolvă problemele și oameni care găsesc scuze și dau vina pe alții. (de la protestul din 8 noiembrie din Timișoara) https://mariusmioc.wordpress.com/2020/11/11/timisoara-8-noiembrie-2020-protest-impotriva-isteriei-covid-marius-mioc-exista-doua-tipuri-de-oameni-care-rezolva-problemele-si-care-gasesc-scuze-si-dau-vina-pe-altii-economia-nimic/

    Apreciază

  10. […] ca fotografia de mai jos (sau altele similare), alaturi de cea de aici sunt cele mai corecte reprezentari ale Romaniei anului 2020. E din articolul Măsuri de precauție […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.