SACCSIV – blog ortodox

Sorin Rosca Stanescu: Sefii serviciilor secrete sunt sub steag strain. Klaus Iohannis este un produs al sistemului. Am fost in staff-ul lui electoral pana inainte de alegeri. Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu citea de pe prompter. A avut culoar ca sa castige alegerile

Posted in GERMANIA, KLAUS JOHANNIS by saccsiv on iulie 30, 2020

Minutul 1:04:25:

Iata si transcriptul facut de https://www.luju.ro/sefii-serviciilor-secrete-sub-steag-strain-acuzatie-bomba-lansata-de-jurnalistul-sorin-rosca-stanescu-iohannis-serveste-interesele-germaniei-are-spatele-acoperit-din-punctul-de-vedere-al-serviciilor-secrete-sefii-serviciilor-secrete-fiind-ei-insisi-sub-st:

“Iohannis a incercat anul acesta sa fie mai jucator decat a incercat vreodata Traian Basescu. Are spatele acoperit din punctul de vedere al Germaniei, si serveste interesele Germaniei in Romania. Klaus Iohannis are spatele acoperit din punctul de vedere al serviciilor secrete. Sefii serviciilor secrete fiind ei insisi sub steag strain, dupa opinia mea. Are spatele acoperit din punct de vedere al institutiilor de forta pe care le-a menajat in permanenta, din punct de vedere al justitiei, si ma refer si la procurori si la judecatori, pe care, vanturand teza statului de drept, i-a menajat.
Si are un partid care e in stare proasta, dar totusi este un partid care la ultimele alegeri, care n-au fost nici locale, nici parlamentare, ca alea conteaza, a ocupat un loc important.
Am fost in staff-ul lui electoral pana inainte de alegeri. Nu era un om care dorea sa comunice. Am descoperit in biografia lui diverse schelete. L-am rugat mai intai intre patru ochi, apoi intr-un cerc mai restrans sa accepte sa pun un aparat de filmat intre mine si el si sa incep sa-i pun cele mai incomode intrebari ca sa vad cum reactioneaza, si sa incercam sa ii compunem cumva raspunsuri. N-a acceptat asa ceva. Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu citea de pe prompter.
A avut culoar ca sa castige alegerile. El a fost un produs al sistemului. Alegerile au fost castigate de sistem”.

Cititi va rog si:

ANTI NATIONALISMUL DECLARAT al “sefilor” serviciilor: CONSTANTIN DUDU IONESCU si EDUARD HELLVIG

AGENDA ANTI ORTODOXĂ a președintelui KLAUS IOHANNIS

Istoricul celui mai periculos proiect politic din istoria post decembrista. O alianta fundamental anticrestina si antinationala, avand cea mai neagra doctrina de stanga din intreg esicherul politic romanesc

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Cristian Daniel said, on iulie 30, 2020 at 11:29 am

    Hai pe bune? Ne zice acum si SRS ceea ce stie o tara intreaga. Numai cine nu a vrut sa stie nu a stiut acest lucru, ca toti cei din fruntea statului sunt total aserviti puterilor straine si nu mai servesc de mult Romania, nu au nicio legatura cu acest popor. Deci nimic nou sub soare…

    Apreciat de 1 persoană

    • GHEORGHE said, on iulie 30, 2020 at 2:09 pm

      astia ca srs au fost scosi din portie si acum dau din casa.
      JIGODII IMPREUNA PRESA +POLITIC+SECURITATE de 30 ani .
      CUI I-A pasat de ROMANIA si implicit de popor cind veniturile romanilor majoritari sint de 100/ 300 euro de 30 ani iar invatamintul a devenit loc de INDOBITOCIRE SI DEPRAVARE nu de EDUCARE SI ZIDIRE SLUFETEASCA MORALA SI INTELECTUALA si zece milioane au parasit tara pe pòst de SLUGI NECALIFICATE in vest ?
      srs un securist acoperit ca.oricare…..cei cu FONCTII.
      BLEAH.

      Apreciat de 1 persoană

  2. neicaion said, on iulie 30, 2020 at 2:16 pm

    …ar trebui menţionat, corect, că atât plăvanul,(oligrofenul ce nu ştie să lege două cuvinte), sriul şi caricaturile din guvern şi parlament sunt sclavii statului profund şi au fost plantaţi, corupţi şi spălaţi apoi şantajaţi pentru implementarea noiiordini.

    Apreciat de 2 persoane

  3. Radu Humor said, on iulie 30, 2020 at 9:24 pm

    „Kelemen Hunor a declarat, joi, pentru Mediafax, că România nu are în momentul de față un Executiv și un președinte care să gestioneze criza sanitară și economică.

    „Arată nu ca un președinte echidistant și al tuturor, ci ca un robot care împrăștie ură în societate. Asta face, asta va face în continuare. Din păcate, România nu are un Executiv în frunte cu un președinte în stare să gestioneze criza, nici sanitară, nici economică, de niciun fel”, a spus Kelemen.

    Liderul UDMR a precizat că a citit „așa-zisa declarație a așa-zisului președinte” și a constatat că acesta are idei extrem de puține și extrem de fixe.”

    Culmea dezbinării :
    Am trăit s-o vedem şi pe asta: au ajuns să se încaiere până şi alogenii între ei pe trupul tot mai sfârtecat al bietei Românii .
    Trag ca hienele în toate părţile, sub privirile noastre nepăsătoare !
    Până când ?!

    Apreciat de 1 persoană

  4. carla said, on iulie 30, 2020 at 10:42 pm

    Antinaționalism exprimat, sau ce?

    Dezvăluit de la minutul 27 (?)
    Chiar sinistru.

    Apreciază

  5. octavpelin said, on iulie 31, 2020 at 11:27 am

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

    Apreciază

  6. […] Am fost in staff-ul lui electoral pana inainte de alegeri. Nu reusea sa articuleze o fraza daca nu c… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.