SACCSIV – blog ortodox

Video (subtitrare in romana): Fragmente din serialul “The last man on earth” (2017), a carui actiune incepe in … 2020

Posted in filme, virus by saccsiv on ianuarie 4, 2021

Cateva fragmente din serialul “The last man on earth”, sezonul 3, episodul 10, din anul 2017:

Conform https://en.wikipedia.org/wiki/The_Last_Man_on_Earth_(TV_series) “The Last Man on Earth” este un serial de comedie, post apocaliptic, in patru sezoane, a carui premiera a avut loc la 1 martie 2015 pe Fox. Premiera celui de al treilea sezon a avut loc la 25 septembrie 2016.

Actiunea serialului incepe in 2020, la aproape un an dupa ce un virus mortal a maturat Pamantul.

Cititi va rog si:

Will Forte on the ‘weird’ similarities between The Last Man on Earth and the coronavirus pandemic

SONGBIRD – un film din 2020 de Michael Bay (regizorul “Transformers”) despre … a 214-a săptămâna de lockdown din SUA anului 2024 / “Covid-23” deja infectează creierul uman / Infectaţii sunt duşi cu forţa în lagăre / Poliţia “sanitară” efectuează raiduri în case pentru găsirea pacienţilor suspecţi

Ati vazut Dosarele X (“X Files”), sezonul 10? Episodul 1 este poate cel mai anti sistem film produs vreodata iar in episodul 6 ni se spune ca prin vaccinarea in masa le vom permite sa ne modifice ADN-ul, astfel incat la momentul ales de papusari, intreaga omenire se va imbolnavi cumplit

 

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Niculae said, on ianuarie 5, 2021 at 1:03 am

    IMPORTANT: O plausibila proba ca vaccinul Covrig este semnul fiare

    Pe website-ul de la Moderna este subliniat ca mRNA functioneaza cam ca si sistem operativ al unui computer comunicand in acelas timp cu alte aplicatii. Este numit si „The Software of Life”.

    Recognizing the broad potential of mRNA science, we set out to create an mRNA technology platform that functions very much like an operating system on a computer. It is designed so that it can plug and play interchangeably with different programs. In our case, the „program” or “app” is our mRNA drug – the unique mRNA sequence that codes for a protein.

    https://www.modernatx.com/mrna-technology/mrna-platform-enabling-drug-discovery-development

    Apreciat de 1 persoană

  2. tataia said, on ianuarie 5, 2021 at 3:24 am

    NU as vrea sa va dezamagesc dar exista versiuni mai vechi (sub forma de filme de cinema) ale acestui serial:

    The last man on earth (1964):

    Aveti filmul intreg mai sus si apoi un film mai nou, in culori de data asta, Omega man (1971):

    Deci nimic nou sub soare…

    Apreciază

    • saccsiv said, on ianuarie 5, 2021 at 10:11 am

      tataia

      Si unde ar fi dezamagirea?

      Apreciază

      • tataia said, on ianuarie 5, 2021 at 5:36 pm

        Pai ceea ce se intimpla acum cu guvidul asta s-a intimplat si la inceputul secolului cu gripa spaniola si s-a intimplat si mai de de mult cu ciuma bubonica….au avut surse de inspiratie sa faca filme peste filme si in final nimic nu-i nou sub soare. Filmele facute in ziua de azi in mod sigur au si versiuni mai vechi (cel putin una dar de obicei chiar 2-3) doarece a disparut complet creativitatea omului si nici ceea ce se intimpla acum cu aceasta presupusa pandemie nu este de fapt ceva nou…s-a mai intimplat in trecut….asa cum am zis, nimic nu-i nou sub soare.

        Apreciază

      • saccsiv said, on ianuarie 5, 2021 at 6:34 pm

        tataia

        Tu ai dat doua exemple de filme care sunt din categoria „I Am Legend” cu Will Smith:
        https://ro.wikipedia.org/wiki/Legenda_vie
        Apoi ai concluzionat victorios ca nu este nimic nou sub soare.
        Ceea ce se petrece acum nu s-a intamplat nici in timpul “gripei spaniole” si nici in timpul ciumei.

        Apreciază

  3. Remus Satală said, on ianuarie 5, 2021 at 5:52 am

    Inteligența artificială poate prezice viitorul. Cum funcționează acest sistem
    https://playtech.ro/2021/inteligenta-artificiala-poate-prezice-viitorul-cum-functioneaza-acest-sistem/

    Apreciază

  4. adrianradauti said, on ianuarie 5, 2021 at 9:57 am

                  Doamne ajută ! Iata ce a trimis ministrul dezvoltarii Attila Cseke tuturor consiliilor judetene ( vezi de la pag 105)

    Apreciază

  5. gloria said, on ianuarie 5, 2021 at 10:45 am

    dragilor ! dupa cum merg treburile , se urmareste o ,,revolutie culturala !** va suna deja cunoscut !?!? luati de aici ;https://www.comisarul.ro/articol/15-ianuarie-termen-pentru-scoli-sa-trimita-o-situa_1178693.html

    Apreciază

  6. Amalia said, on ianuarie 5, 2021 at 11:10 am

    Mugur Mihăescu, ceartă în direct cu Iulian Bulai, în scandalul TVR: Să-ți fie rușine!

    Apreciat de 3 persoane

  7. marcus said, on ianuarie 5, 2021 at 11:22 am

    Dupa parerea mea, miza este sinuciderea – la un anumit semnal poate incepe o pandemie de sinucideri de care pot fi invinovatiti doar insisi sinucigasii. Acest semnal probabil ca va fi dat dupa ce o cat mai mare parte a populatiei va primi unul dintre vaccinuri si, probabil ca, semnalul asta se va da si in timpul unui razboi cald, pentru ca nimeni sa nu mai aiba chef sa se intrebe ce se intampla.
    Doamne iarta-ma! Doamne miluieste-ne!

    Apreciază

    • gheorghe said, on ianuarie 5, 2021 at 12:31 pm

      Nu uita actionarea de la distanta a „celularelor” – explozie cand sesizeaza ca e langa cap, cand vorbesti… sau microundele emise prin acelasi telefon, tableta sau din apropiere, de la releele de pe strada, care – prin frecventele selectionate – induc isterie, panica, disperare, tristete, frica… impingand la sinucidere (fecte constatate experimental de peste 50 de ani!)
      La fel de periculos si previzibil…, in implanturile cu cip (totusi, nu am date clare ci imi amintesc din diverse interviuri…) sint puse si neurotoxine care pot fi „eliberate” in corp de la distanta: ca la cianura, moartea intervine in mai putin de un minut prin blocarea creierului.

      Apreciază

  8. Niculae said, on ianuarie 5, 2021 at 11:36 am

    Project Bluebeam – Seattle New Years Eve Light Show Illuminates Our Virtual Contact-less Future

    Apreciat de 1 persoană

    • simboluri said, on ianuarie 5, 2021 at 5:54 pm

      Multă simbolistică ocultă.

      Showul se deschide cu un foc de artificii de culoare violetă, culoare care în simbolistica ocultă înseamnă abuz de putere, tiranie, trezirea sentimentelor de tristețe și resentimente față de ceilalți.
      Continuă cu un sistem de circuite „electronice” care se ramnifică precum coroana unui copac.
      Apoi apar mai multe spirale de ADN uman și sintetic (?) amestecate, apoi câteva forme geometrice: piramide una cu vârful în sus alta cu vârful în jos, hexagoane, pentagoane, octogoane (?), și alte corpuri geometrice, care se întrepătrund.
      Urmează o explozie mare apoi o diviziune a două „celule” și apoi multiplicarea lor imitând poate „concepția”, după care „celulele” se unesc și apare un copac verde, poate trimițănd la ideea copacului din Eden, care apoi se transformă într-un fluture – transformarea transsexuală de tip programare MK ultra.
      Apar apoi mai multe tentacule șerpuitoare care ies de jos, în jurul cărora plutesc lumini strălucitoare, iar deasupra tronează o coroană (corona?) imensă.
      Apoi apare apoi un mediu acvatic în care predomină alături de albastru culoarea violet. Sub apă sunt multe meduze – poate cu trimitere la antica Gorgonă – printre care se plimbă un banc de „pești” de culoare violet, imitând mișcarea unei spirale de ADN.
      Revine culoarea violet într-un „foc” care mistuie totul. Apoi alte raze de lumină violet
      Apoi apar în centru niște cercuri concentrice ca un fel de emițător – 5G?, AI? – și niște roți zimțate ca mecanismul unui ceas, printre care se mișcă aceeași formă șerpuitoare care amintește de un ADN sau șarpe?, totul fiind flancat de 13 „piloni” care se contopesc în corpul central (AI?), iar deasupra un mănunchi de raze luminoase de deschid sub formă de aripi?, de V?, iar mai jos apare la un moment dat cifra 9. Culoarea unică este alb argintie, care în simbolistica ocultă înseamnă abilități psihice dezvoltate cu ajutorul demonilor, hipnoza, meditația, imaginația, visele … Apar apoi mai multe fascicole de lumină albă care „mătură” orizontul.
      Apar apoi două piramide uriașe care se învârt una cu vârful în sus, alta cu vârful în jos – cumva „as above so below”?
      Apoi un fascicul de lumini roșii care se adună și se împrăștie, apoi o uriașă o pentagramă tridimensională de culoare mov care se învârte, apoi un fascicul de lumini albastre.
      Revin razele de culoare mov, și corpul central este străbătut de două unde șerpuitoare (simbolizând big pharma?) și în vârf apare din nou o coroană (corona?) aurie, din cate ies alte raze de culoare violet care se aseamănă cu brațele unei caracatițe, din care ies alte brațe șerpuitoare de culoare aurie, în timp ce corpul central este străbătut din nou de două unde șerpuitoare, acest lucru repetându-se ulterior, totul fiind înconjurat de o altă coroană albastră, deasupra căreia este o imensă floare albastră ale cărei petale se risipesc.
      Apoi în focuri de artificii mov, corpul central este străbătut de ceva ce seamănă cu sistemul solar, și de niște inele groase, de culoare albastră. Apoi apar clar toate planetele sistemului solar care se învârt în jurul „soarelui” central.
      Show-ul continuă cu ridicarea unor cortine uriașe de culoare mov și albastră în spatele cărora apar pe rând mai multe siluete umane care se învârt.
      Corpul central este acoperit de mai multe jocuri de lumini de culoare … violet, de explozii și artificii de culoare violet și albastră, și apoi multicolore.
      Turnul central este din nou acoperit de spirale sau cercuri concentrice, în timp ce jocurile de lumini și de artificii continuă, și din niște artificii violet apar două figuri de bărbați înconjurate de o pâclă groasă cenușie care dispar repede, și apoi apar două palme uriașe de culoare mov care dispar și ele repede,
      Turnul central este din nou acoperit de două piramide una cu vârful în sus alta cu vârful în jos, show-ul terminându-se cu alte jocuri de lumini și focuri de artificii.

      Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.