SACCSIV – blog ortodox

Video – Adriana Vitan Balint: De alegeri am putut trai si fara sa ne mai spuna fatucile despre recorduri Covid-19. Numarul de cetateni romani cu drept de vot este neverosimil de mare

Posted in alegeri, Coronavirus, STS, VIDEO, VOT by saccsiv on septembrie 29, 2020

9 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

    • jikutza said, on septembrie 29, 2020 at 6:55 pm

      Interesant articolul……astfel imi dau seama cam care este scopul acestei mascarade COV19.Legatura intre 5G-cip-covid-bill gates – etc.

      Apreciază

  1. Cristian Daniel said, on septembrie 29, 2020 at 1:42 pm

    Absolut corecta analiza, inca o dovada a potlogariilor mioritice pe care multi le stim. Dar, din pacate, ce folos, cainii latra, caravana trece… In aceasta tara adusa la statut de colonie, unde prostia si hotia sunt la putere si se mentin acolo fara probleme, nimeni nu va misca nimic, adevarul va continua sa mearga cu capul spart, poporul va fi mai departe indobitocit la maxim de mass-media (si romanilor se pare ca le place asta, le place sa traiasca in minciuna astfel incat vor fi tot mai multi care vor ingrosa randurile gloatei) si se va merge asa pana cand se vor ineca cu totii probabil in propriul borhot. Cum spunea cineva, acest popor trebuie resetat de Dumnezeu caci a ajuns intr-o mocirla din care altfel nu mai iese…

    Apreciat de 2 persoane

  2. Un om said, on septembrie 29, 2020 at 2:25 pm

    Sistemul ne spune să ne ferim de biserici, dar să mergem obligatoriu la vot!
    Problema este că noi îi credem și ne lăsăm spălați pe creier cu mizeriile lor!

    Apreciat de 1 persoană

  3. Garda Ortodoxa said, on septembrie 29, 2020 at 3:48 pm

    Mare atenție pentru toți creștinii ortodocși !!!!

    Este o problema foarte gravă pentru noi creștinii ortodocși ,câștigarea alegerilor locale de această grupare satanică cum sunt partidele USR-PLUS.
    Foarte mare greșală au făcut românii care au votat cu aceste partide anti-crestine și anti-nationale .
    Gruparea Politica USR-PLUS are ca obiectiv dizolvarea României intr-o structura suprastatală probabil Statele Unite ale Europei , amestecarea\dizolvarea Poporului Român cu alte popoare prin aducerea de emigranți , îngrădirea totală a libertății cetățenilor prin promovarea așa numitului proces de digitalizare, descrestinarea și satanizarea Poporului prin promovarea ateismului , practicilor oculte\initieri demonice ,a criminalității ,a degenerării umane prin promovarea curviei, a sodomiei.

    Apreciază

  4. marian said, on septembrie 29, 2020 at 4:04 pm

    Începe nebunia. Copiii de la o școala din Vaslui au fugit de la ore de teamă să nu fie testați COVID și vaccinați

    DE ȘTEFANIA BRÂNDUȘĂ 
    Marţi, 29 septembrie 2020, 11:11
    Panică la școala din Murgeni, județul Vaslui! Mai mulți părinți au făcut scandal, după ce copiii lor au fugit de la școală de teamă că vor fi testați pentru COVID și vaccinați. 
    Haosul din școala din Murgeni, județul Vaslui, a început după ce un elev a chiulit de la ore și a fost surprins de părinți. Copilul le-a spus acestora că în școală se fac teste COVID, dar și vaccinuri. Revoltați, părinții s-au adunat la școală ca să ceară explicații.”Le-a făcut test covid, vaccinare. Au venit copiii plangand acasă. Cum puteți să spuneți că nu… cand au fugit sute de copiii din clasă. Îmi omori tu copilul, faci vaccin fără să știu? Le-a făcut vaccin la copii fără să știe părinții”, a povestit unul dintre părinți. 
    Spiritele s-au calmat abia după sosirea polițiștilor.
    Reprezentanții Directiei de Sãnãtate Publică, dar și cei ai Inspectoratului Școlar JudeȚean au negat cu vehemență că la instituția de învățământ ar fi avut loc vreo acțiune medicală.
    Mai sunt încă oameni care se agită pentru soarta copiilor lor? Unde? În Moldova Lui Ştefan Cel Mare Şi Sfânt, Cel Care Cu Credință şi Cu ARMA ÎN MÂNĂ A Apărat Moldova şi a Făcut-o MULT mai mare decât o merităm noi cei de azi, amatori de mitinguri petiții online şi alte asemenea mijloace… zise şi… legale. Ahaaaam!… Halal de noi!
    De aceea copiii trebuie să nu ştie de voievozii acestei țãri. Să nu cumva să se organizeze tulburând spuma cea înveninată care, încă mai conduce.

    Apreciază

  5. Constantin said, on septembrie 29, 2020 at 7:31 pm

    Dacă creștinii s-au îngrămădit la vot lăsându-se termoscanați cum vor avea voința să se opună vaccinări covid care cu siguranță va fi obligatorie?

    Apreciat de 1 persoană

  6. marcus said, on decembrie 5, 2020 at 12:17 am

    „Şi după aceea va porni de pe crestele acestei ţări de pe Carpaţi o acţiune de reîncreştinare a tuturor neamurilor.”
    https://saccsiv.wordpress.com/2012/06/25/profetia-lui-agatanghel-de-la-1272-despre-caderea-constantinopolului-miscarea-legionara-al-doilea-razboi-mondiala-viitorul-razboi-greco-turc-si-multe-altele/

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.