SACCSIV – blog ortodox

STIRE CUTREMURATOARE. La o saptamana dupa ce Africa a fost declarata “libera de virusul poliomielitei sălbatice”, ONU a trebuit sa admita ca URMEAZA DEZASTRUL: vaccinul finantat de Bill Gates va declansa epidemii de POLIOMIELITA. Focare ale acestei tulpini mutante mortale, generate tocmai de vaccin, au aparut deja in … Africa

Zero Hedge: UN Forced To Admit Gates-Funded Vaccine Is Causing Polio Outbreak In Africa

ONU Forțată să Admită că Vaccinul Finanțat de Gates Provoacă Epidemii de Poliomielită în Africa
de Tyler Durden
Vineri, 09/04/2020 – 23:45

Prin21stCenturyWire.com,

Acesta ar trebui să fie într-adevăr unul dintre cele mai mari scandaluri din domeniul sănătății publice, dar i se acordă prea puțină atenție – în special din cauza notorietății persoanelor și organizațiilor implicate.
Organizația Națiunilor Unite a fost obligată să admită că o inițiativă internațională importantă de vaccinare, a provocat de fapt izbucnirea bolii pe care ar fi trebuit să o elimine.

În timp ce organizații internaționale precum Organizația Mondială a Sănătății (OMS) se laudă în mod regulat cu presupusa „eradicare a poliomielitei” prin vaccinuri, situația pare de fapt a fi contrară. Campaniile de eradicare a poliomielitei pe care le fac de zeci de ani, ucid acum nenumărați tineri nevinovați care trăiesc în țările sărace.
Acum se pare că reprezentanții din domeniul sănătății încep să recunoască faptul că planul lor de a opri poliomielita „sălbatică” a eșuat, întrucât mulți copii sunt paralizați de o tulpină mortală a agentului patogen derivat dintr-un vaccin viu1 – determinând răspândirea virulentă a poliomielitei.

Reprezentanți din domeniul sănătății administrează vaccinul împotriva poliomielitei copiilor din tabăra de refugiați din Maiduguri, Nigeria, 28 august 2016 (Foto AP / Sunday Alamba)

Această ultimă pandemie indusă de industria farmaceutică a izbucnit în țările africane Ciad și Sudan, iar vinovatul a fost identificat: un virus poliomielitic de tip 2 derivat din vaccin. Oficialii  se tem că acum această nouă tulpină periculoasă ar putea în curând „sări și pe alte continentele”, provocând în continuare focare mortale în întreaga lume.
Pe cât de șocant sună, acest dezastru al Big Pharma nu este nou. După ce au cheltuit aproximativ 16 miliarde de dolari pe parcursul a 30 de ani pentru eradicarea poliomielitei, organismele internaționale din domeniul sănătății au reintrodus „accidental” boala în Pakistan, Afganistan și, de asemenea, în Iran, întrucât regiunea Asiei Centrale a fost lovită de o tulpină virulentă de poliomielită generată de corporația farmaceutică care a distribuit vaccinul acolo. De asemenea, în 2019, guvernul Etiopiei a ordonat distrugerea, a 57 000 de flacoane de vaccin de poliomielită de tip 2 cu administrare orală (mOPV2), în urma unui focar similar de poliomielită provocată de vaccinare.

Este important de reținut că pentru vaccinul cu administrare orală împotriva poliomielitei se fac presiuni pentru a fi administrat populației africane de către Global Polio Eradication Initiative (GPEI), un consorțiu care este susținut și finanțat de Fundația Bill & Melinda Gates.

Toate acestea ar trebui să fie un motiv de îngrijorare, în special în cazul guvernelor occidentale și al gigantului farmaceutic transnațional, care se grăbesc să lanseze noul lor vaccin experimental coronavirus finanțat de Gates pentru populația lumii.

În prezent, primul vaccin experimental COVID-19 este testat pe populația africană prin GAVI Vaccine Alliance, o altă organizație finanțată de Fundația Gates. O serie extinsă de studii umane va avea loc în Africa de Sud, administrată local de Universitatea Witwatersrand din Johannesburg – încă o instituție finanțată de Gates.
Această ultimă dezvăluire din Africa ar trebui să determine mass media și pe susținătorii sănătății să pună întrebări serioase cu privire la eficacitatea și siguranța mult mediatizatului vaccin „miracol” COVID.
AP News raportează…

Organizația Mondială a Sănătății spune că un nou focar de poliomielită din Sudan este legat de o epidemie în curs de desfășurare provocată de un vaccin în Ciad – la o săptămână după ce agenția de sănătate a ONU a declarat continentul african a nu mai avea cazuri de virus al poliomielitei sălbatice.

Într-o declarație din această săptămână, OMS a spus că doi copii din Sudan – unul din statul Darfurului de Sud și celălalt din statul Gedarif, aproape de granița cu Etiopia și Eritreea – au paralizat în martie și aprilie. Ambii fuseseră recent vaccinați împotriva poliomielitei. OMS a declarat că investigațiile inițiale asupra focarului arată că aceste cazuri sunt legate de un focar de epidemie în curs de desfășurare derivat de la un vaccin din Ciad, care a fost detectat pentru prima dată anul trecut și se răspândește acum în Ciad și Camerun.

„Există o răspândire locală în Sudan și o transmitere continuă între Sudan și Ciad”, a spus agenția ONU, adăugând că secvențierea genetică a confirmat numeroase introduceri ale virusului în Sudan din Ciad.

OMS a declarat că a găsit încă 11 cazuri de poliomielită derivate din vaccin în Sudan și că virusul a fost identificat și în probe din mediul înconjurător. Există, de obicei, multe alte cazuri nedeclarate pentru fiecare pacient confirmat cu poliomielită. Boala extrem de infecțioasă se poate răspândi rapid în apa contaminată și cel mai adesea afectează copiii sub 5 ani.

În cazuri rare, virusul poliomielitic viu din vaccinul oral poate suferi o mutație într-o formă capabilă să provoace noi focare de epidemie.
Săptămâna trecută, OMS și partenerii săi au declarat continentul african a fi liber de virusul poliomielitei sălbatice, numindu-o „o zi incredibilă și emoționantă”.

Luni, OMS a avertizat că riscul propagării în continuare a poliomielitei derivate din vaccin în Africa centrală și în Cornul Africii este „ridicat”, remarcând mișcările la scară amplă ale populației din regiune.

Peste o duzină de țări africane se luptă în prezent cu focare de epidemie de poliomielită cauzate de virus, inclusiv Angola, Congo, Nigeria și Zambia.

Pe fondul pandemiei coronavirusului, multe dintre campaniile de vaccinare la scară largă necesare pentru eliminarea poliomielitei au fost întrerupte..
Citiți mai multe aici…

Nota traducatorului:

1 – Un vaccin preparat din organisme vii atenuate sau din viruși care au fost atenuați, dar care pot reproduce în continuare celulele organismului gazdă.

https://www.dictionary.com/browse/live-vaccine

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. R said, on septembrie 7, 2020 at 12:55 pm

    După atâtea probleme generate de vaccinurile finanțate de Bill Gates în Africa dar si în India

    https://www.sgtreport.com/2020/04/bill-gates-vaccine-crime-record-496000-paralyzed-children-in-india-and-more/

    populația planetei e îndoctrinată să aștepte „salvarea” de la niște vaccinuri finanțate de același Bill Gates și produse de aceleași companii Big Pharma, pentru un „virus” care a produs mai puține victime decât gripa comună și pneumonia la un loc. Sutem zdraveni la cap?

    Apreciat de 1 persoană

  2. net said, on septembrie 7, 2020 at 1:16 pm

    urmeaza ciuma

    Apreciat de 1 persoană

  3. Ines said, on septembrie 7, 2020 at 2:07 pm

    Pe acest individ Bill Gates nu-l poate apostrofa nici o organizatie, cu toți banii lui? El e infailibil, nu- l poate trage nimeni la răspundere pentru genocid, doar pentru ca are extraordinar de mulți bani? Cum își permite el sa facă experimente pe oameni?

    Apreciat de 2 persoane

  4. Pompier said, on septembrie 7, 2020 at 2:45 pm

    Si noi suntem vinovati pentru ce face Bill Gates ca l-am finantat si dupa ce am aflat cu ce se ocupa, prin faptul ca am folosit sistemul Windows si pachetul Office.

    Deziceti-va de Windows si Office ca altfel practic finantati satanismul rahatului asta care se crede semizeu peste Africa.

    Apreciat de 1 persoană

  5. […] STIRE CUTREMURATOARE. La o saptamana dupa ce Africa a fost declarata “libera de virusul poliomieli… […]

    Apreciază

  6. […] Iata si prima parte a traducerii articolului UN Forced To Admit Gates-Funded Vaccine Is Causing Polio Outbreak In Africa, de pe Zero Hedge, ce am postat-o pe 7 septembrie 2020: […]

    Apreciază

  7. […] STIRE CUTREMURATOARE. La o saptamana dupa ce Africa a fost declarata “libera de virusul poliomieli… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.