SACCSIV – blog ortodox

„Consider că 80% din diagnosticele de covid sunt false, în special cu privire la cauzele morții”, scrisoarea unui pneumolog „la capatul nervilor”

Posted in CARTE, virus by Vali on septembrie 6, 2020

Sursa: https://covidinfos.net/covid19/jestime-que-80-des-diagnostics-de-covid-sont-faux-surtout-sur-les-causes-de-deces-la-lettre-dun-medecin-pneumologue-a-bout-de-nerfs/1967/

Doamna, Domnule,

Viața mea a devenit iad!

Vreau să depun mărturie despre această „epidemie” de covid. Epidemia pur virală s-a încheiat de la sfârșitul lunii mai: zero decese, câteva spitalizări rare, foarte putini pacienți in reanimare.

Lucrând în martie, aprilie și mai într-o secție în care erau depozitați „pacienți” covizi, am constatat că majoritatea dintre ei nu erau infectați cu virusul! Permiteți-mi să explic: toți pacienții suspectați trebuiau să facă un test PCR și o scanare toracică. Aproape toți au avut o PCR negativă, dar pe de altă parte toți radiologii au concluzionat în același mod: Imagini compatibile cu o infecție covidă. Și pacientul era transferat la serviciul „covid”.

Acești radiologi „celebri” au văzut infecția covidă pe scanări normale, au confundat bulele de emfizem cu covid, au confundat pneumonia pneumococică cu covid etc. Știind cum să interpretez scanările toracice, mai bine decât ei, pot să vă certific asta. Am văzut chiar o bunică a cărei fiică era medic, și analizele au fost prost interpretate. Voia să depună o plângere. Am insistat ca această bunică să fie eliberată imediat din secție. Dar am făcut o greșeală în acea zi: am cedat presiunii și nu am pus niciun cuvânt în dosar. Ce greseala !!!!!

Un alt lucru pe care nu-l mai pot ascunde: leziunea pulmonară în covid este alveolita. Este o reacție exagerată a corpului împotriva unui agresor. Toate alveolitele evoluează la fel. (Plămânul fermierului, plămânul crescătorului de păsări etc.). Cunoaștem alveolita dintotdeauna și știm cum să o tratăm: cortizon în doze foarte mari! Cu toate acestea, unii imbecili care și-au uitat studiile medicale în 5 minute, inclusiv profesori, au interzis cortizonul pe motiv că a scăzut sistemul imunitar. Aceiași proști au uitat că cortizonul slăbește imunitatea într-un mod moderat, doar după câteva luni de tratament continuu. Nu este chimioterapie! De câți morti sunt responsabili acești proști? Sute? Mii?

Alveolita este reversibilă atâta timp cât este tratată devreme cu cortizon. Leziunea pre-fibroză, este definitivă. Câte fibroze au fost provocate din cauza acestor imbecili?

O mica informație: cortizonul face acum parte din tratamentul imediat …

O să-i dăm în judecată pe toți acești proști? Ar trebui.

În prezent, numai rata mortalității și, eventual, rata de admitere în terapie intensivă sunt singurele criterii fiabile pentru epidemie si ele sunt foarte mici. Aproape de zero. De ce sa vorbim despre o epidemie, fara pacienti ??????

Guvernul crește numărul „testelor” și găsește mulți purtatori sănătoși. Este bine. Purtătorii sănătoși sunt utili și necesari, deoarece prin ei se va realiza protecția în masă. Este criminal sa impiedici această protecție în masă, purtând o mască.

Cu toții suntem purtători sănătoși de miliarde de germeni patogeni, în special în gură, dar și în intestine. Foarte mulți dintre noi suntem purtători sănătoși de pneumococ și meningococ. Fără noi, pneumonia ar fi fatală, meningita ar fi face ravagii și am vedea-o peste tot în fiecare zi! Nici măcar nu vorbesc despre Staphylococcus aureus prezent în fiecare nară (abia exagerez) a fiecărui om de pe acest pământ!

Realitatea este aceasta: nu sunt spitalizări, nu exista decese. Acestea sunt fapte!

Ne enervează cu măștile lor obligatorii pentru o epidemie care s-a încheiat și chiar împiedică protecția în masă. Sunt criminali.

Văd zeci de tineri care au toți aceleași simptome: dureri toracice legere, atipice și dispnee inspiratorie (dispneea inspiratorie este întotdeauna psihogenă) și spirometria și scanările toracice sunt încă normale. Acești pacienți au defilat continuu timp de 4 luni, în timp ce anterior am văzut unul la fiecare 3 sau 6 luni. Persoane stresate cărora le este frică să moară (ca în tranziția către anul 2000), care pun atât de multe întrebări încât nu mai am timp să abordez subiectul pentru care au venit.

FRICA permanentă.

Sunt la capatul puterilor. Traim in isterie colectivă creată și menținută de guvern. Toate cărțile de psihiatrie spun că isteria în masă este întotdeauna creată de grupuri mari sau guverne.

Sursă:
– Blogul mediapart DBCooper: „Viața mea a devenit iad! Scrisoare de la un pneumolog epuizat”

 

Traducere Vali

5 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. marian said, on septembrie 6, 2020 at 10:14 pm

  Într-un ocean de vești foarte rele, iată și o veste bună: într-un oraș sirian se va pune temelia unei replici a Bisericii Sfintei Înțelepciuni.
  Citat: Siria va construi noua Hagia Sofia cu ajutorul Rusiei
  Așa să fie întru Slava Lui Dumnezeu cel Veșnic Tată al nostru buni și mai puţin buni!

  Apreciază

 2. marian said, on septembrie 6, 2020 at 10:15 pm

  Ușor și abia vizibil Rusia întoarce cârma spre Grecia.
  Vom vedea ce e si cu declarațiile de prietenie multiseculara dintre rusi si greci. Erdogan face ce stie: ameninta si il face nebun pe Macron pt ca s-a implicat in Libia.

  Apreciază

 3. Paul said, on septembrie 7, 2020 at 12:36 am

  Video-Imagini Cat de diferita este prima zi de școală în Rusia pe timp de pandemie, care este cât mai apropiata de o viata normala, fata de România unde sunt impuse masuri f drastice de distanțare sociala și în permanenta sâcâitoare masca plus supravegherea elevilor în pauze, sa nu se apropie între ei

  Apreciază

 4. MI said, on septembrie 7, 2020 at 4:14 pm

  A republicat asta pe Ioana.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: