SACCSIV – blog ortodox

Finantatorul ALEPH NEWS este bogatul EVREU greu Ronald Steven Lauder

Posted in Adrian Sarbu, Estee LAUDER Companies, EVREI, PRO TV, Ronald Steven Lauder, televiziune by saccsiv on septembrie 2, 2020

Dupa cum stiti:

ALEPH NEWS a inceput sa emita

Referitor la demunire, Aleph este prima litera din abjadul semitic.

De asemenea, Aleph reprezintă unicitatea lui Dumnezeu.

Noua televiziune este a lui Adrian Sarbu, un apropiat al evreului Silviu Brucan (Saul Bruckner):

Rolul lui ADRIAN SARBU in stricarea neamului prin PRO TV
Sa vedem insa cine este finantatorul.

Conform articolului Adrian Sârbu la interviul lui Tucă: „El e finanțatorul!” E același care a finanțat Pro TV la începuturi de pe Pagina de media:

Finanțatorul Aleph News de acum este finanțatorul Pro TV de la începuturile stației.

„Finanțare a fost cea mai dificilă componentă a acestui proiect”, a spus Adrian Sârbu. Și, din fericire, am descoperit că prieteni și parteneri, printre care și Ronald Lauder, partenerul meu din CME. Când le-am povestit despre acest proiect, mi-au zis: ce vrei, bani?”

El e finanțatorul. Acest proiect nu s-a bucurat de fluxul de bani pe care l-am avut bani la Pro TV. Ne-au ajutat și oameni de mare respect din bănci, dar și alți prieteni și parteneri.

Cine e Ronald Lauder

Lauder a avut un rol important în urmă cu 25 de ani, când Adrian Sârbu a lansat Pro TV. Adrian Sârbu avea pe atunci postul TV Canal 31, alături de Ion Țiriac.

Canal 31 avea să se transforme în Pro TV la 1 decembrie 1995, după ce în companie intra partener Central European Media Enterprises, firmă unde Ronald Lauder era acționarul principal. CME a finanțat Pro TV cel puțin la începuturi cu câteva zeci de milioane de dolari.

Adrian Sârbu:

Am venit cu un nou concept de televiziune și nu-l înțelege nimeni. Noi aspirăm să realizăm o comunitate care să rezoneze acestui univers numit Alpeh. Am ales omul smart la această televiziune. Proiectul nostru obiectiv este să creeăm o conștiințe de sine acestui public smart.

Acest canal este un univers de informații și de entertaiment pe care îl oferim acestui public.

Iata si ce putem citi la Bombă pe piața media! Apare o nouă televiziune de știri. Se vede pe micile ecrane chiar de mâine de pe CAPITAL:

Este vorba despre televiziunea Aleph News, primul canal de social television din seria Aleph, concepută de Adrian Sârbu.

Ies însă la iveală amănunte incendiare despre noul post de știri. Adrian Sârbu nu va fi singur în acest proiect. Alături de acesta se află și fostul său partener cu care a înființat ProTV.

Este vorba despre Ronald Lauder. Acesta a fondat ProTV împreună cu Adrian Sârbu, apoi și-a dat demisia din Central European Media Enterprises, compania-mamă a Pro TV, în 2014.

Lauder, unul dintre fondatorii CME, a contribuit la înființarea și creșterea televiziunilor independente în Europa Centrală și de Est, începând cu lansarea TV Nova în Cehia, în 1994, care a fost prima televiziune comercială din această țară.

Un an mai târziu, Lauder, împreună cu Adrian Sârbu, a lansat postul Pro TV. Ronald Lauder a ocupat funcția de președinte non-executiv al boardului CME în ultimii 20 de ani. Averea lui Lauder s-ar cifra la peste 4 miliarde de dolari.

Aleph, imaginat de scriitorul Jorge Luis Borges, este o sferă miraculoasă, în care, din orice punct te uiţi, vezi tot universul în timp şi spaţiu. Adrian Sârbu vede în Aleph o ipostaziere a internetului de astăzi şi o convergenţă a universurilor interior şi exterior ale omului contemporan.

Aleph News este dedicat spectatorului smart, educat și suficient material. Cel care vrea să știe. Conținutul canalului oglindește sfera intereselor acestui target.

Ronald Steven Lauder (nascut in 1944) este fiul lui Estée Lauder, cea care a fondat, impreuna cu sotul sau, compania de cosmetice Estée Lauder. Este, de asemenea, presedintele Congresului Mondial Evreiesc.

Iata si ce putem citi la MAREA LOJĂ NAȚIONALĂ DIN ROMÂNIA SPRIJINĂ EDUCAȚIA DE EXCELENȚĂ LA COMPLEXUL EDUCAȚIONAL LAUDER-REUT

Cu mare onoare și bucurie, Complexul Educațional Lauder-Reut se mândrește cu parteneriatul academic instituit cu Marea Lojă Națională din România, prin generozitatea domnului Președinte, Mare Maestru, Prof. Univ. Dr. Radu Bălănescu.

Doctorul Radu Bălănescu este un reputat profesor universitar în cadrul Universității de Medicină și Farmacologie Carol Davila – șef al Departamentului de Chirurgie Ortopedică Pediatrică și șeful Departamentului de Chirurgie Pediatrică din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Grigore Alexandrescu, Secretar Executiv al Conferinței Mondiale a Marilor Loji Masonice Regulare, autor al multor lucrări de specialitate în domeniul de competență, precum și un implicat susținător al educației și al valorilor propagate prin aceasta.

Prin parteneriatul în discuție, Complexul Educațional beneficiază de o contribuție financiară ce va fi pusă în sprijinul procesului educațional pentru educația de excelență în care instituția este lider, asumându-și în continuare misiunea de a pune pilonii societății de mâine, prin copiii pe care cu mare drag îi crește și educă.

Mulțumim partenerului nostru și tuturor prietenilor școlii, pentru viziunea împărtășită în educație.

Apariții în presă:

http://www.ziare.com/scoala/educatie/marea-loja-nationala-din-romania-sprijina-educatia-de-excelenta-la-complexul-educational-lauder-reut-1518993

https://adevarul.ro/educatie/scoala/marea-lojanationala-romania-parteneriat-lauder-reut-sprijinirea-educatiei-1_5b34cba0df52022f759edf3c/index.html

https://www.historia.ro/sectiune/actualitate/articol/marea-loja-nationala-din-romania-parteneriat-cu-lauder-reut-pentru-sprijinirea-educatiei

De ce Lauder si Sarbu fac un post altfel?

E limpede ca Lauder nu se obosea sa faca un nou Pro tv. Nu avea de ce, deoarece acesta exista deja, ba mai mult, intreaga mass-media in limba romana a devenit un soi de Pro tv ce da voma telespectatorilor.

Si il cred pe Sarbu cand spune ca televiziunea sa (prima dintr-o serie europeana?) va fi altfel. Ce cred eu ca se va urmari cu ea, intr-un viitor articol.

 

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on septembrie 2, 2020 at 9:01 pm

    Părinții sunt puși să semneze că sunt de acord cu vaccinarea forțată a propriilor copii!

    Apreciază

  2. Grigore said, on septembrie 2, 2020 at 10:10 pm

    Si il cred pe Sarbu cand spune ca televiziunea sa (prima dintr-o serie europeana?) va fi altfel. Ce cred eu ca se va urmari cu ea, intr-un viitor articol.

    Raspunsul e chiar in numele televiziunii:
    De asemenea, Aleph reprezintă unicitatea lui Dumnezeu.

    Lauder si compania au antecendente serioase si nu cred ca si-au schimbat principiile.
    O sa fie cu unicitate ecumenista, unicitate nasoala cu conducator unic pe tot pamantul.

    Apreciat de 1 persoană

  3. georgescu said, on septembrie 2, 2020 at 10:22 pm

    ce credeai ca e sarbu adrian, roman? nu stiai ca e evreu? ce rol a avut la lovitura din 89?

    Apreciază

  4. stef said, on septembrie 3, 2020 at 12:10 am

    https://www.antena3.ro/actualitate/carmen-tanase-aparitia-virusului-este-un-plan-bine-pus-la-punct-iar-copiii-sunt-tinta-581116.html

    Carmen Tănase a vorbit, miercuri, seară, la Sinteza zilei, despre efectele pandemiei asupra copiilor. Îndrăgita actriță spune că totul pare un plan bine pus la punct în care copiii sunt ținta(…)

    Apreciat de 2 persoane

    • florinache said, on septembrie 3, 2020 at 11:41 am

      Dumnezu mai tine lumea doar pentru copii; de asta vrea dracu’ sa-i spurce si pe acestia, ca sa nu mai exista motiv de mila. El stie ca va fi pedepsit, dar doreste sa fie pedepsiti toti sau macar cat mai multi. (sa moara si capra vecinului); De asta tinta sunt copiii.

      Apreciază

  5. Sorin said, on septembrie 3, 2020 at 5:23 am

    Sunt uneori surprins de imbecilitatea unor oameni. Să înțeleg că nu mai există oameni inteligenți ci doar smart?

    Apreciat de 1 persoană

    • Grigore said, on septembrie 3, 2020 at 7:23 pm

      nu mai există oameni inteligenți ci doar smart

      Excelenta expresia, e titlu de carte!
      Felicitari!

      Apreciază

  6. Knock said, on septembrie 3, 2020 at 6:24 pm

    Follow the money, you’ll find the true information, zice englezul.

    Apreciază

  7. Scoala Lauder | SACCSIV - blog ortodox said, on iunie 12, 2023 at 8:39 pm

    […] Finantatorul ALEPH NEWS este bogatul EVREU greu Ronald Steven Lauder […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.