SACCSIV – blog ortodox

Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat pentru a verifica daca esti acasa sau daca este cineva in vizita la tine

Posted in Australia, Coronavirus, politie by saccsiv on august 11, 2020

RT: Melbourne cops may now enter homes without warrant, after 11 people die of Covid – Australia, this is madness, not democracy

Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat, după ce 11 oameni au murit de Covid – Australia, asta-i nebunie, nu democraţie

Guy Birchall, british journalist covering current affairs, politics and free speech issues. Recently published in The Sun and Spiked Online. Follow him on Twitter @guybirchall

Cel de-al doilea oraş ca mărime din Australia este acum obiectul celor mai drastice măsuri anti Covid-19 de pe planetă, şi totul a plecat de la 11 decese în plus.

Un total de 147 de oameni şi-au pierdut viaţa de coronavirus în Victoria, făcând-o fără îndoială, cea mai greu lovită zonă din Australia, care are 232 de decese la activ. Totuşi, la nivel internaţional, acestea sunt cifre mult mai mici, chiar ajustându-le după populaţie.

Recent, guvernul Victoriei a mărit numărul de teste efectuate, şi, în mod previzibil, s-a confruntat cu o creştere a numărului de cazuri. Au descoperit 671 de noi cazuri de coronavirus duminică şi în mod trist, 11 noi decese. Asta e o creştere de la 295 de noi cazuri miercurea trecută, dar o scădere de la 723 vineri.

Această creştere l-a făcut pe Andrews să impună o serie de restricţii asupra vieţilor a cinci milioane de oameni ce trăiesc în Melbourne care ar fi părut dure în Berlinul de est al anului 1950. Principalele măsuri disperate ale lui Dan sunt:

  • O stare de alertă de şase săptămâni de la 8 seara la 5 dimineaţa în întreaga zonă metropolitană Melbourne, cu singurele excepţii mersul la lucru, motive medicale şi oferirea de îngrijire.
  • În afara acestor ore, singurele motive de părăsire a locuinţei sunt: cumpărături alimentare şi de strictă necesitate şi oferirea de îngrijire, exerciţii zilnice şi munca.
  • Exerciţiile zilnice se pot face doar pe o rază de 5 km de locuinţă, nu pot dura mai mult de o oră şi nu poţi fi însoţit de mai mult de o persoană.
  • Nu poţi cumpăra mai mult de două articole identice de strictă necesitate, incluzând ziare, carne, legume, peşte şi hârtie igienică.
  • Masca este obligatorie afară în tot statul.

Toate aceste măsuri sunt extraordinare, dar piesa de rezistenţă este că acum poliţia poate intra în case fără mandat ori permisiune. Asta e o uimitoare violare a libertăţilor civile. Poliţiştii n-ar trebui lăsaţi să solicite pătrunderea pe o proprietate fără motiv. Ei n-ar trebui să facă asta pe motiv de “sănătate publică” deoarece media de vârstă a celor decedaţi de (sau cu) Covid-19 este exact aceeaşi vârstă cu speranţa de viaţă naţională – adică 82 de ani.

Motivul pentru care poliţiştii au acum aceste puteri draconice este că starea din Melbourne a fost schimbată de la “stare de urgenţă” la “stare de dezastru.” Ultima dată când a fost declarată stare de dezastru a fost în ianuarie anul acesta când o mare parte din ţară a luat foc literalmente. Cum poate un incendiu care a distrus 1,2 milioane de hectare şi cel puţin 200 de locuinţe să ridice acelaşi grad de alertă ca moartea, e adevărat supărătoare, a 11 rezidenţi ai unor aziluri, toţi de peste 70 de ani, iar unul de peste 100? Astfel de morţi sunt fără îndoială tragice pentru prietenii şi familiile celor decedaţi, dar nu sunt o cauză normală pentru acţiunea guvernului, nemaivorbind de arestarea la domiciliu a întregului oraş.

Australia are o reputaţie de loc fără griji, “unde urşii fac iureş iar oamenii vomită” sunt versurile imortale ale eroilor muzicali Men at Work. În timp ce, după experienţa mea, acesta este un adevăr cert al oamenilor, guvernele, atât cel de stat cât şi cel federal, pot fi extraordinar de stricte. Oricine a zburat vreodată acolo, va fi familiar cu îngrijorarea monumentală a acelui landing card ce arată dacă ai fost în ultima lună la mai puţin de 50 de picioare (15 metri) de un animal sau dacă, dintr-un motiv stupid, încerci să aduci cu tine pământ în ţară. Dar chiar şi după standardele lor, măsurile sunt extreme.

Luaţi de exemplu această declaraţie de comandant de stat, scuze, am vrut să spun premier, Andrews. În timp ce le aducea noile restricţii, le-a spus victorienilor: Nu aveţi literalmente niciun motiv de a vă părăsi locuinţa, iar dacă aţi părăsit-o şi nu aţi fost găsiţi acolo, vă va fi foarte greu să convingeţi poliţia din Victoria că aţi avut un motiv legal.

Cum poate un politician dintr-o ţară liberă măcar să conceapă un astfel de anunţ? Într-o ţară liberă nu ai nevoie de un motiv pentru a-ţi părăsi locuinţa, poţi ieşi afară, asta înseamnă libertatea. Ca şi cum n-ar fi destul că nu poţi ieşi afară fără botniţă şi fără un “motiv legal” sub acest regim nu poţi nici măcar rămâne în casă fără să fii molestat de poliţişti, ei pot apărea oricând să se asigure că nu i-ai invitat pe Bruce şi pe Sheila din apartamentul vecin la un pahar. Una peste alta, boala asta nu e chiar atât de fatală.

Punând cifrele în perspectivă, un număr total de 221 de oameni din Australia au murit de Covid-19 până acum. În 2019, 1 146 de oameni au murit pe şosele, asta echivalează cu aproape trei morţi pe zi şi face şofatul statistic de 5 ori mai fatal decât coronavirus. Sigur, după logica de cap-de-tablă a dictatorului din Victoria, asta înseamnă că maşinile ar trebui interzise imediat? Până la urmă, oamenii tot mor.

Decizia pare şi mai nebunească dacă te uiţi la statistica din 2019. Anul trecut, mai mult de 310 000  de australieni au fost spitalizaţi pentru gripă şi peste 900 au murit. După toate calculele, asta face gripa o ameninţare mai mare ca Covid-19, dar poliţia n-a primit puteri ca a celor de la STASI în timpul sezonului de gripă. Milioane de oameni n-au fost ţintuiţi în case şi ameninţaţi cu amenzi de 5 000 de dolari AUS pentru că n-au avut un motiv bun de a părăsi locuinţa.

De departe (distanţă socială), această reacţie a lui Daniel Andrews şi a statului Victoria trebuie că este una dintre cele mai extreme din lume şi pare a se fi născut mai degrabă din panică decât din îngrijorarea pentru sănătatea publică. Victoria, şi Melbourne în particular, are cota cea mai mare de Covid-19 din Australia, asta e adevărat, dar tot e puţin, cu rată a mortalităţii şi mai redusă. Guvernul nu trebuie să se panicheze, iar oficialii ar trebui să fie îngrijoraţi mult mai mult de abolirea libertăţilor, indiferent de motivul din spatele măsurilor.

In special atunci când acele motive sunt susţinute de fapte cum ar fi că 4 milioane de teste s-au efectuat în Australia, cu mai puţin de un procent pozitive.

Traducerea: Costin Ştirbu

 

Comentariu saccsiv:

Nu-i vorba despre panica Guvernului, este vorba despre DICTATURA.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Un om said, on august 11, 2020 at 3:57 pm

    Este COVID 1984! Jos PLANdemia!

    Apreciază

  2. Lilas said, on august 11, 2020 at 7:54 pm

    Australia este un stat masonic , totalitar si cu reguli foarte absurde si restrictive fata de emigranti. Am vazut pe un post de TV, cā există insule unde se fac de multi ani experiente inumane de tot felul si unde sunt fortat dusi strāinii care vor sā intre la muncā ilegal pe teritoriul Australian. Deci, nimic nou sub soare. Mai mult, nu ti se da viza de intrare daca nu ai deja aprioric un contract de muncā deja semnat cu angajatorul. Fārā perioadā de cåutare a job-ului, pur si simplu sa ai contractul semnat la controlul vamal pentru a ti se permite intrarea in tara lor masonicā si cu nivel „mare” de trai. E ca la Americani, se vinde fraierilor pielea ursului din padure, pardon, a padurilor arse de la antipozi.

    Statul Australian este , ìncā, monarhie constitutionala sub Regina impasibilā si in curând centenarā, Elisabeth a II a. Numai ea însasi,vpoate sā dea ordin Guvernatorului Australiei, sa înceteze cu aberatiile covid. Ìnsā, acum familia regala Britanicā se afla in castelul de varā de la Balmoral si aparent sunt izolati acolo. Evident, cā nu le pasā si sunt la aceeasi masa cu oculta satanista elitistā mondialå.

    Boris, PM, e si el bulversat, pentru cā executā ordine de iluminati. Si nu are controlul tārii.

    Deci, experimentul covid cu restrictiiile inumane si incalcari ale drepturilor omului va continua si in Anglia, si in Canada si in Australia si in toate statele Commonwealth. Si desigur in SUA, Europa si in China mai ales.

    Ce vreau sa precizez, in curând Regina impasibilā îsi va pierde si Anglia si Commonwealth-ul ei „stramosesc”. Totul se schimbā si foarte repede.

    Si românii si-au pierdut România in decembrie 1989. Dupā aproape 31 de ani , o mai pierdem înca o data cu politicā covidului. Toti presedintii sunt „alesi” prin servicii secrete obediente ocultei mondiale si NSA si CIA.

    Ce vād eu este o uriasa lovitura de stat mondialā, la toate nivelurile, prin OMS, in toate statele lumii, cu instaurea politicii Orwell- hiene a „covrigului”, adica Guvernul Mondial cu anticrist ca sef. Va apare curând la Ierusalim, asa cum s-a profetit de catre Sfintii Pārinti. Dacā spurcatul apare acolo in forma umanå, mai este Ierusalim pāmânt sfânt?!!

    Unde se va muta in mod fizic si duhovnicesc Adevāratul Ierusalim ortodox?!!

    Dacā Biserica Sfântului Mormânt este iar inchisa, cât timp va sta închisā, cel cu gheare poate sā-si ascunda nimicnicia sa in manusile covidiene. Totusi, este scris ca sa stea inapoia Slavei lui Dumnezeu HRISTOS, care îl va împunge cu sabia de foc si îl va nimici pe anticrist….

    Evenimentele biblice profetite in Apocalipsa nu se pot întâmpla fizic fārā aparitia stâlpilor din rai ai ortodoxiei, adica Sfântul Ilie si Sfântul Enoh, care vor reveni fizic pe pamânt, inainte de Judecata de Apoi si se vor lupta cu anticrist persoanā. OK , se stie si s-a discutat de mii de ori, desi rāmâne un mister pentru noi oamenii, nimic nu este care neputintā la Dumnezeu.

    Cånd vor apare cei 2 sfinti din rai?!! Unde exact?!! Nu la Ierusalim , ci in Siria, partea crestinā. Sau, mai am o ipotezā : dupā luarea înapoi a Constantinopolului, si a Catedralei Sfânta Sofia originalā, si resfintirea ei ca bisericā ortodoxā, acolo vor apare cei 2 sfinti veniti din rai. Ma gândesc cā nu vor apare sigur la Ierusalim, desi e scris cā acolo va fi.

    Din cauza lipsei mari de Credintā a oamenilor, a fricii creştinilor si a lipsei de mārturisire a preotilor ortodocsi, Dumnezeu nu poate îngādui aparitii de sfinti din rai in locuri nesfinte si fara martiri vii mārturisitori pentru HRISTOS.
    În Rusia….Acolo va fi Sfântul Serafim din Sarov.

    Rusia va avea ultimul cuvânt pe scena lumii si ma gândesc, cam ce face „tātucul” Gorbaciov acum, el fiind si membru al grupului de elita globalista si membru in Guvernul Mondial.

    Ce va face puternicul Putin si cu marea armata rusā?!! Într-adevar vor apāra Ortodoxia?!! Ce va face China?!! Dar cu vaccinurile anticovid fabricate in Rusia cum rāmâne?!!

    Deci, ar veni razboiul cel mare si apoi se va face aducerea întregului , ce va mai rāmâne, cu jale multā. Sā ne rugām la Dumnezeu ca sā fim tari in Credinta Adevārata în HRISTOS! Ce am scris aici, este un punct de vedere personal.
    Doamne ajutā!

    Apreciază

  3. […] Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat pentru a verifica daca esti acasa s… […]

    Apreciază

  4. […] Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat pentru a verifica daca esti acasa s… […]

    Apreciază

  5. […] Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat pentru a verifica daca esti acasa s… […]

    Apreciază

  6. […] Poliţiştii din Melbourne pot intra acum în case fără mandat pentru a verifica daca esti acasa s… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.