SACCSIV – blog ortodox

O nouă ecranizare a unui film despre viața lui Iisus este puternic criticată! Rolul Mântuitorului ar trebui să fie jucat de Paris Jackson, fiica lui Michael Jackson

Posted in Hollywood, STIRI by Vali on iulie 4, 2020

Sursa: https://www.monden.ro/o-noua-ecranizare-a-unui-film-despre-viata-lui-iisus-este-puternic-criticata-rolul-mantuitorului-ar-trebui-sa-fie-jucat-de-paris-jackson-fiica-lui-michael-jackson.html

Mulți oameni nu sunt mulțumiți de cel mai nou rol al lui Paris Jackson – în total mai mult de 270.000, pentru a fi mai specifici.

În aprilie, s-a confirmat că singura fiică a regretatului Michael Jackson va juca în următorul film al lui Janell Shirtcliff, „Habit”, ca Iisus.

Jackson va apărea alături de mai mulți colegi, printre care Gavin Rossdale și Bella Thorne. Thorne, potrivit Entertainment Weekly, urmează să înfățișeze „o fată inteligentă de pe stradă”, cu un fetiș pentru Iisus, care se deghizează într-o călugăriță, în încearcarea de a scapă de consecințele unui trafic violent de droguri.

Ecranizarea a terminat filmările chiar înainte de amanrea tuturor porudctiilor și se află în post-producție din Aprilie.

Deși filmul nu a fost încă lansat, criticii și-au exprimat obiecția față de el, printr-o petiție pe

Change.org, direcționată către Warner Bros și Lionsgate, intitulată „Împiedica distribuirea filmului„ Habit. ”„ Petiția, care a fost lansată în urmă cu o săptămână, a adunat peste 270.000 de semnături din obiectivului său de 300.000.

Descrierea petiției numește filmul „blasfemie” și îndeamnă suporterii să „răspândească conștientizarea și să trezească oamenii din ignoranța față de gunoiul creștinofob care este răspândit în zilele noastre, dar care este oarecum acceptat și lăudat de societate”.

Petiția are în vedere și faptul că Iisus ar urma să fie înfățișat de o femeie lesbiană. Deși Jackson a împărtășit recent că este gay, orientarea sexuală a personajului nu a fost confirmată.

O a doua petiție îndreptată către Elevated films, pornită de grupul numit One Million Moms, împotriva lansării filmului, are peste 70.000 de semnături. Aceasta descrie filmul ca fiind o batjocură adusă oamenilor credincioși.

Jackson, în vârstă de 22 de ani, a avut o carieră limitată în cinematografie până acum, cele mai notabile roluri fiind apariția în câteva episoade ale serialului „Star” și în filmul „Gringo”.

 

 

3 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. kosk said, on iulie 4, 2020 at 8:21 pm

    nimic nou sub soare, că blasfemiază pe Mântuitorul..dar ia sa „joace” pe moise sau pe mahomed sau pe buddha, sa vedem reacțiile..

    Apreciat de 3 persoane

  2. […] O nouă ecranizare a unui film despre viața lui Iisus este puternic criticată! Rolul mântuitorulu… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.