SACCSIV – blog ortodox

Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’”

Posted in virus by saccsiv on mai 14, 2020

Antena 3: Dr. Raed Arafat: ‘Amenzile trebuie stabilite pentru ca lumea să nu râdă în nas polițiștilor’

În contextul în care, în această noapte, starea de urgență de încheie, iar măsurile de restricție se relaxează, polițiștii și jandarmii vor fi în continuare la datorie pentru a veghea bunul mers al lucrurilor.

În aceste condiții, șeful DSU, Raed Arafat, este de părere că în România sunt amenzi prea mici pentru persoanele încalcă regulile emise de autorităţi în vederea combaterii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus.

Secretarul de stat, spune că trebuie stabilite amenzi astfel încât lumea ‘să nu râdă în nas’ poliţiştilor sau jandarmilor atunci când le primeşte. Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’, transmite acesta.

„Nu sunt pentru amenzile la care lumea să îţi râdă în nas când le dai. Ce înseamnă amendă mare, asta trebuie văzut. Dar, dacă e o amendă la care omul se uită la tine şi îţi spune «eh, mai pot să o plătesc de două ori» şi merge şi continuă să râdă de poliţist sau de jandarm sau de cel de la DSP, înseamnă că amenda nu are efectul ei”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Potrivit acestuia, ‘lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante, dar în orice societate democratică există amenzi, există coerciţie. Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme’.

De aceea, șeful DSU crede că trebuie gândit un cuantum al amenzilor care să îi convingă pe oameni să nu încalce regulile.

 

59 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. A273C said, on mai 14, 2020 at 12:45 pm

  pentru musulmanul asta nenorocit pana si iadul e un loc prea bun

  prin extrapolare si oamenii de rand pot sa spuna: numai prin stabilirea unor pedepse groaznice pentru autoritati pot fi acestea constranse sa actioneze in interesul cetatenilor si in interesul national

  Apreciat de 1 persoană

  • Adevaruri ascunse said, on mai 14, 2020 at 5:13 pm

   C O R E C T ! ! !

   Apreciază

  • Elena said, on mai 14, 2020 at 6:09 pm

   Mă doare când citesc comentarii ca ale tale… Da, ok, el ne face rău, dar suferințele astea vor trece, pe când iadul e veșnic! Nu trebuie să gândești așa! Fii bun la inimă și iertător cu cei ce ne fac rău!

   Apreciat de 1 persoană

   • A273C said, on mai 14, 2020 at 9:32 pm

    @ Elena

    Da, pot fi bun cu cei care imi fac MIE, personal, rau! Asta este o atitudine crestina.

    Dar nu pot sa fiu bun cu cei care fac rau tarii mele, poporului roman si religiei crestine!
    Daca as face asta, as fi idiot si mai mult, le-as lua partea… Voievozii plecau pe vremuri la lupta sa-si apere poporul, tara, credinta, limba si pe campul de lupta dadeau de pamant cu dusmanii. Daca voievozii nostri ar fi fost buni si iertatori si supusi atunci astazi tu, eu si toti din jurul nostru nu am fi mai vorbit limba romana si nici nu am fi mai fost crestini.

    Apreciat de 2 persoane

   • vai voua said, on mai 14, 2020 at 10:46 pm

    soro, la cei pe care conducatorii ii trimit la iad te gandesti, iti e mila si de smititii aia ca se duc pe veci acolo? sau numai de smintitori?
    daca da, ce faci pt ei? cati din tara asta se roaga sa nu se mai piarda suflete nevinovate din cauza conducatorilor parsivi care ne tin in minciuna institutionalizata?

    Apreciază

   • George said, on mai 14, 2020 at 11:14 pm

    ca sa plateasca pt toti cei care au murit in aceasta perioada din cauza faptului ca li s-au refuzat serviciile medicale,inca nu s-au inventat pedepse in lumea aceasta si nici chinuri ale iadului ca sa poata plati acest excroc

    Apreciază

   • mario said, on mai 14, 2020 at 11:41 pm

    @elena daca mergi pe filiera asta logica o sa te doara si o sa il vrei sa fii iertatoare si cu iuda iscarioteanul …
    cred ca e destul de clar ca acestia nu mai pot fii iertati, stiu ei foarte bine pe ce cale au luat-o

    Apreciază

   • Olteanu Viorel said, on iulie 19, 2020 at 12:39 pm

    Cine ti-a zis ca iadul e vesnic? Nu scrie asa ceva în Biblie. Scrie altceva.

    Apreciază

   • saccsiv said, on iulie 19, 2020 at 12:53 pm

    Olteanu Viorel

    Ce scrie?

    Apreciază

  • Ivascu said, on mai 15, 2020 at 8:39 am

   Majoritatea va plângeți că vreți o tara că afară!Dar și afara sunt reguli,pe care acei oameni le respecta!!De asta gradul de civilizație în alte țări este superior celui de la noi!Daca -a spus sa purtam măști,păi trebuie purtate corect(sa acopere inclusiv nasul)nu sub nas sau sub bărbie!!!Daca a spus sa evităm spatiile închise și să păstrăm distanta socială,păi aia facem!!!!Nu sunt întru totul deacord cu ce au spus,dar daca am fi un pic mai civilizați,nici ei nu ar fi luat așa masuri dure!!

   Apreciază

   • Alexandru TM said, on mai 15, 2020 at 1:45 pm

    Prietene @i\Ivascu habar nu ai ce spui.

    In primul rand pleci de la premisa ca „guvidul e boala mortala”, in consecinta masurile sunt bune si trebuie respectate. Fundamental gresit. documenteazate, nu te adapa din dejectiile mas media.

    In al doilea rand, gradul de civilizatie nu e mai mare „in afara” iar cand spun asta , o spun din perspectiva omului care a muncit si a calatorit transfrontalier mai mult ca multi, „afara” sunt servicii care curata si au grija ca „civilizatia” lor de doi bani sa nu se vada ca un spoiala cu miros de rahat.. Lasa romanii in pace sa-si traiasca amarul.

    Sa fi sanatos. si sa te descrecesti la minte cu distantarea ta sociala cu tot.

    Apreciază

   • P.M. said, on mai 17, 2020 at 1:34 pm

    @@@Ivașcu,așa să spui și la iarnă:,,dacă a spus să facem vaccinul pneumococic,gripal și covrig,așa trebuie”de oameni dãștia are nevoie sistemul,de oameni încolonați în turmã,ei sunt ușor de manipulat;lor le e teamã de cei ce trãiesc în afara turmei fiindcă aceștia din urmă își cunosc trecutul,știu viitorul.

    Apreciază

   • Mario said, on iulie 11, 2020 at 6:51 pm

    In afara sau inchis toate santierele nu sa mai muncit au stat o luna in 75 cu salarii platite la timp pe cand la noi sunt focare in mai multe zone si inca se munceste de ce nu inchide zonele care sunt focare vor sa ne bage iar in ordonanta de urgenta hai sa facem ceva sa dam guvernu jos ca nu se mai poate cu ei

    Apreciază

 2. ciprian p. said, on mai 14, 2020 at 12:48 pm

  Arafat sa se ducă n Agarenia lui Saudită si sa mănânce rahat pe băț amestecat in nisip :))

  ia uite ce zice Cătălin B. despre el :
  https://m.facebook.com/CatalinBerenghi/photos/a.1734449773445515/2780508958839586/?type=3&theater

  Apreciază

 3. M. Uriel said, on mai 14, 2020 at 2:52 pm

  Am vazut filmul „Portretul luptătorului la tinereţe” si deasemenea unele comentarii ale lui Ion Gavrila Ogoranu, si cea ce spune lunaticul asta de Raed e tipic activitatilor securiste. Am putea face o petitie impotriva lui.

  Apreciază

 4. ciprian p. said, on mai 14, 2020 at 3:17 pm

  Domnului să ne rugăm.

  Doamne miluiește
  Dumnezeiasca şi sfânta, marea şi înfricoşătoarea şi nesuferita numire şi chemare facem spre izgonirea voastra, potrivnicilor; aşijderea şi certare facem spre pierderea voastra, Iohannis, Orban, Arafat si Marcel Vela. Dumnezeul cel sfânt, Cel fără de început, Cel înfricoşător, Cel nevăzut în fiinţă, Cel neasemănat în putere şi necuprins ca Dumnezeire, Împăratul slavei şi Stăpânul atotţiitorul, Care cu cuvântul bine a întocmit toate din nefiinţă în fiinţă şi Care umblă pe aripile vânturilor, Acela te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care cheamă apa mării şi o varsă peste faţa întregului pământ; Domnul Puterilor este numele Lui. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul cel cu frică slujit şi lăudat de nenumăratele cete cereşti de foc, şi cu cutremur închinat şi slăvit de mulţimea cetelor de îngeri şi de arhangheli. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul cel cinstit de puterile ce‑i stau împrejur, de preaînfricoşaţii heruvimi cei cu ochi mulţi şi de serafimii cei cu câte şase aripi, care cu două aripi îşi acopăr feţele lor din pricina Dumnezeirii Lui cea nevăzută şi nepătrunsă de minte, şi cu două aripi îşi acopăr picioarele lor, ca să nu se ardă de slava cea negrăită şi de măreţia Lui cea necuprinsă cu mintea, şi cu două aripi zboară şi umplu cerul de strigarea lor: Sfânt, Sfânt, Sfânt Domnul Savaot, plin este cerul şi pământul de slava Lui.

  Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul Dumnezeu Cuvântul, Care S‑a pogorât din cer, din sânul Tatălui şi prin întruparea cea mai presus de fire şi curată din Sfânta Fecioară, în chip de negrăit S‑a arătat în lume ca să o mântuiască şi cu puterea Sa cea singură stăpânitoare te‑a aruncat din cer şi cu totul lepădat te‑a arătat. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care a zis mării: taci, linişteşte‑te; şi prin poruncă îndată s‑a liniştit. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care a făcut tină şi lumină a dăruit orbului. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care pe fiica mai‑marelui sinagogii cu cuvântul a înviat‑o şi pe fiul văduvei din gura morţii l‑a răpit şi mamei lui întreg şi sănătos l‑a dăruit. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Cel ce pe Lazăr din morţi a patra zi, neputred, ca şi cum n‑ar fi fost mort şi nestricat l‑a înviat, spre mirarea multora. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Cel ce, lovit fiind cu palma, a stricat blestemul, şi prin împungerea preacuratei Sale coaste a depărtat sabia cea de foc care păzea raiul. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care, prin scuiparea preacuratului Său obraz, a şters toată lacrima de la toată faţa. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care a înfipt crucea spre întărirea şi mântuirea lumii şi spre căderea ta şi a tuturor îngerilor de sub stăpânirea ta. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul la al Cărui glas pe Cruce, catapeteasma Bisericii s‑a rupt, pietrele s‑au despicat, mormintele s‑au deschis şi morţii cei din veac s‑au sculat. Te ceartă pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care cu moartea pe moarte a omorât şi cu învierea Sa a dăruit viaţă oamenilor.

  Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care S‑a pogorât în iad şi mormintele le‑a scuturat şi pe toţi cei legaţi, care erau ţinuţi într‑însul, i‑a slobozit şi la Sine i‑a chemat; pe Care portarii văzându‑L s‑au spăimântat şi cu oastea iadului ascunzându‑se au pierit. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care a înviat din morţi, Hristos Dumnezeul nostru, şi tuturor a dăruit învierea Sa. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care cu slavă S‑a înălţat la ceruri, la Părintele Său, şi a şezut de‑a dreapta pe scaunul slavei. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, care iarăşi va să vină cu slavă pe norii cerului, cu sfinţii Săi îngeri, ca să judece viii şi morţii. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, Care ţi‑a gătit ţie spre chinul veşnic focul cel nestins şi viermele cel neadormit şi întunericul cel mai adânc. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Domnul, de Care toate se tem şi se cutremură de faţa puterii Lui, că de neîndurat şi grozavă este mânia Lui asupra ta. Să te certe pe tine, Johannis, Orban, Arafat si Marcel Vela, Însuşi Domnul cu numele Său cel înfricoşător, Iisus Hristos , Cel împreună slăvit cu Tatăl Cel Făr-de-nceput si cu Preasfântul si Bunul si de viată Făcătorul Său Duh, acum si pururea si in vecii, vecilor. Amin

  Apreciază

  • nenimenea said, on mai 14, 2020 at 4:57 pm

   Nu așa,ci: Orban cu totguvernul lui,ai uitat pe Cercel,Rafila cu toți ceilalți pupători în fundul OMS-ului,și mai sunt…

   Apreciază

  • Magda said, on mai 14, 2020 at 5:13 pm

   TRĂZNET, NU ALTA!
   Am copiat-o!
   O s-o citesc și eu…ÎN FIECARE ZI, ori de câte ori mă enervează ăștia!

   Apreciază

  • A273C said, on mai 14, 2020 at 6:37 pm

   Asta este un text adaptat din moliftele Sf Ioan Gura de Aur…
   Este canonic sa citim asa ceva, noi mirenii???

   Si eu am propus sa ne rugam la Dumnezeu sa-i inderparteze de la conducerea tarii pe acesti oameni nevrednici si anti-crestini, dar ma gandeam sa ne rugam folosind fiecare cuvintele sale, nu sa adaptam anumite rugaciuni / molifte…

   Cei care sunteti preoti, teologi, ce parere aveti?

   Apreciază

   • ciprian p. said, on mai 15, 2020 at 10:44 am

    🙂 măi…acu sa nu faceti o patimă din rugăciunea aia…
    Preotii precis ar zice ca nu e canonic, ca nu e bine, ca se intorc dracii la tine…etc…
    ca trebe cu post …s.a.
    o cititi odata si gata…va vedeti de curatirea sufletului vostru…
    Oricum nu prinde cine stie ce…decat daca e citita de un episcop ….dar cum episcopii nostri îs mămăligi…:)
    e un fel de respingere …..decat sa zici vreun blestem rau sau sa dracuiesti pe ei….mai bine asa :” Sa vă certe pe voi Domnul”, ” Dumnezeu sa facă dreptate”!
    numa sa nu va obisnuiti sa blestemati….sa nu uitati de sufletul vostru, sa fi-ti impacati cu Dumnezeu si pregatiti de moarte ( trecerea la cele vesnice ) . S-ar putea ca mai tare sa se intunece ăstia ….
    io le doresc sa le dea Dumnezeu friguri rele încât sa zaca la pat pana s-or pocăi si or deveni oameni milostivi . Nu doresc la nimeni sa ajungă in Iad ….
    Da cineva trebe sa le mai dea si cu vărguța peste bot 🙂 cum o vrea Dumnezeu . Daca vroia..pana acu ii aranja El…dar asa….poate ne vrea mucenici si prigoniti , sa trecem prin apa si prin foc si numa asa sa ajungem la odihna cea vesnica !
    N-ar fii Raiul asa frumos..daca n-ar fii fost dracu cu iadu sa ne ispitească.

    Apreciază

  • Verde said, on mai 14, 2020 at 8:39 pm

   +In sfarsit, un instrument ortodox potrivit celor care ne prigonesc ! +IHNK+

   Apreciază

  • netbrut said, on mai 14, 2020 at 10:51 pm

   multumesc pt rugaciune.
   Hristos adevarat a inviat!

   Apreciază

  • Cosmin said, on mai 15, 2020 at 9:25 am

   Helvig !? 🙂

   Apreciază

  • R said, on mai 15, 2020 at 1:08 pm

   Nu cred că este bine să ia cineva o rugăciune atât de puternică a unui mare sfânt și să o schimbe, Cred că este păcat, și pot exista și primejdii în acest demers. Ar trebui întrebat un preot dacă este voie să se facă așa ceva.

   Apreciază

 5. tataia said, on mai 14, 2020 at 4:01 pm

  S-au invatat sa fie dictatori astia trei….Iohannis, Vela si Arafat….Sa le fie clar noi am fost deja educati in cei sapte ani de acasa…nu avem nevoie de educatia lor dictatoriala.

  Apreciază

 6. Doru dvorcsak said, on mai 14, 2020 at 4:04 pm

  D,nul Arafat sa mearga inapoi inPalestina si acolo sa amendeze pe cine pofteste! O tara nu exista ca sa satisfaca dorintele conducatorilor ci onducatorii sint alesi ca sa satisfaca dorintele populatiei(tarii)!! Nu cred ca populatia Romaniei vrea o conducere de tip comunist!!!

  Apreciază

  • netbrut said, on mai 14, 2020 at 9:49 pm

   in democratie poporul alege pe cine sa puna aparator de dusmani, asta e misiunea conducatorilor. numai ca am intrat in epoca in care viclenia si minciuna au atins culmea. doar boicotand lumea cu toate ale o putem recastiga.

   Apreciază

 7. dante said, on mai 14, 2020 at 8:22 pm

  Slugoiul asta de Arahat dupa ce ne-a interzis Pastele acuma considera ca poporul roman are nevoie de amenzi grase ca sa fie educat.
  Dar educat cum? Ce spirit anima aceasta educatie a ratacitului sirian, cumva una bolsevica?
  Spune berbecul asta urmatoarele : „… lumea s-a supărat când noi am zis că amenzile sunt importante, dar în orice societate democratică există amenzi, există coerciţie. Nu există nicio societate care funcţionează fără astfel de sisteme…’’.
  Adica noi sintem un neam de masochisti care nu putem trai fara a savura amenzile, si avem nevoie de ele ca de aer pentru a ne mentine in viata. Acest dobitoc precum si ceilalti politicieni sint doar o clasa de oameni demni de toata mila, iar pedeapsa divina va fi mare pentru sufletul lor.

  Apreciază

 8. didi said, on mai 14, 2020 at 8:33 pm

  ce tupeu are masonul palestinian chelbos….

  Apreciază

 9. sky said, on mai 14, 2020 at 9:36 pm

  Pai da, Sultanul Arafat stie asta din sharia.

  Apreciază

 10. 0saterhan said, on mai 14, 2020 at 11:29 pm

  bă Ia zi tu unde merg sumele astea uriașe de bani că au început rechinii să se certe pe bani a luat caimacul de la poliție în goana după bani se fac și abuzuri Cum se numește când amenzile uriașe le împarte poliția cu primăria și sunt atacați îndeosebi amărâți de pensionari nu cumva se numește tâlhărie pentru că sunt prea uriașe și bate la ochi era vorba că se transferă contul din bugetul local al primăriei în bugetul sănătății dar și de acolo se fură mai abitir ce ne facem va tin geții scopul cu bani mulți dar scopul real nu pentru că amenda ții cu amenzi uriașe nu sunt monitorizați sută la sută și se răzbună scuipă peste tot și pe garduri și pe gardurile poliției așa că nu va fi atinsă scopul real decât cel al amenzilor uriașe pe care doriți să puneți mâna rușine mare să vă fie

  Apreciază

 11. Ionel said, on mai 15, 2020 at 7:41 am

  E corect, findcă mulți dintre români sunt ff încapatînati și nu-și dau seama de gravitatea situației,chiar daca e infectat și mai molipsește și pe altul îl auzi că spune ;las că trece 😈daca doctorii îi ține morală tot ei sunt vinovați și guvernul.
  Da pedepsele trebuie aplicate dar să fie penale.altfel și copii copiilor noștri vor avea de suferit pe viitor.

  Apreciat de 1 persoană

 12. kunta kinte said, on mai 15, 2020 at 8:40 am

  Cineva a scris ca A_raHat e ruda cu teroristl Haissam pesedistul. O fi adevarat?

  Apreciază

 13. Ioan said, on mai 15, 2020 at 9:57 am

  Avem un guvern putred, până în măduva oaselor!
  Avem un guvern străin de țara noastră, impus de papusarii ocultei mondiale! Planul lor e să creeze asemenea nemulțumire în rândul maselor, încât sa se ajungă la situația în care poporul însuși, să-și masacreze proprii conducători. Și după cum se vede destul de bine, nu mai este mult până la momentul culminant, ca lumea nu o să mai rabde mult! Și, odată pornit tăvălugul, nu va fi ușor de oprit. Dumnezeu sa aibă milă de ei, dar și de noi, când vor începe toate acestea!

  Apreciază

 14. Marius Florin said, on mai 15, 2020 at 7:12 pm

  Dar de ce morții voștri nu faceți amenzile proporționale cu salariul. În timp ce amenzile sunt usturătoare pentru unii, sunt o nimica toată pentru altii

  Apreciat de 1 persoană

 15. Florin Marginean said, on mai 15, 2020 at 7:44 pm

  Ce spui tu daca poporul roman iti v-a da un sut in fund sa zbori inapoi de unde ai venit ??? asta dupa ce dai explicatii vizavi de ancheta pornita impotriva ta de catre DNA !!!

  Apreciază

 16. […] Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’” […]

  Apreciază

 17. Petru Suliman said, on mai 18, 2020 at 12:52 am

  Suntem la mila unor excroci, vedeți
  ca exemplu ..Suedia…Ar trebui judecați ptr înaltă trădare.

  Apreciază

 18. popescu ioana said, on mai 18, 2020 at 10:15 am

  daca erai roman
  nascut aici tineai cu noi
  dar nu esti
  fa amenzi la parintii tai nu aici
  chiar nu s a gasit unul nascut in Romania avem atitia medici capabili fara spirit de war

  Apreciază

 19. Adi said, on mai 18, 2020 at 11:49 am

  Dobitocul sa spuna si cati au murit in case in perioada aceasta neavand acces la servicii medicale din cauza acestui impus covid…cred ca sunt multi mai multi decat corona…”salvam” pe unii dar mor altii si mai multi si Mohamed vorbeste de amenzi populatia trebuia educata cu multi ani in urma despre orice dar nimeni nu a avut si nici nu are interes sa o faca…mai ales Mohamed asta dar repede la amenzi

  Apreciază

 20. […] Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturatoare va fi populatia educata'” – saccsiv.wordpress.com 52605 Facebook interactions […]

  Apreciază

 21. Seifen said, on mai 24, 2020 at 6:43 pm

  Tine mai degraba de bunul simt si educatie.

  Apreciat de 1 persoană

 22. Stud said, on mai 24, 2020 at 11:02 pm

  Masura ar fi ea buna, doar ca poporul e satul de masuri pe care doar unii sa le respecte.

  Apreciază

 23. […] Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’” […]

  Apreciază

 24. […] Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’” […]

  Apreciază

 25. Duhul Căpitanului said, on iunie 21, 2020 at 8:16 pm

  Arahat:fata tipica de reptilian….

  Apreciază

 26. Alskssem said, on iulie 7, 2020 at 1:18 am

  Pe acest impostor cine îl oprește!!??

  Apreciază

 27. M. said, on iulie 10, 2020 at 3:52 pm

  Arafat, şi-a cumpărat diploma de medic şi postul? A dat tribut, cum se obişnuia în epoca fanariotă la înalta poartă? Cine poate mărturisi că a fost coleg de facultate, şi că nu a dat examenele în comitet restrãns, cu llicul pe sub masă? Ceea ce a făcut în activitatea lui nu e lăudabil!
  Pedepsit pentru Colectiv? Nu!
  Ce garanţie morală are acest om pentru a decide soarta sănătăţii şi a românilor? Arafat meritā demis şi cercetat! Pe cine slujeşte?

  Apreciază

 28. educație said, on iulie 10, 2020 at 5:27 pm

  A venit un străin musulman să ne „educe” pe noi un popor creștin de două mii de ani? Așa ne trebuie, că ne lăsăm educați de păgâni, drept pedeapsă că nu mai credem în Dumnezeu.

  Apreciază

 29. danut podaru said, on iulie 11, 2020 at 8:55 pm

  Domnule arafat eu cred ca vati bagat in intro afacere foarte murdara si nu sti cum so mai scoti la cap sau esti bagat la inaintare de alt cineva sati fie rusine

  Apreciază

 30. Roberto said, on iulie 14, 2020 at 10:12 pm

  Ii dăm amendă lu ma ta ca te a făcut

  Apreciază

 31. Titus said, on iulie 17, 2020 at 4:26 pm

  In afar de amenzi ce mai stiti sa faceti.Luati toate tarile si vedeti care mai dau amenzi.
  In Serbia sa dat cite 100 euro la toata populatia si la fiecare firma cite 250 euro pe 3 luni=750 €
  Voi ce faceti?

  Apreciază

 32. […] Raed Arafat: “Numai prin stabilirea unor amenzi usturătoare va fi populația ‘educată’” […]

  Apreciază

 33. octavpelin said, on octombrie 7, 2020 at 11:07 am

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

<span>%d</span> blogeri au apreciat: