SACCSIV – blog ortodox

Evreul George Soros a anuntat la Davos ca va finanta cu un miliard de dolari crearea unei noi retele universitare in intreaga lume

Posted in DAVOS, George Soros by saccsiv on ianuarie 26, 2020

Conform http://mobile.hotnews.ro/stire/23619578 rețeaua universitară, care va funcționa în întreaga lume, poartă numele Open Society University Network (OSUN) și va integra activitatea de predare și cercetare în instituțiile de învățământ superior din întreaga lume. Aceasta va oferi simultan cursuri și programe de licență comune, iar Universitatea Central Europeană (CEU), fondată de Soros, și Colegiul Bard vor constitui nucleul noii rețele.

„Consider că Open Society University Network este cel mai important și durabil proiect al vieții mele și aș dori să îl văd pus în aplicare în timp ce sunt încă în preajmă (…) Sper ca cei care împărtășesc această viziune să ni se alăture pentru a deveni realitate”, a spus Soros.

„Trăim într-un moment transformatoriu în istorie. Supraviețuirea societăților deschise este pusă în pericol și ne confruntăm cu o criză și mai mare: schimbările climatice”, a adăugat miliardarul, citat de Guardian.

 

8 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Ioan C. said, on ianuarie 26, 2020 at 2:08 pm

    Doamne ajută,
    Prezentăm aici reeditarea Bibliei de la 1688, a lui Șerban, dar care pe lângă transcrierea cu litere latine are alăturat și versiunea în limbajul actual, contemporan, pentru o mai bună înțelegere!

    Click aici pentru a citi: https://cititorul.home.blog/

    Textul Bibliei de la 1688 a fost ferit de orice influență greco-catolică, fiind tipărit înauntea Bibliei de la Blaj (1795) și în plus, acum, Biblia de la 1688 beneficiază și de o versiune modernă în limba română.

    Apreciază

  2. Moca said, on ianuarie 26, 2020 at 7:25 pm

    I-as arata cartea Tape run out ! din Illuminati NWO Game adica, bosorogule, timpul tau a expirat !
    Ăsta isi face planuri de conducere, de parca ar avea 30 de ani vârstă !!!

    Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on ianuarie 26, 2020 at 8:27 pm

    Vrea să creeze o noua mentalitate…

    Apreciază

  4. Aminem said, on ianuarie 26, 2020 at 9:43 pm

    toti liderii globalisti sunt convinsi de importanta mesianica a muncii lor si de rasplata pe care o vor primi de la mesia. de aceea isi doresc sa traiasca sa vada visul cu ochii, pe mesia cel asteptat, iar ei de-a stanga si dreapta pe jilturi de aur. Toti rabinii au trait cu visul asta, sa-l vada cu ochii lor pe mesia.

    Apreciază

    • mariusga said, on ianuarie 27, 2020 at 3:27 pm

      Ai dreptate Aminem, doar ca mesia cel asteptat de ei va fi chiar antihristul care dupa ce ii va folosi va rade de ei grotesc si ii va arunca in pucioasa etern incinsa. Poate macar atunci vor intelege crestinii ca evrei nu mai sunt poporul ales de la Hristos incoace si ne vom ridica la lupta cea obligatorie!
      Efeseni 6:12
      Căci noi n-avem de luptat împotriva cărnii şi sângelui, ci împotriva căpeteniilor, împotriva domniilor, împotriva stăpânitorilor întunericului acestui veac, împotriva duhurilor răutăţii care sunt în locurile cereşti.
      13 De aceea, luaţi toată armătura lui Dumnezeu, ca să vă puteţi împotrivi în ziua cea rea şi să rămâneţi în picioare, după ce veţi fi biruit totul.
      14 Staţi gata dar, având mijlocul încins cu adevărul, îmbrăcaţi cu platoşa neprihănirii,
      15 având picioarele încălţate cu râvna Evangheliei păcii.
      16 Pe deasupra tuturor acestora, luaţi scutul credinţei cu care veţi putea stinge toate săgeţile arzătoare ale celui rău.
      17 Luaţi şi coiful mântuirii şi sabia Duhului, care este Cuvântul lui Dumnezeu.
      18 Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta cu toată stăruinţa şi rugăciune pentru toţi sfinţii

      Apreciază

  5. […] Evreul George Soros a anuntat la Davos ca va finanta cu un miliard de dolari crearea unei noi retele… (26.01.2020) […]

    Apreciază

  6. […] Evreul George Soros a anuntat la Davos ca va finanta cu un miliard de dolari crearea unei noi retele…  […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.