SACCSIV – blog ortodox

Agenția Mondială Antidoping a suspendat Rusia din toate competițiile majore

Posted in STIRI by Vali on decembrie 9, 2019

Sursa: https://www.europafm.ro/agentia-mondiala-antidoping-a-suspendat-rusia-din-toate-competitiile-majore/

 

Cutremur în sport – Agenția Mondială Antidoping a suspendat Rusia din toate competițiile majore, pentru o perioadă de 4 ani.

În urma acestei decizii, Rusia nu va putea participa anul viitor la Jocurile Olimpice de la Tokyo sau la Cupa Mondială de fotbal ce va fi găzduită de Qatar în 2022.

De menționat că sportivii ruși care dovedesc că nu sînt implicați în cel mai recent caz de dopaj care afectează țara lor vor putea merge la competiții, însă sub drapel neutru. De asemenea, suspendarea nu afectează participarea Rusiei la Euro 2020, unde Sankt Petersburg se va număra printre orașele gazdă, în condițiile în care UEFA nu este considerată organizatoare de competiții majore de către Agenția Mondială Antidoping.

Rusia este acuzată că a ascuns mii de rezultate pozitive la testele antidoping ale sportivilor. Sancțiunea extrem de dură dictată de Agenția Mondială Antidoping vine după ce ministrul rus al Sporturilor a refuzat orice comunicare în privința acestor acuzații.

Tagged with: , , ,

13 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Isara said, on decembrie 9, 2019 at 2:50 pm

    Frate Vasile sunt un cititor vechi.
    As dori sa iau legatuta cu Viorel Ghica.
    Nu am reusit pe cintul de youtube sau bitchute.
    As dori daca poti sa ma ajuti.

    Apreciază

  2. Paul222 said, on decembrie 9, 2019 at 8:11 pm

    Manipulare si vrajeala pentru a alimenta curentul antirusesc pe toate planurile posibile, globalistii sunt disperati daca au ajuns la asa ceva!

    Apreciază

  3. Duhul Căpitanului said, on decembrie 9, 2019 at 8:50 pm

    @Paul222,ai perfecta dreptate!

    Apreciază

  4. Nimic nu sunt fără Dumnezeu said, on decembrie 9, 2019 at 8:51 pm

    Părintele Ioan Ungureanu pătimeste din plin din cauza ecumenismului.Este ingrozitor ce se petrece acum la Orășeni. Credinciosii de acolo nu mai pot trage nici macar clopotele bisericii lor. Parintele Ioan Ungureanu și-a construit un paraclis, dar i-au taiat lumina! Biserica este pazită de jandarmi. In plus, parintele Ioan Ungureanu este târât în procese ca ultimul infractor. Grija Sfintiei Sale pentru a-i apara de ecumenism pe enoriași este catalogată ca o infracțiune!!!

    Doamne, ai milă de noi, de creștinii din Orășeni si de parintele Ioan Ungureanu!

    Apreciază

  5. mircea.v said, on decembrie 10, 2019 at 8:22 pm

    Parintele Ioan Ungureanu pateste toate astea pt ca s-a pus cu sistemul, si nu are cum sa invinga. Legile sant de partea sistemului, asa sant facute.
    Teoria latului. Latul se strange, trebuie sa te faci mai mic ca latul, in cele lumesti. Daca ramai pe pozitia ta, cand te intersectezi cu latul, rezulta lucruri urate. Trebuia sa paraseasca acea biserica, si sa-si faca „biserica din catacombe”, si era linistit. Miza nu e o cladire. „Vreti cladire si acareturi, luati-le!”.

    Asa, o gramada de nervi si resurse irosite, inclusiv duhovnicesti.

    Apreciază

  6. cata said, on decembrie 10, 2019 at 10:29 pm

    Mircea, nu mai există linişte nici în „catacombe”. În ce fel de catacombe s-ar putea ascunde cineva în ziua de azi? Şi până când? În plus, oamenii din parohie nu vor să renunţe la biserică. E a lor. E vremea luptei oriunde te-ai duce şi părintele dă exemplu de verticalitate, nu de laşitate. Ar trebui sprijinit de cei care înţeleg ce vremuri vin, dar unii preferă să mai stea o vreme în linişte. Nu pot să-i condamn, dar mă tem că va trece şi vremea de „linişte” şi apoi va fi mult prea târziu, căci, până la urmă, nu contează izbânda, ci contează lupta. Doamne ajută.

    Apreciază

    • mircea.v said, on decembrie 11, 2019 at 8:45 pm

      cata,

      acum, in catacombe este liniste. Lupta este a ta cu tine, in principal. Cand veneau turcii cu o armata de 10 ori mai mare, coplesitoare, era strategia sa abandonezi tot, sa dai foc la grane, sa otravesti fantanile… Renuntai la tot ce era al tau, ca sa salvezi ce era mai important. Si functiona. Acum miza e sufletul, ortodoxia, nu zidurile. Poate fi o verticalitate buna, si una rea. Si Antonescu a fost vertical, dar in sens rau, neinteligent, neortodox.
      La rusi, Biserica din catacombe functioneaza din 1920, sa zicem. Parca 1925 mai precis, dar s-ar putea sa gresesc. Si inca mai functioneaza. Crezi ca din lasitate? Crezi ca din lipsa de verticalitate?

      Citeste „Sfintii catacombelor Rusiei”.

      Apreciază

  7. despre ascultare said, on decembrie 11, 2019 at 12:27 am

    S-a mers pe ascultarea – fără discernământ – atât de mult, încât ascultarea a devenit necondiționată și cea mai înaltă virtute, mai înaltă decât Adevărul, și cea mai bună scuză pentru practic orice acțiune neasumată. Este ca în armată: nu execuți ordinele oricare fi ele, ești dat afară fără drept de apel, nu mai faci parte din sistem, ești anihilat, nu mai exiști din punct de vedere profesional. Asta dacă reducem totul la planul lumesc.

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.