SACCSIV – blog ortodox

SURPRINZĂTOR: Un cercetător israelian vorbește despre sprijinul dat de gigantul chimiei DuPont (împreună cu alte mega companii) Germaniei naziste. ÎNTREBĂRI FUNDAMENTALE (evitate de cercetător): De ce păpușarii au finanțat național-socialismul? De ce au avut nevoie de Al Doilea Război Mondial?

Posted in NAZISM by saccsiv on mai 11, 2019

Nadan Feldman: “Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30.”

Cercetător israelian pretinde că gigantul chimiei DuPont a complotat cu Germania nazistă pentru a crea un program de eugenie

(Natural News) Un doctorand de la The Hebrew University of Jerusalem spune că cercetările sale l-au condus la concluzia că gigantul din industria chimica DuPont avea o relaţie bine stabilită  cu naziştii din Germania atât înainte cât şi în timpul celui de-al doilea război mondial, şi că lucra cu regimul lui Hitler la dezvoltarea unui program de Eugenie împotriva duşmanilor ţintiţi.

 

Potrivit lui Nadan Feldman, nu mai puţin de 150 de corporaţii din SUA aveau astfel de legături similare cu naziştii. Dar el spune că DuPont, la fel ca şi alte companii de medicamente şi de chimicale ale vremii, erau în mod special apropiate lui Hitler, lucrând îndeaproape cu mişcarea politică mai degrabă dintr-un sentiment ideologic şi credinţe comune dacât doar pentru profit. 

După ce-a scormonit prin rapoarte financiare şi administrative întinse pe mulţi ani, incluzând corespondenţa în ambele sensuri dintre directorii DuPont şi nazişti, Feldman a determinat că “motivul principal” al implicării celor de la DuPont în puterea germană intre anii 1930 şi 1940 era pur şi simplu susţinerea cauzei naziste.

“Cercetătorul a punctat că directorii de la DuPont începuseră să ofere sprijin lui Adolf Hitler şi naziştilor din 1920, cu mult înaintea alegerilor din 1932 care au dus la regimul dictatorial nazist din Germania anilor 1933,” scrie Haaretz .

“În afară de sprijinul  financiar oferit lui Hitler, directorii sunt suspectaţi că au oferit sprijin financiar grupurilor extremiste din SUA şi au manifestat un interes în cauze similare fasciştilor germani cum ar fi Eugenia sau teoria superiorităţii rasiale,” a mai adăugat sursa israeliană, notând că unul dintre aceşti directori a fost primul preşedinte al DuPont, Irenee du Pont, potrivit lui Feldman.

DuPont a avut un parteneriat cu IG Farben  pentru a “schimba experienţă în producţia aferentă  războiului”

Au mai fost şi alte companii implicate în parteneriate cu naziştii, incluzând-o şi pe infama companie de medicamente IG Farben, care va da naştere la mai bine cunoscuta ramură din industria de medicamente pe numele ei Bayer.

Potrivit lui Feldman, DuPont a stablit o înţelegere de schimb de tehnologie cu IG Farben care le permitea “schimbul de experienţă în producţia aferentă  războiului”.” În schimb, asta le permitea naziştilor “să pornească războiul”,  prin dezvoltarea de noi tehnologii cum ar fi cauciucul sintetic.

Acest parteneriat dintre DuPont şi nazişti, şi probabil IG Farben,a durat până în 1943, când eram de mult intraţi în cel de-al doilea război mondial (WWII) după ce Germania nazistă făcuse déjà progrese considerabile în cucerirea majorităţii Europei. A durat de asemenea dincolo de punctul când naziştii au atacat URSS, şi chiar după ce au declarat război SUA.

“Legăturile au fost tăiate doar formal după ce Germania a confiscat mijloacele fixe ale companiilor americane în Septembrie 1943,” relatează Sputnik News.

Reţineţi că Bayer, care a fost creată de IG Farben, a cumpărat cea mai nefastă companie din lume, Monsanto, în 2016, pentru suma de, ţineţi-vă bine, 66 miliarde de dolari. Cumpărătura de 66 de miliarde din 2016, apropos, include şi cei trei de 6(666) care probabil n-a fost un accident.

“Numele combinat ar trebui sa fie ‘MonSatanFarben’ pentru că Bayer este o ramură a corporaţiei Interessengemeinschaft Farben (IG Farben), compania de chimicale din epoca nazistă care a lucrat cu Adolf Hitler la dezvoltarea şi lansarea de arme chimice împotriva umanităţii,” a glumit Mike Adams în Health Ranger.

A susţinut guvernul SUA pe DuPont şi alte companii simpatizane ale naziştilor în timpul WWII?

Ceea ce-l îngrijorează pe Feldman este percepţia sa că multe firme americane au menţinut relaţii cu naziştii în timpul WWII, “nederanjaţi şi chiar cu sprijinul tacit al administraţiei SUA în ciuda ameninţării crescute din partea regimului lui Hitler cu războiul împotriva Europei şi a vestului.”

Una dintre aceste companii era IBM, despre care s-a raportat că a dezvoltat tehnologii pe care naziştii le-au folosit pentru a ţine socoteala prizonierilor în timp ce erau plimbaţi între lagărele de concentrare.

Aşa cum am scris recent, aici, IBM lucrează în prezent la o versiune “nouă şi îmbunătăţită” a acestor tehnologii învechite pe care Noua Ordine Mondială le va folosi probabil pentru a implementa controlul suprem asupra vieţilor oamenilor.

Alte companii americane despre care Feldman spune că au lucrat cu naziştii includ Standard Oil, General Motors, Ford, ITT, şi Union Banking, ultima fiind cea despre care se spune că ar fi ajutat Germania să-şi asigure creditarea necesară pentru finanţarea echipamentelor şi proviziilor din timpul războiului.

“Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30”, susţine Feldman.

Feldman mai spune de asemenea că i se pare îndoielnic ca vreun istoric, incluzându-se şi pe sine, va înţelege vreodată cum directorii corporaţiilor “au putut oferi atât de mult ajutor unui inamic atât de puternic, fanatic şi crud … Este de asemeni îndoielnic dacă vom putea înţelege de ce fiecare dintre ei a evitat pedeapsa.”

Sursele pentru realizarea acestui articol includ:

Traducerea: Ştirbu Costin

Comentariu saccsiv:

Sunt surprinzatoare spusele cercetatorului, deoarece evreii nu prea vorbesc despre treburile astea, cu toate ca ele se stiu demult. Iata detalii:

NAZISMUL (partea 2): finantatorii si sustinatorii national-socialismului

Si nu doar uriase companii au lucrat cu nazistii, ci si Federal Reserve:

Louis Thomas McFadden a platit cu viata pentru lupta sa impotriva FEDERAL RESERVE

Iar Federal Reserve a fost creata de banci evreiesti:

Stiti cine a creat FEDERAL RESERVE?

Ba mai mult, eugenia n-a fost inventata de nazisti:

EUGENIE: instrumentul prin care PAPUSARII doresc diminuarea drastica a populatiei Pamantului si transformarea celor ramasi in sclavi

Are dreptate Feldman:

“Fără mobilizarea Americii corporatiste pentru Germania nazistă, e foarte îndoielnic dacă Hitler ar fi putut începe războiul, sau dacă ar fi reuşit să reabiliteze economia germană, cu siguranţă nu la viteza şi amploarea pe care el a atins-o în anii 30”

Dar cine sunt stapanii reali ai acelor corporatii? Fix papusarii despre care tot vorbim pe aici de ani de zile. De ce au finantat Germania nazista? Pentru ca aveau nevoie de al doilea razboi mondial. Pe care l-au pregatit din timp inclusiv prin declansarea Marii Depresiuni:

Remember: ROCKEFELLER – principalii declansatori ai MARII CRIZE economice din secolul 20

Conflagratie despre care scria masonul de grad 33 Albert Pike inca din secolul 19:

Al Doilea Război Mondial trebuie să fie instigat profitând de diferențele dintre fasciști și sioniștii politici. Acest război trebuie să fie declanşat astfel încât nazismul să fie distrus și sionismul politic să fie suficient de puternic pentru a institui un stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, comunismul internaţional trebuie să devină suficient de puternic pentru a contrabalansa creștinătatea, care va fi apoi restrînsă și ținută în frâu până în momentul în care vom avea nevoie de ea pentru cataclismul social final.

Si intr-adevar, la 14 mai 1948 a fost infiintat statul Israel.

Iar nazismul a fost distrus. Ceea ce n-ar fi o problema, deoarece chiar a fost nociv:

NAZISMUL (partea 1): religia nazismului

Insa distrugerea sa a fost o smecherie cu bataie lunga, caci in aceeasi oala cu national-socialismul au fost bagate toate miscarile nationaliste, numite actualmente extremiste.

Al Doilea Razboi Mondial a permis de asemenea implementarea unor formidabile masuri sub sigla “lupta impotriva antisemitismului”. Adica tot ceea ce nu le convine papusarilor este rapid rezolvat etichetandu-se ca fiind “antisemitism”. Cateva exemple din lume:

Congresul Evreiesc European: BIBLIA are nevoie de MODIFICARI pe motiv de ANTI SEMITISM

Emmanuel Macron include antisionismul in definitia antisemitismului

Declarația Consiliului UE privind combaterea antisemitismului și protejarea mai bine a instituțiilor și comunităților evreiești în Europa – concluzia Consiliului (6 decembrie 2018)

Si cateva exemple de la noi:

PUȘCĂRIE GREA pentru “TEORII ALE CONSPIRAȚIEI” (gen illuminati sau controlarea de către evrei a mass-media și a băncilor), Prohodul Domnului necenzurat, etc.

ACADEMIA CATAVENCU despre LEGEA ANTI LEGIONARA: Sentintele tribunalelor EVREILOR BOLSEVICI sunt acum considerate valide. Se vrea ASASINAREA MEMORIEI victimelor. Nu poți compara 20 de ani de teroare bolșevică cu nimic. Nici măcar cu tragicele evenimente de la Iași. UN ARTICOL NESPERAT DE FERM

Conflagratia a mai avut insa un scop, anume, crearea unor institutii mondiale ce pregatesc terenul mega constructiei finale, GUVERNUL MONDIAL al NOII ORDINI MONDIALE:

Banca Mondiala

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 1): BANCA MONDIALA

Fondul Monetar International

Instrumente ale crearii GUVERNULUI MONDIAL (partea 2): FMI (Fondul Monetar International)

ONU

Cateva chestii mai putin stiute despre ONU: Terenul cladirii a fost donat de ROCKEFELLER, Camera de Rugaciune LUCIFER, influenta doctrinelor lui ALICE BAILEY

Consiliul Mondial al Bisericilor

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

Etc.

In concluzie

Papusarii au finantat Germania nazista deoarece aveau nevoie de Al Doilea Razboi Mondial. Iar de Al Doilea Razboi Mondial aveau nevoie pentru implementarea pasilor care au urmat, inclusiv interdictia de a se vorbi prea mult despre evrei. Iar aceasta interdictie le este necesara deoarece ei il asteapta pe ANTIHRIST:

Rabinul de la Mormântul Regelui David ne anunță că se pregătește COROANA DE AUR ce va fi înmânată lui MESIA de către toate neamurile Pământului / Reamintim: MESIA așteptat de rabini este ANTIHRISTUL

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. sherlock_holmes said, on mai 11, 2019 at 9:44 pm

    Judecind dinspre prezent spre trecut,cred ca una din cauzele majore ale primului si al doilea razboi mondial a fost infiintarea statului Israel pe teritoriul Palestinei. Dar cum sa-i faci pe evreii care locuiau bine in Europa sa imigreze in zone mai putin ospitaliere si desertice ?
    Prin persecutarea lor in Europa,prin ingradirea imigratiei legale in SUA ( https://en.wikipedia.org/wiki/Immigration_Act_of_1924 )…deci toate drumurile duceau fortat spre Palestina.

    Apreciază

    • Maresalul said, on mai 14, 2019 at 9:52 pm

      Corect .Evreii in Europa o duceau bine In Germania aveau banci,cai ferate …..Si in Europa.Cum sa lase asemenea afaceri sa mearga intr-un loc pustiu desertic .Nimeni sanatos la cap no dorea asta .Atunci cum sionismul sa ii forteze Prin persecutie.are ma tem ca Hitler a fost si el unealta sionismului.Fie cu voie ori fara de voie.

      Apreciază

  2. ovidiu said, on mai 12, 2019 at 3:34 am

    iata de ce papusarii creeaza papusi

    Apreciază

  3. geo said, on mai 12, 2019 at 8:15 am

    https://www.corbettreport.com/wwi/

    Apreciază

  4. sherlock_holmes said, on mai 12, 2019 at 10:30 am

    Alt motiv simplu de ce au avut papusarii nevoie de un al doilea razboi mondial ? ( primul razboi mondial prin declaratia Balfour il pregatea,il facea necesar pe cel de al doilea ):

    Au pus toate statele sa se bata intre ele,sa se autodistruga in masuri mai mari sau mai mici intre ele ,sa se indatoreze bancherilor evrei-americani.Au scapat de alte centre de putere,de competitie. I-au fortat si pe japonezi sa declare razboi Americii prin blocada economica,comerciala,financiara.Cam cum fac acum cu Rusia,China,Iran,Venezuela si alte tari. Le sugruma pur si simplu de git facindu-le sa se zbata cumva si sa riposteze daca nu vor sa ramina fara aer in plamini, acuzindu-le apoi ca le ies ochii din orbite si dau violent din miini si din picioare.

    Dupa al doilea razboi mondial America,condusa de Deep State sau Mlastina, a devenit o supraputere globala,si-a impus dolarul ca moneda internationala avind astfel resurse nelimitate de bani la dispozitie, a infiintat Nato prin care a ocupat partea de vest a Europei si a corupt-o pina in maduva oaselor ( in guverne,parlamente,servicii secrete,mass-media,…),a mutat sediul ONU si alte institutii cu acoperire globala pe teritoriul ei,s-a instalat comfortabil si in Pacific si Asia prin nenumarate baze militare …

    Unde cred ca nu le-a iesit pasenta prea bine a fost formidabila inaintare a armatei rosii in Europa pina la Berlin,la care nu se asteptau. De aceea s-au si grabit cu Ziua Z,sa nu cucereasca rusii chiar toata Europa.Au pricinuit rusilor peste 20 de milioane de morti si nenumarate pagube materiale,ceea ce nu era rau din punctul lor de vedere,dar nici la rapida dezvoltare a stiintei ( sputnik ),a bombei atomice ( 1949 ) ,pactului de la Varsovia,etc nu prea s-au asteptat.Adica infiintarea unui alt pol de putere care e drept,nu a durat prea mult,nici nu avea cum,nu era nici prea uman si si impotriva lui Dumnezeu…

    Ce sa mai spunem de Mlastina ( Swamp ) care conduce astazi lumea ,o putere demonica dea dreptul,nu are cum sa dureze mai mult decit predecesorii ei caci nu s-ar mai mintui nimeni.

    O parere….

    Apreciat de 1 persoană

  5. Alexandru said, on mai 12, 2019 at 5:57 pm

    off

    Conform https://www.flux24.ro/iohannis-si-noul-ghinion-telefoanele-voastre-vor-vorbi-cu-masina-voastra-cu-masina-voastra-de-spalat-cu-instalatia-de-climatizare-de-acasa-si-daca-sunteti-norocosi-veti-intelege-daca-nu-ghinion/, iata ce declara deunazi inca predintele KW Iohanis:

    “Trăim într-o lume digitală, nu este ceva pentru care trebuie să ne pregătim pentru că vine în viitor şi ghiciţi ce: nu suntem pregătiţi! 5G este viitoarea generaţie de comunicaţii şi ghiciţi ce: vine şi este în sine o formă de inteligenţă artificială. Telefoanele voastre vor vorbi cu maşina voastră, cu maşina voastră de spălat, cu instalaţia de climatizare de acasă şi dacă sunteţi norocoşi veţi înţelege, dacă nu, ghinion! Sugestia mea este să faceţi ceva să înţelegeţi pentru că asta se întâmplă. (…) Comisia Europeană a realizat o serie de documente în această chestiune şi lucrăm la asta, dar personal nu sunt satisfăcut de ceea ce se întâmplă în Uniunea Europeană, trebuie să fiu foarte onest”

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.