SACCSIV – blog ortodox

Cosmonautii vad ingeri in spatiu?

Posted in Uncategorized by saccsiv on mai 12, 2019

Îngeri în spaţiu-nimic mai mult decât halucinaţii strict secrete

OZN-uri, îngeri şi alte fenomene supranaturale pe care oamenii le pot întâlni în decursul vieţii, pot fi doar rezultatul unor halucinaţii, spun specialiştii de la NASA. Totuşi, poveşti despre astfel de întâlniri, spuse de piloţi, cosmonauţi şi astronauţi, devin imediat secrete.

În 1985, erau 6 membri ai echipajului la bordul staţiei spaţiale sovietice Salyut-7. Ei erau cosmonauţii Leonid Kizim, Oleg Atkov, Vladimir Solovyov, Svetlana Savitskaya, Igor Volk şi Vladimir Jannibekov. În acea zi cosmonauţii îşi făceau rutina zilnică în legătură cu experimentele de laborator. Deodată, un nor de gaz ciudat de culoare portocalie a învăluit staţia spaţială. O sclipire de lumină albă i-a orbit pe cosmonauţi pentru o vreme. Imediat ce au putut vedea din nou, cosmonauţii au văzut şapte siluete în afara staţiei. Extratereştrii arătau ca oamenii, dar erau mai înalţi. Aveau nişte aripi mari pe spate şi aure luminoase deasupra capetelor. Creaturile arătau ca nişte îngeri. 

Echipajul a raportat priveliştea bizară către Pământ. Documentul a fost clasificat ca strict secret imediat. Toţi membrii echipajului au fost supuşi ulterior la teste medicale şi psihologice care n-au găsit niciun fel de anomalii.

N-a fost singura întâlnire cu îngeri care a avut loc în spaţiu. Nu cu mult timp în urmă, media occidentală a publicat nişte fotografii senzaţionale făcute de telescopul Hubble. Pozele ilustrau imagini ciudate cu siluete de humanoizi cu aripi.

Cercetătorii erau interesaţi în special de o serie de fotografii făcute pe orbita Pământului. Poţi vedea şapte obiecte luminoase în poze. John Pratchett, un inginer de la proiectul Hubble, a spus că a văzut acele creaturi personal. Potrivit acestuia, erau nişte fiinţe de 20 de metri înălţime, iar anvergura aripilor era comparabilă cu lungimea unui avion modern de linie.

S-a mai spus că astronauţii americani de la bordul navetelor spaţiale NASA au întâlnit şi ei creaturi în chip de îngeri.

Pe 26 decembrie 1994, telescopul Hubble a transmis sute de fotografii ilustrând un oraş are şi alb plutind în spaţiu. Autorităţile americane nu le-au prezentat publicului, bineînţeles, deşi au fost voci care au spus că oficialii au tratat raportul NASA foarte serios.

Un cosmonaut rus care a petrecut şase luni lucrând pe staţia spaţială Mir, a spus că el şi partenerul lui au avut parte de imagini fantastice din când în când. I se părea că acele creaturi se transformau în alte creature – alţi oameni, alte animale sau chiar humanoizi de origine extraterestră.

Poveşti similare pot fi spuse adesea de către piloţii de avion. În acest caz avem de-aface cu aşa zisul fenomen al mâinii gigantice. Ca regulă, fenomenul apare în timpul zborurilor lungi. Când se-ntâmplă, pilotul simte că manşa îi e apucată de mâna invizibilă a cuiva. Cercetătorii de la US Air Force au concluzionat că aproape 15% dintre piloţi au avut această experienţă în timpul serviciului. Nu e exclus ca fenomenul mâinii gigantice să fie în spatele mai multor accidente aviatice.

Psihologii de la NASA spun că majoritatea fenomenelor menţionate mai sus sunt de natură psihologică. Ele pot apărea ca rezultat al unor factori ca fluctuaţii de presiune şi temperatură, lipsă de oxigen, etc.

Margarita Troitsyna
Yoki

Traducerea: Costin Ştirbu

Vedeţi mai multe la http://www.pravdareport.com/society/118195-angels/

Comentariu saccsiv:

Au cu totii halucinatii? Sau chiar vad ceva? Extraterestrii sigur nu vad, caci extraterestrii nu exista. Atunci ce vad? Ingeri sau draci in forma de ingeri de lumina?

Categoria esențial: DRACI ca ÎNGERI DE LUMINĂ. Cum S-AU ÎNCHINAT unii călugări DIAVOLULUI și apoi au “PROFEȚIT”. Și ceva despre cum “CITESC” DRACII GÂNDURILE

 

Tagged with: , , ,

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. ioansperling said, on mai 12, 2019 at 3:01 pm

  Vazduhul e imparatia dracilor….

  Apreciază

  • Constantin said, on mai 12, 2019 at 9:22 pm

   GRESIT! IADUL ESTE IMPARATIA DRACILOR!

   Apreciază

   • ioansperling said, on mai 12, 2019 at 11:27 pm

    Aha! Inselarea nu o sa vina din pamant ci din vazduh.Vamile nu sunt ale iadului ci ale vazduhului samd. Dar hai sa o lasam ca dumneata ca prea esti convins!

    Apreciază

   • Daniel said, on mai 14, 2019 at 3:38 pm

    Când satana l-a ispitit pe Iisus, ca om, în pustiu, nu i-a oferit iadul ci toate împărățiile lumii, care ale lui erau și sunt și la momentul acesta.

    „8. Din nou diavolul L-a dus pe un munte foarte inalt si I-a aratat toate imparatiile lumii si slava lor.

    9. Si I-a zis Lui: Acestea toate Ti le voi da Tie, daca vei cadea inaintea mea si Te vei inchina mie.”

    Apreciază

  • John de la Craiova said, on mai 13, 2019 at 8:08 am

   ioansperling, daca inselarea vine din vazduh inseamna ca aia e imparatia deacilor? Pe ce baza? Iar cand diavolul ne inseala pe pamant inseamna ca si acolo e imparatia lor? Cand L-a ispitit pe Mantuitor, era in pustie capetenia lor …si acolo e imparatia lor? Locul inselarii da locul imparatiei?

   Citeste-l pe Sf. Serafim Rose. Cred ca stie mai multe decat dumneata.

   Apreciat de 1 persoană

 2. Daniel said, on mai 14, 2019 at 3:28 pm

  Eu cred că cel mai bine știe nu părintele Serafim Rose, ci chiar Dumnezeul lui Avraam, Isaac și Iacov, și Domnul nostru Iisus Hristos !

  7. Si in cer s-a facut un razboi. Mihail si ingerii lui s-au luptat cu balaurul. Si balaurul cu ingerii lui s-au luptat si ei,

  8. dar n-au putut birui; si locul lor nu li s-a mai gasit in cer.

  9. Si balaurul cel mare, sarpele cel vechi, numit diavolul si Satana, acela care insala intreaga lume, a fost aruncat pe pamant; si impreuna cu el au fost aruncati si ingerii lui.

  10. Si am auzit in cer un glas tare, care zicea: „Acum a venit mantuirea, puterea si imparatia Dumnezeului nostru si stapanirea Hristosului Lui; pentru ca parasul fratilor nostri, care zi si noaptea ii para inaintea Dumnezeului nostru, a fost aruncat jos.

  11. Ei l-au biruit prin sangele Mielului si prin cuvantul marturisirii lor, si nu si-au iubit viata chiar pana la moarte.

  12. De aceea, bucurati-va, ceruri si voi care locuiti in ceruri! Vai de voi, pamant si mare! Caci diavolul s-a coborat la voi cuprins de o manie mare, fiindca stie ca are putina vreme.”

  „2. In care ati umblat mai inainte, potrivit veacului lumii acesteia, potrivit stapanitorului puterii vazduhului, a duhului care lucreaza acum in fiii neascultarii”

  „30. Si l-a intrebat Iisus, zicand: Care-ti este numele? Iar el a zis: Legiune. Caci demoni multi intrasera in el.

  31. Si-L rugau pe El sa nu le porunceasca sa mearga in adanc.”

  Si au ca imparat al lor pe ingerul adancului, al carui nume, in evreieste, este Abaddon, iar in elineste are numele Apollion. (Apoc.9:11) Iar cand vor ispravi cu marturia lor, fiara care se ridica din adanc va face razboi cu ei, si-i va birui si-i va omori.”

  Cine spune ca Îl cunoaște pe Hristos dar nu cunoaște Scriptura, mincinos este, căci Scriptura și Hristos sunt Cuvântul lui Dumnezeu. Adevărul acesta era foarte bine exprimat acum vreo 400 de ani când Scoaterea Sfântului Epitaf se făcea înconjurând biserica cu Sfânta Scriptură înfășurată în giulgiu.

  Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu si de folos spre invatatura, spre mustrare, spre indreptare, spre inteleptirea cea intru dreptate, (2Tim.3:16)

  Imparația dracilor este Pământul, cu văzduhul (cerul aflat sub firmamentul/bolta/domul ce acoperă Pământul plat), solul și subsolul. Și asta nu prin voia lui Dumnezeu, ci prin alegerea oamenilor, împreună răzvrătiți cu „șarpele cel vechi, diavolul și satana” împotriva Sa. Împărăția lui Dumnezeu sunt Cerurile ce se întind dincolo de firmament. „Astronauții” nu au mers niciodată dincolo de firmament, care, cel mai probabil coincide cu ceea ce știința numește „VanAllen radiation belt” . Îngerii Domnului pot străbate acest dom spre Pământ. Îngerii căzuți (demoni) nu mai pot străbate domul spre Ceruri. În cerul de sub firmament pot fi, deci, teoretic, văzuți, atât îngeri, cât și demoni.

  „Imbratisati-va unul pe altul cu sarutarea dragostei. Pace voua tuturor, celor intru Hristos Iisus. Amin.” (1Pet.5:14)

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 14, 2019 at 6:32 pm

   Daniel

   Oamenii au fost impreuna razvratiti cu lucifer?

   Apreciază

   • Alex said, on mai 14, 2019 at 6:59 pm

    In marsul distrugatorului, Lucifer zice clar ca II VA SILI pe oameni sa se razvrateasca si, impreuna cu legiunile sale se vor duce la capatul universului….

    Apreciază

   • Daniel said, on mai 14, 2019 at 8:52 pm

    Subsecvent, nu concomitent. Lucifer a vrut să fie ca Dumnezeu. Și a căzut. Aceeași idee nebună a prezentat-o și proto-strămoșilor noștri, care au primit-o încântați, în loc să o respingă.

    „4. Atunci sarpele a zis catre femeie: „Nu, nu veti muri!

    5. Dar Dumnezeu stie ca in ziua in care veti manca din el vi se vor deschide ochii si veti fi ca Dumnezeu …”

    Și au căzut și ei. Urmașii lor, cu câteva excepții notorii (or mai fi fost și alții, dar eu nu cunosc) – Abel, Enoh și Noe, au devenit adoratori ai zeilor=îngeri căzuți=demoni și tovarăși în răzvrătirea față de Creator, până în zilele noastre. Nu degeaba stă scris că cea mai mare virtute a omului plăcut lui Dumnezeu este umilința, lepădarea de sine. Dar imensa majoritate a oamenilor se înalță. Și mai presus de orice, vor să fie LIBERI. În special liberi de Dumnezeu.

    „2. Asculta, cerule, si ia aminte, pamantule, ca Domnul graieste: Hranit-am feciori si i-am crescut, dar ei s-au razvratit impotriva Mea.

    3. Boul isi cunoaste stapanul si asinul ieslea domnului sau, dar Israel nu Ma cunoaste; poporul Meu nu Ma pricepe.

    4. Vai tie neam pacatos, popor impovarat de nedreptate, soi rau, fii ai pieirii! Ei au parasit pe Domnul, tagaduit-au pe Sfantul lui Israel, intorsu-I-au spatele.”

    din Isaia, cea mai frumoasă carte, în opinia mea, a Vechiului Testament.

    Și cum frumos vorbește Duhul prin gura împăratului David

    1. (Un psalm al lui David, nescris deasupra la evrei.) Pentru ce s-au intaratat neamurile si popoarele au cugetat desertaciuni?

    2. S-au ridicat imparatii pamantului si capeteniile s-au adunat impreuna impotriva Domnului si a unsului Sau, zicand:

    3. „Sa rupem legaturile lor si sa lepadam de la noi jugul lor”.

    4. Cel ce locuieste in ceruri va rade de dansii si Domnul ii va batjocori pe ei!

    5. Atunci va grai catre ei intru urgia Lui si intru mania Lui ii va tulbura pe ei;

    6. Iar Eu sunt pus imparat de El peste Sion, muntele cel sfant al Lui, vestind porunca Domnului.

    7. Domnul a zis catre Mine: „Fiul Meu esti Tu, Eu astazi Te-am nascut!

    8. Cere de la Mine si-Ti voi da neamurile mostenirea Ta si stapanirea Ta, marginile pamantului.

    9. Le vei paste pe ele cu toiag de fier; ca pe vasul olarului le vei zdrobi!”

    10. Si acum imparati, intelegeti! Invatati-va toti, care judecati pamantul!

    11. Slujiti Domnului cu frica si va bucurati de El cu cutremur.

    12. Luati invatatura, ca nu cumva sa Se manie Domnul si sa pieriti din calea cea dreapta, cand se va aprinde degrab mania Lui! Fericiti toti cei ce nadajduiesc in El.

    Amin !

    Apreciază

 3. mircea.v said, on mai 14, 2019 at 7:46 pm

  off,

  Au aparut in ultima vreme multe analize/sinteze, bune, documentate, despre aparitia brusca a unor lideri – presedinti de tara, prim-ministri, din ce in ce mai tineri. In Europa, cel mai cunoscut caz, presedintele Frantei, Macron. Oameni necunoscuti, care prin sfortatea sistemului, mass-media avand un rol foarte mare aici, sant propulsati ca o racheta spre cele mai inalte functii.
  Aceste analize sant foarte bune, dar lipseste o intrebare: „de ce asa ceva?”

  Un posibil raspuns ar putea fi, ca toate acestea sant un antrenament pentru sistem – logistica, testarea metodelor de manipulare si reactia maselor la acestea, calibrarea acestor metode, in asa fel incat totul sa fie pregatit la perfectiune pentru aparitia si propulsarea ultimul mare lider, liderul global, antihristul. E tanar, apare brusc, si poporul planetar ar trebui sa fie pregatit pentru astfel de situatii cand lideri tineri apar brusc, sa se obisnuiasca cu o astfel de idee, cum ca sefii de stat si de guvern nu mai sant oameni de 60-70 de ani, cunoscuti in politica de zeci de ani, ci tineri de 30-40 ani, necunoscuti pana la acel moment.

  Apreciază

 4. Daniel said, on mai 14, 2019 at 9:25 pm

  Și pentru că suntem încă în atmosfera Paștilor, și pt că reprezintă o perfectă continuare a Psalmului 2, psalm mesianic, aș vrea să dedic tuturor cititorilor acestui blog o minunată cântare – Grupul psaltic Katharsis – Eli, Eli, lama sabahtani

  Hristos a Înviat ! (de fapt, cu aceasta trebuia să îmi încep postările pe blog, zelul netrebuind să omită politețea. Ofer scuzele mele proprietarului blogului, fraților și surorilor cititori)

  Apreciat de 1 persoană

 5. Daniel said, on mai 15, 2019 at 12:01 am

  Frate Alex, am citit acum postarea cu Marsul Distrugătorului. Am citit în trecut povestiri despre viziuni ale sfinților ruși. Multe dintre ele îmi par ciudate. Iar viziunea din marșul distrugătorului nu face excepție. Un exemplu foarte elocvent este acest pasaj :

  „- Dar fiti ATENTI, ca FEMEIA e mai PREVAZATOARE decat barbatul, mai ELEVATA, mai PURA si DIVINA in frumusetea purtatoare de LUMINA a sufletului sau, in infatisarea sa GRATIOASA, iar INFLUENTA ei este foarte mare.”

  În acest pasaj se găsesc doar două adevăruri, cele ce se referă la înfățișarea grațioasă și puterea de influnță a femeii. Înfățișarea grațioasă a femeii i-a făcut pe îngerii Veghetori să cadă, aceștia aprinzându-se în poftă și apoi împreunându-se cu ele. Iar influența Evei l-a făcut pe Adam să muște din fructul interzis.

  În rest, contradicții flagrante cu ceea ce spune Cuvântul lui Dumnezeu. Prevăzătoare ? Ea a fost prima înșelată de către șarpe ! Elevată ? În raport cu bărbatul ? Poate femeia luată din bărbat să fie elevată în raport cu cel din care a fost luată ? Poate părticica să devină mai elevată în raport cu întregul din care provine ?! Șarpele a știut bine cine este „veriga slabă”. Iar acum, mințind, afirmă contrariul ! Mai pură ? Probabil de aceea erau templele păgâne pline de femei ce practicau „prostituția sacră” . Degeaba se spune că prostituția este „cea mai veche meserie” ? Divină ? Divină este doar Sfânta Treime ! Dumnezeu a înlăturat femeia de la a învăța cele sfinte, spunând despre ea că trebuie să fie SUPUSĂ bărbatului (divină și supusă doar mie mi se pare că nu se împacă deloc ?). Așa cum Hristos este capul bisericii, Scriptura spune că bărbatul este capul femeii (cel puțin în creștinism, în lumea satanistă tendința e exact pe dos). Purtătoare de lumină ? Lumina este Hristos ! Femeia îl are pe Hristos în suflet mai mult decât îl are bărbatul ? Păi haide să socotim câți mucenici are Biserica și câte mucenițe, câți sfinți și câte sfinte !

  1. Apoi m-am uitat si iata ca Mielul statea pe muntele Sionului; si impreuna cu El stateau o suta patruzeci si patru de mii, care aveau scris pe frunte Numele Sau si Numele Tatalui Sau.

  2. Si am auzit venind din cer un glas ca un vuiet de ape mari, ca vuietul unui tunet puternic; si glasul pe care l-am auzit era ca al celor ce canta cu lauta, si cantau din lautele lor.

  3. Cantau o cantare noua inaintea scaunului de domnie, inaintea celor patru fapturi vii si inaintea batranilor. Si nimeni nu putea sa invete cantarea, afara de cei o suta patruzeci si patru de mii care fusesera rascumparati de pe pamant.

  4. Ei nu s-au intinat cu femei, caci sunt verguri si urmeaza pe Miel oriunde merge El.

  Mântuitorul nu va reveni urmat de 144.000 de femei ! Nici măcar de 144.000 de bărbați și femei. Iar cel mai mare născut din femeie nu este o altă femeie, ci un bărbat : Ioan Botezătorul ! A spus-o Hristos !

  Ridicarea în slăvi a femeii este lucrare drăcească, frate !

  Apoi, sfinții ortodoxiei spun că diavolul nu are putere asupra omului decât în măsura în care i se oferă de către om ! Dacă voința omului ar putea fi siluită de diavol, ar mai avea omul vină ? Cum ar mai putea Dumnezeu să îl judece ? Oare și Iuda o fi nevinovat ? Că doar stă scris că o intrat satana în el imediat după Sfânta Cină. L-o fi forțat să meargă la preoții din Sinedriu ca să îl vândă pe Domnul ? Atenție, a fi înșelat de diavol nu înseamnă A FI SILIT !

  „Oamenii sunt deja constienti in ce consta fericirea si bunatatea vietii. Ei nu mai pot fi inselati prin placeri trupesti, prin dulceata patimilor si viciilor. Sunt necesare noi mijloace, noi procedee: trupul trebuie lasat in pace.” Oare ? Se pare că șeful nu prea are autoritate, pentru că în 2019 nu sunt semne că s-ar renunța la vechile mijloace. Aud că se pregătește legalizarea drogurilor, asta după ce a fost legalizată prostituția și sodomia. Și tot mai mulți ortodocși, ba chiar fețe bisericești, sunt printre cei înșelați.

  Deci sprijiniți-vă credința pe ceea ce știm că SIGUR este de la Domnul. Marșul distrugătorului …eu am citit că sfinții au viziuni din Ceruri, unde sunt răpiți, nu viziuni din iad ! Nu am auzit ca vreun sfânt să fie „răpit” în iad. Iar o viziune care contrazice Scriptura, nu poate fi decât străină de Duhul Dumnezeiesc.

  Nu am plăcere în a contrazice, însă, ca ortodox am datoria de a promova Dreapta Credință. Doamne ajută !
  (gata, mai las și pe alții sä scrie 🙂

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 15, 2019 at 5:57 am

   Daniel

   Prietene, esti pe langa rau. Ti-am citit comentariul doar pana la „Înfățișarea grațioasă a femeii i-a făcut pe îngerii Veghetori să cadă, aceștia aprinzându-se în poftă și apoi împreunându-se cu ele”. Iar asta nu s-a intamplat. Citeste te rog:

   URIAȘII AU EXISTAT. Scrie și în Biblie despre ei. Sunt urmașii FIILOR LUI DUMNEZEU ce au intrat la FIICELE OAMENILOR. Fii lui Dumnezeu n-au fost însa nici îngeri, nici draci și nici extratereștri. Care-i legătura cu APOCALIPSA?
   https://ortodoxinfo.ro/2017/11/18/uriasii-au-existat-scrie-si-biblie-despre-ei-sunt-urmasii-fiilor-lui-dumnezeu-ce-au-intrat-la-fiicele-oamenilor-fii-lui-dumnezeu-n-au-fost-insa-nici-ingeri-nici-draci-si-nici-extraterestri-car/

   Apreciază

  • gheorghe said, on mai 15, 2019 at 9:13 am

   Hristos a inviat!
   –-
   1. „Poate femeia luată din bărbat să fie elevată în raport cu cel din care a fost luată?”
   Da, din nefiintare, Dumnezeu a nascut-o luand din Adam parte pe care a insufletit-o cu voia si purtarea Sa de grija pentru om.
   Aceasta parte a fost elevata prin distinctia insufletirii unei noi persoane dar in acelasi ipostas de OM – cu asemanarea cu Dumnezeu, fiind facuta dupa „chipul” lui Dumnezeu; desigur chipul nu este imagine de faţă ci insumare de calitati daruite.

   2. „Poate părticica să devină mai elevată în raport cu întregul din care provine?!”
   De unde aceasta nelamurire?
   „Intregul” nu a devenit ne-intreg prin lipsirea de parte din care a fost facuta Eva; deci, vorbim de un intreg de calitati, nu de un intreg de parti materiale, masurabile, cantaribile si atunci dispare nelamurirea.
   O cul;oare frumoasa poate fi regasita in multe locuri si asta nu inseamna ca frumusetea – calitatea care ne impresioneaza – ar scadea ori s-ar schimba.
   Iisus Hristos a vebit in lume prin femeie – acum, ce fel de elevare sa fie daca nu este distinsa diferentierea creaturii de OM in ipostasurile de barbat si de femeie?
   Nu e loc de vreun merit personal si nici motiv de aroganta analizand (eventual) cele ce ne deosebesc.
   Nu putea vreun barbat sa nasca biologic insa cinstirea femeii este nu doar o datorie ci si o nevoie sufleteasca a barbatului – oricare barbat „vine in lume” printr-o mama, femeie unica de la care copilul invata iubirea curata si sincera, ne-calculata… si – la crestini – copilul invata cum sa se apropie de Dumnezeu.
   De aceea, grija fata de femeie nu se cantareste cu atentia acordata barbatului.

   A fost femeia oprita de la slujire dar barbatul trebuie sa se nevoiasca intr-un mod aparte prin preotie.
   Nu inseamna ca femeia pierde ceva ori ca barbatul ii este superior ci pur si simplu, fiecare isi are locul sau „lasat de Dumnezeu”.
   Nu se cuvine sa inventam criterii si sa enuntam principii care ar zdruncina armonia ajutatoare mantuirii cu toata ispita rationalismului si cu toata ne-credulitatea (respingerea prostiei) care nu este opusa credintei, stiinta inimii.

   Apreciază

  • Gheorghe said, on mai 16, 2019 at 11:28 am

   Cate femei sunt un biserica si cați bărbați?
   Sambata când este si Liturghie si pomenirea mortilor , cine sta de la 6 30 dimineața având si coșul cu pâine vin coliva si stau pana se termina cantarea veșnica pomenire? Cumva bărbații?
   Sunt si ei dar in ce procent?
   In unele zile găsești câțiva bărbați la o biserica întreaga de femei. Ar fi bine sa cercetăm inainte de a subestima pe cineva.
   Ele sunt cele care duc pomelnice pentru cei care au atata nevoie de asta. Deci repet cate femei si cați bărbați sunt in orice biserica?

   Apreciază

 6. sherlock_holmes said, on mai 15, 2019 at 6:48 am

  Despre ce au vazut cosmonautii,glumind: Cosmonautii rusi i-au vazut pe ingerii cei buni,cosmonautii americani pe cei fake.

  Nu ar fi trebuit sa mearga in cosmos sa-i vada.Fiecare crestin ortodox are un inger bun pazitor,de la sfintul botez , care sta foarte aproape de el,cit despre cei rai,daca nu stau in patimile noastre precum microbii,tot pe aproape ne sint. Oricum,nu ii vedem noi ci Dumnezeu ii lasa sa fie vazuti cind considera ca ne este de folos ,nu asa ca la spectacol.

  Despre umilinta, de la sfintul Iosif Isihastul:

  ” Daca nu-ti curg lacrimi la fiecare pomenire a lui Dumnezeu,scria Staretul,inseamna ca bolesti de nestiinta,din care se naste mindria care iti impietreste inima”

  ( O carte de mult folos duhovnicesc,mai ales in zilele noastre:Staretul meu Iosif Isihastul de parintele( Sfintul ) Efrem Filoteitul….va rog sa o cumparati si sa o cititi )

  Din Sfinta Scriptura:

  ” Şi fiind întrebat de farisei când va veni împărăţia lui Dumnezeu, le-a răspuns şi a zis: Împărăţia lui Dumnezeu nu va veni în chip văzut.
  Şi nici nu vor zice: Iat-o aici sau acolo. Căci, iată, împărăţia lui Dumnezeu este înăuntrul vostru. ”

  Luca 17:20

  sau

  ” Pentru aceea, dintr-un singur om, şi acela ca şi mort, s-au născut atâţia urmaşi – mulţi „ca stelele cerului şi ca nisipul cel fără de număr de pe ţărmul mării”.
  Toţi aceştia au murit întru credinţă, fără să primească făgăduinţele, ci văzându-le de departe şi iubindu-le cu dor şi mărturisind că pe pământ ei sunt străini şi călători ”

  ( Epistola către Evrei a Sfântului Apostol Pavel )

  https://www.crestinortodox.ro/acatiste/acatistul-sfintilor-romani-inchisori-67112.html

  Apreciază

 7. george said, on mai 15, 2019 at 1:36 pm

  Gata. Incepe reforma bisericii ortodoxe. De la secularizarea imperiului otoman cu pedofilul homosexual evreu Ataturk si pana azi, evreii din state au comandat cine sa fie patriarh de Constantinopol cu scopul de a integra biserica ortodoxa in familia piramidala pamanteana a lui satan.

  https://www.activenews.ro/externe/Noul-Arhiepiscop-grec-al-Americii-a-declarat-ca-Patriarhul-de-Constantinopol-este-%E2%80%9Eprimul-fara-egali-in-lumea-ortodoxa-155950#frm-comentariu

  Apreciază

 8. marian said, on mai 15, 2019 at 5:32 pm

  Mânăstirea Petru Vodă, despre vizita Papei Francisc: Ar putea constitui un ultragiu la adresa celui mai elementar bun simț, afară numai dacă a venit să-și prezinte scuzele istorice

  DE ANDREI NICOLAE  /  

  Miercuri, 15 mai 2019, 13:58

  Mânăstirea Petru Vodă consideră că prezența Papei Francisc în România „este complet redundantă într-o țară cvasi-majoritar ortodoxă, dar ar putea constitui un ultragiu la adresa celui mai elementar bun simț, afară numai dacă a venit să-și prezinte scuzele istorice”.

  Într-un scurt mesaj publicat pe siteul oficial, obștea susține că „nu e familie românească pe care deciziile și influențele acestui stat să n-o fi afectat în mod negativ pînă în ziua de astăzi” și că „toate aparențele arată că interesele Vaticanului față de poporul român nu s-au modificat nici acum, nedezmințindu-și intențiile ignobile, separatiste, revizioniste, pretenționiste”.

  De asemenea, Mănăstirea își arată aprecierea pentru felul în care Biserica Bulgară și în trecut, cea Georgiană, l-au primit pe Papa Francisc.

  „Salutăm pe frații ortodocși bulgari, georgieni sau de alte naționalități, care confruntați cu vizitele nedorite ale ereziarhului, au respectat întocmai porunca Apostolului și nu l-au întîmpinat, pentru că aceluia care încalcă toate învățăturile Noului Testament nu i se poate da nici o cinstire, decît dacă se va pocăi, căci este scris: Și „chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o, să fie anatema!” (Galateni 1:8).

   

  Papa Francisc va vizita România în perioada 31 mai – 2 iunie 2019, la invitația autorităților statului român și a Bisericii Catolice din România.

  Pe parcursul celor trei zile, Suveranul Pontif va vizita Bucureștiul, Iașiul și Blajul, precum și sanctuarul marian de la Șumuleu-Ciuc.

  Iată mesajul integral:

  Ni-s cimitirele pline de eroi și bisericile pline de sfinți – uciși din dispozițiile instituției papale. Nu e familie românească pe care deciziile și influențele acestui stat să n-o fi afectat în mod negativ pînă în ziua de astăzi. Am dori, desigur, ca lucrurile să se îndrepte, însă toate aparențele arată că interesele Vaticanului față de poporul român nu s-au modificat nici acum, nedezmințindu-și intențiile ignobile, separatiste, revizioniste, pretenționiste. În calitate de cetățeni români, față de vizita diplomatică a unui șef de stat, nu putem decît spera că aceasta nu va genera tradiționalele conflicte pe care Vaticanul le-a „binevoit” față de țara noastră de-a lungul ultimului mileniu. Prezența șefului Vaticanului nu e doar complet redundantă într-o țară cvasi-majoritar ortodoxă, dar ar putea constitui un ultragiu la adresa celui mai elementar bun simț, afară numai dacă a venit să-și prezinte scuzele istorice. În orice caz, funcția domniei sale este pentru orice român una analoagă șefului de stat turc sau rus, ale căror agresiuni istorice nu au inspirat niciodată simpatii populare. Deplîngem împreună cu frații transilvăneni situația teribilă la care presiunea și șantajul imperial i-a lipsit de demnitate și de mîntuire, silindu-i la apostazie și idolatrie. Oricînd românii greco/romano-catolici doresc, se pot întoarce de unde au plecat, la Biserica strămoșească Ortodoxă, unde vor fi liberi să se închine lui Dumnezeu Însuși, iar nu vreunui locțiitor. Termenul „anti-hrist” înseamnă, ad litteram, „în loc de Hristos”. Cum zice și o vorbă în popor: „Unde este vicarul, lipsește Titularul”.

  În calitate de creștini ortodocși, adică de creștini autentici care au păstrat pînă astăzi învățătura Mîntuitorului Iisus Hristos, vizita celui mai puternic președinte de sectă nu poate stîrni decît reacția poruncită în Noul Testament însuși Apostolul Ioan: „Oricine se abate și nu rămâne în învățătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învățătura Lui, acela are și pe Tatăl și pe Fiul. Dacă cineva vine la voi și nu aduce învățătura aceasta, să nu-l primiți în casă și să nu-i ziceți: Bun venit! Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaș la faptele lui cele rele” (II Ioan 1:9-11).  Salutăm pe frații ortodocși bulgari, georgieni sau de alte naționalități, care confruntați cu vizitele nedorite ale ereziarhului, au respectat întocmai porunca Apostolului și nu l-au întîmpinat, pentru că aceluia care încalcă toate învățăturile Noului Testament nu i se poate da nici o cinstire, decît dacă se va pocăi, căci este scris: Și „chiar dacă noi sau un înger din cer v-ar vesti altă Evanghelie decât aceea pe care v-am vestit-o, să fie anatema!” (Galateni 1:8)

  Deși propaganda marxistă este acerbă, nădăjduim că milioane de români nu au murit în van apărînd dreapta credință și integritatea națională. Jertfa lor, sărbătorită și mîine, 14 Mai, la pomenirea eroilor ultimei prigoane, trebuie să fie un moment simbolic de trezire națională la recîștigarea demnității în fața sfidărilor politice pretins religioase sau de-a dreptul ateo-marxiste, precum se prezintă prin declarațiile sale stupefiante acest papă, avocatul unui guvern mondial cibernetic și apologet „blajin” al tuturor răstălmăcirilor imaginabile. Un neam întreg de viteji ne stă înainte să revenim și să rămînem în istorie pildă de dîrzenie, iar nu turmă dirijată în psihoză entuziastă față de propriii persecutori. Curioșii ortodocși care, în pofida conștiinței, se duc orbește unde sunt chemați de televiziuni, către orice vedetă sau ideologie, să știe limpede că și acum Mîntuitorul Hristos îi va întreba: De ce te-ai dus către cel ce M-a tăgăduit? 

  Aceeași întrebare vor auzi la Judecată și credincioșii romano-catolici, care, spre deosebire de clerul lor care cu bună știință modifică Evanghelia scufundînd lumea în nihilism, vor fi lucrat dintr-o vie și reală credință în dumnezeirea lui Hristos o viață morală și fapte filantropice, vor suspina sfîșietor conștientizarea erorii lor și a dreptății dumnezeiești.

  Lumina Sfîntului Botez să lumineze mințile credincioșilor și în acest eveniment. Lumina Învierii, care se aprinde an de an la Ierusalim numai la ortodocși, iar nu la vreo sectă, să stea mărturie Adevărului. Lumina eroilor neamului să reaprindă conștiința demnității naționale. Amin.

  Hristos a Înviat!

  Apreciază

 9. Petru said, on mai 15, 2019 at 5:42 pm

  Genocidul electronic global

  Apreciază

 10. unu said, on mai 15, 2019 at 8:30 pm

  Nu vede oricine îngeri autentici. Poate au văzut diavoli…

  Apreciază

 11. Amza said, on mai 15, 2019 at 9:50 pm

  Nebunia 5G in America

  Apreciază

 12. Basarabia e Romania said, on mai 16, 2019 at 1:35 am

  Cosmonautii vad ingeri dupa doua pahare de vodka : nici un cosmonaut nu a zburat nicaieri – programul cosmic e un fake vulgar …

  Apreciază

 13. mircea.v said, on mai 16, 2019 at 1:51 pm

  „Cand Craciun ii spuse lui Petre Tutea de Gagarin, mosul exclama:
  – Part! Mare lucru! Maimute cosmice si rusii, si americanii! Ce-i daca au sarit nitel mai sus? La capat tot n-o s-o scoata; ai sa vezi, colonele! Mai mare lucru a facut Columb cu trei corabii de talhari, cand a descoperit America, decat bezmeticul asta care s-a suit la cer intr-o cutie de conserve… C-altfel, ce-i o racheta?
  – Da, dar n-a vazut ingeri acolo!
  – Nici nu era de nasul lui sa vada asa ceva, domnule! Ingerii nu se arata oricui, si cu atat mai putin unui rus tembel.”

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: