SACCSIV – blog ortodox

Nu votez la 26 mai deoarece nu vreau sa legitimez imperiul

Posted in UNIUNEA EUROPEANA by saccsiv on mai 10, 2019

11 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. Arhanghelul said, on mai 10, 2019 at 10:21 pm

  „Nu votez la 26 mai deoarece nu vreau sa legitimez imperiul ”

  La aceasta intrebare vi-n … cu o alta … intrebare de baraj … analfabetii (inclusiv functionali, stiu sa citeasca sau sa se exprime, dar n-au vocabularul/proprietatea cuvantului … in „bostan”) … pot citii … aceasta afirmatie „adevarata” … ?

  Care imperiu ? … NEO_socialist … partidul popularilor europeni = republica populara europeana … egal mai jos …

  RPR …

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Popular%C4%83_Rom%C3%A2n%C4%83#/media/File:Coat_of_arms_of_the_Popular_Republic_of_Romania_(1948-1952).svg

  RPC …

  https://ro.wikipedia.org/wiki/Republica_Chinez%C4%83_(1912-1949)#/media/File:Flag_of_the_People%27s_Republic_of_China.svg

  etc.

  Apreciază

 2. Dfk said, on mai 11, 2019 at 1:03 am

  Prosperitatea promisa!

  Apreciază

 3. Angela said, on mai 11, 2019 at 5:55 pm

  vot europarlamentare = legitimarea comunismului prin sustinerea unor structuri suprastatale conduse pe baza unor valori antihristice (asa zisii progresisti = neomarxisti globalisti = neocomunisti = adevaratii comunisti).

  Adevaratul comunism abia acum se instaureaza iar de data aceasta dispune prin intermediul tehnologiei de mijloace de control care depasesc orice capacitate umana de evitare / opozitie. Deja minciuna este endemica iar adevarul are sanse din ce in ce mai mici ca sa fie cunoscut*

  vot referendum „justitie” = legimarea politiei politice (un instrument de forta prin care se sustine noul comunism).

  Alte intrumente de forta: vaccinarea care va facilita procesul pe multipe planuri (mijloc de coercitie pentru integrarea in sistem, introducerea in corp a diferite substante sau chiar dispozitive electronice care vor duce la dependenta de sistem, scaderea capacitatii de gandire critica / opozitie, implementarea politicii de eugenie etc) si, poate cel mai important, virtualizarea care va permite controlul absolut al banilor si al populatiei dar si parazitarea mentala la nivel global.

  Toate acestea au la baza instrumente ideologice precum egalitatea de gen si toleranta – dezintegratoare ale valorilor traditionale, multiculturalismul si libera circulatie – dezintegratoare ale valorilor nationale, terorismul si pericolele climatice ca mijloace de restrangere a libertatilor, globalizarea economica, politica, culturala, sociala ca mijloc de dezintegrare statala si creare a noului sistem sclavagist samd.

  Culmea, sustinatorii actualului referendum sunt tocmai cei care s-au opus Referendumului pt Familie. Despre ce vorbim asadar?

  Asta este ADEVARATA CIUMA ROSIE insa cati inteleg ce se intampla?

  * – iar cel mai bun exemplu de ascundere a adevarului este cu ceea ce se petrece in Biserica. Voi da doar 2 exemple:

  1. pseudo-sinodul cretan a fost caracterizat de unii ca fiind „eretic” iar de altii ca fiind „canonic si luminat de Sf Duh” etc. In fapt el sufera de mult echivoc ceea ce i-a facut pe marii duhovnici sa aiba o atitudine moderata si sa evite extremele (ecumenismul celor care spun ca este in regula dar si stilismul unora dintre sustinatorii ereziei). Adevarata problema consta insa in batjocura adusa sobornicitatii Bisericii. Despre asta se vorbeste prea putin (nu avea cum sa fie valid nici daca s-ar fi opus un singur episcop; ce sa mai vorbim de faptul ca n-a fost nici pe departe pan-ortodox).

  2. pentru ca a fost posibil episodul Creta s-a trecut la nivelul urmator: Ucraina. Mult, mult mai grav pentru ca este o batjocura la adresa Tainelor Bisericii. Un tomos, adica o hartie semnata de niste oameni, a inlocuit Sf Taine ale Bisericii prin lucrarea Sf Duh. Astfel a fost posibil ca un grup de sute de mii de oameni sa intre in Biserica printr-o decizie administrativa (oricum necanonica, insa este alta discutie – o pista falsa pe care s-au purtat discutiile pana acum) si nicidecum printr-o randuiala prezenta de altfel in toate ceasloavele (unii chiar si fara botez valid, altii fara mirungere si, cu siguranta, toti fara pocainta si dorinta reala de a fi in Dreapta Credinta). Acum s-a ajuns in situatia ca in unele manastiri din Sf Munte („farul” ortodoxiei) sa se slujeasca si sa se impartaseasca impreuna cu unii care nici macar nu sunt preoti.

  Asteptam cu interes ca Taina Sf Spovedanii sa fie inlocuita de „adeverinte” care sa ateste iertarea pacatelor (pe modelul indulgentelor papistase) si orice alta nebunie care va putea fi imaginata de minti intunecate.

  Apreciază

  • Florian said, on mai 12, 2019 at 2:59 am

   Atentie la neatentie ca e pacaleala si joc pe mai multe niveluri.
   Progresistii, „europenii”, neomarxistii, globalistii impotriva carora tuna si fulgera „patriotii traditionalisti” gen Alex Jones sau anarhistii de la anonymous, se vor da la o parte ca la un semn, lasand loc „adevaratei” „lumini” care va veni de la Ierusalim si de la al treilea templu.
   Credeti ca degeaba Trump este infatisat ca regele Cirus, cel care a permis evreilor construirea templului?
   Marxismul cultural – scoala de la Frankfurt a facut si face in continuare ravagii dar….
   Atentie mare la populismul nationalist, asa zis „de dreapta”, care ai are ca exponenti pe Donald Trump si pe Bibi Netanyahu. Va fi pacaleala mare…

   Apreciază

 4. Gheorghe said, on mai 12, 2019 at 12:35 pm

  Trebuie văzut totuși cine participa iar daca e un partid naționalist care tine cu poporul si care nu susține doctrina anticreștina ar fi bine sa fie trimis acolo pentru a riposta împotriva celorlalți care vor răul. Daca nu se mai opune nimeni acolo ce o sa se întâmple?
  Nu ii legitimez pe ei daca trimit noua dreapta sau romania mare sau altele.
  Nu o sa fie insatrimisi acolo dar daca votez pun pe cei care nu susțin ideologia malefica ue si așa nu am conștiința ca i am legitimat pe ei. Daca votam un partid care apoi sustine ce e rău ii legitimam pe ei zic eu si trebuie văzut daca nu greșesc. Daca votez pe cei care vor binele atunci fac ce trebuie pt cs are cine se opune.

  Apreciază

  • saccsiv said, on mai 12, 2019 at 2:11 pm

   Gheorghe

   Roexit se face in tara.

   Apreciază

  • Angela said, on mai 12, 2019 at 5:54 pm

   Participarea la europarlamentare inseamna recunoasterea, legitimarea acelei puteri suprastatale. Sunt in tara niste politicieni in care ai incredere? Foarte bine. Voteaza-i la alegerile prezidentiale, locale sau parlamentare. Simplu.

   ps – eu nu i-am descoperit pana acum pe adevaratii patrioti (or fi dar cel putin pana acum s-au ascuns bine) insa pana la proba contrarie cred ca este bine sa le dam credit celor care-l cer pentru ca altfel nu s-ar mai putea ridica nimeni.

   Sa nu-L uitam insa pe Dumnezeu care lucreaza intr-un mod nestiut, greu de inteles oamenilor. Lupta politica care s-a dus in Romania in ultimii ani a reusit sa limpezeasca destul de mult apele si, slava Domnului, acum se vad mult mai bine tradatorii de neam si tara pe de o parte dar si unii care, la masura lor, au reusit cu chiu cu vai sa faca ceva bun rezistand in acelasi timp asaltului fortelor intunericului.

   Ii inteleg pe cei tineri care in general cauta noul si voteaza impotriva sistemului dar de data asta li s-a pregatit o mare capcana pt ca cei care au ocupat acum acea zona politica sunt de fapt neo-comunistii (USR+PNL+…)

   Apreciază

 5. un cetatean din imperiu said, on mai 12, 2019 at 11:39 pm

  5 milioane de romani plecati. Eu sunt unul dintre cei care nu a plecat dupa bani ci am fugit de abuzurile care mi s au intamplat din cauza institutiilor statului, am detinut un magazin pentru care am muncit si noptile ca sa mi intretin familia iar taxele, spagile si legile aplicate retroactiv m au ingropat inainte de termen. Daca nu era ‘imperiul’ nu aveam unde fugi si a mi reface viata. Dormiti linistiti in Romania, eu unul ca si strain nevorbitor de limba straina sunt respectat in Germania si ajutat, as putea spune chiar adoptat, lucru strain mie in tara in care am muncit pe branci 25 de ani si tratat ca un sclav bun producator de taxe si ca angajat si ca patron. La a doua revolutie va las pe voi, eu mi am facut datoria si o regret.

  Apreciază

  • Geo said, on mai 28, 2019 at 2:16 pm

   Ai dreptate. Dar nu uita un lucru esti strain printre straini. Aici erai roman intre romani. Chiar asa dezbinati si manipulati cum suntem. Suntem toti romani si trebuie sa facem toate eforturile sa ne apropiem mai mult de Dumnezeu cel Adevarat. Atunci si numai atunci vom cunoaste adevarata fericire si pe Pamant si in Cer. Asa sa ne ajute Dumnezeu!
   Si apropos sunt romani afara care tanjesc dupa ceva ce acolo nu au… Va veni un timp cand toti vor vrea inapoi aici. E legat tot de Dumnezeu.

   Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: