SACCSIV – blog ortodox

Furtuna din Bucuresti – EXPERIMENT DE PANICARE A POPULATIEI? Cine si de ce a facut-o?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 21, 2017

Ieri a fost furtuna in Bucuresti. Cum au mai fost si multe altele.

Au avertizat ca va fi furtuna si cei de la meteo. Dar n-au spus ca va fi o mare jale.

Si totusi primarita s-a panicat si a hotarat sa inchida scolile:

S-a anunțat furtună în București: Gabriela Firea a decis ca școlile să se închidă mai repede

Atenționările de furtună din București i-au determinat si pe angajatori să scurteze programul de lucru, fapt ce a condus la aglomerarea și blocarea traficului, la această oră, pe principalele bulevarde din Capitală:

HAOS TOTAL în Bucureşti: Orașul e BLOCAT, nu se circulă în cele mai importante zone

Dar asta nu e tot. Ce-i cu astfel de sms-uri pe care multi bucuresteni le-au primit?

 

Bună! Am un client care lucrează direct cu Firea în PMB și m-a avertizat acum că nu se dorește creare de panica dar situația ciclonului e mult mai grava decât s-a anunțat oficial. Maxim la ora 17.00 să fim adăpostiți şi mașinile parcate corespunzător sa nu fie expuse la căderi de copaci sau acoperișuri. Anunță și tu pe cine poți. E neoficial.

 

 

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on septembrie 21, 2017 at 8:29 pm

    Ca sa vedeti micimea omului in fata Lui Dumnezeu luati aminte la ceea ce s-a intimplat in Mexic. Ca o ironie a sortii cutremurul s-a declansat la o jumatate de ora dupa ce autoritatile mexicane facusera o simulare de cutremur, astfel populatia a crezut ca totul este doar o alarma pentru simularea seismului. Numai ca de data aceasta lucrurile erau pe bune si toata preventia a fost egala cu zero.
    Cam atita poate omul in fata divinitatii.

    Apreciat de 1 persoană

  2. sica said, on septembrie 21, 2017 at 9:29 pm

    Buna seara, in legatura cu protestul antivaccinare la noi in Suceava s-a dat cu cemtraills incepand de joi tot timpul de dimineata si pana seara, de sambata a inceput a avea copiii mai ales si dupa aceea si cei mari diaree, voma si stare de rau eu personal am avut pe niste prieteni care au mers la Iasi la protest cu copilul si pe altii care au mers cu alte treburi la Iasi tot duminica si sau intors de la Iasi seara cu diaree si stare de voma pe drum , altii de la protest au inceput starea de rau. Si uite asa pe unii ia atacat la burta pe altii la ,,cap,, psihic ca erau mai multi care voiau sa mearga la protest, si pe niste cunostinte din Iasi nu au putut iesi ca la fel au avut probleme cu burta. Acuma cu asemenea arme si metode si cum am ajuns noi sa fim cei de pe urma cum s-a profetit nu mai putem scapa cu metode lumesti decat cei care ne dorim din tot sufletul sa ne mantuim numai cu rugaciune si cu ajutorul lui Dumnezeu care ne acopera si ne apara daca cerem din tot sufletul nostru .
    Acuma vedeti de ce au fost rase toate padurile si lasate golase ca sa nu avem unde ne ascunde si asa numai cu ajutorul lui Dumnezeu vom putea sa scapam si ce este mai imortant este nu sa scapam cu viata ca sa traim mai mult ci ca sa ne mantuim si sa nu fim incipuiti ca acesta este interesul lor sa ne incipuiasca prin vaccinare.si care moare moare si care ramane sa fie cum vrea antihrist cu tot sistemul lui politic corect.
    Ma gandesc ca ar mai fi o solutie care cred ca a ingaduit-o Dumnezeu sa apara nu demult cea cu a deveni fiinta vie si nu persoana asa cum de la nastere ne-a furat identitatea si ne-au personificat prin mare inselaciune de prin anii 1970 de cand s-a introdus cnp . Am mai postat eu ca tot am mai citit-o ca au inceput mai multi sa iasa din sistem asa adica din ,,matrix,,
    DOAMNE AJUTANE SI NE DA PRICEPERE SA SCAPAM DE LUMEA ACEASTA SI SA NE MANTIUIM.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cosmin said, on septembrie 21, 2017 at 10:28 pm

    Referitor la articol: se merge pe psihologie inversa, se creaza intentionat panica apeland la mijloace care aparent sunt bine intentionate.

    Ceva similar am citit in una din cartile parintelui Savatie Bastovoi, unde doi elitisti parca, discutau modalidati de a face victime cat mai multe in randul populatiei de asa maniera incat sa para ca autoritatile nu au nici o vina.

    Anume: daca se apropie o criza, anunti populatia ca poate sa se aprovizioneze cu mancare din supermarketuri la discretie in mod gratuit, urmand ca autoritatile sa achite nota de plata. Rezultatul: macel in supermarketuri.

    Va amintiti ce se intampla la deschiderea unui nou supermarket, la anuntul ca se fac reduceri la deschidere?

    Dar daca s-ar anunta ca totul este gratuit?

    Apreciat de 1 persoană

    • Cristian said, on septembrie 22, 2017 at 8:00 am

      Cartea se numește „diavolul este politic corect” am citit-o și este înfiorător de actuală din păcate.

      Apreciază

  4. sica said, on septembrie 22, 2017 at 12:15 am

    Maria Monica Marchidan a distribuit postarea publicată de Alina Costi.
    3 ore ·

    Se intampla chiar acum, in Polonia! Parintii unei fetite nou nascute au fost retrasi din drepturile parintesti la cateva ore dupa nastere deoarece au refuzat sa vaccineze fetita si injectiile cu vitamina K. Cat timp doctorii si personalul medical era absent pentru declararea sentintei, parintii au fugit cu fetita din spital si acum sunt cautati ca niste criminali de cea mai joasa speta! ATENTIE parinti, asta se va intampla si la noi daca trece legea obligativitatii vaccinarii! Poate acu esti pro vaccinare, ai incredere totala in medici si sistem si nu-ti poti inchipui ca poate actiona impotriva ta, insa daca va fi copilul tau printre cei care fac reactii adverse grave (si numarul nu e asa mic, cum va fac ei sa credeti!) si vei vrea sa opresti vaccinarile, sau macar sa le amani sau sa nu mai faci celuilalt copil, NU VEI PUTEA!!!! SI DE TE VEI IMPOTRIVI VEI FI INFRACTOR SI FUGAR CA ACESTI PARINTI!!!! NU LASATI SA TREACA ACEASTA LEGE CE INSTAUREAZA O DICTATURA MAI CEVA CA PE TIMPUL HOLOCAUSTULUI!!!!! TREZITI-VA!!!!

    Sunt consecintele legii privind vaccinarea obligatorie care inseamna pierderea tuturor drepturilor civile ca cetaten. Prin legea obligativitatii vacinarii nu iti mai aparti nici tie…. nu te mai apara absolut nici o lege pentru ca de fapt nici nu mai esti om, esti doar material biologic fara drepturi, doar cu obligatia de a te supune..altfel esti indezirabil…si oricum produsul tau biologic nu se mai numeste copil..este alt produs biologic sub incidenta aceleiasi legi… vedeti cati bani primesc guvernele din partea UE sa bage aceasta lege a obligativitatii in granitele uniunii ce este astel, prin uniformizare, lagar care contine material biologic si prestatori de servicii fara drepturi dar cu multe obligatii sub amenintarea sanctiunilor ..care pot duce oriunde .. Citi legea cu atentie si vedeti cum actioneaza in tarile in care deja exista.

    Apreciat de 1 persoană

    • Nicoleta said, on septembrie 22, 2017 at 9:08 am

      Sică, distribuie pe feisbuc, dacă ai. Și toți cei care aveți. Bombardați internetul cu această informație.

      Apreciază

  5. STOP RFID (Viorel Ghica) said, on septembrie 22, 2017 at 9:25 am

    Apreciază

  6. isa said, on septembrie 22, 2017 at 9:40 am

    Si nu numai: http://www.telegrafonline.ro/la-constanta-se-fac-experimente-si-proiecte-utopice-pe-copiii-statului.
    Intenția este aceea de reintegrare a copiilor în societate prin plasarea lor într-un mediu cât mai apropiat de cel familial.
    Președintele ANPDCA, Gabriela Coman, a mai spus că, în toată țara, vor fi închise, până în 2020, 168 de centre de plasament ce au fost selectate în urma unor studii, iar pentru persoanele instituționalizate au fost identificate diverse servicii alternative: fie se vor întoarce la familiile din care provin, fie vor sta la asistenți maternali profesioniști ori în plasament familial (la rude), ori vor locui în căsuțe de tip familial sau în locuințe protejate.
    Locuite protejate = probabil ca in Norvegia.
    Un comentator la respectivul articol se intreaba daca respectivele centre de plasament vor avea ca noua destinatie cazarea de migranti.
    Corelati acestea cu semnalele aparute on-line privind modificarea / simplificarea procedurilor de adoptie, INCLUSIV INTERNATIONALA, si decaderea din drepturi a parintilor. STATUL VA VINDE LEGAL COPII.

    Am postat acest comentariu si la articolul http://ortodoxinfo.ro/2017/09/21/ne-vor-sclavii-statului-si-prin-noua-lege-energiei-termice-imposibilitatea-debransarii-cetatenilor-de-la-incalzirea-centralizata/.

    Apreciat de 1 persoană

  7. un mtg said, on septembrie 22, 2017 at 9:54 am

    Din punctul meu de vedere ceea ce s-a petrecut ieri în București demonstrează faptul că cineva si-a batut joc de romani.

    Pentru autorități, un avertisment, fie el si meteorologic, presupune respectarea unor actiuni procedurale clare, în funcție de culoarea codului. De aceea cred că, ori Primarul general al capitalei nu are tangență cu funcția, ori a fost rău intenționat (ambele variante fiind la fel de grave), iar mesajele răspândite printre bucureșteni pe retelele de socializare au fost bine ticluite și direcționate,astfel încât să creeze panică. Speța aceasta trebuie anchetată foarte serios de către autorități, iar vinovații să fie trași, în primul rând public, la răspundere.

    Iată cum ajungi să manipulezi un primar și să îți bați joc de o întreagă capitală. Este inadmisibil ce s-a petrecut alaltăieri în București. A fost prostie sau un atac orchestrat (un primar manipulat, mesaje bine ticluite și distribuite) și o lume care a luat-o razna. A fost o demonstrație că avem „Servicii” de tot râsul.

    https://veghepatriei.wordpress.com/2017/09/22/am-sa-va-explic-cum-sunt-folositi-receptorii-de-serviciile-secrete/

    Apreciază

  8. geo said, on septembrie 22, 2017 at 11:31 am

    Din nefericire vinovata principala in toata aceasta harababura este tocmai firicica primarita…la fela a procedat si asta iarna daca va aduceti aminte…

    Pentru ca era foarte simplu sa fie demontate aberatiile ei: eixta site-uri meteo si acolo se vedea, pentru cine avea curiozitatea, ca ce anunta primarita pentru Bucuresti ca fiind sfarsitul lumii nu era decat un banal vanticel…

    Cred mai degraba ca ea ar trebui cercetata pentru raspandire de informatii eronate…

    Apreciază

  9. mircea.v said, on septembrie 22, 2017 at 12:03 pm

    M-am gandit ca in semn de multumire lui Dumnezeu ca I-a dat gand bun acestui senator

    https://www.activenews.ro/stiri/Senatorul-PNL-Marius-Nicoara-a-depus-amendamente-la-Legea-vaccinarii-vaccinul-poate-fi-refuzat-din-motive-religioase-sau-care-tin-de-libertatea-de-gandire-146247

    si in semn de multumire pt toti ce lupta impotriva obligativitatii vaccinurilor sa fac si eu un mic ceva si sa ii rog pe ortodoxinfo si sacssiv sa posteze niste poze si explicatii cum sa-si construiasca omul o masina de gatit, sau de incalzit apa…
    Pt cine sta la casa eu zic ca e de folos.
    Performante: 300grame de lemne aduc la fierbere 5 litri apa (cu jarul ce ramane se mai incalzesc 2 litri apa pt spalat vase ). Randament in jur de 70%. Ca si comparatie, o oala pe focul de aragaz, in cel mai fericit caz (focul pe la jumate, oala mai mare de 2 ori in diametru ca si ochiul aragazului, oala de inox…) e undeva pe la 40%. Tot ca si comparatie, mai sant unele pe youtube, „racheta” – astea au randament undeva pe la un max 20%, si sant mult mai mari (pt acelasi volum util de gatit) Folosesc lemne de ordinul kilogramelor.

    – 300-500grame faci o mancare
    – gabarit: incape intr-o sacosa mare de supermarket sau de ikea;
    – are 6-7 kg, deci e transportabila usor
    – capacitate max 6,5 litri; util 5 litri
    – se poate gati si felul 1 si felul 2, fara sa se lipeasca mancarea

    Trebuie sa fii un pic meserias ca sa o construiesti, dar e de dificultate medie.
    Eu am facut-o din inox (inclusiv suruburi, piulite…), aluminiu, doar o componeneta este din tabla zincata. Cu exceptia acestei componenete care e un 2% din masina, practic e indestructibila.

    Pretul pt materiale e undeva pe la 600 – 650 lei, (varianta inox). In banii astia sant incluse si 2 tavi de inox de la ikea, si tubulatura de inox evacuare gaze. Se gateste doar in aceasta tava, apoi se muta mancarea in altceva. Daca se foloseste tabla zincata iese mai ieftin, si cu performante nu mult mai mici. Inoxul are si el un rol la izolare, adica izoleaza mai bine radiativ.
    Normal ca nu e asa comod ca aragazul, aici trebuie sa stai langa masina sa bagi lemnisoare pe foc. Dar e chiar placut. Timp are omul destul. Plus, ca vine vremea cand utilitatile vor fi o pr pt ortodox. La mine e intr-o magazie.
    Pe acelasi principiu am facut si pt prajit carne… Asta e chiar ca o jucarie si mult mai simplu de facut. Ai nevoie de o tigaie mai grea, de fonta, cu niste rizuri, se gaureste tigaia sa se scurga grasimea in foc, si la fel, 300-500grame lemne, ca ordin de marime. Se foloseste tubulatura de la masina de gatit. Aici e pretul tigaii (si un capac de inox de la vreo oala mai mare, care sa acopere partial tigaia) + inca vreo 50-60 de lei.

    Raspund la orice intrebari legate de constructie. Nu am nici o pretentie.
    Lumea in general e speriata de pret si spune ca la banii astia poate sa-si cumpere aragaz. E corect, dar la aragaz nu poti face mancare cu o cracuta gasita pe jos.

    Apreciat de 1 persoană

    • mircea.v said, on septembrie 22, 2017 at 4:53 pm

      saccsiv,

      iti trimit pozele pe email?
      ca nu stiu sa pun poze aici sau pe ortodoxinfo.
      Asta daca accepti ideea. Daca nu, nici o suparare.

      Apreciază

    • cca70 said, on septembrie 22, 2017 at 7:09 pm

      buna seara

      sunt interesat de o asemenea sobita…as dori sa imi fac asa ceva pentru gatit si incalzit apa

      adresa mea de contact: dordemaresidesoare@yandex.com

      Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 23, 2017 at 12:20 pm

        cca70,

        ti-am trimis email

        Apreciază

    • Nicoleta said, on septembrie 23, 2017 at 1:54 pm

      mircea v., ai și pentru mine o poză cu sobița? Te rog. Mă interesează și pe mine. Câteva lemnișoare le pot găsi oricând pe drum. Saccsiv, te rog frumos, îi dai e-mailul meu? Mulțam. Doamne, ajută!

      Apreciază

  10. ines said, on septembrie 22, 2017 at 6:44 pm

    Saccsiv,
    Video Impresionant. O catelusa si-a asteptat ore in sir stapanul grav bolnav in fata sectiei Primiri Urgente Iasi.Un adevarat exemplu de devotament aceasta catelusa pentru oamenii care isi abandoneaza copii in maternitati si batranii.

    Apreciat de 1 persoană

  11. mircea.v said, on septembrie 22, 2017 at 7:35 pm

    saccsiv,

    ai vazut acele harti care prezinta situatia vaccinului BCG in lume si situatia TBC in lume?

    Apreciază

    • saccsiv said, on septembrie 22, 2017 at 7:45 pm

      mircea.v

      Nu mai stiu.

      Apreciază

      • mircea.v said, on septembrie 23, 2017 at 11:21 am

        Datele si statisticile prezentate in hartile astea – documente oficiale, distrug oficial vaccinarea BCG. Adica, unde sant programe de vaccinare, acolo e si TBC, unde nu sant programe de vaccinare, acolo nu e TBC.
        Blocul comunist/sovietic a avut de la inceput vaccinare, au TBC. Romania a inceput in 1928 cu bcg si de atunci tot cu tbc santem. Traia romanul asa rau dpdv alimentar fata de americanul de rand? Eu nu cred, ca taranul nu suferea de foame in gospodaria lui. SUA nu au avut deloc program bcg, si nu au TBC. Aici e vorba de alimentatie, si nu de masini, zgarie nori….

        State gen Germania, Danemarca… au avut programe bcg, dar apoi au renuntat la ele. Vaccinistii zic ca au renuntat pt ca au scazut cazurile de TBC si din cauza asta nu a mai fost nevoie. Dar tari ca SUA, Canada (tari cu emigranti….), Italia nu au avut niciodata program bcg si nici nu au TBC. Apoi tari comparabil economic si ca nivel de trai, cele care au program bcg au mai mult TBC decat cele care nu au. Portugalia, Anglia, Japonia au bcg, si au mai mult TBC ca o Spania, Germania, Austria, Italia.

        Mai postez aici comentul respectiv:

        Cazul TBC si vaccinul BCG in Europa
        Mai intai 2 linkuri:

        1. despre TBC normal
        http://www.euro.who.int/en/health-topics/communicable-diseases/tuberculosis/data-and-statistics

        2. despre TBC rezistent la medicamente, MDR-TB
        http://www.euro.who.int/en/health-topics/communicable-diseases/tuberculosis/data-and-statistics/multidrug-and-extensively-drug-resistant-tb-mxdr-tb

        1. Noi santem in categoria 51-100 cazuri TBC la 100.000 de locuitor. Tot aici tarile foste URSS.
        Apoi vin cu 21-50 la 100.000 de locuitori Bulgaria, fosta Yugoslavie, Polonia, o tara baltica.
        Apoi 11-20 Turcia, Albania, Ungaria, Spania, Anglia.
        Sub 10 Grecia, Italia, Austria, Germania, Franta, Tarile Nordice…
        Se observa ca tarile din blocul comunist au cele mai multe cazuri de TBC. Aici vaccinarea BCG a fost obligatorie si s-a facut la noul nascut, si apoi revaccinare la scoala generala, la liceu… Sa fie siguri ca e „ca la carte”. Dupa 1989, inertia sistemului fiind mare, s-a mers pe aceiasi linie in privinta vaccinarii.
        In occident unde nu s-a facut se vede clar diferenta.
        Foarte important, OMS spune ca nu exista un vaccin anti TBC. Nu exista. Deci, varianta ca vaccinam ca sa nu facem TBC cade. Si atunci, cei pro-vaccinare au inceput sa zica: „stai asa ca noi nu facem BCG ca sa nu faci TBC, ci sa faci forrme mai usoare, sa lupte organismul mai bine cu TBC-ul”. Altii mai zic ca daca nu faci BCG faci forma MDR-TB (care e super-nenorocita).
        Pai daca ne uitam la linkul 2 vedem ca tarile care au 99% din cazurile de MDR-TB sant tot tarile foste comuniste la care se mai adauga Turcia. Deci, pica si explicatia cu luptatul mai bine, ca tarile astea au si numarul cel mai mare de cazuri de TBC si de MDR-TB. (In pricncipal MDR-TB este datorat intreruperii tratamentului sau a tratamentului gresit.) Forma mai usoare de TBC nu exista, tratamentul e unul singur ca durata si medicamente. Nu exista diferentiere „TBC usor – TBC grav”, exista doar TBC si formele rezistente la medicamentele obisnuite.
        Concluzia e una foarte clara. Unde s-a facut BCG acolo e cel mai mult TBC si MDR-TB si cele mai multe decese de TBC.
        Cu cat se descopera boala ma repede cu atat mai eficient este tratamentul. Dar la noi pt ca tot poporul e vaccinat BCG adica avem bacilul ala in noi, boala nu poate fi descoperita in stadiu incipient. Doar daca nu aveam bacilul, atunci se putea spune „hopa, ai bacil, deci ai TBC, repede, repede la tratament”. Asa, se descopera doar cand e intr-un stadiu mai avansat.
        Si, sa nu uitam, multi dintre Sfintii Inchisorilor au facut TBC in inchisori si unii s-au vindecat prin puterea lui Dumnezeu.
        Nu am pretentia ca cele de mai sus reprezinta adevarul absolut, dar se cam leaga.
        Apreciază
        Răspunde

        • mircea.v said, on Septembrie 11, 2017 at 7:45 pm
        3. Situatia globala a TBC

        https://en.wikipedia.org/wiki/Epidemiology_of_tuberculosis

        https://en.wikipedia.org/wiki/Epidemiology_of_tuberculosis#/media/File:Tuberculosis-prevalence-WHO-2009.svg

        4. situatia globala a vaccinului BCG

        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3062527/figure/pmed-1001012-g002/

        Many countries began BCG vaccination programs in the 1940s–1980s, though some countries such as Romania and Uzbekistan report vaccination campaigns as early as 1928 and 1937, respectively, while some sub-Saharan African nations such as Nigeria and Sierra Leone only began BCG vaccinations in 1991 and 1990. Nine countries have ceased universal BCG vaccination programs; Spain and Denmark were among the first, stopping in 1981 and 1986, respectively, while Austria and Germany had stopped by 1990 and 1998. The remaining countries, including the Isle of Man, Slovenia, UK, Finland, and France, all ceased their BCG vaccination campaigns between 2005 and 2007. While these countries may have ceased mass universal vaccination programs, many do continue to provide BCG vaccination selectively to high-risk individuals, including those involved in high TB risk occupations and/or travel, and infants born into high TB risk environments.
        We identified 49 countries that reported changes to their BCG vaccination policy in the past 20 years. Twenty-seven countries reported major changes to their BCG policy within the last 10 years. Of particular interest is the large number (n = 33) of countries that had multiple vaccination programs in the past, but have since ceased revaccination, and now use a single BCG vaccination schedule (Table 1). These revaccination policy changes were as recent as 2007. Sixteen countries continue to give an additional BCG vaccination after the initial BCG, known as a booster vaccination (Table 2), while Kazakhstan, Belarus, Uzbekistan, and Turkmenistan continue to recommend three BCG vaccinations, with the third given between the ages of 12 and 15. Multiple revaccinations may lead to a delayed hypersensitivity reaction also known as the Koch response (phenomenon), where a person previously infected with M. tuberculosis is reinfected intracutaneously, resulting in a local inflammatory reaction marked by necrotic lesions that develops rapidly and heals quickly [14].

        acest link este din doc:
        https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3062527/

        si spune asa la inceput:
        While most experts agree that BCG is efficacious against severe forms of childhood TB, its efficacy against TB in adults is highly variable [7]. As a result of the uncertain efficacy of the BCG vaccine, countries have developed very different BCG vaccination policies. Some countries, such as the United Kingdom, have or have had universal BCG vaccination programs, while others (including Canada and the United States) either only recommended BCG for high-risk groups or did not advocate BCG countrywide.
        Adica nu santem siguri de nimic, da recomandam la tarile din lumea a 3-a sa faca BCG. Noi, tarile dezvoltate nu facem. Si ce sa vezi, noi astia care nu facem, nu avem nici TBC.
        Si chiar in grupul tarilor dezvoltate, avem cazul Angliei, SUA si Canada. Anglia a avut/are un program BCG, si are mai multe cazuri de TBC decat SUA si Canada.
        Daca se compara situatia vaccinarii BCG si a TBC la nivel mondial concluzia iarasi e clara.
        Interesant e ca SUA, Canada, Italia, Olanda nu au avut niciodata program de vaccinare BCG. „Astia e prosti, nu stie ce e aia progres, stiinta….”.
        Noi cica chiar inainte de 1940 am inceput cu vaccinare, adica in 1928. Am fost si ramanem „destepti”.
        La final, am zis sa mai verific o data, sa incerc sa o fac pe avocatul diavolului, dar, e clar.
        Unde se face vaccin BCG acolo sant cazuri mai multe de TBC. Se verifica si pt tari cu acelasi nivel de dezvoltare economica/nivel de trai.

        Apreciază

  12. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Furtuna din Bucuresti – EXPERIMENT DE PANICARE A POPULATIEI? Cine si de ce a facut-o?.: […]

    Apreciază

  13. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Furtuna din Bucuresti – EXPERIMENT DE PANICARE A POPULATIEI? Cine si de ce a facut-o?: […]

    Apreciază

  14. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Furtuna din Bucuresti – EXPERIMENT DE PANICARE A POPULATIEI? Cine si de ce a facut-o?.: […]

    Apreciază

  15. […] Iata comentariul fratelui mircea.v postat la Furtuna din Bucuresti – EXPERIMENT DE PANICARE A POPULATIEI? Cine si de ce a facut-o?.: […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.