SACCSIV – blog ortodox

CAZ IN POLONIA: Parintii bebelusului refuza vaccinarea / Instanta ii decade din drepturile parintesti / Parintii fug cu el din spital / Politia ii cauta pentru … rapirea copilului. CUM VA FI IN ROMANIA?

Posted in Uncategorized by saccsiv on septembrie 22, 2017

OrtodoxInfo ne informeaza despre un caz dramatic petrecut in Polonia, ce ne ofera o imagine a ceea ce se va intampla in Romania daca legea vaccinarii obligatorii va fi pusa in aplicare:

Iată ce putem citi la Poland seeking parents and their newborn after they fled., de pe Metro News:

Polonia solicită găsirea părinților și a nou-născutului după ce au fugit

Varșovia, Polonia – Ministrul justiției din Polonia a cerut marți părinților unui nou-născut să se prezinte după ce au fugit din spital cu copilul lor, deoarece s-au opus procedurilor medicale.

Într-un caz larg dezbătut, poliția poloneză caută cuplul care a fugit din spitalul din Bialogard, în nord-vestul Poloniei, împreună cu fiica lor vineri. Cuplul a protestat împotriva faptului că nou-născutul a fost supus procedurilor de rutină – inclusiv vaccinarea împotriva tuberculozei, o doză de vitamine, picături pentru ochi și curățarea după naștere. Ei au fugit după ce o instanță a decis să le limiteze drepturile părintești.

În Polonia, bebelușii sunt curățați în mod obișnuit imediat după naștere, vaccinați doar câteva ore mai târziu și câteodată li se administrează vitamine. Clinicienii nu caută permisiunea părinților, deoarece procedurile sunt respectate în conformitate cu cele mai bune practici medicale și în interesul copilului.

Roman Labedz, ginecolog la spital, a declarat că bebelușul, care s-a născut joi, era în stare bună, dar a solicitat îngrijiri medicale pentru că era prematur.

Procurorii investighează dacă părinții au expus copilul la pericol și instanța din Bialogard s-a reunit marți pentru a decide dacă să respecte decizia anterioară care limitează drepturile părinților.

Ministrul Patryk Jaki a spus că părinții „ar fi putut avea un punct” în obiecțiile lor, dar ar trebui să permită copilului să fie examinat de un medic care ar putea confirma că este sănătos. El a spus că trebuie să analizeze cazul, dar dacă copilul este bine, instanța ar fi putut acționa în grabă și într-un mod „scandalos”, deoarece copiii sunt „proprietatea părinților nu a statului”.

Într-un videoclip postat pe YouTube, un tânăr, a cărui față este ascunsă, spune că este tatăl copilului și că singurul motiv al cuplului a fost „binele și siguranța copilului nostru”.

„Am fost pedepsiți și forțați să fugim și să ne ascundem, devenind evadați”, spune bărbatul în film, care arată spre un copil mic dormind.

Iată și ce putem citi la Child abduction in Bialogard. New informations de pe GK24.pl:

   Răpirea copilului în Bialogard. Informații noi

Poliția continuă să caute părinții nou-născutului, care, în ciuda lipsei drepturilor părintești, au răpit un copil dintr-un spital din Bialogard. În întreaga regiune, poliția controlează mașinile în detaliu, dar – conform informațiilor noastre neoficiale – părinții și copiii lor sunt deja în afara Poloniei.

Știm că părinții sunt tineri, mama are 27 de ani, provine din Połczyn. După cum am aflat la spital, părinții nu au fost de acord cu niciunul dintre teste, vaccinuri sau medicamente pediatrice de la început. De asemenea, nu au fost de acord să îl spele imediat după naștere.

În timp ce instanța judecătorească, în cadrul convocării extraordinare, a hotărât să-i priveze pe părinți de drepturile părintești, aceștia, profitând de absența personalului spitalului, au luat nou-născutul. Spitalele care au vorbit cu mama copilului răpit spun că femeia arăta normal. Medicii confirmă, de asemenea, că nu era o familie patologică.

Dar, probabil, au aparținut mișcării anti-vaccinare – auzim. Unele site-uri au raportat că familia care a răpit copilul este deja „într-un loc sigur”. Unde? Nimeni nu vorbește, dar se știe că marșul anti-vaccinare va avea loc la Berlin … Aceasta este probabil declarația părinților copilului răpit.

 

10 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. dante said, on septembrie 22, 2017 at 9:08 pm

    Masa amorfa de oameni care acuma se uita nepasatori la cazurile „rebele” de parinti ce refuza vaccinarea va afla in curind, cind vor fi la rindul lor obligati sa se vaccineze, cit de rau au facut sa stea si sa se uite. Se vrea cu disperare sa apartinem sistemului globalist, aidoma cartofilor din magazie, si la fel ca acestia sa nu protestam si sa nu nu avem nici un drept, eventual doar dreptul la munca.
    Vaccinarea obligatorie este un abuz care calca in picioare libertatea si demnitatea individului.
    Cu noi este Dumnezeu!

    Apreciat de 2 persoane

    • marinela said, on septembrie 23, 2017 at 2:27 pm

      dante
      De-acord cu tine intru totul.Cumplite vremuri am ajuns sa traim,vai de noi si de noi,daca nu ne trezim nici in al 11-lea ceas si dormim pe noi sub opresiunea tot ma resimtita asupra noastra ,vom muri incet si sigur sufocati de atita „grija parinteasca „din partea papusarilor.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Cristian said, on septembrie 22, 2017 at 9:19 pm

    deci parintii au expus copilul la pericol? Noapte mintii! Nu este o R E – actiune impotriva unui sistem care le limiteaza drepturile parintesti?

    Apreciază

  3. Nicoleta said, on septembrie 22, 2017 at 9:33 pm

    Fraților, NU mai strigați în gura mare că soția e gravidă. Lăsați-vă în seama Maicii Domnului și ea vă va ajuta cu tot ce trebuie. FUGIȚI cât vă țin picioarele de tot ce înseamnă sistem.
    Totul se adeverește. Am văzut cu niște ani buni în urmă un film cu ce se petrece acum în realitate. Totul este premeditat și bine pregătit de sistem. Tatăl și mama copilului nu au nici o șansă față de sistem. Sânt fugăriți până la moarte fie și numai pentru îndrăzneala de a fugi spre libertate. Logica sistemului satanist? – părinții trebuie să moară, iar copiii sânt ai noștri.

    Apreciat de 1 persoană

    • cca70 said, on septembrie 22, 2017 at 10:49 pm

      corect…..oare cand o sa priceapa lumea ca nu trebuie sa nasca la Maternitate??!!!…acum 100 de ani se nastea acasa cu o moasa sau alte ajutoare….si copii erau f sanatosi…

      Acuma daca te bagi in spital esti deja prizonier al sistemului…si numai poti iesii din „colimatorul” lor

      Apreciat de 1 persoană

  4. ines said, on septembrie 22, 2017 at 9:49 pm

    Saccsiv,
    Stiti ceva de blogul Apologeticum? Ce se intampla cu el de nu a mai postat nimic din 7 iulie? Sa nu-mi spuneti ca a renuntat si el la blog…
    Iata ultimul articol postat:

    http://www.apologeticum.ro/2017/07/ucenicii-care-compromit-imaginea-parintelui-justin-parvu/

    Apreciază

  5. Ioana said, on septembrie 23, 2017 at 3:54 pm

    http://opaidagogos.blogspot.ro/2017/09/video.html au preluat si grecii interviul cu parintele Sava Vulpe

    Apreciază

  6. iscru emanuel said, on septembrie 23, 2017 at 9:25 pm

    Mare Atentie:Priviti insemnele masonice ce se ascund in buletinele noastre se vad la lumina ultravioleta.Priviti ce ne pregatesc masonii prin scoaterea banilor cash.Pericolul vaccinurilor si ce contin ele cu adevarat.Problema din Biserica dupa Sinodul din Creta. Fratilor traim vremurile de pe urma si noi nu realizam asta.

    Apreciază

  7. […] CAZ IN POLONIA: Parintii bebelusului refuza vaccinarea / Instanta ii decade din drepturile parintest… […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.