SACCSIV – blog ortodox

VLADIMIR PUTIN despre PAPA FRANCISC: „Nu este omul lui Dumnezeu”

Posted in Uncategorized by saccsiv on august 17, 2017

Iata ce putem citi la Vladimir Putin se leapădă de Papa: NU este omul lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie de pe B1tv:

Președintele rus Vladimir Putin a declarat despre Papa Francisc că prin pozițiile pe care le susține, liderul spiritual al Bisericii Catolice se depărtează de teologia creștină, potrivit Your News Wire.

Aflat într-o vizită la Catedrala Navală cu hramul Sfântului Nicolae din Kronstadt, liderul de la Kremlin susține că Papa este un neo-marxist ce promovează idei periculoase de extremă-stânga în rândul oamenilor vulnerabili și care visează la un guvern mondial de inspirație comunistă.

„Dacă te uiți la ce spune, este clar că nu este un om al lui Dumnezeu. Cel puțin, nu al Dumnezeului creștin, nu al Dumnezeului din Biblie”, a declarat Putin.

Putin și Papa Francisc s-au întâlnit pentru prima dată în noiembrie 2013 și în iunie 2015, înainte de Summit-ul G7 ținut în Bavaria.

Comentariu saccsiv:

S-a trezit Vladimir Putin? Sau ce l-o fi suparat?

Sa ne amintim:

Foto: VLADIMIR PUTIN si PAPA FRANCISC I sarutand icoana Sfintei Fecioare din Vladimir

 

 

12 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. pamaio said, on august 17, 2017 at 10:20 pm

    Ce mai mancam…

    Apreciază

    • Riko said, on august 17, 2017 at 11:48 pm

      In primul rand Putin originalul a murit demult, asa ca nu Putin declara asta ci papusarii. Pot sa fie n motive, nu stiu cum sta treaba in Rusia, dar pot sa insirui niste motive ipotetice.
      Campanie electorala a la Dragnea

      minutul 4:41
      intr-un popor de creduli si uituci. Nu ca ar conta ce voteaza oamenii in Rusia, tot cine vor papusarii castiga.
      Alt motiv e sa ofere credibilitate rusilor cum ca ar tine dreapta credinta fara compromisuri, ca sa nu comenteze oamenii si sa nu gandeasca singuri. Incredere oarba.
      Alt motiv, sa se delimiteze cat mai mult posibil Rusia de lumea occidentala, nu doar financiar, politic, cultural ci si religios, iarasi motive cu gramada cum ar fi si sustinerea unui eventual razboi.
      Alt motiv, studiu reactilor oamenilor. Cum reactioneaza la diverse stiri si teme pentru a putea planifica strategii cat mai eficente sa isi indeplineasca planurile a la memorandumuli. (Sper ca nu mai crede nimeni ca Rusia si SUA, UE au papusari diferiti)

      Apreciază

  2. Angela said, on august 17, 2017 at 10:42 pm

    Cea mai tare stire din ultimele luni.

    Nu stiu ce rol joaca Putin (am auzit si bune si rele asa ca nu-i pot da un cec in alb) insa nu pot sa nu-mi dau palaria jos cand spune un adevar atat de franc, de firesc si fara nici o alta conotatie.

    Oricum prorociile spun ca Rusia va fi a treia Roma asa ca este posibil ca opozitia lui fata de globalizare sa fie pe bune (ecumenismul inseamna globalizare religioasa iar el il desfijnteaza pe Papa ca posibil reprezentant al Bisericii ruse). Desigur ca nu exclud si alt scenariu dar momentan nu pot prezenta o idee coerenta in acest sens.

    Oricum este o stire cu adevarat importanta ale carei consecinte nu pot fi deocamdata anticipate insa cu siguranta le vom intelege mai bine in timp..

    Apreciază

  3. dorel said, on august 18, 2017 at 9:02 am

    Apreciază

  4. Mihai said, on august 18, 2017 at 12:02 pm

    Apreciază

  5. mircea.v said, on august 18, 2017 at 12:19 pm

    Mi-a placut.

    Oameni si cuvinte

    „ Atunci, luând Domnul Dumnezeu ţărână din pământ, a făcut pe om şi a suflat în faţa lui suflare de viaţă şi s-a făcut omul fiinţă vie.”

    –––––––––-

    Uneori, in pamantul neinsufletit se ingroapa oameni,
    sau pasari ce vor mai zbura doar in vis,
    sau o samanta din care se va naste verde,
    sau galben, sau albastru…
    sau poate chiar,
    alt om.

    Alteori, in pamantul insufletit se ingroapa cuvinte,
    cuvinte ce pot avea si ele suflet.
    Si cu cat sant mai vii,
    cu atat cauta un loc mai adanc de odihna,
    in locul cel mai adanc al pamantului insufletit :
    inima.
    In acest loc, se pot ingropa chiar si oameni,
    ca niste pasari, sau ca o samanta.

    Apreciază

    • Angel said, on august 20, 2017 at 10:33 pm

      Stirea este o facatura !! iata si dovada : O postare din 5 august 2017 de pe USAConservativeReport.com a spus că Putin l-a condamnat pe Papa Francisc într-un discurs la Catedrala Navală Sf. Nicolae din Kronstadt, lângă Sankt Petersburg.
      Utilizatorii Facebook au semnalat faptul că această poveste este potențial fabricată, ca parte a eforturilor site-ului social media de a lupta împotriva știrilor false.

      Nu există date pentru presupusele comentarii ale lui Putin și nici nu există indicii pentru cine vorbește el. Postarea include un videoclip YouTube generat de un computer care repetă informațiile.

      Comentariile găsite în postul USAConservativeReport.com au apărut la alte puncte de vânzare, dintre care nici una nu a oferit o sursă originală pentru comentarii. USAConservativeReport.com nu are informații de contact, iar încercările noastre de a ajunge la alte puncte de desfacere care împărtășesc povestiri similare, MacedoniaOnline.eu și YourNewsWire.com , au rămas fără răspuns.

      După o căutare amănunțită pe internet și prin arhivele lui Nexis, nu am găsit nicio înregistrare a lui Putin spunând că Papa nu era „un om al lui Dumnezeu”.

      Putin a efectuat o vizită oficială la Catedra Navală la 30 iulie, care este Ziua Marinei în Rusia, o sărbătoare anuală a puterii militare navale. Putin a vorbit și despre aproximativ 5.000 de marinari . Dar el nu a discutat despre papă. http://www.politifact.com/punditfact/statements/2017/aug/08/blog-posting/vladimir-putin-said-pope-francis-not-man-god-blogg/

      Apreciază

  6. […] VLADIMIR PUTIN despre PAPA FRANCISC: „Nu este omul lui Dumnezeu” […]

    Apreciază

  7. […] VLADIMIR PUTIN despre PAPA FRANCISC: „Nu este omul lui Dumnezeu” […]

    Apreciază

  8. […] VLADIMIR PUTIN despre PAPA FRANCISC: „Nu este omul lui Dumnezeu” […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.