SACCSIV – blog ortodox

Episcopul Husilor vrea sa-i traga si pe altii dupa el?

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 20, 2017

La Episcopul de Husi apare nu in unul, ci in 8 filme compromitatoare. Anuntul facut de Patriarhia Romana: „E liber sa se apere” de pe Pro tv, e un video, iar la final se spune o chestie interesanta:

Vasile Banescu, purtatorul de cuvant al Patriarhiei:

 

Am inteles ca DNA-ul a declarat ca exista 8 materiale compromitoatoare pentru Episcopul de Husi. Noua ne-a parvenit unul singur.

 

Reporter:

 

Ar fi amenintat, Episcopul de Husi, ca daca va fi pedepsit de Sfantul Sinod, va face dezvaluiri despre relatii homosexuale de la varful Bisericii Ortodoxe Romane.

 

Vasile Banescu:

 

Cred ca Episcopul de Husi are datoria morala sa faca dezvaluiri despre sine insusi in primul rand si sa nu vorbesca despre alte persoane.

 

Cititi va rog si:

Câți IERARHI HOMOSEXUALI sunt în Sinodul BOR?

 

18 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Mihai said, on iulie 20, 2017 at 12:28 pm

    Cumva efectul domino?

    Apreciat de 1 persoană

  2. marian said, on iulie 20, 2017 at 1:27 pm

    E greu de zis cine e al raului si cine NU, in conditiile in care insusi capul e inscaunat de catre Colegiul Electoral Bisericesc si nu de catre cei cu Har Dumnezeiesc. Asa se intampla si a fost ticluit sa se intample ca sa faca de ras Biserica.
    Zadarnic, nu vor reusi!
    Alta! Cica rusii vor aduce trupe la 5km de granita cu israelul care deja spumega. SUA a facut pasul inapoi ca la fotbal Hebollahul si cu trupele iraniene au plecat ramanand doar trupe de elita iraniene, la 5Km de frontiera israelita… O fi asa sau nu, vom afla curand!
    Mama mea e rau bolnava si nu mai poate biata de ea!
    Doamne!

    Apreciază

    • saccsiv said, on iulie 20, 2017 at 1:36 pm

      marian

      S-o vindece bunul Dumnezeu pe mama ta!

      Apreciază

      • marian said, on iulie 20, 2017 at 2:54 pm

        Multumesc din suflet!
        Mi-a spus inca din iarna sa nu plec nicaieri vara asta, deoarece…
        Are dureri in tot corpul de ani de zile de nu poate dormi mai deloc, iar coloana e distrusa dincolo de orice descriere. Vertebrele cu lipsa mare de substanta osoasa si deplasari incredibil de mari.
        A muncit si pentru birou si pentru casa ca o roaba zi si noapte toata viata. Ma mir ca nu a paralizat.
        Il rog pe Dumnezeu sa ma lumineze sa fac ce trebuie.
        Nu as vrea sa plece inainte ca sa termin de zugravit.
        Stiu ca suna ridicol dar asa simt.

        Apreciază

      • marinela said, on iulie 20, 2017 at 6:39 pm

        marian
        Cum o cheama pe mama ta ,frate,s-o punem in rugaciunile noastre.Dumnezeu sa-i dea sanatate zile senine si mintuire!

        Apreciază

      • marian said, on iulie 20, 2017 at 7:37 pm

        Valeria.
        Dumnezeu sa va rasplateasca inmiit!

        Apreciază

  3. kosk said, on iulie 20, 2017 at 7:10 pm

    marian
    sa i dea Dumnezeu zile multe mamei tale, sa te bucuri in viata asta de familie (si la toti care intra pe aci) caci peste mine a trecut „apocalipsa” chiar in 2012 (ironic, nu?) cand ma cercat Bunul Dumnezeu (pt pacatele mele) de am ramas fara familie in 40 de ore. de aia sunt in Spania (unde muncesc -desi am probleme cardiace-ca sa uit in oarecare masura) caci nu mai rezistam mult si cadeam..

    Apreciază

  4. kosk said, on iulie 20, 2017 at 7:32 pm

    ps ca fapt divers. .
    preotul parohiei mele (sa i dea Bunul Dumnezeu sanatate) a iesit in pensie dupa cazul meu (nu mi a cerut un sfantz dupa a treia inmormantare la interval de ore) si mi a zis ca asa ceva nu a mai vazut. rugati va si pt mine pacatosul (Cristian) si pt parintii mei (Constanta si Aurel) si pt prietena mea Florica (plecati cu totii intr o lume mai buna).

    Apreciază

    • marinela said, on iulie 21, 2017 at 12:18 am

      kosk
      Chiar ca ai trecut prin clipe grele frate,sa pierzi parintii si prietena intr-o zi,doua…mare durere …mare.A fost accident de masina sau cum de au murit cu totii asa rapid?Iarta-mi curiozitatea frate,dar m-a cutremurat povestea asta,crede-ma.Te punem frate la rugaciune si pe tine si pe parintii tai cu prietena,la adormiti ,cu mare drag,ca asa avem porunca sa ne rugam unii pt altii.Doamne ajuta si mintuire!

      Apreciază

    • el said, on iulie 21, 2017 at 11:13 am

      kosk

      frate nu te necaji peste asura caci NU se intampla nimic pe lume FARA Voia Lui Dumnezeu, mai ales viata si „moartea”( trecerea la viata vesnica). Daca asa s-a petrecut pt tine este ca Dumnezeu te vrea pentru El si te-a liberat de niste legaturi pamantesti( de care TOTI ne liberam intr-o zi caci ASA ESTE RANDUIT omului sa PARASEASCA pe cele lumesti si pe oameni in forma legaturilor pamanesti___mama, tata, sotie,fiu,fiica___ cu care se leaga intre ei) , iar pe cei mai dragi ai tai i-a luat ORTODOCSI la viata vesnica( daca mureau acum erau poate ERETICI dupa noua „ortdoxie” propovaduita post Creta) si intr-o stare in care poate prin suferinta lor scurta si-au platit pacatele lumesti pe care toti le avem intr-o masura sau alta,

      deci lor li s-a pregatit o parte BUNA , ai putut si sa.i pomenesti atatia ani USOR la Liturghii VALIDE, incat se vor fi iertat ( din) pacatele lor ( acum de mureau nici nu aveau UNDE sa ii pomenesti sau poate chiar cu cine sa-i ingropi ca majotitatea clerului e APOSTAT si ERETIC , si ar fi trebuit sa alergi dupa preotii nepomenitori si ti-ar fi fost mult mai greu).

      iar tie Dumnezeu ti-a aratat ca poti trai si altfel, cauta sa nu( mai) te legi de lume daca poti/vrei si Dumnezeu te va calauzi EL INSUSI la Mantuire.
      eliberarea de cele pamantesti e o stare fericita a omului care poate sa-l aduca RAPID la Dumnezeu( si intr-o zi de voie/de nevoie TOTI VOM PARASI cele pamanesti , mama tata,etc; caci ASA VREA Dumnezeu sa fim AI LUI si VESNIC FRATI INTRE NOI de ne vm mantui).

      si UITA de „problemele cardiace” : NU AI NIMIC! NU ASCULTA de aiurelie doctorilor, e ispita de la cel rau ca sa te slabeasca cu duhul.( ASUM ce spun si Dumnezeu sa ma ierte/acopere ca NU ar trebui sa spun asta , dar pt tine o fac)

      Tine minte de atunci esti un om nou si Dumnezeu are RANDUIALA Lui cu tine care ti se va descoperi la vremea potrivita , si de aia te.a pus deoparte( chiar si de legaturile pamanesti) ca sa te pregateasca.
      Dumnezeu sa te acopere si sa te calauzeasca INTRU ADEVAR !
      Sa ma pomenesti si pe mine.

      Apreciază

      • Geo said, on iulie 21, 2017 at 7:19 pm

        El
        Ai multa dreptate. Asa este cum spui tu. Bunul Dumnezeu ne vrea pentru El, ne vrea inima noastra si pentru asta ne ajuta pe fiecare dupa cum stie El ca este mai bine. Trebuie sa-i multumim pentru toate.
        PS. Sa stii ca ti-am dus lipsa/dorul ia-o cum vrei dar tare le spui bine chiar daca uneori esti mai dur. Trebuie sa fi dur si neindurator cu pacatul oricare ar fi dar mai ales cu pacatul ereziei si al apucaturilor nefiresti. Bunul Dumnezeu sa-ti dea sanatate si mantuire.

        Apreciază

      • el said, on iulie 22, 2017 at 12:35 am

        Geo

        Amin!
        frate multumesc de pretuire , sunt doar un pacatos care si-a piredut rabdarea cu VICLENII; INSELATII; ERETICII; APOSTATII si FATRANICII si MINCINOSII care mimeaza Adevarul si se cred „drepti” cand sunt doar farisei/urmatorii FORMELOR GOALE si LIPSITI de intelegerea duhovniceasa fiind se calauzesc dupa mintea cea TRUPEASCAformala si mai trag si pe altii dupa ei facand pe „invatatorii”.
        Dumnezeu sa te lumineze si sa te mantuiasca , sa-ti fie INVATATOR si SCUT totdeauna !

        kosk

        NU am spus sa iesi din lume( nici nu ai mai avea UNDE ca oricum azi MAJORITATEA Manastirilor sunt CAZUTE in APOSTAZIE si LIPSITE de calauztori duhovnicesti) , ci se TE LEPEZI de lume (chiar si inauntrul ei fiind) …

        oricum nu multa vreme mai putem trai in lumea asta care se INDRACESTE din ce in ce si devine FATIS si AGRESIV arena/imparatia (PREGATITA) lui anticrist de unde robii Lui Hristos TREBUIE sa iasa SINGURI pana nu e prea traziu.
        Dumnezeu sa aibe grija de tine.

        Apreciază

  5. gheorghe said, on iulie 21, 2017 at 7:59 am

    Ce treaba are DNA-ul???

    Apreciază

  6. kosk said, on iulie 21, 2017 at 11:48 pm

    marinela
    infarct brusc (mama) tata in somn (cica „cauze naturale”-desi s a prapadit de necazul cu maica mea) prietena in accidentauto venind spre mine..dar mai conteaza? bine ca nu am clacat..
    el
    fratie, ai dreptate ca de obicei stai linistit ca am trecut peste cercarea asta (si peste altele-peste ispitele de pe aici din occidentul asta depravat) .cu Dumnezeu inainte!

    Apreciază

  7. kosk said, on iulie 22, 2017 at 11:16 pm

    ps
    ehei frate @el , am cunoscut cazuri de tarani (stii vorba ceea..vesnicia s a nascut la sat) care in loc sa stea in locul in care s au nascut (sa si duca mandrutelele la biserica Dumineca si la hora in satu lor de nedei) la contactul cu „civilizatia” occidentala s au spart ca un geam lovit de o piatra (s au apucat de droguri, curvasarii, in fine..) daca le explici ce si cum ,nice nu te baga in seama , turma antihristului.trista situatie, dar astea sunt vremurile…

    Apreciază

  8. Stirbu georgian said, on august 5, 2017 at 10:00 pm

    DOAMNE SFINTE IARTAI

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.