SACCSIV – blog ortodox

Dovada ca OMUL NU POATE CALATORI IN SPATIU? NASA renunta la ECHIPAJUL UMAN al celebrei misiuni a rachetei ce trebuie sa transporte capsula Orion la mii de kilometri dincolo de orbita Lunii. MOTIVUL … e din filmele cu prosti

Posted in Uncategorized by saccsiv on iulie 12, 2017

Intr-o stire de acum sapte ani, ni se spunea de capsula Orion cu echipaj uman la bord, ce va efectua misiuni pana la Luna si dincolo de aceasta, undeva prin 2020:

De ce cucerirea spatiului cam bate pasul pe loc?

Si … surprize, surprize, s-a renuntat la echipajul uman. In articolul NASA Denies Trump’s Request to Send Astronauts Past the Moon on New Rocket din 12 mai 2017 de pe The New York Times, traducerea OrtodoxInfo, ni se spune cum ca NASA va lansa noua sa mare rachetă peste un an și jumătate dar ca nu va mai avea niciun astronaut pentru călătorie.

Asta in conditiile in care presedintele Donald Trump a cerut Agentiei Spatiale ca misiunea sa fie cu echipaj uman.

Motivul refuzului NASA?

Ar fi adăugat cheltuieli între 600 milioane dolari și 900 milioane dolari la prețul de 24 miliarde dolari …

Asta-i un raspuns pentru cei dati cu smirghel pe creieri, caci doar astfel de indivizi il pot accepta. Pai daca o suma de cateva sute de milioane de dolari ar fi un efort financiar insurmontabil pentru un colos ca SUA, atunci, evident, SUA n-ar mai fi un colos. Ba mai mult, n-a venit NASA cu vreo cerere de tipul “ne mai trebuie cateva sute de milioane” iar guvernul american sa-i fi raspuns “n-avem”, ci e exact pe dos, adica presedintele SUA vrea, dar Agentia raspunde ca nu se poate pentru ca e … prea scump.

Motivul renuntarii in ultimul moment la echipajul uman trebuie insa cautat cu totul in alta parte si tine de raspunsul la intrebarea: Poate omul calatori in spatiu?

Ca a te invarti in jurul Pamantului intr-o Statie, nu inseamna calatorie in spatiul cosmic.

Nu cumva NASA stie foarte bine ca e imposibil?

Nu cumva nu au ajuns niciodată pe Lună? Doar ne-au zis c-au făcut-o:

45 DE ANI DE LA ASELENIZARE. Sau “aselenizare”? DE CE N-A MAI AJUNS OMUL PE LUNA din 1972 si pana acum?

Vizionati va rog:

La minutul 3:40 specialistul NASA ne spune despre Centura de radiatii Van Allen:

 

We must solve these challenges before we send people through this region of space

 

Tare, nu? Deci pe Luna cum au ajuns?

Despre nava spatiala “Orion” vorbesc si acestia, incepand cu minutul 1:

Care zic cam asa: oamenii n-au zburat pana acum decat pe orbite joase, dar cu “Orion” vor putea ajunge mai departe pe … Luna, Marte, asteroizi.

Wernher von Braun, cel cu rachetele germane V-2 si care dupa razboi a lucrat impreuna cu mare parte din echipa sa pentru programul spatial american, spunea la randul sau despre centura de radiatii Van Allen:

Dar nu doar Centura Van Allen e problematica, ci chiar spatiul de dincolo de ea. Intr-o stire din 2013, chiar NASA ne comunica:

 

Razele cosmice galactice, fiind rezultatul exploziei unei stele, lovesc cu o energie mult mai mare şi pot penetra scuturile metalice ale navei. Ele sunt aproape imposibile de oprit. Efectele radiaţiilor interplanetare asupra corpului uman nu sunt încă foarte bine cunoscute. Până de curând, oamenii de ştiinţă aveau informaţii puţine despre cât de multe radiaţii pot trece de învelişul navei în timpul unei călătorii.  

[…]

Dezvoltarea unor scuturi anti-radiaţie mai eficiente ar ajuta, dar numai până într-un punct. Apa şi alte materiale care conţin mult hidrogen protejează împotriva radiaţilor dar, chiar şi cele mai bune scuturi ar ameliora problema cu doar 20-25%.

 

Cititi va rog mai multe la:

VIDEO: Poate un echipaj uman trece de Centura de radiatii Van Allen? Si daca trece, poate rezista la radiatiile din spatiu? NASA zice ca deocamdata nu, dar atunci cum au aselenizat?

Asta in ceea ce priveste radiatiile. Dar daca Universul nu e deloc asa cum ni se prezinta la scoala ca ar fi?

Analiza documentarului “THE PRINCIPLE”. Un articol interzis celor DAȚI CU SMIRGHEL PE CREIERI

Ce ni se ascunde de fapt? De ce s-au obosit și se obosesc cu atâta punere în scenă? Să ne amintim si că programele spațiale sunt pline de masoni:

Cosmonautul DUMITRU PRUNARIU este MASON. De ce PROGRAMUL SPATIAL este plin de MASONI?

 

34 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. rr said, on iulie 12, 2017 at 4:55 pm

  Din: http://www.atlanteanconspiracy.com/2015/08/200-proofs-earth-is-not-spinning-ball.html

  Despre nori:

  Dacă alegeți orice nor de pe cer și-l priviți câteva minute, două lucruri se vor întâmpla: norii se vor mișca și se vor schimba treptat, moficându-și forma. În filmele oficiale ale NASA, cu Pământul bilă rotativ, cum ar fi filmul „Galileo” cu efectul de scurgere a timpului, oricum, norii se arată constant timp de peste 24 de ore la rând și nu se mișcă sau se schimbă! Acest lucru este complet imposibil, fiind o dovadă în plus că NASA produce filme CGI false, și o dovadă în plus că Pământul nu este o bilă rotativă.

  NASA are mai multe pretinse fotografii cu Pământul-bilă, care arată mai multe modele de nori, dublate cu exactitate! Probabilitatea de a avea doi sau trei nori cu exact aceeași formă în aceeași poză, este lafel ca probabilitatea de găsi doi sau trei oameni cu exact aceleași amprente digitale. De fapt, este o dovadă solidă că norii au fost copiați și lipiți, într-un program de computer și astfel, asemenea poze care arată un Pământ cu formă de bilă, sunt falsuri.

  Artiștii grafici ai NASA au pus lucruri ca fețe, dragoni și chiar cuvântul „SEX” în modele norilor din varietatea pozelor lor cu Pământul-bilă. Pozele lor recente din 2015 cu Pluto, chiar au în mod clar o poză cu „Pluto” a lui Disney, câinele plasat în fundal. O astfel de fraudă flagrantă trece neobservată de masele hipnotizate, dar furnizează o dovadă în plus a ilegitimității de la NASA și a miturilor lor cu planete bile rotative.

  Acei graficieni de la NASA nu au facut lucrurile astea asa de capul lor, ci la ordinul altora, probabil deoarece candva se va dori destainuirea Pamantului plat, si acesta va fi unul din subiectele discutate.

  Daca se va destainui Pamatul plat oamenilor, oare ce raspuns se va da acestora la intrebarea: „De ce am fost mintiti ?” Or fi mintit ca sa scoata bani din aselenizari si alte programe spatiale ? Dar asa cum au scos bani din miciuna iesitului in spatiu, tot asa nu puteau sa scoata bani din minciuna iesirii inafara firmamentului ? Si intamplator mai e si cum scrie in unele carti religioase scrise in antichitate, cum ar fi Geneza din Biblie… firmament, etc… oare cum or fi aflat lucrurile astea acei oameni din vechime, care au scris Biblia, cand pe vremea aia Pamantul nici macar nu era in totalitate explorat ?… lor fi explorat pe ascuns ? Dar cum ? Ca ei nu aveau tehnologia de astazi, nici macar nu puteau zbura… Iar noi cu tehnologia accesibila noua oamenilor de rand, putem sa strabatem intreg Pamantul si tot nu am putut sa ne dam seama de aceste lucruri ?… Or fi mers pe presupuneri… dar cum ar fi putut ei atunci sa ajunga sa nimereasca lucrurile exact asa cum sunt, fara nici un lucru eronat, iar noi cu toata informatia de astazi nu am putut si am mai fost si pacaliti ?

  Parca usor, usor incepe sa-si faca loc si in media oficiala, teoria asta a Pamantului plat:

  Obama a zis ca el nu are timp pentru asa ceva, oare Trump o sa aibe ?

  Donald Trump a zis in campania lui: „Stăm la nașterea unui nou mileniu, gata să deblocăm misterele spațiului, să eliberăm Pământul de mizeria bolii și să valorificăm energiile, industriile și tehnologiile de mâine.”

  Oare ce mistere ale spatiului va deloca ? Ca nu exista acel spatiu ? Sau va deloca promovarea mai multor minciuni despre acesta ?

  In alt discursa a spus: „…la un moment dat, in viitor, vom privy inapoi si vom spune, cum am fi putut face asta fara spatiu ?

  La minutul 3:30

  Si alte poze:

  Analiștii-foto profesioniști, au disecat mai multe imagini ale NASA, cu Pământul-bilă și au găsit o dovadă incontestabilă a editării pe computer. De exemplu, imaginile Pământului, ce se pretinde că sunt făcute de pe Lună, s-au dovedit a fi copiate și lipite, așa cum este evidențiat de tăieturile rectangulare găsite în fundalul negru din jurul „Pământului”, prin ajustarea nivelurilor de luminozitate și contrast. Dacă acestea ar fi fost cu adevărat de pe Lună, și Pământul ar fi fost cu adevărat o bilă, nu ar fi fost nevoie să falsifice astfel de poze.

  Când imaginile de la NASA, cu Pământul-bilă, sunt comparate una cu cealaltă, coloritul solului/oceanelor și mărimea relativă a continentelor, sunt în mod consistent atât de drastic diferite, una de cealaltă, încât pot să dovedească dincolo de orice îndoială rezonabilă, că pozele sunt toate false.

  A doua lege a termodinamicii, altfel cunoscută ca legea entropiei, alături de principiile fundamentale ale frecării/rezistenței, determină imposibilitatea ca Pământul să fie o bilă rotativă uniformă. De-a lungul timpului, Pământul bilă rotativ ar fi expermimentat un număr semnificativ de frânări, care încetinesc în mod constant rotația și prelungesc numărul de ore pe zi. Deoarece nu a fost observată niciodată nici cea mai mică schimbare de acest fel, în toată istoria înregistrată, este absurd să presupunem că Pământul s-a mișcat vreodată un inch.

  De-a lungul anilor, cei de la NASA și-au schimbat de două ori povestea lor cu privire la forma Pământului. La început ei au susținut că Pământul era o sferă perfectă, care mai târziu s-a schimbat într-un „sferoid turtit” aplatizat la poli, și apoi s-a schimbat din nou, în „formă de pară”, deoarece emisfera sudică ar fi bombată de asemenea. Din păcate pentru NASA, oricum, nici una din pozele lor oficiale nu arată un sferoid turtit sau un Pământ cu formă de pară! Toate pozele lor, contrar cuvintelor lor, arată un Pământ sferic (și clar un fals CGI).

  Or fi ales formele astea la inceput, ca sa incerce sa taie cat mai putin din plan, din adevarata harta Pamantului ? De ce or fi ales para cu emisfera sudica umflata ? O fi fost ceva legat de faptul ca pe baza ce avansezi spre sud, chiar si dupa ce ai trecut linia ecuatorului, cercurile pe directia est-vest din jurul Pamantului, devin tot mai mari ?

  Apreciat de 3 persoane

 2. NIMENI said, on iulie 12, 2017 at 6:33 pm

  Daca au ajuns cu caricioru’ de butelii pe luna, de ce nu au ajuns si altii: rusii, chinezii, indienii etc? Ei n’are caricior de butelii? De aproape 40 de ani n-au reusit sa-si faca caricior?

  Apreciază

  • timisorean1 said, on iulie 13, 2017 at 12:24 am

   Mai ales ca rusii erau umar la umar(au fost chiar mult in fata la inceputul anilor ’60) cu americanii sau, ma rog, „ramasesera in urma” putin in ultimii cativa ani. Dar daca ar fi fost pe bune(posibilitatea de aselenizare cu echipaj uman) nu ar fi renuntat niciodata sa marga si ei pe luna(si oricine altcineva care ar avea posibilitatea) chiar daca cu un an sau 2 sau 3 intarziere. Asta mi se pare mai grav decat falsificarea programului spatial. E ca si cum varful piramidei i-a chemat si pe unii si pe altii(sua si urss) si le-ar fi zis ceva de genul: baieti, am hotarat, pe luna „va merge ‘lumea libera’ iar restul mucles. Ca asa da mai bine din calculele noastre pt viitorul pregatit”.

   Apreciat de 1 persoană

 3. WildWind said, on iulie 12, 2017 at 7:30 pm

  Mare parte din „Programul Spatial” e o minciuna, nu doar „Aselenizarile”

  “Programul Spatial” e un film SF exorbitant de scump, cu mii de episoade, care ruleaza pe ecrane de mai bine de 50 de ani si va continua daca nu se vor prinde suficient de multi “pamanteni” ca e doar un film.

  “Programul Spatial” e trucat. De la inceput si pana in zilele noastre.

  Gagarin, Prunariu, Armstrong nu au ajuns nici macar pe orbita(cu atat mai putin pe luna). Statia Spatiala Internationala, Vehiculele Spatiale, toate sunt trucate.

  Cum ne-au pacalit:

  Filmarile din interiorul statiei spatiale sau navetelor se fac, de fapt, intr-o macheta din interiorul unui avion care urca si coboara abrupt, asa numitul zbor ’parabolic’ sau “zero G”. Avionul cu pricina se foloseste si in mod oficial pentru “antrenamente”. vezi link-uri
  Pentru filmarile mai statice si de lunga durata cand “cosmonautii” participa la emisiuni sau interviuri mai mult sau mai putin “live”, nu se mai “complica” nici macar cu avionul, ci filmarile se fac in studiouri si se folosesc niste suspensoare si “ecrane verzi”, inclusiv parul “permanent” si dat cu fixativ la femei ca sa simuleze dinamica parului in imponderabilitate. Se dau de gol pentru ca uneori le scapa miscari nefiresti ale “cosmonautilor” sau obiectelor, inclusiv a parului; – vezi link-uri

  Filmarile in exteriorul “navetei spatiale” sau “statiei spatiale” se fac in niste bazine imense cu apa in care exista o multitudine de module si de machete la scara reala. Bazinele sunt folosite si oficial pentru “antrenamente”. Se dau de gol pentru ca de foarte multe ori le-au scapat bule de aer, care evident n-au ce cauta pe orbita. Le-au mai scapat si imagini foarte scurte cu butelii de oxigen ale scafandrilor, lumini de la proiectoare, etc. Cel mai bun exemplu este al unui “cosmonaut” caruia i s-a umplut casca cu apa pana la un pas de inec…in spatiu, pe orbita…- vezi link-uri.

  “Statia Spatiala” Internationala exista, dar e doar o macheta goala, care se invarte in jurul planetei si are niste camere care filmeaza doar spre exterior. Nici un om nu este si nu a fost vreodata in “statie”(de cand e pe orbita).

  “Cosmonautii” nu urca in modul/capsula/naveta la lansare, ci printr-un tobogan sau niste tiroliene ajung intr-o zona inafara turnului de lansare sau sub turnul de lansare. Oficial, toboganul si tirolienele au rolul de ruta de scapare in caz de incidente/accidente inainte de lansare. – vezi link-uri.

  Navetele spatiale/modulele care sunt “lansate pe orbita/in spatiu”, de fapt, sunt niste machete, care impreuna cu racheta se lanseaza pe o traiectorie care le va duce fix spre…ocean si probabil sunt detonate.

  Modulele/capsulele care se intorc “din spatiu” sunt, in realitate, parasutate din avioane chiar langa locul unde echipele le asteapta. Altfel cum dracu’ ar putea, dupa un zbor(imposibil) de mii de kilometri prin atmosfera, cu o viteza de zeci de mii de kilometri pe ora, sa amerizere la doar cativa kilometri de navele care asteapta?

  “Navetele spatiale” sunt(au fost) de fapt doar niste avioane cu reactie in forma de “naveta” si care au fost folosite doar pentru “intoarcerile din spatiu”. “Cosmonautii” urca la bord, decoleaza ca orice avion(dar de pe un aeroport dedicat) si se intoarce “din spatiu”, “planand” triumfal spre pista de aterizare unde asteapta mass-media si multimea de “pamanteni”.

  Toate filmarile/imaginile de pe Luna sau Marte au fost si sunt facute, evident, pe Pamant. Imaginile cu celelalte planete sunt in cea mai mare parte doar grafica computerizata sau “imagini compozite” asa cum le numesc cei de la NASA, ESA (European Space Agency) , JAXA (Japan Aerospace Agency), etc.

  Toate filmarile/imaginile implica, tehnici, trucaje, grafica computerizata si “smecherii” gen Hollywood si filme SF.

  Cam asta ar fi povestea, foarte pe scurt. Pentru detalii, vezi link-urile.

  Scapari la “misiunile in spatiu”:

  Atentie la miscarile care o iau prin surprindere pe „cosmonauta” – e in zbor “parabolic”, nu e in spatiu; atentie si la parul „cosmonautei” – are o dinamica de mătură(e cu „fixativ”), nu se misca ca si cand ar fi in imponderabilitate…


  Unele “lansari” filmate de pe “racheta” sunt desene animate penibile:

  Zbor “parabolic”

  Cum se joaca scafandrii de-a cosmonautii(oficial asta se intampla doar la „antrenamente” si „simulari”) :

  Cum scapa de lansare:

  Unde se duc rachetele(nu toate):

  De ce au trucat programul spatial:

  Pentru ca in realitate, prin tehnologia disponibila, n-am putut si in continuare nu putem sa ajungem in spatiu si sa ne si intoarcem. Unii vorbesc de alte tehnologii, mult mai avansate decat tehnologiile cunoscute de noi, care sunt folosite in secret. Daca ar avea asemenea tehnologii n-ar mai fi fost nevoiti sa trucheze programul spatial.

  Putem trimite pe orbita sateliti de sute de kg, chiar si tone, dar treaba devine imposibila cand se pune problema revenirii pe planeta(sau coborarii pe Luna, Marte…)

  Ca sa ne putem intoarce de pe orbita ar trebui sa franam(deceleram) de la aprox. 7800m/s(28000 km/ora) pana pe la 150-250m/s cand s-ar putea deschide parasutele modulelor sau un vehicul gen naveta ar putea sa faca manevre pregatitoare pentru aterizare.

  Franarea s-ar putea face in mai multe feluri:
  – arderea de combustibil in motoare de racheta, ca si la lansare;
  – frecarea cu atmosfera(termosfera, mezosfera, stratosfera, troposfera).

  Prima varianta are o mare problema :

  Ar trebui carate pe orbita niste sute(mii) de tone de combustibil in plus. Ca sa cari pe orbita niste sute(mii) de tone de combustibil in plus, ar trebui sa mai arzi la lansare cateva mii(zeci de mii) de tone de combustibil, pe langa miile de tone pe care oricum trebuia sa le arzi pentru o lansare fara revenire(sateliti). Asta ar duce la niste rachete de dimensiuni colosale, lucru pe care evident ca nu suntem in stare sa-l facem, nici macar cu tehnologia actuala.

  Asa ca, teoretic, ramane varianta a doua, franarea prin frecare cu atmosfera, varianta care, oficial, se foloseste. Dar si asta are cel putin o problema mare :

  Franarea(decelerarea) de la 7800m/s la 200m/s prin frecare cu moleculele de aer din atmosfera duce la eroziune prin frecare, ardere si dezintegrare. Practic, s-ar intampla si cu modulele spatiale sau navetele acelasi lucru care se intampla si cu meteoritii. Ar arde si s-ar dezintegra in atmosfera. Praf si pulbere…
  Ca sa nu se intample asta ar trebui folosite niste materiale care sa reziste la eroziunea extrema prin frecare. N-avem asemenea materiale. Chiar daca am avea materiale care sa reziste la eroziune extrema, ele ar trebui sa reziste si la cresterea temperaturii la zeci de mii de grade Celsius, tot din cauza frecarii cu moleculele din atmosfera. In acelasi timp acele materiale ar trebui sa fie si extrem de izolatoare termic, ca sa protejeze incarcatura(aparatura, sonde spatiale, cosmonauti) fata de zecile de mii de grade. Evident, n-avem asemenea materiale.(Ar mai fi si varianta unor “scuturi energetice” care se protejeze modulul/naveta. Asemenea scuturi avem doar in filmele SF despre care stim ca sunt filme.)

  Ca sa se mearga mai departe si sa se iasa de pe orbita pamantului, spre luna, planete, comete, etc., ar insemna:
  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus ca sa se accelereze pana la 11000m/s, viteza minima necesara ca sa se invinga complet gravitatia pamantului;
  – trecerea(la dus si la intors) prin centurile de radiatii Van Allen, lucru care, se pare, ne depaseste atat din punct de vedere al rezistentei oamenilor cat si al aparaturii si materialelor;
  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus ca sa se poata efectua manevre pe traiectoriile necesare, stabilizare si pozitionare.
  – niste sute, mii de tone de combustibil in plus pentru decelerare de la 11000m/s la 200m/s, la intoarcere;

  Asa ca “baietii” au gasit o alta varianta: sa ne minta si sa trucheze programul spatial. Asta a functionat si inca funtioneaza fara prea multe probleme tehnice grele si de nedepasit.

  Pentru detalii tehnice si calcule:
  http://heiwaco.tripod.com/moontravel.htm

  Apreciază

 4. mircea.v said, on iulie 12, 2017 at 9:04 pm

  Pai tot ei au zis prin 2012 parca, ca au trimis soareci mai departe de centurille magnetice si rezulta orbire si Alzheimer, asta asa, la prima strigare. Adica acele particule de viteza f mare, penetreaza retina, creier, tot, si distrug la nivel molecular, ADN… Adica te fac ciur.

  Apreciază

 5. rr said, on iulie 12, 2017 at 9:49 pm

  Tycho Brahe a argumentat faimos împotriva teoriei heliocentrice în vremea sa, postulând că dacă Pământul se învârte în jurul Soarelui, schimbarea poziției relative a stelelor după 6 luni de mișcare orbitală nu putea să nu fie văzută. El a susținut că stelele ar părea că se separă pe măsură ce ne apropiem și se strâng pe măsură ce ne depărtăm. De fapt, oricum, după 190.000.000 de mile de presupusă orbită in jurul Soarelui, nici măcar un singur inch de paralaxă nu poate fi detectat în stele, dovedind că noi nu ne-am mișcat deloc.

  Cam cum se vad stele si planetele prin telescop:

  „A făcut Dumnezeu tăria şi a despărţit Dumnezeu apele cele de sub tărie de apele cele de deasupra tăriei.” Geneza 1:7  Apreciat de 1 persoană

  • paul said, on iulie 12, 2017 at 11:06 pm

   Azi a fost in calendar sarbatoarea icoanei Prodomita. Cu cateva zile in urma a plans

   Apreciază

   • el said, on iulie 14, 2017 at 12:41 pm

    paul

    … a plans ca GLOATA aia prodromita ( .. DEGEABA, ca NU locul sfinteste pe om ci INVERS!) il pomenste inca pe ERETICUL Bartolomeu si ASCUZND Cuvantul Adevarului iar pe monahii cu acrivie i-au izolat !

    ce poate sa le ramana Peacuratei si Lui Dumnezeu de facut daca oamenii REFUZA ADEVARUL CURAT al Ortodoxiei si SIGURI se pun sub OSANDA VESNICA a EREZIEI?

    dupa adormirea Avvei Petroniu care TINEA LA ASCEZA au muncit bucurosi de au dat in branci la CARAMIZILE lui anticrist, sa-si faca conditii materiale CONFORTABILE la Prodromu´, sa nu fie/ramana „mai prosti” ca alti athoniti up-datati „filocalic” si „patristic” la modernism si rasfat ….

    desi staretul de atunci pe Sf Ioan Botezatorul in gradina cand au vrut sa traga curent electric si l-a intrebat DE CE e suparat , iar Sfantul le-a raspuns ca STIE ca vor curen electric, dar pe EL care este Manstirii NU l-a intrebat NIMENI dacae de accord, …. Avva Petroniu A TINU`T cat a putut la ASCEZA IUBTA de SF Ioan Botezatorul in Schitul sau, dar urmasii lui… vai si amar !

    ce sa mai zica si Preacurata daca ei nici Dreapta Credinta NU o mai tin cu ACRIVIE, ci au „modernizat-o” si pe aia dupa moda de la Fnar !

    au lepadat intai ASCEZA cuvenita calugariei si celor de Sub ocrotirea celui MAI DREPT dintre cei nascuti din femei… apoi incat incet au ajuns azi sa IGNORE si Dreapata Credinta si sa urmeze /POMENEASCA pe ERETCUL Bartolomeu… ca sa nu fie alungati din Manastire …. FRICA TRUPEASCA si LENEA, LIPSA de ACRIVIE la Asceza le-a molesit puterea de a urma Adevarului si azi sunt niste RUINE UMANE cu Manastire prospera MATRERIAL ! ( …. ” NEBUNE in noaptea acesta se va cere de la tine SUFLETUL tau , si cele ce le-ai agonisit CUI vor raman? ” ….

    … ca STIUT ESTE ca Dumnezeu NU LOCUIESTE in case ridicate de oameni ci in SUFLETELE CURATE ! … si TOTI cati NU SUNT ai Adevarului sunt STRAINI si de Hristos si deMantuire indiferent carui cin LI SE PARE LOR ca apartin !

    athosul in general si prodromu au ajuns DOAR SIMPLE TINTE TURISTICE pentru PSEUDOevlaviosii care tin EREZIA episcopilor APOSTATI si ERETICI !

    Apreciază

   • om said, on iulie 15, 2017 at 9:48 am

    el
    Mai invata,frate, limba romana…

    Apreciat de 1 persoană

   • guti flo said, on iulie 15, 2017 at 2:27 pm

    om

    Ce nu se intelege?….poate omul nu are timp si a scris in graba..se mai intampla sa facem greseli! @el a si spus de altfel ca scrie in graba…ca nu-i permite timpul!
    Este de ajuns, ca cel ce este interesat, sa-ti pui mintea la contributie…si sa inteleaga, ca sf traditie..credinta, a fost transformata in „modernism” pana si .in muntele Athos…..acolo de unde se asteapta cel mai mare exemplu de sfintenie si de urmat!….
    Am incercat sa spun de mai multe ori… dupa parerea mea, ca este bine sa incercam sa vedem partea buna a coment. ..iar nu altceva!..ca nu facem altceva decat sa demonstram, ca nu suntem capabili sa percepem partea buna…asa cum ne sfatuiesc si sfintii..”luati ce este bun”…
    O informatie folositoare, nu trebuie neaparat sa ai pretentia sa fie scrisa in versuri de poezie….ci esenta ei conteaza, mai ales cand e vb de credinta!..

    Da…uneori avem dreptate, dar..”dreptatea noastra este ca o carpa lepadata in fata lui Dumnezeu”….iar smerenia este cea mai pretuita in fata Lui!

    Este valabil si pt mine acest lucru..sa nu crezi ca fac pe observatorul!

    Apreciază

   • je said, on iulie 17, 2017 at 10:15 pm

    omule, el spune adevarul.
    Sper ca toti inteleg ce spune el, chiar si daca nu se exprima cu te-ai exprima tu omule

    Apreciază

 6. Iones said, on iulie 12, 2017 at 11:38 pm

  Mai 2017: Eveniment masonic cu binecuvântarea Patriarhului Daniel.
  Citez un paragraf din invitatie: „Am obtinut, doar pentru membrii Ritului si familiile acestora, o reprezentatie cu spectacolul „Brancoveanu si Ivireanul, iubire de Credinta si de Neam”, realizat (in circuit inchis) cu INALTA BINECUVANTARE A PREAFERICITULUI PARINTE PATRIARH DANIEL”

  Imaginea aici: https://www.facebook.com/MareaLojaMasonicaMixta/photos/a.1478640492449509.1073741828.1478639199116305/1788848011428754/?type=3&theater

  Apreciază

 7. mishuleu said, on iulie 12, 2017 at 11:51 pm

  Cu siguranță centura Van Allen a fost creată de Dumnezeu pentru a tine pe pământ pe cei căzuți ce se afla peste tot si in văzduh mai ales împreună cu omenirea si îngerii ce au rămas curați, pentru marele test si lupta intre Dumnezeu si Satan pentru sufletul uman. Nimeni nu poate ieși decât după moarte. Diavolului i-a fost îngăduit să construiască an de an dupa caderea primilor oameni această mașinărie complexă, sistem politic, financiar, religios etc, ce tehnologic a atins culmi înfiorătoare prin care pot supune tot ce e uman, deja în mare parte au cam facut-o. Au reușit din păcate să lovească si adevăratul bastion, ortodoxia, singura ce are puterea de a deconecta omul de la acest matrix si de a-i reda vederea duhovnicească a adevăratei realități și fericirea adevărată, nu cea falsă reprezentată de bunurile materiale si parerea de sine oferită de o anume poziție în societate adică în matrix. Eu cred că în proporție covârșitoare omenirea va intra în iad si doar foarte putini vor reusi să se mântuiască în aceste vremuri. Îmi doresc să greșesc dar din păcate cu cât trece timpul constat că mai toate persoanele cu care vorbesc sunt conectați atat de puternic la această mașină satanica, acest sistem încât resping cu toată ființa lor adevărul. Sufletului lor le-a fost inoculat un fel de antidot contra adevărului fără să își dea seama, antidot ce conține o sumedenie de idei, de mizerii gen Darwinismul, alte planete, civilizații si multe alte porcarii care să distrugă omului tot sistemul lui interior de credință pus de Dumnezeu în el și astfel devenind sclavul perfect de manipulat. De aceea sa fiți pregătiți și să nu vă mirați când frații și familiile voastre se vor întoarce împotriva voastră și va vor vinde. Deci e simplu. Nu există alte planete, galaxii, civilizații, nimeni nu a ieșit nici măcar pe lună, nu există fantome, extratereștri, reptilieni doar demoni ce pot lua forme din cele ce am spus mai sus, chiar si de obiecte solide. Suntem doar noi în mare parte vite proaste și ascultătoare dar cu impresii de propietari desi nu deținem absolut nimic si ca suntem cineva în „societate”, cretinii pe care i-a păcălit satan gen elitele, ce prin ei demonii chinuie lumea cu griji, impozite, taxe, clase sociale, competitivitate, carieră, etc, puterile demonice, îngeri, sfinti, Dumnezeu si lupta acerbă pentru care pune mana primu pe suflet. Până la a doua venire cam asta va fi dar cu ispite din ce în ce mai rafinate si avansate tehnologic. Doamne ajută!

  Apreciat de 3 persoane

  • NIMENI said, on iulie 13, 2017 at 12:17 pm

   mishuleu,
   Absolut corect!

   Apreciază

  • adriandirnescu said, on iulie 13, 2017 at 1:07 pm

   Doamne ajuta ! Frumoasa expunere, cu logica si bun simt !

   Apreciază

  • Rozalia said, on iulie 13, 2017 at 5:25 pm

   Bine ai vorbit @mishuleu!

   Apreciază

  • carmen said, on iulie 13, 2017 at 6:57 pm

   FELICITARI! F ADEVARAT! Venim aici…pe pamant… pentru a ne da examenul…SUPREM AL SUFLETULUI!

   Apreciază

  • Paul222 said, on iulie 14, 2017 at 10:25 am

   Nu exista nici o asa zisa centura, defapt e vorba de Firmament. In anii 60 dupa ce au descoperit ca Pământul e plat in Antarctica, au creat repede NASA si apoi 2 ani mai târziu a avut loc operațiunea Fish Bowl in care au încercat sa distrugă firmamentul cu bombe nucleare.

   Apreciază

   • tataia said, on iulie 14, 2017 at 10:56 pm

    Corect…centura de radiatii Van Allen este o inventie care „explica” de ce nu trec echipaje umane dincolo de o anumita limita…In realitate este o bariera fizica prin care nu poate trece nimic (nici macar bombele termonucleare in cazul in care exista asa ceva) si care acopera intreg pamintul Atentie il ACOPERA, precum un cort…nu il inconjoara, ok? TOtul e minciuna. Nu doar aselenizarile sint falsficate ci intreaga „cucerire a spatiului” este falsificata. Universul, galaxiile, planetele, satelitii, etc…toate sint minciuni.

    Apreciază

  • om said, on iulie 15, 2017 at 9:52 am

   Tu crezi ca centura de radiatii afecteaza dracii ?!

   Apreciază

 8. STOP RFID ( Viorel Ghica ) said, on iulie 13, 2017 at 12:56 pm

  Apreciază

 9. geo said, on iulie 13, 2017 at 2:21 pm

  Premierul Mihai Tudose i-a solicitat joi ministrului sanatatii, Florian Tudose, sa stabileasca, cel tarziu saptamana viitoare, impreuna cu presa din Romania, un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie vaccinati copiii. Tudose i-a cerut ministrului, la inceputul sedintei Guvernului de joi, sa cofirme faptul ca 180.000 de copii nu sunt vaccinati impotriva rujeolei, iar 80.000 impotriva poliomielitei. Dupa ce ministrul a confirmat, premierul a spus „Nu e bine”.

  „Cel tarziu saptamana viitoare, sa aveti impreuna cu presa din Romania, cu tot ceea ce inseamna mijloc de comunicare, sa stabiliti un procedeu prin care sa inteleaga toti romanii ca trebuie sa fie vaccinati copiii. Nu se poate asa ceva, fiindca inteleg ca vaccinurile le avem, dar nu reusim sa ajungem cu el la destinatari”, a spus Tudose.

  http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21894778-mihai-tudose-solicitat-ministrului-sanatatii-stabileasca-impreuna-presa-din-romania-procedeu-pentru-vaccinarea-copiilor.htm

  Apreciază

 10. isa said, on iulie 13, 2017 at 5:30 pm

  Off topic, dar de o actualitate arzatoare: https://www.news.ro/social/tudose-ii-cere-lui-bodog-ca-pana-saptamana-viitoare-sa-gaseasca-modul-prin-care-sa-ii-faca-pe-toti-romanii-sa-inteleaga-ca-trebuie-vaccinati-copiii-1922403013312017071417085366
  Toti romanii trebuie facuti sa inteleaga sa-si vaccineze copii. Suna cam asa: „Nu ştii, te învăţăm; nu poţi, te ajutăm; nu vrei, te obligăm”.

  Apreciază

 11. mishuleu said, on iulie 13, 2017 at 6:56 pm

  Curaj national, campanie Anti Soros în Ungaria. https://youtu.be/jixjOIC6cZQ

  Apreciază

 12. nelu said, on iulie 13, 2017 at 11:00 pm

  Aşa da:

  Apreciază

 13. nelu said, on iulie 13, 2017 at 11:45 pm

  Apreciază

  • tataia said, on iulie 14, 2017 at 11:14 pm

   Unu! Nu e nevastuica (weasel) ci mangusta (mongoose)! Uite aici acelasi clip dar in care numele animalului este scris corect!

   Adica atentie la neatentie…ca umplem aici de informatii false si nu mai sintem credibili.

   Doi! Nu inteleg ce cauta aceste clipuri din lumea animalelor postate la acest articol. Poate imi explici si mie ca nu vad nici o legatura..nici in clin nici in mineca!

   Trei! Cum putea acea cobra sa blocheze circulatia? Adica spune-mi si mie ce m-ar fi putut impiedica pe mine, daca eram la volanul acelui autobuz sau al oricarui alt vehicul motorizat si cu caroserie inchisa, sa trec peste acel sarpe? Frica ca ma musca prin tabla masinii? Protectia animalelor? Sau ce?

   Apreciază

 14. seren said, on iulie 14, 2017 at 10:40 am

  „Nepomenitorilor care au oprit și comuniunea” – din partea Părinților de la schitul Oituz, jud. Bacău

  Dă clic pentru a accesa 82.Comunicat_schitul_oituz_12.07.2017.PDF

  Trezvie si iubire in marturisirea dreptei credinte – Ieromonah Macarie Banu

  Dă clic pentru a accesa Trezvie_si_iubire.pdf

  Apreciază

 15. geo said, on iulie 14, 2017 at 10:57 am

  http://www.anacronic.ro/originile-raului-taina-comunismului/

  http://ortodoxinfo.ro/2017/07/12/masacrul-cailor-unic-lume-alexandru-moghioros-evreul-comunist-care-dat-ordin-sa-fie-omorati-toti-caii-din-romania/

  …si cand te gandesti ca lumea nu stie ca piata Drumul Taberei poarte numele lui Sergiu Celibidache si o pomeneste in continuare cu numele acestui nemernic…

  Apreciază

  • tataia said, on iulie 15, 2017 at 3:38 pm

   Uite ca nu stiam de acest masacru al cailor…Desigur motive inventate…cum ca ramin vitele fara hrana din cauza cailor si alte balarii. Dar lasind la o parte protectia animalelor si alte timpenii de genul…de ce au fost macelariti caii? Deoarece erau mijloacele de productie (si de deplasare) ale omului de rind. S nu se dorea ca omul sa poata produce (si sa se poata deplasa) prin mijloace proprii. Trebuia sa fie dependent de stat…Motivele petnru care au fost macelariti caii in acele vremuri sint similare cu cele pentru care se face propaganda impotriva masinii in ziua de azi. Desi masina este singurul lucru care ofera libbertate de miscare omuli de rind. Da’….nu e bine sa ai masina…e rea si polueaza…contribuie la incalzirea globala etc (motive inventate) iar tu esti un nenorocit caruia nu ii pasa de saraca planeta…zeita pagina gaia…aia trebuie venerata…Oare cum de nu se face campanie impotriva poluarii produsa de avioane? Ca din cite stiu eu alea consuma enorm de mult carburant….deci ar trebui sa polueze mult mai mult decit masinile. Dar..nu..nu face nimeni camapanii de genul! „Aveti grija de planeta, nu luati avionul, mergeti cu trenul” (in ideea ca trenurile poueaza mai putin…). Asemeana campanii nu au loc pentru simplul motiv ca avioanele sint controlate de „ei”. Cu exceptia avioanelor private probabil. Pentru ei este foarte convenabil ca la imbarcarea in avion esti legitimat, controlat la bagaje corporal, etc..Deci de unde rezulta ca de fapt nu „poluarea” ii deranjeaza pe ei ci libertatea de miscare a individului….Lasind la o parte faptul ca reala poluare este de fapt cea data de chemtrails….care chemtrails nu ar fi posibile fara avioane…

   Apreciază

 16. mihay2016 said, on iulie 14, 2017 at 3:43 pm

  Va rog ziceti si mie manastiri antiecumeniste mai ales din partea moldovei ! Ca vreau sa plec la cateva manastiri in august!

  Apreciază

 17. ileana said, on august 24, 2019 at 9:37 pm

  Oare centurile Van Allen pot fi create in laborator? M-ar interesa cum se vad lucrurile fara centuri, poate centurile creeaza efect de lupa si noi vedem lucrurile mult mai mari distorsionate sau intrun alt mod decat sunt in realitate. Nu-i cred pe astia cu aselenizarea lor. Stie cineva daca campul magnetic distorsioneaza imaginea?

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: