SACCSIV – blog ortodox

ONU: Dreptul la viata = dreptul la avort …

Posted in Uncategorized by saccsiv on octombrie 8, 2017

Comitetul Drepturilor Omului din cadrul Națiunilor Unite (UNHRC) își propagă agenda sa radicală a avortului din nou prin fundamente ideologice.

De această dată oferă o nouă interpretare a “Dreptului la Viață” ce se regăsește în Convenția Internațională privind Drepturile Civile și Politice. Potrivit lor, “Dreptul la Viață” de fapt implică dreptul la avort! Într-o incredibilă distorsiune a celui mai fundamental dintre drepturile omului, ce prin propria admitere se aplică tuturor ființelor umane de pretutindeni, pretind că dreptul la viață este de asemenea dreptul de a curma viața unei ființe umane nenăscute.

Comitetul și-a deschis Comentariul General al Propunerii (ce conține această nouă interpretare a Dreptului la Viață) către consultația publică, și trebuie să-l respingem ferm.

Paragraful 9 al acestui Comentariu General conține un concept ideologic fără precedent ce ar da apă la moară lobby-ului pro-avort. Punctul principal se referă la mamele însărcinate care îndură “suferință mentală” fiindu-le refuzat avortul, ceea ce efectiv determină Comitetul să argumenteze că avortul ar trebui să devină legal până în momentul nașterii.

Ceva asemănător exsta și până acum, dacă luăm în considerare că un Raportor Special ONU asupra torturii a declarat anterior că a refuza dreptul la avort al unei femei este echivalent cu tortura.

Dacă restricționarea avortului este echivalentă cu tortura, atunci pot fi foarte puține restricții legale, căci orice restricție legală asupra avortului ar fi comparabilă cu sprijinirea torturii. Desigur, este o argumentația legală absurdă, dar este exact ceea ce Comitetul încearcă să facă.

Este o tactică frecventă a anumitor activiști din cadrul ONU ce reinterpretează persistent legislații prestabilite pentru a-și avansa agenda politică proprie. Cu această ocazie, ideologii avortului încearcă să reinterpreteze dreptul la viață pentru a defini dreptul la avort.

Din nefericire atacul Comitetului asupra dreptului la viață nu se oprește aici. Promovează de asemenea sinuciderea asistată din motive neîntemeiate.

Este un atac grosolan asupra suveranității naționale și a dreptului la viață al copiilor nenăscuți, și nu ne permitem să asistăm nepăsători privind cum se petrece.

Termenul limită pentru trimiterea de comentarii publice a fost vineri, 6 octombrie. Dar puteți în continuare să vă exprimați dezacordul semnând aici: http://www.citizengo.org/en/lf/83766-un-right-life-does-not-mean-right-abortion-birth  .

Comentariu saccsiv:

Doar lucruri “minunate” de la acest ONU:

SEMNUL FIAREI PENTRU TOATĂ LUMEA: Microsoft și ONU vor să ofere CĂRȚI DE IDENTITATE DIGITALE pentru peste 1 miliard de PERSOANE FĂRĂ ACTE de pe Pamant

CAT MAI E? Expert ONU: Libertatea religioasă trebuie restrânsă dacă se opune homosexualității

AGENDA 2030 = LUMEA ANTIHRISTULUI

 

Reclame
Tagged with: , ,

7 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. vlad tepes said, on octombrie 8, 2017 at 4:40 pm

  ONU: Dreptul la viata = dreptul la avort …

  Asta e, ca si cum ONU ar spune tuturor cetatenilor Lumii: bai sclavilor(caci asta suntem pt elitele Ocultei), de-acum incolo, albul pt voi devine negru si negrul devine alb! Pt cine nu a inteles inca, aceasta organizatie demonica, numita ONU este varful de lance al Ocultei, in planul acesteia de instaurare a Noii Ordini Mondiale.
  Pe astfel de masuri satanice se va baza Noua Ordine Mondiala, al carei model de functionare va fi urmatorul: elitele –adunate intr-un CLUB EXCLUSIVIST, in care se iau toate deciziile referitoare la soarta intregii Lumi, in care sa nu le lipseasca nimic si sa-l slujeasca pe Satan, iar oamenii de rand —o masa uriasa si amorfa de sclavi pe plantatie, in conditii de Evul Mediu, batjocoriti,umiliti,vaccinati si incipati, fara drepturi si libertati, iar in final, omorati, ca sa se ajunga astfel la numarul de aprox 500 de millioane, in conformitate cu Protocoalele înțelepților Sionului.
  Restul sunt vorbe sau nuante!

  Apreciază

 2. Nicoleta said, on octombrie 8, 2017 at 5:33 pm

  Admin, cu toate mizeriile pe care le aruncă pe media, scopul lor – al elitelor – este altul. Ei vor ca în cel mai scurt timp posibil să dea o lege care să înterzică nașterile fără acordul autorităților. Graviditatea va fi considerată o crimă, iar femeile gravide vor risca pușcăria. Vor fi pur și simplu vânate. Orice sarcină de făt uman trebuie aprobată în prealabil de autorități. VACCIP „vor știi când o femeie va rămâne gravidă” și va raporta la CENTRU. Curând….

  Apreciază

  • NIMENI said, on octombrie 9, 2017 at 5:07 pm

   Betivii, betivele, drogatii, drogatele, prostituatele, cretinii, oligofrenii, dementii ….interzis la reproducere !!!!!

   Apreciază

 3. Nicoleta said, on octombrie 8, 2017 at 5:36 pm

  Am o cunoștință care strigă în gura mare că femeilor sărace ar trebui să li se interzică să mai nască, dacă nu fac dovada că pot întreține acei copii. Doamne, păzește!

  Apreciază

 4. ion said, on octombrie 9, 2017 at 9:06 pm

  2000 de camere de supraveghere din Vegas nu au putut sa surprinda nicio secunda cu criminalul care cara un arsenal cu el.
  http://themillenniumreport.com/2017/10/stunning-disclosure-about-las-vegas-psyop-video-footage-says-it-all/#more-55506

  Apreciază

 5. Ioana said, on octombrie 10, 2017 at 12:24 am

  vad ca au mai eliminat niste semnaturi din petitie. erau aproape 150.000 acum sunt in jur de 120.000…

  Apreciază


Vă rog să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat asta: