SACCSIV – blog ortodox

VIDEO (dublat in limba romana): Din nou despre LASER, TATUAJE si SEMNUL FIAREI

Posted in Uncategorized by saccsiv on martie 14, 2017

Saptamana trecuta postasem:

Intre timp comentatorul Pr. Evghenie a facut un dublaj in limba romana:

Iata cateva interesate comentarii la Rugaminte catre cunoscatorii limbii ruse: CE ZIC ACESTIA AICI despre 666 si LASER?:

Calator:

Am gasit patentul respectiv aici:

https://www.google.com/patents/US5878155

Inventator: Thomas W. Heeter
Publicat in 1999

Din sumar:

Prezenta inventie rezolva problemele inerente solutiilor anterioare. Un cod unic de bare sau un design unic e tatuat cu cerneala invizibila pe pielea unui individ. Tatuajul poate fi temporar sau permanent si se poate aplica pe orice parte convenabila a anatomiei persoanei, de preferat pe antebrat. Atunci cand individul doreste sa faca o tranzactie, tatuajul e scanat cu un scaner. Apoi caracteristicile tatuajului sunt comparate cu caracteristicile tatuajelor din baza de date a unui computer.

Un alt patent interesant, care il citeaza pe cel de mai sus e:

Photochromatic tattoo – Tatuajul fotocromic

US 6470891 B2

Inventator: George H. Carroll

Publicat in 2002

Din rezumat

Un tatuaj invizibil cu ochiul liber, pana ce tatuajul e expus la radiatii ultraviolete, devenind imediat vizibil, si redevine apoi invizibil cand se inceteaza expunere la radiatii ultraviolete. Tatuajul e creat prin introducerea in piele a unui amestec care include un purtator fara pigment si una sau mai multe componente fotocromice care sufera o transforma fotochimica de la incolor la colorat atunci cand sunt expuse la radiatii ultraviolete […].

Alte lucruri interesante despre acest tatuaj fotocromic:

– nu poate fi indepartat prin spalare, devine vizibil si la expunerea la radiatia ultravioleta naturala – soare, nu doar la lampi ultraviolete, perioada de timp in care ramane vizibil dupa expunere poate fi controlata.

Nu stiam cum sa impac profetiile despre semnul fiarei care vorbesc ba de un semn invizibil, ba de unul care poate fi vazut (si oamenii simt nevoia sa-l acopere), ba de unul care lumineaza verzui (apropo, cea mai folosita cerneala fotocromica sensibila la ultraviolete e de obicei verzuie – cum e cea de pe cartile noatre de identitate).

Parascheva:

Domnul în cauză (cu b­arbă) spune că nu exc­lude (deși nu are nic­i o probă documentară­) posibilitatea ca pr­in laserul care scane­ază tri-dimensional f­ața persoanei să se î­nscrie un fel de ștam­pilă de identificare ­pe fața persoanei.
Apoi se vorbește desp­re invenția (patenta)­ lui Thomas Heeter di­n 1999 despre care a ­scris cineva în comen­tariile de pe saccsiv­ – este un tatuaj inv­izibil în formă de co­d-de-bare care se pun­e pe pielea omului și­ devine vizibil (este­ „citit”) prin scaner­ul potrivit. Omul nu ­ar simți cum acest ta­tuaj i s-ar imprima p­e piele.

Fiecare om astfel se ­poate identifica după­ numărul de identific­are care i se imprimă­ pe piele (frunte sau­ în altă parte), într­ucît bazele de identi­ficare a populației n­u se organizează după­ criteriile biometric­e (raza irisului, măr­imea urechii etc.), c­i după numerele de id­entificare.

Traducere facuta de Hristoforus H

nimeni:

Va mai aduceti aminte de parintele Vasile Novokov?
Caci ce spune are legatura cu acest articol.
Oare el stia de la altii sau proorocea atunci cand spunea ceea ce afirma pana la min 1 din clip?
Eu cred ca de fapt proorocea despre pericol.
Toate devin realitate, trista realitate.

Min 0 – Min 1

mircea.v:

Pecetea e ceva mult mai complicat si complex. Diavolul vrea sa ne stie gandurile (asta e un mare of al lui ca nu e omniscient, asa cum e Creatorul), vrea sa ne faca varza din interior. Cu niste coduri de bare tatuate nu se poate face asa ceva. Trebuie sa fie ceva in legatura cu sistemul nervos al omului. Daca pecetea ti se pune fara sa stii, sau te opui, nu se pune (ti se incalca liberul arbitru).
Vei sti, si o vei accepta, pt ca fara ea nu vei putea cumpara sau vinde.
Se va face practic, in interiorul omului, un „sistem nervos” care va parazita sistemul nervos al omului, si la comanda „varza”, te face varza. Se lucreaza la nivel de ADN, neuroni, creier. Se va sti fiecare miscare a facultatilor tale mintale.

„. Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. ” – spune un calugar din sec 14.

Asta cu codurile de bare e de gradinita, fata de pecetea adevarata, in absolut toate aspectele.

Parintele Elpidie:

„Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multa violenta impotriva noastra, a celor ce vor sa ne transforme in niste pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar si a gandurilor noastre si a sentimentelor noastre si a creierului nostru…si spun asta pentru ca ceea ce ne pregatesc satanistii este ceva ce nu isi poate imagina nimeni, si totusi acesti satanisti si-au imaginat si vor sti cum sa manipuleze si sa controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Si nu ma refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil…(…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune si Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu inseamna nimic… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care il va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor sti ca nu vom putea supravietui fara ele.
Acest semn cum va fi? Aceasta pecete va fi o inventie satanica extrem de complexa, dar pe de alta parte si foarte subtila, care va functiona pe doua nivele.
Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem sa receptionam programe la televizor. Prima oara vor incerca sa ne dea aceasta antena, pe cai ocolite, in special prin asa zise “vaccinuri” vor incerca sa ne implanteze nano- echipamente in corp, invizibile cu ochiul liber si care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi si interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.
Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care il vor implanta pe mana sau pe frunte, un nano-cip ( nu ca cele pe care le stim acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja in corpul nostru si care vor functiona ca un tot unitar, ca un computer si vor transmite informatii. Acest dispozitiv va putea sa interactioneze strans cu materialul genetic al omului, cu creierul si cu sistemul nervos, astfel incat nimeni nu va putea sa-l mai scoata. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiti de Antihrist. Si cine va intelege ca ceva nu e in regula nu-l vor mai putea scoate. Cine va incerca sa il scoata va muri. Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decat crestinii. Dar asta nu se va intampla acum. Generatia noastra nu va trai aceste vremuri. Urmatoarea generatie va vedea aceste lucruri. Sa nu va imaginati insa ca Antihrist va reusi sa cucereasca toata lumea. Nu va fi asa! Foarte multe suflete se vor revolta impotriva Antihristului. Vor fi razboaie, prigoane, plangere si mult sange. Dar aceia vor fi cei mai mari sfinti ai tuturor vremurilor. „

Calator:

Nici eu nu cred ca e varianta cea mai complexa a pecetii, dar e totusi o pecete. Si e o pecete suficienta pentru controlul si lepadarea multora. Dupa cum stau lucrurile, din felul in care oamenii reactioneaza la avertismentele parintilor, nici nu cred ca va fi nevoie de ceva mai complex, in cele mai multe cazuri. Asa cum spunea si parintele Novikov, cei care nu se vor lupta destul cu sistemul, vor merge la scanarea biometrica, atunci cand va deveni obligatorie, si o sa se procopseasca si cu o stampila undeva. Si pentru multi problema lepadarii de Hristos nici nu se va pune fiindca ei vor fi renuntat deja, treptat, acceptand treptele succesive ale pecetii, la constiinta si Dumnezeu si in cazul lor doar identificarea mai conteaza. Si se vor lepada de orice ar fi nevoie, pentru un pic de hrana sau alt lucru strict necesar, atunci cand vor fi identificati si pusi sa aleaga. Ei nu vor alerga de nebuni prin paduri sa scape de alegere asa ca nu e nevoie de control mental suplimentar in cazul lor pentru ei deja sunt suficient de controlati prin indoctrinarea anterioara. Variantele cele mai complexe vor fi probabil pentru cei mai refractari si dificili. Si se lucreaza intens si la asta.

In plus, biofotonii astia s-ar putea sa nu fie atat de „nevinovati” pe cat par. Din ce am citit eu pana acum, e foarte posibil ca in organism comunicarea intre celule sa fie facuta si prin emisii luminoase, prin biofotoni, deci o modificare de genul asta se poate propaga in tot organismul si poate duce la modificari de tot felul. Se pare ca cele mai rapide si eficiente computere ar fi cele cu substrat biologic si cu transmiterea informatiei prin intermediul luminii, asa ca metoda asta ar putea sa faca mult mai mult decat o simpla marcare la nivel celular.

   Comentariu saccsiv:

Despre primul patent am scris acum trei ani:

Iata patentul lui Thomas W. Heeter: COD DE BARE pe CORPUL UMAN pentru IDENTIFICAREA PERSOANEI in timpul tranzactiilor electronice de VANZARE – CUMPARARE

Referitor la Ieromonahul Vasilie Novikov, din satul Ivanovo, regiunea Tula, a murit de cancer în anul 2010. Judecătoria orașului Novomoskovsk a considerat predica părintelui Vasile și șase filme ale sale ca fiind materiale extremiste. Discurile au fost confiscate: “Ortodoxie sau moarte”, “Cipizarea”, “Show-ul american”,”Sicrie pentru americani”. Părintele Vasile a fost un mare luptător împotriva globalizării. Ca un păstor adevărat, i-a fost interzis să slujească în biserică, în urma predicilor sale în care demasca marii arhiereii.
El direct, cinstit și în auzul tuturor a demascat necinstea patriarhului și a arhiereilor care au căzut în erezia ecumenismului. Părintele Vasile își îndruma turma sa de a sta tari în adevăr, să renunțe la orice fel de bunuri pământești pentru salvarea sufletelor!

VIDEO: Preot rus predicand in 2007 impotriva cipurilor. Judecatoria a considerat predicile sale extremiste. Ierarhii i-au interzis sa mai slujeasca. In 2010 a murit de cancer …:

In ceea ce priveste fragmentul:

Fiecare persoană va fi pecetluită; fiecare amănunt sau element al muncii sale şi al vieţii acesteia, ba şi fiecare cuvânt, fiecare mişcare a facultăţilor mintale va fi sub supraveghere neîncetată, astfel încât ea [persoana] nu va mai avea obiceiul de a cugeta la sine, de teamă ca nu cumva înfăţişarea feţei să reflecte fără voia sa ceva nepotrivit cu autoritatea conducătorului lumii, adică a Antihristului. Toată lumea va purta „măşti de piatră”. Toată munca, fiecare metru pătrat de pământ, fiecare bob de grâu va fi sub controlul lui Antihrist.

Cititi va rog mai multe la:

O EXCEPTIONALA PROFETIE din secolul XV descrie lamuritor cum va fi in timpul ANTIHRISTULUI. Vor pricepe macar acum adormitii ce e cu eGuvernarea, internetul obiectelor si documentele cu cip?

Cititi va rog si:

Autentificare: TATUAJE PE … BRATE. Motorola se implica

TATUAJUL Nokia va fi introdus sub piele printr-o mica interventie chirurgicala

Articolul zilei (30.08.2011): De la tatuajul electronic aplicat pacientilor, la cel ce va inlocui documentele cu cip

Tatuaje in loc de cip?

Cum tatuajele va pot transforma pielea intr-un ecran

Din nou despre TATUAJE: monitorizeaza activitatea inimii si a creierului

 

26 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

  1. Calator Astral said, on martie 14, 2017 at 11:21 am

    Vor sa-l instaleze pe tartorul cel mare?
    COMPLOT la Vatican: o FALANGĂ de cardinali vrea să-l RĂSTOARNE pe Papa Francisc http://bit.ly/2lVPZrE

    Apreciază

    • Calator said, on martie 14, 2017 at 8:43 pm

      Spunea parintele Elpidie ceva despre problemele care vor aparea la Vatican dupa instalarea papei Francisc.

      |”Să nu credeţi însă că Vaticanul va avea vremuri uşoare, dimpotrivă, va avea parte de multe tulburări. Vor încerca să aleagă un alt papă. Va fi format un antipapa. Va fi un papă, un antipapa şi un antipapa secund. „

      Apreciază

  2. Nicu said, on martie 14, 2017 at 11:49 am

    GRAY STATE Film neterminat. DAVID CROWLEY regizorul gasit mort in casa sa impreuna cu familia (chipurile: si-a ucis familia dupa care s-a sinucis) va spune ceva?

    Apreciază

  3. X said, on martie 14, 2017 at 12:03 pm

    Despre chemtrails, document oficial de pe site-ul guvernului american (dateaza din 1991, in engleza; vorbeste destul de explicit despre metale grele):

    http://patft.uspto.gov/netacgi/nph-Parser?Sect1=PTO1&Sect2=HITOFF&d=PALL&p=1&u=%2Fnetahtml%2FPTO%2Fsrchnum.htm&r=1&f=G&l=50&s1=5003186.PN.&OS=PN/5003186&RS=PN/5003186

    – scurt extract din document –

    SUMMARY OF THE INVENTION

    A method is disclosed for reducing atmospheric warming due to the greenhouse effect resulting from a greenhouse gases layer. The method comprises the step of seeding the greenhouse gas layer with a quantity of tiny particles of materials characterized by wavelength-dependent emissivity or reflectivity, in that said materials have high emissivities in the visible and far infrared wavelength regions and low emissivity in the near infrared wavelength region. Such materials can include the class of materials known as Welsbach materials. The oxides of metal, e.g., aluminum oxide, are also suitable for the purpose. The greenhouse gases layer typically extends between about seven and thirteen kilometers above the earth’s surface. The seeding of the stratosphere occurs within this layer. The particles suspended in the stratosphere as a result of the seeding provide a mechanism for converting the blackbody radiation emitted by the earth at near infrared wavelengths into radiation in the visible and far infrared wavelength so that this heat energy may be reradiated out into space, thereby reducing the global warming due to the greenhouse effect.

    Apreciază

    • Cosmin said, on martie 14, 2017 at 4:13 pm

      Am mai scris aici pe blog si se pare ca acum se confirma. S-ar putea sa ma exprim copilareste:

      Am vazut in anii 90 o prezentare televizata la o emisiune de stiinta, legata de pulverizarea in atmosfera a ceva(nu imi mai aduc aminte ce), pentru a reduce incalzirea globala, mai prezis, se dezbatea problema gaurilor din stratul de ozon. Un om de stiinta si-a prezentat ideea(inventia) pulverizarii in atmosfera de substante cu un efect reflexiv, pentru a respinge spectrul solar nociv care intra nestingherit in atmosfera, datorita gaurilor din stratul de ozon.

      Postarea ta s-ar putea sa fie exact ceea ce am vazut eu la tv in anii respectivi.

      Acum, ca ceea ce se pulverizeaza este mai mult sau mai putin cu scop de anti incalzire globala, este un alt subiect. Ideea e ca, SE PULVERIZEAZA.

      Apreciază

      • tataia said, on martie 15, 2017 at 5:30 am

        Se pulverizeaza….iar ideea ca ceea ce pulverizeaza ei este impotriva incalzirii globale nu este nimic altceva decit o minciuna de acoperire. Din nefericire aceasta minciuna a prins la marea majoritate a celor care lucreaza in domeniul aeronauticii..cum de au fost prostiti de o asemenea minciuna ma depaseste…dar probabil ca a avea studii nu este egal cu a fi destept…asa a fost dintotdeauna.

        Se pare ca intoxicatia cu metale grele este cauza tuturor bolilor moderne (diabet, boli cardiovasculare, boli de ficat, rinichi, astm, artrite si o gramada de boli „autoimune”)…dar in momentul in care ti se spune ca daca nu pulverizezi asa ceva in atmosfera vom muri cu totii arsi ca intr-un cuptor, in mod sigur intoxicatia cu metale grele iti pare a fi „raul mai mic”….cam asa i-au prostit pe pilotii de avioane si pe toti cei care lucreaza in domeniu. Incalzirea globala e un mit….Este trist dar adevarat ca oamenii pot fi prostiti atit de usor. Cu atit mai mult cu cit cei care sint prostiti in acest caz sint cei cu „studii”.

        Apreciază

      • Cosmin said, on martie 17, 2017 at 12:22 pm

        Am un coleg care se invarte in anturaje de piloti. Cand i-am povestit despre chemtrails, mi-a spus ca sunt doar aberatii, ca el e in tema si stie de aceasta teorie a conspiratiei. Mi-a mai explicat ca e normal sa ramana dare dupa avioane, chiar si dupa cele turbo-fan. Mi-a explicat ca la altitudinea respectiva la -60 de grade e normal sa se faca condens instantaneu si de acolo sunt acele dare. Nah ce sa mai… Sunt oameni pe care chiar nu poti sa-i smulgi din realitatea lor.

        Apreciază

      • carla said, on martie 15, 2017 at 9:52 am

        Da, motivau ca pulverizeaza sulfiti, ca o masura impotriva asa-numitei incalziri globale. Ce de avantaje s-au extras din tema asta! Au vandut certificate verzi prostilor care indrazneau sa aiba ceva industrie in tara lor. Cine nu a putut plati a privit tacut cum ii este demontata industria, cumparata pe un dolar si vanduta la fier vechi (de „concurenta loiala”).
        Atata doar ca bunul Dumnezeu descopera adevarul ochilor dispusi sa-l recunoasca, asa incat anul acesta si vara trecuta am avut parte de o „super-incalzire” globala, relevand o evidenta minciuna. Minciuna nu trece de multe ori pragul, ca se impiedica. Prea mult CO2 ?? Carbonul este caramida vietii. De ce nu e prea multa apa, oxigen, azot, oameni si animale, etc…pe planeta acestor ecologisti…umanisti. Poate ca vor sa schimbe ei rosturile firesti cu ceva fracturari hidraulice, vaccinuri, implanturi, atmosfera si plante modificate…toate foarte „nepoluante”.

        Apreciază

  4. energein7 said, on martie 14, 2017 at 12:12 pm

    A republicat asta pe energein7's Blog.

    Apreciază

  5. Iones said, on martie 14, 2017 at 1:04 pm

    Ecumenism in numele „pacii”, fara ascunzisuri:

    Pr. prof. univ. dr. Nicolae Achimescu: „Niciodată, aşa cum a dovedit istoria, nu poate exista o pace reală între naţiuni şi popoare, dacă nu există un dialog între religii, şi nu poate exista o pace între religii, fără un dialog între reprezentanţii acestor religii”. „Trăim în societatea contemporană într-o lume MULTIETNICA, multilingvistică, MULTICULTURALA şi multireligioasă.”

    http://ziarullumina.ro/expozitie-interreligioasa-la-bucuresti-120732.html

    Apreciază

  6. Iones said, on martie 14, 2017 at 1:39 pm

    CJUE: Angajatorii pot interzice simbolurile religioase la locul de munca.
    http://www.replicaonline.ro/interzicerea-valului-islamic-la-locul-de-munca-este-legala-a-decis-curtea-de-justitie-a-ue-311305/

    Apreciază

  7. Pąʍvo said, on martie 14, 2017 at 5:10 pm

    Pr . Ioan Ungureanu de la parohia Schitul Oraseni – Botosani a intrerupt pomenirea ierarhilor cretani inca din septembrie 2016 !

    https://stranaortodoxa.wordpress.com/2017/03/12/prigoana-la-botosani/

    Apreciază

  8. Calator said, on martie 14, 2017 at 9:36 pm

    Avem acum si tatuaj… MOLECULAR.

    In timp ce tatuajele fotocromice incep sa devina populare, din diverse motive (pot trece neobservate in locurile in care tatuajele sunt inacceptabile social, sunt spectaculoase in locurile iluminate special – cum ar fi cluburile), cercetatorii au reusit deja sa aduca ideea de tatuaj la un cu totul alt nivel – adica cel molecular.

    O echipa condusa de Miklós Képiró a reusit, printr-un proiect finantat de ERC (Consiliul European pentru Cercetare), sa gaseasca o modalitate de a activa in mod selectiv, la nivel celular, substante fotoreactive administrate sistemic, care se activeaza doar in momentul iradierii cu un laser.

    https://wp.opto-pharma.com

    Scopul metodei este unul medical dar una din posibilele aplicatii ale ei poate fi si gravarea la nivel celular a unor simboluri – vezi fotografia de pe coperta Chemistry & Biology, care ilustreaza rezultatele acestei cercetari si care e descrisa cam in felul asta (traducere aproximativa):

    „Imaginea de pe coperta arata un tatuaj in forma literelor MT, care a fost gravat intr-o celula vie de tip HeLa prin atasarea covalenta de azidoblebistatina la miozina de tip NM2 sub iradierea cu doi fotoni. Dupa tatuare, a fost facuta o fotografie a celulei prin microscopie cu doi fotoni. Forma MT apare de culoare verde pentru ca complexul covalent azidoblebbistatina-miozina 2 e fluorescent.”


    https://wp.opto-pharma.com/2015/04/23/molecular-tattoo-on-the-cover-of-cell-press-chemistry-biology/

    Apreciază

  9. Spaceman said, on martie 14, 2017 at 11:01 pm

    Tehnologii biometrice

    Tehnologiile biometrice implică achiziţia “datelor biometrice” umane, stocarea acestora, şi prelucrarea lor utilizând metode automate în scopul identificării unei persoane sau verificării identităţii (deci autentificării) acesteia – în mod special recunoaşterea vorbitorului, a feţei, a expresiei şi trăsăturilor faciale, a gesturilor şi a semnăturii.

    -aplicaţii diverse: control acces (fizic, sau virtual–acces la un calculator, sau la o reţea informatică), securitate, tranzacţii electronice, sau sisteme de management a datelor personale.

    <<Totalitatea mijloacelor prin care utilizatorul poate comunica cu un sistem de calcul se numește interfață om-mașină.>>

    Faceți cunoștință cu Vision-Box

    http://www.vision-box.com/

    Din această primăvară și în aeroporturile din Canada.

    http://www.cbc.ca/news/technology/cbsa-canada-airports-facial-recognition-kiosk-biometrics-1.4007344

    Tehnologie de autentificare a omului-număr de către sistem, după recunoașterea feţei și a codului său unic biometric electronic.

    Așadar mijlocul prin care omul-număr se autentifică în sistem poate fi variat, cip rfid/nfc, tatuaje, coduri de bare, dar codul său biometric electronic este UNIC. Așadar omul-număr s-a închinat deja fiarei sistem, cu care cine se poate lupta, nu-i așa, ștergându-și astfel NUMELE din Cartea Vieții, asta dacă l-a avut vreodată scris acolo.

    Ei cum ar fi să le vorbești familiei și celor din jurul tău despre aceste lucruri de mai bine de zece ani, și unii să te judece că ai refuzat un loc de muncă în Canada pe 70 de mii de dolari canadieni pe an sau în Norvegia pe 80 de mii de euro pe an și să rămâi în țara ta pe un salariu de mizerie sau deloc, fiindcă pentru acestea se cere identitate biometrică electronică. Da fraiere… stai acasă și nu te bucura de… ‘libertate’… ești prost, puturos și laș!

    Apocalipsa Sfântului Ioan Teologul – Capitole 13 și 14

    Unii socotesc că te poți închina fiarei chiar și chipului fiarei, dar nicidecum să pui semn pe mâna ta cea dreaptă sau pe frunte, fără de care nu poți vinde sau cumpăra, abia atunci îți vei pierde mântuirea. Serios? Și dacă alegi să te autentifici cu numărul tău biometric electronic și nu cu numele tău mai este posibilă mântuirea? Eu zic că NU. Bine, zice cineva, dar dacă am identitate biometrică electronică nu mă mai cheamă Nume și Prenume? Uite sunt scrise în pașaport. Cu Numele și Prenumele mă identific în CER și în SISTEM mă identific cu… <>

    Sau cum zice utilizatorul @Vasile, aici pe saccsiv, în data de 8 septembrie 2010

    ‘Confirm, noul paşaport ARE cod cu bare. E aplicat pe coperta ultimă. Şi ce? Leptopu tău nu are bare? Pîinea pe care o mănînci nu are bare? Nu codu de bare e problema mea. Problema mea e să-l mărturisesc pe Hristos din tot sufletul şi din tot gîndul meu… Nu de bare mă tem. Mă tem de poftele mele, de ispite, de toate patimile’.

    https://saccsiv.wordpress.com/2010/09/08/comentariul-zilei-08-09-2010-pasaportul-biometric-are-cod-de-bare/#comment-47952

    Ăștia sunt calistrații, bocăiții, maglaviții, vladimireștii, dorobanțistii, ecumeniștii și toate spurcăciunile care ar vrea ca pentru ei să se facă nu știu ce ‘iconomii’ și excepții miraculoase, că ei sunt siguri în mintea lor că – chiar dacă s-au închinat fiarei, semn pe mâna dreaptă sau pe frunte hotărât că nu-și vor pune.

    Are ‘Leptopu’ și ‘Pîinea’ cod de bare, ba chiar avem alocate CNP, număr matricol sau număr de marcă, dar să nu fie identitatea ta cod de bare…

    Cea mai mare pedeapsă în pușcărie este că ți se ia Numele și Prenumele și ești – deținutul cu numărul –

    Acum fiecare să facă după conștiința lui, fiindcă nu se poate întocmi act de identitate biometrică electronică decât la CERERE.

    Măcar creștinii ortodocși ar trebui să facă ascultare de Sfinții Părinți, care spun să refuzăm actele de identitate biometrice și pe cele cu cip.

    Apreciază

    • mircea.v said, on martie 15, 2017 at 10:28 am

      Virgil Gheorghiu, „Ora 25” – roman aparut in 1948.
      Unii vad cu ochi normali, altii cu ochelari de cal, altii cu ochelari de orb, iar altii cu microscopul. Cei ce vad ca la microscop, raul mic il vad imens, si vad ceea ce va genera in viitor acest rau aparent mic.

      „Dezumanizarea continua sub diferite forme: renuntarea la sentimente, reducerea relatiilor sociale la ceva categoric, precis si automat, cum sunt relatiile intre piesele unei masini. Ritmul si limbajul sclavului tehnic este imitat in relatiile sociale, in administratie, in arte – pictura, literatura, dans. Oamenii devin papagalii sclavilor tehnici.
      De aceea evenimentele sunt dramatice. Ciocnirea dintre cele doua realitati – tehnica si umana – s-a produs. Sclavii tehnici vor castiga lupta. Se vor emancipa si vor deveni cetateni tehnici ai societatii noastre. Oamenii vor ajunge proletarii unei societati organizate dupa cerintele si natura majoritatii cetatenilor ei, adica a cetatenilor tehnici.
      Pana la urma, oamenii nu vor mai putea locui in societate cu natura lor omeneasca. Vor fi socotiti ca egali, uniformi, si vor fi tratati dupa aceleasi legi care se aplica scalvilor tehnici, fara nicio concesie fata de natura lor diferita. Se vor face arestari automate, condamnari automate, distractii automate, executii automate. Individul nu va mai avea dreptul la existenta si va fi ridiculizat ca un piston ori alta piesa de masina care ar vrea sa duca o existenta separata. Revolutia se va intinde pe intregul pamant. Nu ne vom putea ascunde nici in paduri. Nici in insule. Nicaieri. Va fi sangeroasa. Nicio natiune nu se va putea apara. Toate armatele din lume vor fi alcatuite doar din mercenari care se vor bate pentru consolidarea unei societati tehnice, unde omul nu mai are ce cauta cu natura lui de om. Pana acum, armatele luptau pentru cuceriri de noi teritorii si bogatii, pentru chestiuni de mandrie nationala, pentru interesele private ale regilor sau ale imparatilor, de jaf ori de marire. Toate astea erau scopuri omenesti. Acum, soldatii vor lupta pentru interesele unei societati in care ei nu mai au voie sa traiasca decat la margine, ca proletari. Cred ca este cea mai neagra epoca din istoria omenirii. Niciodata nu a fost omul mai neluat in seama si mai dispretuit. […]

      Ora 25! Acesta este timpul in care orice incercare de salvare e prea tarzie; chiar Mesia daca ar veni, ar fi prea tarziu. E nu ultima ora, ci o ora dupa cea din urma ora. Este, cu precizie, timpul societatii occidentale. E ora actuala. Ora exacta!…”

      Apreciază

  10. Muritor said, on martie 15, 2017 at 2:03 am

    Pr. Vasile Novikov era ingradit de ecumenism, adica nu a mai fost in comuniune cu Patriarhia Moscovei in ultima parte a vietii sale. Urmasii lui sint astazi in asa numita „miscare a nepomenitorilor” ce au canal pe youtube.

    Apreciază

  11. Pr. Evghenie said, on martie 15, 2017 at 3:55 am

    Am facut un dublaj in limba romana:

    Apreciază

  12. mihailavl said, on martie 15, 2017 at 1:21 pm

    Mulțumesc pamvo pentru postarea cu parintele ioan

    Apreciază

  13. Calator Astral said, on martie 16, 2017 at 10:18 am

    Copil având crize epileptice după administrarea vaccinului anti-meningită… Tatăl său ni-l prezintă şi înainte de vaccin şi după.

    Forumul European Catolico-Ortodox va discuta tema terorismului fundamentalist

    http://www.catholica.ro/2017/01/09/forumul-european-catolico-ortodox-va-discuta-tema-terorismului-fundamentalist/

    Apreciază

  14. […] VIDEO (dublat in limba romana): Din nou despre LASER, TATUAJE si SEMNUL FIAREI […]

    Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.