SACCSIV – blog ortodox

Comentariul zilei (08.09.2010): PASAPORTUL BIOMETRIC are COD DE BARE?

Posted in CIPURI, COD DE BARE, Pasapoarte biometrice by saccsiv on septembrie 8, 2010

   Iata ce scrie cititorul Stefan intr-un comentariu la articolul VIDEO (si transcriptul): Parintele ARSENIE PAPACIOC de vorba cu Parintelui Mihail Stanciu pe tema ACTELOR CU CIP. Parintele Arsenie: MIROASE A 666. Parintele Mihail insista ca Parintele IUSTIN PARVU se afla la limita EREZIEI … Strategia celor de la RAZBOI INTRU CUVANT: agitarea BAU BAU-ului schismei:

Va semnalez ceva foarte important. Vad ca nimeni nu scrie despre aceasta. A vazut cineva cum arata un pasaport biometric? Pe spatele fiecruia este pus codul de bare Ean 13, dar fara a putea fi dezlipit. Initial am avut impresia ca poate fi dezlipit si o rog pe persoana care il detinea sa stearga codul; mi-a raspuns ca nu numai ca e greu de dezlipit, dar i s-a precizat la Politie sa nu cumva sa il stearga, pentru ca nu mai este valabil si e posibil sa aiba probleme.
Acest lucru autoritatile statului au omis sa il precizeze. Si din moment ce ei lucreaza cu minciuna si cu viclesugul, la ce folos sa ii urmam? De unde stim pe cine urmam de fapt?

   Comentariu saccsiv:

   Rog pe cei ce au vazut un asemenea pasaport sa confirme sau sa infirme cele de mai sus. Daca e real, putem spune nu doar ca autoritatile au omis sa ne spuna, ci chiar au mintit, caci iata ce ne spune acest oficial: „NU CONTINE COD DE BARE” …

   Cititi va rog si:

Importanta NUMELUI si raul ce-l reprezinta alipirea numelor de cate un NUMAR UNIC al sistemului antihristic

VIDEO – Mari duhovnici despre actele cu cip: “NU LE LUATI!”. Daca de STALPII ORTODOXIEI nu ascultam, de cine atunci sa ascultam?

VIDEO (si transriptul): Parintele ADRIAN FAGETEANU despre ACTELE CU CIP. Inregistrare din AUGUST 2010!!! Nu indeamna doar SA NU LE LUAM, spune lucruri chiar cu mult mai grave …

33 răspunsuri

Subscribe to comments with RSS.

 1. saccsiv said, on septembrie 8, 2010 at 8:03 am

  Pentru o mai facila parcurgere a acestui blog, cititi va rog si “CUPRINS”:

  https://saccsiv.wordpress.com/about/

  Apreciază

  • Valentin said, on septembrie 15, 2010 at 11:21 am

   Pasaportul are o eticheta din hartie care se poate dezlipi. Este o eticheta cu codul de bare, se dezlipeste foarte usor si nu foloseste la nimic. Agentul a zis ca pot sa o dau jos si am dezlipit-o.

   Apreciază

 2. IOAN said, on septembrie 8, 2010 at 8:44 am

  PAŞAPOARTELE VECHI AVEAU CODUL DE BARE INCĂ DIN 1990. Codul de bare era pus la sfârşitul filei din paşaport. Acest lucru l-am putut observa întâmplător la cineva imediat după 1989…şi aceasta la un individ ce venise la mănăstirea…

  Apreciază

  • tataia said, on septembrie 8, 2010 at 12:51 pm

   Sincer nu imi aduc aminte asa ceva. Tot ce imi aduc aminte este ca pe vremea aceea pasapoartele erau verzi nu visinii cum sint acum, si evident aveau stema comunista a Romaniei. Dar eu am pasaport eliberat in 2009 si nu este nici biometric, nu are nici un cip si nici un cod de bare si e valabil pina in 2019

   Apreciază

  • Vasile said, on septembrie 8, 2010 at 2:38 pm

   eu am luat anul trecut( special sa evit orice chestie bioemtrica) si nu vad nici un cod de bare . exista cnp si o serie a pasaportului

   Apreciază

 3. Vasile said, on septembrie 8, 2010 at 10:03 am

  Confirm, noul paşaport ARE cod cu bare. E aplicat pe coperta ultimă. Şi ce? Leptopu tău nu are bare? Pîinea pe care o mănînci nu are bare? Nu codu de bare e problema mea. Problema mea e să-l mărturisesc pe Hristos din tot sufletul şi din tot gîndul meu… Nu de bare mă tem. Mă tem de poftele mele, de ispite, de toate patimile.

  Apreciază

 4. Romeo2110 said, on septembrie 8, 2010 at 10:21 am

  Toata lumea trebuie sa fie de acord ca avertizarea-profetie a parintelui Pasie Aghoiritul, legata de carduri si acte biometrice, trebuie luata in considerare cu toata seriozitatea.
  Eu o p[rivesc ca pe o descoperire de la Dumnezeu.

  Numai ca atunci cand oresti pe cineva de la impartasanie, cand il consideri cazut din har sau chiar apostat, pt ca a primit un asemenea act, trebuie sa vii cu argumente din Hotararile Dogmatice ale Sinoadelor Ecumenice, cu Canoanele Bisericii Ortodoxe, cu argumente din Drept Canonic, cu argumente domatice sau macar patristice.

  Din nefericire, doar in revista Atitudini nr 12 am vazut o incercare de abordare din acest punct de vedere.

  Parintele Mihail Stanciu a absolvit Fac de Automatica din Bucuresti, Fac de Teologie Bucuresti, a studiat la Atena. Am fi avut mare nevoie de un Seraphim Rose, care a descalcit cu argumente patristice apologia New-Age-ista, extrem de inselatoare, legata de cartea lui Raimond Moody – Life after life.

  Sunt convins ca parintele Mihail e de buna credinta; ar fi de dorit, ca pe baza cunostintelor teologice pe care le are, sa dea o dezvoltare din perspectiva dogmatica, patristica si a dreptului canonic, a articolului Intre cadere din har si apostazie, a articolului din revista Atitudini nr 12 scris de psarintele Mihai valica mi se pare.

  Atunci cand mitroplitul Corneanu trebuia caterisit, toata lumea putea citi negru pe alb Canonul 25 Apostolic. Acum lucrurile nu sunt evidente pt toata lumea.

  Sunt convins ca cu timpul tot mai multi se vor lamurti.

  Pana atunci sa nu le acceptam !

  Apreciază

 5. fane said, on septembrie 8, 2010 at 11:03 am

  daca in imagine este actualul cod de bare de pe pasapoarte , atunci comentariul este gresit , pentru ca nu este vorba despre EAN13 al carui protocol de citire implica 6-6-6 .

  Doamne , ajuta-ne !

  Apreciază

  • saccsiv said, on septembrie 8, 2010 at 11:11 am

   fane

   Frate, consider ca este important sa ne dumirim.

   Apreciază

  • danutza said, on septembrie 8, 2010 at 1:14 pm

   asta am remarcat si eu, desi nu ma pricep f bine. in „Apocalipsa13” sunt mai multe explicatii. nu cred ca asta e codul cu 666, ci cel care are de 3 ori cate 2 bare mai lungi ( etichetele produselor au astfel de cod). acum nu cred ca trebuie sa il vedem pe satana in orice ( vezi ce spune par PAisie Aghioritul despre asta).

   Apreciază

   • Octavian said, on septembrie 8, 2010 at 2:23 pm

    Codul de bare din imagine este de tipul „Code-39”. Nu contine cele 3 „guard bars” (666). Va puteti convinge observand ca incepe si se termina cu aceeasi secventa, reprezentand caracterul * conform protocolului Code-39. Reprezentarea simbolurilor o puteti gasi aici:
    http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fd/Free_3_of_9_%28Code_39_barcode%29.svg

    Ca o observatie, nu inseamna ca daca nu are 3 bare mai lungi la inceput, mijloc si sfarsit nu este EAN-13. Faptul ca cei 3 de 6 au o reprezentare grafica mai lunga nu inseamna nimic pentru sistemul de citire, ci doar pentru noi, oamenii, care observam vizual acest lucru. Daca nu ar fi mai lungi cei 3 de sase, sistemul informatic ar citi la fel de usor codul.

    Apreciază

 6. corina said, on septembrie 8, 2010 at 11:50 am

  si permisele de conducere au acest tip de cod de bare( fara barele 666)

  Apreciază

 7. corina said, on septembrie 8, 2010 at 11:50 am

  noile permise

  Apreciază

 8. Ruben said, on septembrie 8, 2010 at 12:14 pm

  Intradevar se pare ca codul de bare de pe noile permise auto nu are codificarea de control 666 , dar nu sunt sigur ca si cel de pe pasaport este la fel cu cel de pe permisul auto . Cred ca ar trebui ca un specialist IT sa ne explice in ce mod comunica cipul de pe pasapoarete si cel de pe buletinele biometrice . Ce protocol de comunicatie foloseste si ce algoritm de compresie si criptare a datelor . Si sa stim daca in datele binare exista suma de control 666 ( EAN 13 ) .

  As mai avea o rugaminte daca se poate sa-mi raspunda cineva cu privire la o intrebare :

  As dori sa stiu ce insemna culoarea rosie in antichitate dar mai ales in imperiul Roman . Stiu ca purpuriu era culoarea imparatului . Intreb asta pt. ca incerc sa aflu semnificatia colori rosi din Apocalipsa mai ales cele doua culori care o imbraca pe femeie .

  Şi femeia era îmbrăcată în purpură şi în stofă stacojie şi împodobită cu aur şi cu pietre scumpe şi cu mărgăritare, având în mână un pahar de aur, plin de urâciunile şi de necurăţiile desfrânării ei.

  Va Multumesc .

  Apreciază

 9. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 12:30 pm

  Femeia in ROSU este FIARA narcotizata de sangele mucenicilor.

  Apocalipsa 17, 6:

  ,,Şi am văzut o femeie, beată de sângele sfinţilor şi de sângele mucenicilor lui Iisus, şi văzând-o, m-am mirat cu mirare mare.”

  Apreciază

  • Ruben said, on septembrie 8, 2010 at 12:48 pm

   Multumesc mult pt. raspuns . Acuma m-ai trebuie sa deslusesc cum se impaca cu cealalta culoare ( Purpura ) sau seminficatia celor doua culori impreuna . Daca ai un raspuns in privinta asta ti-as fi foarte recunoscator .

   Apreciază

 10. iustin said, on septembrie 8, 2010 at 12:55 pm

  comunismul a fost tot rosu … si tot din acelasi motiv …

  La cealalta chestiune nu stiu sa raspund.

  Apreciază

  • Ruben said, on septembrie 8, 2010 at 1:27 pm

   Multumesc oricum pentru straduinta ta . Ma gandesc ca daca prima culoare ( Purpura ) este asociata imparatului si imparatiei , mai ales ca am vazut pe un site strain ca la inceputul republici Romane senatori purtau culoarea purpurie care ulterior a fost confiscata de imparat ( deci coloare politica la inceput si asa zis nobila ulterior ) . Am mai aflat ca culoarea purpurie era culoarea oficiala a imperiului Roman desi nu sunt sigur ca este adevarat . Dar eu cred ca ambele culori se refera la o IMPARATIE SANGEROASA sau violenta care persecuta pe oricine nu este supus ei . Iar prin faptul ca aceasta imparatie este reprezentata de o femeie inseama ca capul ei ( cine o comanda ) este altcineva .

   Apreciază

 11. fanu said, on septembrie 8, 2010 at 1:47 pm

  dar oare cipul pus ca atare are vreun cod anume sau vreo seminificaţie? dacă ei zic că nu este cod cu 666 atunci cipul are vreun asemenea cod generic …

  Apreciază

 12. fanu said, on septembrie 8, 2010 at 1:51 pm

  fiindcă dacă până acum am avut parte peste tot numa de coduri de bare 666 mai mult sau mai puţin direct ca să nu facă prea mare zarvă cel puţin pentru început pot să nu le pună direct şi la vedere ci doar ca generic pe cip ca număr…

  Apreciază

 13. Ruben said, on septembrie 8, 2010 at 2:12 pm

  Cred ca cipul este antemergator pecetluiri cu 666 , spun asta in cazul in care se va dovedi ca el nu are inculs in el suma de control cu pricina . Problema grava a tuturor actelor electronice este ca transfoma omul dintr-o finta libera intr-o finta urmaribila , controlabila , cu posibilitatea de a fi santajabila si in final supusa .

  P.S. Aceste acte electronice nu fac decat sa se interpuna intre om si Dumnezeu . Este evident ca scopul este indepartarea omului de Dumnezeu si in final ruperea relatiei omului cu divinitatea .

  Apreciază

 14. Cosmin said, on septembrie 8, 2010 at 2:56 pm

  Lucrez in cadrul serviciului pasapoarte si pot spune ca acel cod de bare, este o eticheta aplicata in timpul procesului de fabricare.
  Dezlipirea ei nu provoaca „nici un fel de probleme”.
  Pasapoartele cu coperta verde nu aveau cod de bare.Cele care au fost eliberate incepand cu perioada anului 1996 (coperta visinie)pe ultima coperta , partea interioara aveau cod de bare.
  Modelul pasaportului introdus in 2001 nu are aplicat codul de bare sau mediul de stocare electornic.
  Incepand cu sfarsitul anului 2009 inceputul lui 2010 s-a inceput eliberarea pasapoartelor electronice ce contin un cip si o antenta intre straturile laminate.
  Verifacti sursa ca apoi sa trageti concluzi.
  Discernamant, crestinismul nu implica comportamentul paranoic si lipsit de cumpatare.
  Doamne ajuta.

  Apreciază

  • flor said, on mai 15, 2020 at 3:16 pm

   Dar e adevarat ca sunt 2 camere: una care fotografiaza persoana si cealalta cu laser?

   Apreciază

 15. fanu said, on septembrie 8, 2010 at 3:10 pm

  Să zicem că nu are legătură, nici cipul ca şi numerotare generică producţie, cu 666 şi nici elementele accesorii ale actelor biometrice, dar acuma să judecăm potrivit libertăţii individului.

  Vă convine să fiţi spuravegheat în orice loc de pe pământ sau să ajungeţi un om scanat oricunde mergeţi sau să fiţi personajul unei lumi care seamănă cu romanul 1984 sau să aveţi cu voi biometria mai aproape decât securistul de odinioară oriunde aţi merge?

  Apreciază

 16. fanu said, on septembrie 8, 2010 at 3:12 pm

  Apreciază

 17. kogaion said, on septembrie 8, 2010 at 3:19 pm

  Codul ean 13 are 13 cifre:

  http://en.wikipedia.org/wiki/European_Article_Number

  Codul din imagine nu este ean-13. Oricum, m-as mira sa fie ceva important, vis-a-vis de care sa ai interdictie de dezlipire, atata vreme cat e pus intr-un loc atat de vulnerabil in timp (exteriorul pasaportului, neprotejat, fizic vorbind, de absolut nimic, de intemperii, etc.).

  Asta daca poza din articol este una corecta.

  Apreciază

 18. leo said, on septembrie 8, 2010 at 3:25 pm

  Toate cartile de munca au un asemenea cod de bare.

  Apreciază

 19. […] Go here to read the rest: Comentariul zilei (08.09.2010): PASAPORTUL BIOMETRIC are COD DE BARE? […]

  Apreciază

 20. stefan said, on septembrie 8, 2010 at 6:27 pm

  Foarte adevarat si pe subiect cele spuse de fratele fanu si in mod special pentru fratele saccsiv,contine exact subiectul temei dezbatute!
  Multumiri si fratelui Cosmin pentru spusele sale!

  Apreciază

 21. Daniel said, on august 31, 2012 at 4:33 pm

  observati ca in codul de bara se gasesc numerele 669

  Apreciază

 22. […] Si inca ceva despre cifra 666. Suntem acuzati ca afirmam ca nu se afla in noile acte. Pai chiar nu se afla! Asta se poate vedea, din avion, chiar de pe blogul Saccsiv: Comentariul zilei (08.09.2010): PASAPORTUL BIOMETRIC are COD DE BARE? […]

  Apreciază


Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: